Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kompany mikpunt op sociale media en bij analytici: ‘Interesseert me niet’

Laatste update:

Vincent Kompany werd dinsdag flink door de mangel gehaald op de sociale media. Voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona had de verdediger van Manchester City gezegd geen bijzonder zwaar duel te verwachten. “Ik denk niet dat Barcelona ons een wedstrijd lang pijn kan doen. Er zijn moeilijkere wedstrijden, uit naar Stoke City bijvoorbeeld”, zei Kompany. Manchester City werd in de eerste helft van de mat gespeeld en Kompany ging bij de 0-1 pijnlijk in de fout.

/

Kompany kreeg op televisie kritiek van analyticus Paul Scholes. De verdediger zelf maakt zich niet druk. “Als de resultaten goed zijn zegt iedereen dat ik het goed doe. Als de resultaten niet goed zijn, zeggen mensen dat spelers in de ploeg niet goed presteren. Dat hoort erbij, ik maak me er niet druk om", zegt hij tegen the Guardian.

“Na de eerste helft waren we enorm teleurgesteld”, aldus Kompany. “In de tweede helft kwamen we met tien man te staan. Ik ben benieuwd wat het anders voor een wedstrijd was geworden. Het leek erop alsof we ons terug wisten te knokken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vindt kompany zoiezo niet echt top. Goede verdediger natuurlijk maar heb liever pepe, godin,ramos of zelfs een terry.

25 februari 2015 om 16:40

Pepe verkiezen boven Kompany, dat getuigt van veel voetbalkennis

25 februari 2015 om 16:47

Haha, Pepe is in deze vorm de beste verdediger ter wereld.
Hij speelt al langer solide en niet meer zoals de oude gemene Pepe.

Varane & Pepe is het beste verdedigende duo van het moment.

25 februari 2015 om 16:50

Kompany blijkbaar verkiezen boven Pepe zonder enige argumenten te geven. Dat getuigt ook van veel voetbalkennis

Persoonlijk vind ik Pepe, vooral dit seizoen, de betere van de 2. Hij is op geen fout meer te betrappen en was volgens mij de verdediger met de minste gele kaarten dit seizoen.

On:
Ongelukkige fout van Kompany bij de goal van Suarez, maar in de tweede helft vond ik hem wel sterk.

25 februari 2015 om 17:41

Zeker sinds Mourinho weg is niet meer naar Real gekeken? Geweldige verdediger met weinig fouten en kaarten. Onder Ancelotti een flinke verbetering.

25 februari 2015 om 17:53

Pepe is al 2 jaar de beste verdediger ter wereld, beter dan Ramos. Krijgt niet genoeg credits van de media, zal met zijn verleden te maken hebben...

25 februari 2015 om 22:27

Een van de vuilste spelers ooit verheerlijken ten koste van Kompany is een grote grap! Typisch voor kuddedieren om Kompany neer te sabelen na een mindere wedstrijd. En slachter Pepe is altijd een houthakker geweest, ook is ie wat rustiger geworden, aan Kompany zijn enkels komt hij niet.

25 februari 2015 om 17:14

Terry is verdedigend beter dan Pepe en Ramos..

25 februari 2015 om 18:05

primera1,

Kompany laat weten dat ie wakker ligt van uw opinie.

25 februari 2015 om 19:33

Kompany maakt stomme fouten. Soms speelt hij een hele wedstrijd echt heel goed en dan 1 stomme fout en meteen een goal tegen. Maar naast die foutjes doet hij de dingen die hij moet doen als 1 van de beste. Zonder die stomme foutjes zou hij absoluut de beste verdediger ter wereld zijn voor mij. Maar de realiteit is dat hij die foutjes maakt. Desondanks een topper.

Kompany probeert daarnaast altijd een enorm gebied te verdedigen en geeft heel veel ruimte weg. Dat is lastiger verdedigen dan wat Terry doet bijvoorbeeld. Ik denk dat veel spelers het in de rol van Kompany bij City slechter zouden doen dan je verwacht. Vorig jaar tegen Barca speelde hij wel weer sterk.

Haha die kompany heeft echt een tik van de molen gehad. Stoke city uit lastiger dan tegen Barcelona!

25 februari 2015 om 16:40

Het is meer als grap bedoeld. Een bekende uitspraak over een goed presterende speler in Engeland is "But can he do it on a cold rainy night in Stoke?".

25 februari 2015 om 18:37

Griezmann7, ik ken die "grap" maar ik kan nergens uit de tekst halen dat ie hiernaar refereert

26 februari 2015 om 10:04

Dan leer vanaf nu maar eens verder te denken dan het media VZ, want er staan hier wel meer zaken op die niet kloppen, logisch... zo werkt de media

25 februari 2015 om 16:53

Premier league is overschat, waardoor die ploegen uit de PL alles buiten Engeland zwaar gaan onderschatten.

25 februari 2015 om 18:02

@rmadridcf

ik ben helemaal met je eens, PL is zeer overschat buiten de UK stellen ze echt niet veel voor. de premier league is de premier dankzij die ongelofelijke TV inkomsten en die rijke eigenaren komen goud zoeken. wanneer op het voetbal niveau, technisch en beleid is gewoon waardeloos. aankopen die na een jaar de lucht in gaan en als een engelse speler paar ballen in schiet dan is zijn prijs kaartje 50 miljoen

ik vind nog steeds Spanje en Duitsland vele malen beter dan PL !!
Premier league clubs hebben zelfs moeite met winnen tegen Serie A en Eredivisie tegenstanders.

26 februari 2015 om 01:33

Wat een hoop onzin zeg je nou weer met Premier League is overschat, het is de beste competitie ter wereld waar bij de verschillen zo klein zijn en kan niet begrjpen dat je zegt dat PL clubs moete hebben met italie, city speelde roma helemaal kapot daarbij als je in de top 10 staat in Engeland word je zelfs kampioen in Nederland

Dit soort opmerkingen zijn zo dom. Je weet als City speler dat je van Barca kan verliezen. Als je dan dit soort opmerkingen maakt en je verliest wordt je er natuurlijk mee om de oren geslagen.

Duh! Kompany voortaan even wat langer nadenken want voor je het weet backfired je opmerking.

25 februari 2015 om 16:39

Die Belgen hebben altijd veel vertrouwen. Driesje natuurlijk en good old Jan.

25 februari 2015 om 16:47

Ja Driesje heeft het ook moeten horen inderdaad. Maar, ach zo zijn er ook wel Nederlandse voorbeelden te verzinnen.

Ze hebben meer media training nodig

25 februari 2015 om 21:04

Dat komt omdat ze bij City ook werkelijk geloven dat ze fantastisch zijn terwijl ze dat helemaal niet zijn. Onbegrijpelijk zelfs met dat materiaal. In Engeland is het allemaal leuk maar in de CL is het al 3 jaar kommer en kwel als ze tegen de echte top moeten. Elke x kansloos. Daarom snap ik deze arrogante opmerking van Kompany niet, je werd nota bene vorig jaar ook weggevaagd door Barca met nota bene hetzelfde elftal. Ze willen heel graag goed zijn alleen zijn ze dat echt totaal niet in Europa

Groot gelijk. Tegenwoordig gaan mensen heel ver met hun mening te verkondigen op twitter/facebook.

Dat mensen Kompany overschat vinden na dit duel moeten echt een andere sport gaan kijken.

Zoveel verdedigers zijn in het verleden niet opgewassen geweest tegen Messi & co en zijn zij dan ook koekebakkers?



25 februari 2015 om 16:32

Overschat is hij zeker niet, maar wereldtop ook niet. Hij is goed, punt.

25 februari 2015 om 16:45

Vergeet niet dat Kompany net terug komt van een aantal blessures en daarvoor was hij ook nog niet in de beste vorm.
Kompany hoort nog echt wel bij de top van de wereld, daarvoor heeft hij teveel krediet mee opgebouwd de afgelopen jaren.En als hij weer een x aantal wedstrijden heeft gespeeld zal hij zijn kampioensvorm echt wel terug vinden.

25 februari 2015 om 17:56

Drayton

Als Kompany geen wereldtop is dan is niemand dat nog. Spelers maken fouten, zo is het nu eenmaal. Messi verloor ook de bal waarbij uit de tegenaanval de goal van Kun viel, ook geen wereldtop? Vince is wereldtop, zoveel is duidelijk.

25 februari 2015 om 18:04

Je hebt gelijk, Messi staat te slapen bij die 1-2. En iedereen kan een penalty missen (ook dus Messi), als kazim m zo had ingeschoten en nog erger naast gekopt, dan was de wereld te klein.

Begrijp me niet verkeerd, Messi is wat mij betreft de aller aller beste, maar dit hadden de heren analisten wel mogen aanhalen

25 februari 2015 om 18:27

75draytonpark,

Bij welke club zou ie niet in de basis staan, wanneer ie fit is?

25 februari 2015 om 16:38

Inderdaad. Jarenlang krijgy hij niets anders dan lof. Het is gewoon een uitstekende verdediger.

Suarez zei ook dat Kompany de beste verdediger was waartegen hij jad gespeeld.

Dat Kompany dit seizoen speelt als een schaduw van zich zelf is geen twijfel over mogelijk, maar als je ziet hoe Pellegrini gisteren gigantisch de mist in ging met z'n opstelling kan je het hem niet al te kwalijk nemen vind ik. Hoe kan je in godsnaam Kompany en Demichelis met een hoge lijn laten spelen in een 4-4-2? En dan heb ik het nog niet eens over de CM die oh zo zwak bezet was met Milner en Fernando. Dat Barcelona het makkelijk zou krijgen was al voor de aftrap meer dan duidelijk eerlijk gezegd.

25 februari 2015 om 17:04

k vond het ook een domme opstelling. met fernando en fernandinho spelen die allebei soms lomp zijn is niet handig tegen barca. hij had gewoon sneller voetbal moeten spelen met spelers zoals jesus navas. ook achterin was clichy gewoon bagger slecht. die moest hij gelijk wisselen na de gele kaart. verder is demichelis voor een club als city echt een lachertje. mangala mag natuurlijk nog geen cl spelen maar iets beters moeten ze toch wel hebben.
ik snap echt niet wat hij denkende was. verder is het ook duidelijk waarom ze milner hebben en dat is puur omdat hij engels is. anders was hij al lang vervangen. sterke speler die box to box kan voetballen maar echt veel toevoegen kan hij niet. pelegrini mag messi bedanken voor z'n zwakke penal want met 1-3 was het over en uit voor city. hoop overigens dat messi geen penals meer neemt want hij is er nooit echt goed in geweest. meestal altijd zwakjes. laat rakitic ze nemen of suarez of zo. zo zonde om nu nog een zware wedstrijd te krijgen @ camp nou. helemaal als je zoveel wedstrijden moet spelen omdat je alle 3 prijzen kan pakken.
overigens wel mooi hoe barca city helemaal scheel tikte in het begin. jagen wouden ze niet eens meer na zovaak zo makkelijk uitgespeeld te worden. het was voor mij iig een van de beste wedstrijden van de cl dit jaar.

ontopic : het is natuurlijk terecht dat als je zo'n fout dat er kritiek is. dat je dan niet als een man toegeeft dat je gewoon een fout maakt zegt genoeg over kompany. dat hij daarna ook nog eens zegt dat barca niet voor zoveel schade kan zorgen en dat stoke belangrijker is is echt een grap. respect voor kompany is wat mij betreft weg. wat een clown. wees een man en geef gewoon toe dat je gewoon weer 70 min lang werd gedomineerd. was vorige wedstrijd ook.
pas de laatste 10-20 min gingen ze wat proberen. city mag blij zijn dat messi de penal mist anders was het gewoon voorbij. hoop dat ze een pak slaag krijgen @ camp nou .

Tja. Als je zoiets zegt dan is het niet verrassend dat men die woorden tegen hem gebruikt.

Zeggen dat Stoke-uit lastiger is dan Barcelona is niet zo slim. En Nasri die ook zei dat Dani Alves niet dezelfde is als 5 jaar geleden is ook niet slim, ook al zit er een kern van waarheid in. Veel heeft ie niet kunnen uitrichten tegen Alves.

25 februari 2015 om 17:10

Dus? Dat hij niet veel heeft uit kunnen richten heeft niks te maken met het feit van wat hij zei wat dat klopt gewoon..

25 februari 2015 om 18:00

Woorden moet je kunnen ondersteunen met daden. Als hij zoiets zegt dan moet hij Dani Alves bij wijze van spreken kunnen kapotspelen, maar hij heeft niets kunnen uitrichten.

25 februari 2015 om 18:04

Nasri is sws niet iemand die mensen heel erg kapot speelt. Ten tweede zegt hij toch niet zelf dat hij Dani kapot gaat spelen? Maar goed ga er geen probleem van maken

Het leek erop alsof we ons terug wisten te knokken.

Nee Vincent, jullie hebben alleen de eerste 10-15 minuten in de tweede helft echt iets laten zien, dat werd ook beloond met een doelpunt. Verder is die rode kaart echt niet van doorslaggevend belang geweest. Had jij niet zo'n slechte prestatie geleverd dan was het misschien maar 1-0 voor Barca geweest. Dat je nog zo hautain durft te doen terwijl de kritiek terecht is, snap ik echt niet. Zeg dan dat je zelf ook weet dat het niet goed genoeg was of beter moet, maar niet dat het je niet interesseert. Daarmee geef je alleen maar een verkeerd signaal af, dat je het allemaal wel best vindt.

25 februari 2015 om 16:54

Wat heb jij tegen hem?

Kompany was gister echt niet zo slecht als jij doet voorkomen.
Dat 1e doelpunt is gewoon ongelukkig voor Kompany en Suarez maakte het geweldig af.

Blijkbaar ben jij vergeten wat hij allemaal heeft gepresteerd met City en dat gooi je nu overboord omdat hij wat dingen heeft gezegd in de media?

Triest.

25 februari 2015 om 17:03

Niets tegen hem persoonlijk, zou ook raar zijn.

Ik vind hem alleen geen wereldtop. Dat was hij misschien 3-4 jaar geleden, maar nu is het niet meer dan een goede verdediger. Misschien nog wel 1 vd beste uit de PL, maar dan houdt het op. Europees heeft hij nog niets laten zien en voor België is het ook niet denderend.

25 februari 2015 om 17:10

Ben benieuwd wie jij dan wereldtop vindt buiten Ramos, Varane en Pepe.
Blijven niet veel over die aantoonbaar beter zijn.

25 februari 2015 om 18:07

Voor Belgie is niet een maatstaf vind ik. Hij heeft al veel goede matchen voor Belgie gespeeld. Dus ik weet niet wat jij wilt dat hij doet voor Belgie. Heel het veld afdribbelen en scoren ?

25 februari 2015 om 17:54

Je kan zeggen wat je wil over Clichy maar hij ligt wel aan de basis van de aansluitingstreffer.
Verder ook geen fan van hem, domme rode kaart.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren