Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koscielny probeerde Griezmann te overtuigen: ‘Hij praat vaak over Arsenal’

Laatste update:
/

Antoine Griezmann wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij Atlético Madrid. Hij lijkt terecht te kunnen bij vrijwel alle Europese topclubs. Zelf ziet de 25-jarige aanvaller een vertrek uit Madrid niet zitten, ondanks verwoede pogingen van landgenoot Laurent Koscielny om hem naar Arsenal te halen.

“Hij heeft het vaak over Arsenal”, vertelt Griezmann over Koscielny in een interview met France Football. “Maar ik heb het prima in Madrid. Ik wil niet weg, ik ben hier gelukkig. Ik heb net een dochter gekregen, speel hier mijn wedstrijden en heb het goed. Sorry, maar ik blijf. Maar Arsenal is een goed team en ze spelen goed voetbal.”

“Eerlijk gezegd zie ik mijzelf hier niet vertrekken”, gaat de Frans international verder. “Mensen hebben het vaak over Engeland, maar ik zit hier goed. Ook Atlético verlaten voor Real zal moeilijk zijn. Ik denk er ook niet aan om het te proberen.” Het contract van Griezmann bij Atlético loopt door tot de zomer van 2021.

Is Antoine Griezmann bezig aan zijn laatste jaar bij Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou mooi, die gaat daar weg in de zomer. Als voetballers of trainers zulke dingen zeggen gaan ze 8 van de 10 keer weg

20 december 2016 om 09:26

Tsja, maar van atletico naar arsenal is wel een stapje terug natuurlijk. Dat zie ik eigenlijk niet gebeuren.

20 december 2016 om 09:29

Helaas voor jou heeft Atletico een transferban dus gaat die voorlopig nergens heen

Athletico gewoon een goede ploeg en hij is er toch wel zo'n beetje de super ster! Madrid een mooie stad om te wonen en hij zal op dit moment ook niet voor een onkostenvergoeding tegen een balletje trappen... Gewoon lekker bij Athletico blijven zou ik zeggen.

Als het mogelijk is, zie ik Griezmann natuurlijk dolgraag komen. Ik geloof er echter niet in, terwijl onze aanval echt te zwak is om met de prijzen mee te doen momenteel. Als de verdediging dan ook nog faalt zoals de afgelopen 2 wedstrijden, verliezen wij.

Mocht griezmann naar Engeland gaan dan denk ik naar united, city of Chelsea. Schat Arsenal vrij kansloos

Zie Griezmann niet naar arsenal gaan, is geen stap vooruit in vergelijking met Atletico.
En met Wenger aan het roer verwacht ik niet dat ze zoveel voor een speler gaan neerleggen.
Ik vind het wel een speler die Arsenal nodig hebt.
Ze hebben Ozil en Sanchez al, maar met een speler als Griezmann erbij heb je een gigantische kwaliteitsimpuls erbij.

20 december 2016 om 13:52

De enige stap vooruit vanaf Atletico is Barca, Real of Bayern en die zie ik hem niet halen aangezien zij goed bezet zijn voorin en Griezmann minimaal 90 miljoen gaat kosten.

Hij zal wel niet naar Arsenal gaan maar past wel echt bij die club, houding, speelstijl, zou de ontbrekende schakel kunnen zijn, maar daar heeft Arsenal er natuurlijk veel van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren