Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tragisch: David Silva (37) loopt in laatste seizoen ernstige blessure op

Laatste update:

David Silva (37) komt dit seizoen mogelijk niet in actie voor Real Sociedad, zo laat de club weten via de officiële kanalen. De 125-voudig Spaans international heeft kruisbandletsel opgelopen, waardoor het huidige kalenderjaar er in ieder geval op zit voor de technische linkspoot. Voor Silva dreigt een tragisch einde van zijn carrière, daar het aanstaande seizoen zijn laatste seizoen zou worden. Een deel van de Spaanse voetballiefhebbers op sociale media vreest dat Silva er nu al de brui aan geeft, al komt dat in het statement van Sociedad niet ter sprake.

Sociedad plaatste zich in het afgelopen seizoen voor het eerst in tien jaar weer voor de groepsfase van de Champions League, maar moet het in het miljardenbal doen zonder routinier Silva. De technicus was de afgelopen drie seizoenen nog behoorlijk van waarde bij Erreala. In 93 officiële wedstrijden voor de Andalusiërs vond Silva 7 keer het net. 18 keer fungeerde hij als aangever. Door zijn blessure is het nog maar de vraag of Silva ooit nog in actie komt. Donderdagavond kwam Sociedad met het dramatische nieuws.

“David Silva moest gisteren (woensdag, red.) de training verlaten met veel pijn aan zijn knie”, begint Sociedad het bericht. “Uit verschillende medische tests is gebleken dat hij letsel heeft opgelopen in zijn voorste kruisband. Op dit moment moet hij worden onderzocht door een specialist. Dat zal volgende week plaatsvinden.” De Spaanse legende zelf liet via sociale media nog niets weten, maar kan rekenen op veel steun vanuit Sociedad, Valencia en Manchester.

Silva, een jeugdproduct van Valencia, werd in de eerste jaren van zijn carrière gestald bij SD Eibar en Celta de Vigo. Vervolgens brak hij definitief door in de sinaasappelstad, waarna hij voor 28 miljoen euro werd opgepikt door Manchester City. Bij the Citizens groeide Silva uit tot een van de eerste clubiconen in het huidige dominante tijdperk van de club. In 436 wedstrijden voor City kwam de Spanjaard tot 77 doelpunten en 140 assists. Met City won Silva de Premier League (4x), de FA Cup (2x), de League Cup (5x) en de Engelse Supercup (3x). Ook vanwege zijn prestaties met la Roja is de middenvelder een icoon te noemen. Silva werd eenmaal wereldkampioen en tweemaal Europees kampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg zonde een van mijn favoriete middenvelders ooit, ik hoop dat hij er snel bovenop komt en nog een paar wedstrijden mag spelen voordat hij afscheid neemt

21 juli 2023 om 12:17

Fantastische middenvelder. Ben hem dik 10 jaar geleden eens tegen gekomen op stap op gran canaria. Klein manneke, maar God wat een goede voetballer.

21 juli 2023 om 12:23

poh en wat een techniek echt een genot om naar te kijken!

21 juli 2023 om 14:13

Hoop het ook prachtige technicus en begenadigd voetballer, zou heel jammer als hij op deze manier zou moeten stoppen.............. En die in zijn eentje San Sebastian naar Andalusië kan verplaatsen 😂😜 foutje in het artikel.

Heel zuur voor David Silva zeg. Een van de beste middenvelders in de PL bij City in de het afgelopen decennium. Hopelijk dat hij nog een paar wedstrijden kan spelen maar die kans is klein op zijn leeftijd en bij zo'n blessure moet je heel goed herstellen.

En uitgerekend nu ze de CL hebben gehaald. Erg zonde dat dit sierraad daar niet in te bewonderen is.

Lijkt me dat hij niet direct stopt nu, maar focust op revalideren en misschien aan het einde van het seizoen nog wat minuten maken.

En dat ook precies nu ze Cl spelen

Deze man heeft een prachtige carrière achter de rug, triest dat ie nu nog een zware blessure oploopt , maar tragisch is toch wat anders in mijn ogen...

Jammer dat het mogelijk zo moet eindigen voor mijn favoriete voetballer. Wat hij geweldenaar was hij voor City en Spanje. Underrated als je het mij vraagt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren