Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman vreest niet: ‘We hebben de volledige, totale steun van het bestuur’

Laatste update:

De seizoensstart is voor Everton redelijk teleurstellend verlopen. The Toffees pakten acht punten uit de eerste acht competitiewedstrijden, terwijl de verwachtingen voorafgaand aan het seizoen toch een stuk hoger lagen. Manager Ronald Koeman staat daardoor behoorlijk onder druk, maar geniet naar eigen zeggen nog de steun van eigenaar Farhad Moshiri en voorzitter Bill Kenwright.

Het duo bracht afgelopen week een bezoek aan het trainingscomplex van Everton. “We spraken over voetbal. Er was niet echt een boodschap, maar ik heb het gevoel dat ze achter het team en de manager staan. Iedereen weet dat zoiets prettig is in het voetbal. Maar iedereen weet ook dat de resultaten heilig zijn”, zegt Koeman in gesprek met de BBC.

“Voorlopig hebben we de volledige, totale steun van het bestuur”, vervolgt de Nederlandse oefenmeester. Craig Shakespeare werd afgelopen week de tweede manager in de Premier League die het veld moest ruimen, nadat Leicester City hem de laan uitstuurde. “Het kan heel snel gaan in het voetbal, daarom is de baan van manager ook zo moeilijk. Een manager krijgt vaak geen tijd om zijn team te verbeteren, dat is heel erg moeilijk. Maar dat hoort er nu eenmaal bij.”

Everton neemt het donderdagavond in eigen huis op tegen Olympique Lyon en heeft een overwinning nodig om zicht te houden op overwintering in de Europa League. Na een nederlaag tegen Atalanta Bergamo (3-0) en een remise tegen Apollon Limasol (2-2) zijn the Toffees niet al te sterk aan de groepsfase van de Europa League begonnen. Komend weekeinde wacht voor Koeman opnieuw een moeilijke wedstrijd, als Arsenal op bezoek komt op Goodison Park.

Denk jij dat Ronald Koeman het einde van het seizoen haalt als manager van Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het bestuur je dat mededeelt dan weet je eigenlijk al hoe laat het is... tijd om je spullen te pakken dus.

De eerste manager in de Premier League serieus VZ is Frank de Boer al vergeten?

18 oktober 2017 om 20:58

Pas op nickinho7! Je bericht wordt verwijderd en je krijgt aftrek in punten! Laat ik er maar bij zeggen dat Koeman gewoon de tijd moet krijgen, veel nieuwe spelers.. binnenkort gaan zij en Klaassen knallen!

Craig Shakespeare werd afgelopen week de eerste manager in de Premier League die het veld moest ruimen

Ok, de Boer was niet lang in dienst bij Palace, maar dat was toch echt dit seizoen.

Koeman moet niet zo verdedigend spelen. Gueye en Schneiderlin is 1 te veel.

Koeman heeft gewoon niet zoveel varianten in zijn hoofd die hij over kan brengen. Het is ook wel heel erg jammer, dat de ooit aan de lopende band scorende Rooney, dat lijkt verleerd te zijn. Koeman heeft gewoon een nieuwe Lukaku nodig, iets anders lijkt niet te kunnen bij hem. Hij heeft namelijk gewoon wel een goede selectie.

18 oktober 2017 om 23:02

Dat had Koeman kunnen weten. Rooney is een absolute legende bij United, op zijn hoogtepunt echt een genot om naar te kijken. Maar dat niveau heeft hij al een paar jaar niet meer gehaald en eerlijk gezegd ging hij bij ons elk seizoen minder goed spelen. Werd onder van Gaal vaak opgesteld, wat het spel niet ten goede kwam. Ik ben bang dat Rooney gewoon op is, speelde al veel vroeger dan de meesten op topniveau, leefde niet altijd 100% voor de sport, en is nu als resultaat helaas helemaal uitgeblust.

18 oktober 2017 om 23:27

Ja klopt, maar bij United speelde hij ook vaak als middenvelder, die een beetje vrijblijvend paasjes gaf. Het is wel jammer, want als je bijvoorbeeld kijkt naar de dikke Ronaldo in zijn laatste jaren, dan bleef dat neusje voor de goal gewoon bestaan. Vaak in de loop aangespeeld en dan rustig afmakend. Ik denk toch wel dat Rooney dat ook wel zou moeten kunnen, maar daar moet je wel je veldspel op aanpassen. Ik weet niet, maar er moet toch een manier zijn om hem te laten renderen. Hij is namelijk niet langzaam en ook niet dik en heeft gewoon een goede techniek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren