Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kompany zet handtekening onder contract van 38,5 miljoen euro

Laatste update:

Vincent Kompany heeft een nieuw contract met Manchester City ondertekend, zo meldt de regerend landskampioen van Engeland woensdagavond via de officiële kanalen. De oorspronkelijke verbintenis van de 28-jarige verdediger liep in de zomer van 2018 af. De Belgisch international annex aanvoerder staat nu tot medio 2019 op de loonlijst van the Citizens.

/

“Toen ik in 2008 bij deze club arriveerde, had ik nooit gedacht dat we datgene zouden bereiken wat we in de afgelopen zes jaar hebben gepresteerd”, reageert Kompany. “Maar voor mij is het slechts het begin. Dit team is sterker dan ooit. Er is concurrentie op elke positie en de kleedkamer bestaat uit geweldige en gemotiveerde personen die samen geschiedenis willen blijven schrijven.” Kompany won in Engeland twee landstitels, de FA Cup en de League Cup. "Dat zijn vier van de mooiste gebeurtenissen in mijn leven. Ik geloof erin dat we nog meer kunnen winnen."

Kompany is de tweede speler van Manchester City in 24 uur tijd die een nieuw contract ondertekent. Dinsdag maakte men de nieuwe deal van David Silva wereldkundig. Onder de nieuwe voorwaarden gaat Kompany tot het einde van zijn contract minimaal 38,5 miljoen euro verdienen, exclusief bonussen. De verdediger speelde eerder voor onder meer Hamburger SV in Duitsland.

Vincent Kompany is de beste centrumverdediger van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begint er steeds meer op te lijken dat hij nooit nog ergens anders heen gaat. Jammer, ik had hem zo graag ooit in het shirt van Barça gezien. Had daar echt niet misstaan nu, denk ik.

13 augustus 2014 om 18:39

Ja idd. Persoonlijk zou ik een verhuizing naar Bayern München ook wel leuk vinden.

13 augustus 2014 om 18:39

Hier kan ie makkelijk geld maken. Hij is niet zo goed als mensen zeggen. Hij kan niet hogerop denk ik.

13 augustus 2014 om 19:09

Hoe komt het dat u nog niet werkt voor een absolute topclub?

Want u ziet dingen die niemand anders ziet.

Uiteindelijk naast de prijzen met zijn team, grossiert hij in individuele prijzen.

Belgische Gouden Schoen 1x 2005
Ebbenhouten Schoen 2x 2004, 2005
Belgische Profvoetballer van het Jaar 1x 2005
Belgische Jonge Profvoetballer van het Jaar 2x 2004, 2005
Beste Belgische voetballer in het Buitenland 1x 2010
PFA Team of the Year 3x 2011, 2012, 2014
Manchester City Official Supporter's Player of the Year 1x 2011
Manchester City Player's Player of the Year 1x 2011
Premier League Speler van het Seizoen 1x 2012
Genomineerd voor Wereldvoetbalelftal 2x 2011, 2012

Weet u wat waarschijnlijker is? Dat u zelf zeer goed beseft dat u nooit maar dan ook nooit zijn niveau zal behalen. Maar door hem alsnog neer te halen, komt u toch een beetje dichterbij. Maak u niet ongerust, da's een beetje eigen des mensen.

13 augustus 2014 om 19:16

En Pique is dat wel? Pique die basisspeler is bij Barca. Kompany is af en toe wilt en maakt daarom fouten, maar vergeet niet dat City met een hele hoge verdedigingslijn speelt. Dat is veel lastigere verdedigen dan een diepe lijn, omdat je met ruimte in je rug speelt en veel ruimte weggeeft. Kompany is gewoon een van de besten.

als je ziet wat die mensen verdienen is toch niet meer normaal het lijken wel rock artiesten.
hij is de laatste tijd niet eens in vorm het doet natuurlijk extra pijn als je zelf in de schuld sanering zit.
ik wens hem verder het beste.

13 augustus 2014 om 18:22

Dus voor rockartiesten is het wel normaal.

13 augustus 2014 om 18:35

Ik ben het helemaal met je eens. Salarissen hebben belachelijke vormen aangenomen.

Echter vind ik het bij Kompany niet erg. Kompany geeft meer dan 80 procent van zijn inkomsten weg aan goede doelen. Hij heeft een eigen foundation die kinderen in belgie van de straat houdt en hun opleiding bekostigd. In afrika england en zelfs turkije heeft deze man projecten lopen. Hij heeft zijn wo diploma gehaald terwijl hij voetbalt dit je niet je doorsnee dure glimmende lambourgini profvoetballer.

13 augustus 2014 om 20:35

Da's vraag en aanbod dat werkt. Er zijn niet veel mensen die kunnen wat hij kan én er is toch relatief veel vraag naar. Niet te veel van wakker liggen, anders word je gek.

Het alternatief is Noord-Korea waar iedereen ongeveer evenveel verdient. Maar daar hebben ze dan weer andere nadelen.

Ziek, maarja, je bindt wel een van de beste verdedigers ter wereld voor lange tijd aan je.

als je ziet wat die mensen verdienen is toch niet meer normaal het lijken wel rock artiesten.
hij is de laatste tijd niet eens in vorm het doet natuurlijk extra pijn als je zelf in de schuld sanering zit.
ik wens hem verder het beste.

sorry dacht dat hij niet verzonden was.

13 augustus 2014 om 18:41

Maakt niet uit erwin. Ik heb dat ook ooit. Zo raar af en toe.

Ik gun hem wel veel geld, als 1 van de weinigen. Hij steunt allerlei goede doelen, en is een symphatieke jongen, en ook 1 van de beste ter wereld in verdedigen, is nog niet echt in vorm, maar haalt zijn niveau wel weer. Met Mangala heb je een topduo achterin. Daarnaast hoop ik dat Dzeko speelt, maar teveel concurrentie. Scoort altijd en is een goede afmaker,

De helft daarvan gaat toch naar Congo en SOS kinderdorpen.

Tja die sjeiks hebben toch genoeg geld, lekker voor Kompany 38 miljoen plus een eventuele bonus(sen) om dat geld te krijgen moet hij alleen doen waar hij goed is in namelijk verdedigen

En het blijft maar goed nieuws regenen rond City. Vince the Prince nu ook met een langdurige contract. We verlengen met de beste spelers met contracten van lange duur. Dat zorgt voor stabiliteit binnen de club en dat verheugt me nog meer dan nieuwe spelers. Als Vinnie, YaYa, Silva en Aguero fit zijn, maakt het zelfs niet veel uit wie die andere 7 zijn maar ze zullen van goede huize moeten zijn om ons te kloppen!

13 augustus 2014 om 18:36

Vergeet alleen de FFP niet...

raar, dacht ze zijn een beetje bezig om de financien op orde te krijgen vanwege die financial fairplay komen ze met dit soort nieuws..lekker dan

13 augustus 2014 om 18:45

Met alle respect maar om dit te komen verkondigen onder een russische vlag xD

Heb gehoord (kan het niet met zekerheid zeggen) dat City dit doet vanwege de Ffp. De spelers krijgen een lager salaris met meer variabelen en een 'lump sum' aan het einde van hun contract. Zo kunnen ze spelers aantrekken terwijl ze hun salarishuis in principe momenteel niet vergroten. Kompany is al de vierde speler die dit doet, na Kolarov, Nasri en Silva.

Naast die boete van 50 miljoen pond moet City er namelijk voor zorgen dat hun salarishuis niet groter wordt dan vorig jaar.

13 augustus 2014 om 19:31

Dat klopt als een bus! Hopelijk volgen er nog meer. Zo heeft City straks geen last meer van de salarisregelingen van de FFP

Goed nieuws! Al zie ik Kompany sowieso niet zo snel vertrekken uit City. Bij City krijgen ze zo een lager salaris, maar waarschijnlijk enorme krijgen ze enorme bonussen.

Kompany is de captain bij City, hij is er dé man. Na zes jaar heeft hij eindelijk met Mangala een collega gekregen die ook kan verdedigen, nu moet hij niet meer alles alleen doen. Zalig dit, meer verdienen en minder moeten werken.

Hef dat Manchester City aub op. Wat een belachelijke salarissen en bedragen. Ze zijn net als R. Madrid, Psg, Monaco en Chelsea een ziekte voor het voetbal. Het gemak waarmee ze tegenwoordig prijzen in de wacht kunnen slepen door met een zak geld aan te kloppen.

Als voetballiefhebber kan niemand dit goedkeuren.

Wat een geluk heeft City met hem een echte aanvoerder een van de beste centrale verdedigers ter wereld de beste man doneert ook gewoon een deel van zijn salaris aan goede doelen dit is een voorbeeld prof pur sang in plaats van bijzaken laat hij zien dat sommige voetballers niet alleen bezig zijn met glitter en glamour.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren