Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Isco lijkt eindelijk club te hebben en kan direct de Champions League in

Laatste update:

Real Sociedad heeft Isco op het oog als mogelijke vervanger voor de langdurig geblesseerde David Silva, zo meldt de Spaanse sportkrant AS vrijdag. De club uit Baskenland bracht donderdag naar buiten dat de 31-jarige technicus kruisbandletsel heeft opgelopen en komend seizoen mogelijk niet in actie kan komen. Daardoor komt er een plekje vrij op het middenveld van Sociedad.

De blessure van Silva is een behoorlijke aderlating voor La Real, aangezien de voormalig Manchester City-middenvelder de afgelopen seizoenen nog flink van waarde was voor de club. In de afgelopen drie voetbaljaargangen kwam de linkspoot tot 93 officiële wedstrijden, waarin hij 7 keer wist te scoren en 18 keer aangever was. Gevreesd wordt dat de blessure van Silva het einde van zijn carrière betekent. Eerder gaf de middenvelder namelijk aan dat komend seizoen zijn laatste zou zijn als profvoetballer.

Met Isco hoopt Sociedad een waardig vervanger aan te trekken. De aanvallende middenvelder is transfervrij sinds zijn vertrek bij Sevilla eind vorig jaar. De ex-speler van Real Madrid en Málaga lag destijds in de clinch met de clubleiding van de ploeg uit Andalusië. Monchi, toentertijd nog technisch directeur van Los Nervionenses, was ontevreden over wat Isco had laten zien in het eerste halfjaar bij de club.

Donderdag nam Sociedad contact op met de clubloze middenvelder, die niet onwelwillend tegenover een contract bij de nummer vier van het afgelopen LaLiga-seizoen zou staan. In januari leek het er nog op dat de 38-voudig international van Spanje een contract zou tekenen bij Union Berlin, maar die deal ketste op het laatste moment af. Toen Isco al akkoord was over een contract en de medische keuring al had doorstaan, kreeg hij onverwachts de mededeling dat hij niet ingeschreven kon worden voor Europees voetbal. Niet veel later vroeg Union ook of Isco bereid was een lager salaris te accepteren dan eerder was afgesproken, waarna de Spanjaard de transfer afblies.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo hoog inzetten is dit toch niet voor een club als Sociedad?

21 juli 2023 om 15:35

Is gewoon geen voetballer voor dit tijdperk. Of je moet spelers hebben die zijn tekorten constant compenseren. Maar wel een topvoetballer natuurlijk qua talent

Nou, Isco al een icoon? Iscoon.

21 juli 2023 om 15:31

5 Champions Leagues gewonnen en een van de meest getalenteerde voetballers van de laatste 10 jaar. Dat staat toch buiten kijf?

21 juli 2023 om 15:44

Gaat het?

21 juli 2023 om 15:45

Isco is heus geen koekenbakker, maar om hem nou een icoon te noemen gaat ook wat ver toch? Het was verder meer een opmerking naar Voetbalzone en het overmatige gebruik van termen als legende, icoon, etc. Je moet het weekend met gestrekt been invliegen nietwaar?

21 juli 2023 om 16:28

Als het nou over David Silva ging dat vind ik eerder een icoon

Isco een icoon. Ik kon al niemand bedenken, ik weet dat Voetbalzone het opschrijft om clicks en reacties uit te lokken. Maar minder strooien met de woorden “icoon” en “legende” zou fijn zijn. Dat haalt het speciale ervan af.

On: Isco laat het al tijden niet zien op het veld. Toch jammer, was ooit een groot talent.

21 juli 2023 om 16:02

Dat wordt tegenwoordig op social media zo snel over voetballers en andere sporters gezegd, ook die nog niet zo hoog staan als de echte legendes. De standaard lijkt zo laag deze dagen

isco moet hier niet worden neer gezet als nobody, in de comments bedoel ik. die man heeft zoveel kwaliteit, maar moet zich wel op de juiste plek voelen. ik zie het wel gebeuren daar in sociedad. ik zou graag weer eens een in vorm isco willen zien !!!

21 juli 2023 om 15:30

Heeft gewoon 4x de cl gewonnen met Real en was tussen 2016 en 2018 een van de beste middenvelders ter wereld. Legende/icoon, geen idee. Maar zeker een grote geweest destijds.

21 juli 2023 om 18:43

Hhahhaa isco had zeker talent maar wat jij zegt gaat te ver lucas vazquez is zeker ook een van de best backs omdat hij de cl vier keer won

21 juli 2023 om 18:49

Isco was basisspeler in meerdere van die CL.. vazquez niet

22 juli 2023 om 08:39

Isco stond gewoon 3 keer basis in de finales die Real speelde.. Als je hem niet gevolgd heb of geen fan ben lekker door scrollen met zo'n domme vergelijking..

Kunnen beter alles op alles zetten om Canales voor de neus van Monterrey weg te halen bij Betis. Kent de club en lijkt mij een vrij natuurlijke opvolger van David Silva.

Mensen hebben oprecht geen verstand van voetbal. Isco is 1 van de beste spelers die ik ooit heb gezien aan de bal. Er zijn weinig spelers van dat kaliber die zo balvast zijn. Zijn verdedigende kwaliteiten zijn minder maar aan de bal? Van de bovenste plank. Zijn carriere is op dezelfde manier gelopen als Isco op het veld, niet op tijd de bal losgelaten bij Madrid waardoor hij verpieterde op de bank. Maar deze jongen is een aanvulling op elk team

21 juli 2023 om 20:39

Klopt, alleen komt fysiek en uithoudingsvermogen te kort. Oftwel niet goed genoeg.

Geweldige techniek voor de rest niet veel soeps. Iedereen verwachtte een hoop van hem heeft het nooit waar kunnen maken. Geweldige speler als je de bal hebt. Als je geen bal hebt echter dan speel Je met isco in je team eigenlijk met 10 man. Vindt altijd dat het lijkt alsof hij een heel groot hoofd heeft haha. Fijn weekend mensen.

Goede speler, mooie club. Ben stiekem al benieuwd wanneer Silva dit is om samen met
Isco op het middenveld te staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren