Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Komst van Lozano heeft direct groot gevolg: contractontbinding bij PSV

Laatste update:

PSV heeft het contract van Anwar El Ghazi in goed overleg ontbonden, zo maken de Eindhovenaren bekend via de clubkanalen. Na het aantrekken van Hirving Lozano en het aanblijven van Johan Bakayoko kwam El Ghazi niet meer in de plannen voor van trainer Peter Bosz. Fodé Fofana wordt daarnaast verhuurd aan Vitesse, waar Shurandy Sambo bij de Eindhovenaren blijft. Dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

El Ghazi kan nu dus met een transfervrije status rustig op zoek gaan naar een volgende club. Met Lozano en Noa Lang trokken de Eindhovenaren twee nieuwe vleugelspelers aan. Op rechts heeft El Ghazi door de aanwezigheid van Lozano en Bakayoko weinig perspectief op speeltijd. Ook de linkerflank is met Lang, Yorbe Vertessen en eventueel zelfs Ismael Saibari goed bezet. In de punt van de aanval heeft Bosz de beschikking over Luuk de Jong en Ricardo Pepi.

Daarom is in goed overleg door beide partijen besloten om uit elkaar te gaan. Het verblijf van El Ghazi in de Lichtstad blijft daardoor beperkt tot slechts één seizoen. Hij vertrekt met twee nieuwe toevoegingen aan zijn prijzenkast, daar hij met PSV de TOTO KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal won. El Ghazi speelde uiteindelijk 33 wedstrijden in de hoofdmacht van de nummer twee van afgelopen seizoen. Daarin scoorde de 28-jarige aanvaller negen doelpunten en fungeerde hij twee keer als aangever.

Zo is het een zeer drukke laatste dag van de transferwindow voor PSV geweest. Naast de ontbinding van het contract van El Ghazi, werd de komst van Lozano en de huurtransfer van Armel Bella-Kotchap wereldkundig gemaakt. Daarnaast is Ibrahim Sangaré op weg naar Nottingham Forest, hoewel die transfer nog officieel bevestigd moet worden. Verder werd duidelijk dat Fofana komend seizoen verhuurd wordt aan Vitesse en dat Sambo ondanks de belangstelling van onder andere FC Twente en Stade Rennes bij PSV blijft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien wat voor Twente?

1 september 2023 om 23:56

Te veel salaris. Kunnen ze niet betalen jammer genoeg.

2 september 2023 om 00:06

Ja, hij zou op veel speeltijd kunnen rekenen bij een pracht club als Twente, maar dan moet hij wel wat inleveren qua salaris. Maar ik denk niet dat hij dat wil.

2 september 2023 om 00:11

Als hij nu maar zijn vrouw gaat luisteren, zou het best kunnen. Die wil graag in Nederland blijven.

2 september 2023 om 00:23

Wel raar om dan naar Twente te verhuizen.

2 september 2023 om 01:11

Maar als je hem 50% van de transferrechten biedt komt hij wel voor minder salaris

1 september 2023 om 23:58

Ajax mist een rechtsbuiten

2 september 2023 om 06:38

Liever geen rechtsbuiten dan het niveau el ghazi

2 september 2023 om 07:28

El ghazi was zeker niet goed maar hij is een betere rechtsbuiten dan elke speler die Ajax voor deze positie heeft !!

2 september 2023 om 14:07

Ook niet heel lastig, aangezien Ajax geen rechtsbuiten heeft.

2 september 2023 om 14:19

Berghuis is natuurlijk ondanks dat ie er niet meer zo goed rendeert een veel betere rechtsbuiten dan El Ghazi.

2 september 2023 om 08:44

Denk eerder Utrecht. Die kopen vooral 'namen'

Wat een verschrikkelijke John de Jong aankoop was dit zeg. El Ghazi en Ramalho zo dik betalen is echt heel slecht belied.

2 september 2023 om 00:24

Marcel Brands was er gewoon bij hoor, salaris was ook goedgekeurd door de RvC, om even maar aan te duiden dat de beleid niet alleen van John was. Lozano gaat meer verdienen dan een El Ghazi, maar ff zien of Chucky het nog kan… en helemaal als die nog fit kan blijven gezien zijn laatste 3 jaar bij Napoli.

Ajax zocht nog een rechtsbuiten toch? Kan misschien nog met een helikopter. Oja kan sowieso als hij transfervrij is 😆
Wel Ajax dna 😉

Jammer voor hem, maar wel logisch. Echt een topgozer die El Ghazi. Bedankt voor de bewezen diensten en succes bij het zoeken van een nieuwe club.

Prima! Denk dat dit de enige optie was, want hem verkopen nu nog was zeker niet meer gelukt.

Gazza gaat transfervrij cashen. Dat wordt ergens in het midden oosten.

Net op tijd? Zijn contract ontbinden had bijvoorbeeld ook over een week nog gekund.

Een interessante aanwinst voor veel Nederlandse clubs, maar ik verwacht El Ghazi terug te zien bij een Championship-club.

2 september 2023 om 00:46

Ze hebben natuurlijk gewacht tot lozano officieel was..

2 september 2023 om 01:27

Net op tijd vanuit sociaal oogpunt richting de speler. Omdat hij nu transfervrij is voor het verstrijken van de deadline, is hij niet ingeschreven voor de competitie dus mag hij eventueel bij een nieuwe club ingeschreven worden. Stel een PSV doet dit pas begin oktober, dan moet je in de meeste Europese competities wachten tot januari voor de opening van de volgende transfermarkt (vooral de competities waar teams hun selectie moeten registreren, zoals een Engeland en Spanje), voordat hij bij het nieuwe team aan de slag mag. Daarom zie je ook zelden een contract worden ontbonden na het verstrijken van de deadline, gezien een speler dan geld misloopt omdat weinig teams de speler al een contract aanbieden wanneer deze simpelweg nog niet mag spelen.

Sangare ook officieel getekend vlak voor de deadline.. Balen dat hij ook echt pas nu die transfer fixt.. nu kan je geen vervanger halen? Psv had gewoon nee moeten zeggen.

2 september 2023 om 00:05

PSV kon geen nee zeggen, clausule in het contract van Sangaré was geactiveerd.
Daarnaast wist PSV vanmorgen dat hij weg zou gaan, alles was al een tijdje in kannen en kruiken, maar Nottingham moest (volgens mij vanwege FFP) wachten tot Brennan Johnson was verkocht. Die transfer duurde wat langer.

2 september 2023 om 00:11

Ohja helemaal vergeten natuurlijk dat die clausule er was. Balen! Denk dat het gemis van Sangare tegen Feyenoord, Ajax en in de CL wel voelbaar gaat zijn. Je mist nu toch echt een fysieke speler op dat middenveld.

2 september 2023 om 00:08

37.5 miljoen. Strik erom. Voor psv echt een goede, sympathieke gast. Maar daar krijg je nooit meer zoveel voor.

2 september 2023 om 00:09

Ze hadden deze transfer juist enorm nodig, 3 mooie jaren gehad, en doorselecteren, en idd de clausule ontvangen. De vervanger was al in huis gehaald met Schouten. Daarnaast hoop ik op wat minuten voor Land.

2 september 2023 om 00:09

Met Schouten een goed voetballende verdedigende middenvelder in huis hoor. In verdedigend opzicht stuk minder dan Sangare. Maar aan de bal beter. In menig lastige wedstrijden in de serie A zich gewoon staande gehouden.

2 september 2023 om 00:12

Ik ga er vanuit dat Bosz met Schouten, Veerman en Saibari gaat spelen. Als Schouten geblesseerd raakt heb je echter niemand als CVM.. je bent op die positie nu wel heel dun bezet.

2 september 2023 om 00:19

Boscagli en Tygo Land kunnen daar ook spelen. Maar Schouten is verreweg de beste, daar. Daarbij nooit geblesseerd (even afkloppen).

2 september 2023 om 00:20

@Barcalover123 Ja ik vraag mij dus af of Saibari ook op CVM zou kunnen. Zijn body heeft ie in iedere geval mee. Dat je hem omturnt tot een Amrabat ofzo

2 september 2023 om 00:25

Is er verder niemand in de jeugd die er eventueel achter kan staan? Schouten is in ieder geval niet vaak geblesseerd van wat ik me kan herinneren.

2 september 2023 om 00:29

@Mister zou ik heel zonde vinden.. die jongen heeft zo’n goeie dribbel en past het beste op 10.

2 september 2023 om 00:38

@barcalover heb je zeker punt, maar zoals je al zei het is erg dun bezet die CVM positie. Volgens mij heeft PSV dan alleen Tygo Land achter de hand? Maar die jongen is pas 17. Dusja vandaar Saibari misschien als CVM en dan Tillman op 10 bijvoorbeeld bij wegvallen Schouten.

Marco Timmer (VI) gaf aan dat El Ghazi voor een PL-salaris op de loonlijst stond. Dat is wel vreemd, want het was niet een grote aankoop. En dat hij dan tegen de 3 miljoen pakt...

Ik zie PSV dit jaar als favoriet, die zijn echt flink versterkt. En dan let het aan Bosz, terwijl van Nistelrooy het met een veel slechtere en voor onevenwichtigere selectie moest doen

Reken maar dat hij een fantastische afkoopsom heeft gekregen, hij kon ook zeggen dat hij zijn contract volledig gaat uitdienen.

2 september 2023 om 00:17

Fantastisch denk ik niet. Dan hadden we hem wel gehouden. Denk dat hij zelf ook graag weg wilde, door gebrek aan perspectief en misschien wel door Bosz. Hier is water bij de wijn gedaan.

Sven, telefoon gelijk pakken en kijken of hij open staat voor een plek als enige rechtsbuiten in de selectie van Ajax. Als hij richting Qatar wil om te cashen houd het natuurlijk op.

Hij is me tegengevallen. Maar misschien zegt dat ook wel iets over het niveau van de Eredivisie. Ik dacht dat een prima Championship speler, en redelijke PL wisselspeler, makkelijk zou kunnen aanhaken. El Ghazi heeft een paar belangrijke goals gemaakt, maar daar is ook alles mee gezegd. Helaas. Als mens heb ik hem hoog zitten, dus wens hem veel geluk.

Het ga je goed, Anwar!

Leuk ook dat Fofana naar Vitesse gaat. Dat zou je haast vergeten. Hopelijk doet hij het daar goed, en dan vraag ik me af of hij ooit nog terugkomt met Pepi en Van Duiven in de wachtrij. Misschien kan Vitesse hem voor een zacht prijsje overnemen. Dat zou ik ze gunnen want wij hebben daar wat juweeltjes opgehaald, en vice versa hele leuke spelers af laten vloeien. Er is geen samenwerkingsverband, maar Vitesse en PSV weten elkaar altijd wel te vinden.

Fofana naar Vitesse, ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen, heb hem altijd wel een talentvolle jongen gevonden. Het vertrek van El Ghazi hing volgens mij al een tijdje in de lucht en het zicht op minuten was ver weg maar van mij had hij gerust mogen blijven.

Jordy Zuidam let je op? Buitenkansje!

Toen PSV El Ghazi kocht dacht ik niet: shit, die had Ajax kunnen hebben. Bij Ajax heeft ie even een goede periode gehad, maar al snel verzandde het in mislukte acties en veel geschreeuw en weinig wol. Bij Aston Villa deed ie weleens iets goed, maar nooit langdurig basisspeler en uiteindelijk helemaal niet meer in beeld. Bij PSV heeft ie eigenlijk gewoon niets laten zien. Dat Bosz het bij Ajax niet in hem zag zitten vind ik niet verwonderlijk, het gevolg van zijn carrière daarna ook niet. Een voetballen die het denk ik nergens in de ED langdurig ergens goed zal doen. Gek genoeg begon hij geweldig bij Ajax onder nota bene de trainer die ik ook echt slecht vind: FdB. Maar ook spelers als Bazoer en Kishna begonnen goed. Een groot raadsel waarom spelers soms goed beginnen en daarna totaal wegzakken. Anyway, hij zal financieel geen zorgen hebben en heeft het maximale eruit gehaald.

El Ghazi heeft het prima gedaan bij PSV. Ik had echter gehoopt dat hij zij PL vorm weer kon vinden. Dat heb ik helaas niet gezien. Top gozer verder niet zeuren en niet moeilijk doen. Ik gun hem een mooie nieuwe club.

Zou dit nog steeds oud zeer zijn van Bosz naar el Ghazi sinds hun gezamenlijke periode bij Ajax? 😝

Uiteraard is dit natuurlijk een logische handeling van psv

Anwar Elghazi ga naar Almere city

Best mogelijk, van mij had ie mogen blijven op voorwaarde dat we Vertessen een jaartje zouden verhuren (Oud psv/vitesse) die door komst van Lozano 4e buitenspeler dreigt te worden. Voor Yorbe zou het goed zijn om veel minuten te maken en dan over jaar terug te komen, waar het zeer goed mogelijk is dat Lang en of Bakayoko een transfer gaan maken dan. Heb je dan betere Vertessen, die klaar is om het stokje over te nemen dan nu zo af en toe wat minutjes te pakken

Goed gedaan hij was niet een bepalende speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren