Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koning’ Vlaar verovert social media: ‘Het is gewoon heel triest’

Laatste update:

Ron Vlaar speelde woensdag een dijk van een wedstrijd op het WK in Brazilië; de verdediger was misschien wel de beste voetballer van de halve finale tussen Nederland en Argtentinië. De held van de wedstrijd werd uiteindelijk echter de schlemiel, door in de strafschoppenserie vanaf elf meter te missen, net als Wesley Sneijder. Zijn inzet in de eerste 120 minuten werd alom geprezen.

/

Gedurende de wedstrijd werd Vlaar op Twitter al omgedoopt in 'Koning Vlaar'. Gary Lineker, analist bij de BBC, schreef: “Het gevaar is groot dat Ron Vlaar man van de wedstrijd wordt. Dat is niet per definitie een goed teken.” De man van de wedstrijd was uiteindelijk Sergio Romero, die de strafschoppen van Vlaar en Sneijder keerde.

“Vlaar is geweldig. Beste prestatie van een centrumverdediger op dit toernooi tot nu toe'', twitterde Rio Ferdinand. De kroon op het werk, een plek in de finale, ontbrak echter voor Vlaar. “Mijn droom spat uiteen”, erkende Vlaar. “Ik loop nooit weg voor mijn verantwoordelijkheid. Ik was niet echt nerveus en had mijn hoek al gekozen. Maar de bal ging er helaas niet in.”

“Het is gewoon heel triest dat het hier moet eindigen”, vervolgde Vlaar. “Misschien dat Arjen Robben vlak voor tijd de beslissende had kunnen maken na die combinatie met Sneijder. Maar eerlijk gezegd hebben we niet echt een grote kans gehad om te scoren.”

Nederland verdiende een plek in de WK-finale

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde zeker goed, misschien wel zijn beste wedstrijd van het toernooi. Jammer dat hij dan die pingel moet missen. Ik weet zo niet hoe oud Vlaar is, maar Hiddink kan zeker tot het EK '16 niet om hem heen...

10 juli 2014 om 07:36

Vlaar is 29. Zal dus 31 zijn op het volgende EK. Perfecte leeftijd voor een verdediger!

10 juli 2014 om 11:06

Of misschien Kuyt of Krul als CV? En Sneijder op de 5.
BMI een kans geven in de spits?

Wat denken jullie?

10 juli 2014 om 11:39

Ik denk dat jij een beetje triest bent.

Vlaar speelde heel goed! Maar we hadden het niet op penaltys moeten laten aankomen en dat had ook kunnen worden voorkomen als sommige jongens hun kansen hadden afgemaakt.

10 juli 2014 om 07:39

Zoveel uitgespeelde kansen hadden we niet, Argentinië speelde ook erg defensief en wij ook. Als je nog een uur had gespeeld was het wss nog 0-0.

10 juli 2014 om 08:06

Welke kansen? Ik heb 1 kans voor Robben geteld en dat pas in de 91e minuut. Nou sorry maar als je dan gaat beweren over eerder afmaken kijk je volledig door een oranje bril. De beste kansen waren voor Argentinië en is ook terecht door. Eigenlijk was het van beide kanten niet om aan te zien.

10 juli 2014 om 08:17

De beste kansen? Zo bijster veel hebben ze ook niet gecreeerd, op het teentje van Higuain en een vrije trap Messi na. Deze wedstrijd verdiende geen winnaar. Zowel Nederland als Argentinie verdiende het niet.

10 juli 2014 om 08:40

Paar vrijetrappen en ze waren vele dreigender. Veldspel was de eerste 80 minuten ook beter. Al met al hebben ze denk ik verdiend gewonnen. Ze waren nipt beter, zoals de uitslag ook doet vermoeden.

Wel een blunder van de bovenste plank om Vlaar de eerste te laten nemen. Speelde een dijk van een wedstrijd maar is absoluut geen penalty nemer. Ik zei al meteen dat het een "Stammetje" ging worden. Dat viel dan nog mee.

10 juli 2014 om 09:52

En die kopbal vanuit de 5 meter lijn ben je vergeten?

10 juli 2014 om 15:33

@smk88

Diegene die het beste de penalty's nam is de verdiende winnaar. Qua veldspel was het niet om aan te zien. Beide teams hadden niet echt kansen maar Nederland slechts 1 en pas in de 91e minuut. Dat Robben maar 1 pass gaf in de eerste helft zegt ook genoeg. Higuain had de 1-0 op de schoen. Nog 2 gevaarlijke voorzetten en de 2 kansen in de verlenging voor Argentinië. Niet veel kansen maar wel de verdiende winnaar.

10 juli 2014 om 17:34

Vrije trap Messi, kopbal van Garay, kopbal van Palacio, inzet van Maxi Rodriguez na een voorzet van Messi en de kans van Higuain.

10 juli 2014 om 13:20

Eigenlijk hebben we maar 1 kans gehad. En Argentinie ook maar 2. Op het einde had ik wel het idee dat Oranje (wederom) fitter was.

Vlaar speelde fantastisch, maar hij had nooit die penalty mogen nemen. Huntelaar of Robben had dat moeten doen. Ik vind het onbegrijpelijk dat van Gaal dat een goed idee vond. Die man heeft geniale beslissingen gemaakt dit WK maar dit was onbegrijpelijk.

10 juli 2014 om 07:41

2 spelers durfde 'm niet te nemen. Vlaar moest invallen voor de nummer 1.

10 juli 2014 om 08:42

Hoe weet je dit? Waarom zou je niet als eerste durven? Lijkt me belachelijk. 4 van die jongens die hem tegen Costa Rica fantastisch namen stonden er gewoon in. Je kan mij niet wijsmaken dat Huntelaar, Sneijder, Kuyt of Robben niet zouden durven.

10 juli 2014 om 08:51

Omdat v gaal dit gezegd heb. Daarom

10 juli 2014 om 07:56

Aangezien drie vaste penaltynemers schoten neem ik aan dat juist huntelaar en wijnaldum niet wouden schieten.

10 juli 2014 om 08:02

Niemand wilde als eerste.. huntelaar zou gwn als vijfde ..

Welke hoek Vlaar? Maar chapeau voor zijn prestaties, ik heb hem vaak afgezeken vanwege zijn eeuwige "stappie te laat". Hij was de enige reden dat we na 90min nog in de wedstrijd zaten. Uitstekend toernooi.

10 juli 2014 om 11:26

Rechts... v h midden

Het is logisch dat alle verdedigers en zelfs Kuyt zich hebben gehandhaafd met dit laffe systeem. Pressing, tegen de middellijn aan en ruimte achter je rug, dan praten we verder!

10 juli 2014 om 15:37

Tja het was ook de enigste mogelijkheid om zo ver te komen. Al hebben ze ook het nodige geluk nog mee gehad tegen Mexico. Het is natuurlijk fenomenaal gestart met de 5-1 zege op Spanje. Zo'n wedstrijd bepaalt toch wel het verdere verloop van een toernooi. In plaats van 2-0 achter en je kan je koffers pakken kopt Van Persie met een wereldgoal de 1-1, 1 minuut voor rust binnen. Je zag precies wat er gebeurde als je wel pressing, tegen de middenlijn aanspeelt zonder goede uitvoering. Dan krijg je zoals Spanje elke bal om de oren. Loop alle doelpunten maar langs. Zijn identiek. Alle ballen achter de verdediging behalve die fout van Casillas. Die ruimte erachter gaven de Mexicanen, Costa Ricanen en Argentijnen niet. Dan zie je ook meteen de zwakte van Nederland.

Vlaar gaat nog wel een mooie transfer maken. Weg bij het kwakkelende Aston Villa en misschien wel samen met Van Gaal naar Man Utd waar ze het vertrek van Vidic en Ferdinand op moeten vangen?

10 juli 2014 om 15:39

Schijnt dat Barcelona ook nog een centrale verdediger nodig heeft... Laat mij niet lachen aub. Hij is 29 geloof ik en zo goed is hij nou ook weer niet. Subtop is prima voor die jongen.

10 juli 2014 om 16:22

Voor Barcelona kan hij niet goed genoeg opbouwen, maar bij Man Utd zit hij wel goed hoor denk ik. Als je ziet hoe hij Chelsea frustreerde in het afgelopen seizoen is het niet te hoog gegrepen.

En natuurlijk, wat te denken van gisteren tegen Messi? Het doet je zeker nog pijn he

10 juli 2014 om 23:00

Wat moet pijn doen ? Volgens mij is Argentinië door naar de finale hoor. Ik ben uiterst tevreden

11 juli 2014 om 02:17

Nou je favorietje Messi speelt niet goed. Argentinië is naar de finale maar als ze die niet winnen dan krijgt die vlo de strontkar over zich heen. Daar ben jij vast bang voor.

11 juli 2014 om 02:29

Ik ben nergens bang voor. Ik ben voor Duitsland. Dat ik Messi het wk gun is puur om het laatste ontbrekende deel van zijn schitterende carrière te volbrengen. Mijn favoriete spelers zijn sowieso spelers als Busquets, Schweinsteiger, Kroos, Müller, Hummels, Lahm. Messi blijft altijd de allerbeste voor mij maar de spelers die ik opnoem zijn nog belangrijker.

11 juli 2014 om 03:22

Oh dan heb ik je helemaal verkeerd ingeschat, sorry!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren