Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Komst van Zlatan zou fantastisch nieuws zijn voor Galatasaray'

Laatste update:
/

Het is niet meer dan een gerucht, maar het feit dat Zlatan Ibrahimovic wordt gelinkt aan Galatasaray, bleek voor de Turkse pers meer dan genoeg reden om Roberto Mancini over dat onderwerp te ondervragen. De Italiaanse coach verblijft momenteel met Internazionale in Istanbul, waar hij zondagavond oefent tegen zijn voormalige werkgever.

"Hij is natuurlijk een enorm goede speler", zei Mancini over de Zweed, wiens naam overigens ook in verband wordt gebracht met AC Milan. "Ik moet zeggen dat ik niks heb gehoord van geruchten over Zlatan en Galatasaray, maar zijn komst zou natuurlijk fantastisch nieuws zijn voor de club."

Mancini, die tussen 2013 en 2014 bij de Turkse grootmacht werkte, ging ook in op vragen over Felipe Melo. De Braziliaanse middenvelder van Galatasaray staat in de belangstelling van Inter en naar verwachting zullen de twee clubs dit weekend een deal bespreken. "Hij kan iets toevoegen aan mijn groep, maar hij staat nu nog gewoon hier onder contract. We wachten het dus af", besloot hij.

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic voor Galatasaray zal kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand mij vertellen waar al dat geld vandaan komt? Er zijn de zelfde omstandigheden als in Nederland ook qua niveau maar toch trekken zij de duurste spelers aan.

2 augustus 2015 om 18:27

Omstandigheden zijn niet helemaal hetzelfde, is natuurlijk logisch dat er in een land met 75 miljoen inwoners commercieel meer mogelijk is dan in een land met 16 miljoen inwoners.

2 augustus 2015 om 18:32

Daarnaast een aantal rijke families die veel geld in het voetbal pompen en hebben meerdere clubs hoop geld opgehaald door middel van aandelennoteringen op de beurs.

Het is een optelsom van meerdere zaken, meer inwoners dus meer tv gelden en shirtverkoop, meer fanatiekere fans dus over het algemeen al meer inkomsten per supporter, beursnoteringen, rijke families, beter betalende sponsoren.

3 augustus 2015 om 10:00

Plus dat iedere Turkse man van voetbal houdt naar mijn idee.

2 augustus 2015 om 18:28

Zelfde omstandigheden? Kijk alleen al naar hoeveel inwoners Turkije heeft en tel daar nog eens de Turken in andere landen bij. Et zijn gewoon veel meer mensen die de Turkse Liga volgen dan mensen die de Eredivisie volgen.

2 augustus 2015 om 18:33

Maar dat is het dan wel. Meer inwoners en mooier klimaat. En dan is het niet remy ofzo die ze halen maar van Persie en zlatan. Vandaar mijn vraag.

3 augustus 2015 om 12:53

meer inwoners is meer geld, denk je dat van Persie was gekomen tegen een middelmatig salaris. als ze in Nederland hoge bedragen zouden betalen zouden die spelers wel afsluiten in eigen land. Wie betaald die bepaald, zo is het nou eenmaal.

2 augustus 2015 om 18:30

Heel simpel, in Nederland draait het voor clubs alleen om zo veel mogelijk winst maken. Hierdoor zijn salarissen zeer beperkt en transfersommen laag. In Turkije word er wel met geld gestrooid een mooier klimaat.

2 augustus 2015 om 18:33

Die strategie volgt alleen Marc Netto

2 augustus 2015 om 18:31

Elke Turkse topic dezelfde vraag..
Maar als jezelf een beetje logisch nadenkt dan weet je dat de omstandigheden helemaal niet hetzelfde zijn. Het aantal inwoners is er een van.

2 augustus 2015 om 18:33

Merchandise en rijke voorzitters

2 augustus 2015 om 19:56

Als Fenerbahce gëelimineerd wordt door Shakhtar, krijgt Galatasaray extra geld in de Champions League. Plus volgens geruchten zijn we bijna akkoord met SOCAR (shirtsponsor), waar we jaarlijks 8,75 miljoen krijgen. 1 1=2. Plus we zijn kampioen geworden en hebben voor onze doen redelijk weinig uitgegeven.

2 augustus 2015 om 20:04

Het is heel raar want, Zlatan gaf aan dat hij nog een jaar bij PSG wilt blijven en de CL wilt halen. En paar dagen terug was er een man bij een van de turkse sportzenders die aangaf dag Zlatan naar AC Milan zou komen voor 75%. En nu horen we dat Zlatan toch naar Galatasaray komt tussen 6-8 augustus, de media is niet vertrouwen zien we nogmaals, het zou wel een perfect aanwinst voor ons zijn als Zlatan bij GS een balletje zou trappen, liever dan Burak Yilmaz waar we zoveel voor uitgeven... Het is afwachten ik hoop dat Zlatan komt maar ik geloof van niet!

2 augustus 2015 om 20:27

2 rijke zakenmannen en 1 grote bedrijf sponsort mee, + shirtsponsor hoogstwaarschijnlijk Azerbeidzjan bedrijf die ook mee helpt.. en de voorzitter betaalt een gedeelte uit eigen zak

2 augustus 2015 om 21:10

Geld komt van waarschijnlijk neemt psg telles over voor 15 a 20 mil en inruil daarvoor zlatan 7 mil de eigenaar van psg wil gs helpen en zo de financiële fairplay omzeile zodat z3 geen verlies lijden met het halen van ibra btw is de eigenaar van psg vanaf dit jaar ook de eigenaar over de turkse voetbal tv rechten bein sport door dit transfer wil die tegelijkertijd kijkers aantrekken en de tv rechten verkopen aan andere lande

Zou heel mooi zijn maar Zlatan gaf al aan dat ze dit jaar voor de CL zouden gaan met PSG.

2 augustus 2015 om 18:35

Zlatan gaf al aan dat hij nog niet zegt naar welke club hij gaat. Dat hij vertrekt is duidelijk.

2 augustus 2015 om 21:11

Gs speelt ook cl

Als Fenerbahce de CL niet haalt en er een nieuwe sponsor wordt gevonden, dan pas kan Gala een poging doen. Ik denk zelf dat hij gewoon gaat uitcashen in Amerika.

Ja en als Messi en Aguero zouden komen dan zou het ook geweldig zijn voor Galatasaray. De Financial Fair Play zit ons op de hielen en er zijn echt nog mensen die geloven dat wij Zlatan Ibrahimovic kunnen halen. Of er moet een externe geldschieter zijn die Ibrahimovic cadeau doet net zoals ze met Sow hebben gedaan bij Fenerbahce, maar dat zie ik niet snel gebeuren bij ons.

2 augustus 2015 om 18:40

Ik geloofde het ook niet, maar nu hoor je er wel steeds meer over. Het bestuur moet dit ontkrachten of bevestigen. Je gaat toch stiekem hoop krijgen.

2 augustus 2015 om 18:52

Waarom zou Zlatan, met alle respect, naar turkije gaan? Hij kan naar zoveel clubs heen, die beter zijn. Wellicht betalen ze in turkije het meest, maar dat zou voor Zlatan toch geen reden moeten zijn.

2 augustus 2015 om 19:30

Waarom zou Sneijder naar Gala gaan.
Waarom zou drogba naar gala gaan.
Waarom zou v.persie naar fener gaan.
Waarom naar turkije? Zo zie je maar weer dat het toch mogelijk is.

2 augustus 2015 om 19:39

Oenieboy, vertel dan waarom spelers als Sneijder, Drogba en Van Persie naar Turkije komen. En kom niet met zo'n drogreden als geld.

2 augustus 2015 om 19:58

Dat wat je zegt klopt wel ja . Ik weet dat hij niet gaat komen, maar elke keer als ik die berichten lees hoop je toch dat er waarheid in zit.

2 augustus 2015 om 20:43

@emre

Drogba was allang en breed over de datum en kwam van shanghai.

Van Persie idem, Fener is de enige club die hem wilde hebben en zijn salaris wilde en kon betalen.

Ook Sneijder was amper in trek na zijn periode bij Inter. Uiteindelijk is alleen Galatasaray concreet geweest.

Echter, kan Zlatan bij Psg de ster blijven, naar zijn 'liefde' AC Milan gaan of naar de VS. Meer opties dus, waar er waarschijnlijk betere tussen zitten.

2 augustus 2015 om 21:12

Omdat hij daar bij gs 11 mil gaat verdienen goeie reden omte gaan naast het klimaat en het land

2 augustus 2015 om 23:08

Bestuur ontkent momenteel nog niet omdat het gratis reclame is. Zo blijft Galatasaray toch even in de picture in Europa. Dat is de enige reden. Over paar dagen zullen ze het wel ontkennen

3 augustus 2015 om 00:03

Geloof je nou echt dat Gs de enige club was die Snijder en drogba wouden.. Is RVP alleen over datum omdat hij nu bij FB speelt.. Als hij naar een subtopper in Europa zou gaan vinden jullie het allemaal nog een speler die inbreng kan hebben zeg nou maat gwn open en eerlijk ik gun het jullie niet😁

2 augustus 2015 om 20:30

Zlatan wordt gesponsord door geldschieters renkcan. Anders kunnen wij hem idd niet halen i.v.m ffp.

3 augustus 2015 om 12:55

Ik dacht dat dat niet meer mocht, is toch niet meer mogelijk om spelers te halen met behulp van eend derde.

Ik las zelfs in een Zweedse krant dat hij 6-8 augustus zou worden gekeurd bij Galatasaray. Galatasaray gebruikt hun Franse netwerk om de transfer te verwezenlijken. Dit zou wel weer een echte Turkse aankoop zijn. Je hebt een RB, CV en een CM nodig, maar je zegt dat je geen geld kan uitgeven vanwege Ffp. Vervolgens zou je €10m per jaar voor Zlatan betalen haha. Ik weet niet in hoeverre dit verantwoord is, maar als hij komt dan trek ik een blikje open.

P.s: Ik word een beetje moe van de 'waar komt al dat geld vandaan' vraag.

2 augustus 2015 om 19:05

Dude. Het is Zlatan. Vergeet al die posities. Heb je Zlatan in je team en je kan zelfs Sabri op doel zetten en Muslera op het middenveld met Yekta op linksback. Zlatan is Zlatan. De grootste transfer van de eeuw in Turkije als hij komt.

2 augustus 2015 om 21:13

Het is niet realistisch. Waarschuwing van FFP gekregen en dan ga je één van de duurste speler ter wereld halen. Nogmaals, Zlatan is stijve krijgen, maar we moeten wel realistisch blijven.

2 augustus 2015 om 21:13

Kijk boven naar de antwoord op je vraag de eigenaar van psg sponsert gs

2 augustus 2015 om 23:06

Je las het zelfs in een Zweedse krant? Haha, als je even verder las dan zag je dat hun bron LigTV is.. Droom lekker verder

2 augustus 2015 om 23:25

Wie z'n Zweeds is beter, die van mij of van jou ?

Galatasaray med jättebud
– Det här kan ha varit min sista match i Psg. I veckan måste jag fatta ett stort beslut, ska han ha sagt enligt obekräftade uppgifter på Twitter. Flera medier, däribland Mediaset, Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, citerade dem.
Samtidigt kommer obekräftade uppgifter om att Galatasaray ska ha kommit med ett jättebud. Klubben uppges erbjuda honom elva miljoner euro om året och fem miljoner till PSG – med en läkarundersökning som kan vara planerad till torsdag.
Milan, Roma och Manchester United ska fortfarande vara intresserade men den turkiska klubben ska vara den som erbjuder mest.
PSG dementerade senare i natt Ibrahimovics citat.

Niet kapot gaan van jaloezie.

2 augustus 2015 om 23:56

Hahah jaloezie? Jullie kunnen Zlatan niet halennnnn!! Droom verderrrr!!

3 augustus 2015 om 00:16

De kans is in ieder geval groter dan dat Volkan Sneijder z'n bal kan halen hehehehe.

3 augustus 2015 om 19:40

Ik hou van je reacties gap hahahah

Als Zlatan echt naar Gala gaat, vieren ze twee keer Nieuwjaar in Istanbul dit jaar.

Bullshit. Kom op man, vergeet de media dat Galatasaray net op het puntje zit van een Financial Fairplay straf?

2 augustus 2015 om 19:31

En als Fener de CL groepsfasen niet haalt krijgt, Gala nog eens rond de 8 milj. euro. Gala heeft dik gecashed (al jaren) door Fenerbahce. Gala heeft maar 4 milj. deze zomer aan transfers uitgegeven aan 4/5 spelers. Een aantal gaat weg, waardoor geld in het laadje komt (blijft ivm loon) maw, ik geloof niet echt dat Gala het zo nauw heeft qua financieel. Denk eerder dat ze de "underdog" spelen op het transfermarkt, en dan toehappen

2 augustus 2015 om 21:14

Dat is gerucht maar er zijn al aantal spelers vertrokken waarschijnlijk telles ook tussen de 15 a 20 mil

Ik heb liever niet dat Zlatan komt. Hij is natuurlijk een geweldenaar, maar hoe lang gaan we van hem kunnen genieten? 2 jaar max? Bovendien zal zijn salaris ons alleen maar dieper in de problemen storten. Ik zeg geen nee tegen externe investeerders, maar wat te denken van een Loic Remy? Jong en heeft alles.

2 augustus 2015 om 19:39

Misschien CL in die 2 jaar tijd?

2 augustus 2015 om 23:05

Alsof je alleen met Zlatan de CL wint. Hij heeft de CL niet eens kunnen winnen met de teams war hij tot nu toe heeft gespeeld laat staan met Galatasaray. Die heeft echt een slecht team dit jaar.. Met alleen Zlatan en een Sneijder win je geen CL. Is Zlatan niet eens gelukt met de miljoenen die PSG in in het elftal heeft gepompt.

2 augustus 2015 om 20:20

Turken denken alleen: nu...nu...nu...gisteren is gisteren, morgen is morgen, dus nu, nu, nu.

Als een Turk jou vraagt om advies vanwege het kopen van een auto, kan je net zo goed geen advies geven want de auto is allang gekocht. En verrassing: niet degene waar hij/zij het over had.

Zo werkt dat daar een beetje, het heeft wel iets. Lekker met risico en wat gokken, maar zo komen wel al die grote namen naar Turkije.

UEFA zit vanwege de Ffp op je nek, maar je gaat Ibra halen voor een monstersalaris? Zijn er echt mensen die dit geloven? Externe geldschieters, cl-inkomsten, Socar shirtsponsor, laat je niet gek maken. Gs kan de kosten van Ibra op dit moment niet dragen.

2 augustus 2015 om 22:43

Telles wordt hoogstwaarschijnlijk verkocht voor een bedrag boven de 10 miljoen, en als Dzemaili ook nog vertrekt, heb je al 2 jaarsalarissen binnen van Zlatan.

Shirtsponsor als Fener de groepsfase niet haalt, betekent extra miljoenen. Dus ja, we kunnen financieel niet breed zitten, er zijn mogelijkheden.

3 augustus 2015 om 00:32

Wordt 'hoogstwaarschijnlijk' verkocht. Daar koop je niks voor. Hoeveel gaat Dzemaili opleveren? 2 miljoen? 3? Iemand van Socar heeft een paar uur geleden nog op twitter bekend gemaakt dat ze geen sponsor zullen worden voor voetbalclubs. Lijkt me sterk dat gasten die Sabri beter vinden dan Maxi Rodriguez en Mario Gomez onhaalbaar noemen even Ibra gaan ophalen in Parijs of Doha of waar die zich momenteel ook bevindt.

3 augustus 2015 om 00:36

Moet natuurlijk Maxi Pereira zijn. Het zou de grootste transfer ooit zijn in de Turkse competitie als Ibra komt, ik zie hem heel graag komen ook al is dat naar een rivaal, maar ik zou er niet al te veel op rekenen.

Als het niet waar was, dan zou het allang ontkracht zijn door galatasaray. Het feit dat Ibra ook heeft aangegeven dat zijn volgende adres een grote verassing wordt, lijkt de kans groot dat het adres Istanbul wordt. Ac milan zou geen grote verassing geweest zijn, dus of naar gs of nog een jaartje bij psg. Vooraal na de komst van RvP naar fener en Gomez naar bjk is de kans groot dat gs serieus is met Ibra en zal het niet zo snel opgeven met een mogelijke transfer van Ibra!

2 augustus 2015 om 21:07

Voordat Ibra naar Milan ging, zei Galliani dat de nieuwr spits een verrassing zou zijn. Dat bleek dus Ibra te zijn. Nu zegt Ibra dat zijn nieuwe ploeg een verrassing is. Plus Milan heeft net een deal gesloten met een of andere Aziaat die miljoenen gaat pompen in de club.

3 augustus 2015 om 17:08

Mr.Bee bedoel je he.

Haha zijn er serieus supporters die dit geloven?. De uefa hijgt al in onze nek vanwege de ffp. Galatasaray moet eerst een fatsoenlijke cvm vinden die Melo kan vervangen.

Kan verwijderd worden.

2 augustus 2015 om 22:09

Als er een mfks is, dan ben jij dat wel. Waarom noem je je zelf ultraslan? Iemand die niet eens vertrouwen heeft in zijn eigen club. Schat jij je eigen club zo laag dat ze Ibra niet kunnen halen?
jij verdient niet eens om voor deze club te staan baby!

Jongens 1 ding we mogen zlatan vergeten als fener door gaat naar de cl groupfase , maar als fb niet doorgaat hbbe we web grote kans om Zlatan Ibrahimovic binnen te halen .

2 augustus 2015 om 23:07

Fener heeft nog lange weg denk dat zlatan komt

3 augustus 2015 om 02:04

Ook al gaat Fener niet naar de CL, dan nog kunnen jullie hem niet halen. Jullie krijgen al jaren geld van CL inkomen, maar een Zlatan halen ligt niet aan één factor.

3 augustus 2015 om 17:09

Aan tekengeld ben je ook wel iets van 6/7 miljoen kwijt.

Zlatan heeft heel veel persoonlijke sponsoren waar hij miljoenen aan verdiend. Ook al zou hij zelf naar GS willen dan zullen de sponsoren daar geen toestemming voor geven. Het hangt niet alleen af van Zlatan! Begrijp dat eens..
Maar dat Zlatan zelf wel zou willen gaan geloven ook alleen GS supporters. Dat het bestuur nog niet heeft ontkent heeft te maken met het feit dat het ze goed uitkomt. Staat Galatasaray toch even in de schijnwerpers de komende dagen. Gratis reclame.. Galatasaray zit met de handen in het haar vanwege FFP. Een externe geldschieter kan hier niks aan verander. Zijn regels voor. Als dat zo simpel was om dat allemaal te omzeilen dan hadden PSG, Man.city etc dat ook wel allemaal gedaan vorig jaar.
Jongens, droom lekker verder!

Als je spelers als Drogba hebt gehad en Sneijder in je team hebt, dan is Ibra geen droom, maar iets wat mogelijk is. Blijkbaar vinden sommige haters het zo erg mocht er inderdaad zo'n transfer worden gedaan.
Een zweedse krant heeft zelfs al gezegd dat hij a.s. donderdag in Istanbul arriveert. @iphone: Messi en Ronaldo zijn onmogelijke transfers, maar Ibra niet. Voor de duidelijkheid: Ik zeg niet dat hij 100% komt, maar als hij komt dan is dat niet verbazend. Ik verwacht wel dat hij naar galatasaray gaat. GS is wel gierig op de transfermarkt, maar geld hebben ze wel. En na de transfers van fener en bjk zie ik dit wel aankomen. GS speelt elke jaar cl en wordt in verhouding de laatste jaren het meest kampioen in de competitie en daarnaast hebben ze ook rijke mensen, sponsors en veel supporters, achter zich. Ze strooien jaarlijks ook niet veel met geld op de transfermarkt. Dus kom niet aan aub met gs heeft geen geld.

3 augustus 2015 om 17:11

Niet verbazend? Hij kan naar een grotere competitie.

3 augustus 2015 om 21:05

alles kan

Jammer om de fans valse hoop te geven. Iedereen die een beetje Galatasaray volgt weet dat zo een soort transfer op dit moment onmogelijk is. Ik hoop ook dat Zlatan komt naar Turkije, maar zie dit echt niet gebeuren. Zlatan is ook niet iemand die geld gaat inleveren om naar Galatasaray te komen. Ze kunnen beter eerst een vervanger halen als Melo vertrekt of een betere rechtsback.

Jullie kunnen zeggen wat jullie willen maar deze man komt gewoon naar galatasaray als het dit jaar nier gebeurt dan volgend jaar het gaat gewoon gebeuren hij zei dat de club van volgend jaar een veraasing zou zijn ik denk dat dat galatasaray is tuurlijk heb ik liever dat hij dit jaar al komt.

3 augustus 2015 om 17:12

Ja na volgend jaar is ie al 34 ofzo dan zal ie toch wel naar de MLS gaan hoor.

Sommige mensen hier denken echt dat ze de administratie van GS beter kennen dan de club zelf. Uhu.. Als ibra wil dan trekken ze hem gewoon aan. Een beetje simsalabim doet elke club met zijn boekhouding, dus zeg aub niet dat het een hinder is als ffb in je nek hijgt. Dat is gwn een smoes die ze kunnen inzetten als ze geen dure spelers gaan kopen...

Dat zou wel prachtig zijn voor de Turkse competitie. Zlatan Ibrahimovic zal dan de populairste voetballer zijn in Turkije denk ik. Dat zou de grootste transfer ooit zijn in de Turkse competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren