Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman vol lof: ‘Ze zijn nu misschien sterker dan Arsenal en United’

Laatste update:

Ronald Koeman hoopt zich in de komende jaren met Everton bij de topclubs van de Premier League te voegen. Dat is iets waar Tottenham Hotspur de afgelopen jaren al in slaagde en de Nederlandse manager heeft veel bewondering voor de werkwijze van the Spurs en manager Mauricio Pochettino.

“Het beste voorbeeld voor ons is een club als Tottenham Hotspur”, wordt Koemand geciteerd door de Daily Mirror. “Ze proberen al jaren bij de grote clubs te horen en zijn nu misschien sterker dan Arsenal en Manchester United. Ze hebben veel jonge spelers gehaald voor de lange termijn.”

Pochettino was bij Southampton de voorganger van Koeman. Beide managers hebben bewezen graag met jonge spelers te werken. Koeman heeft dan ook bewondering voor zijn Argentijnse collega. “Ik denk dat het een hele goede manier is hoe ze bij Tottenham werken onder Pochettino. Hij doet fantastisch werk. De makkelijke weg is om spelers kopen. De Premier League is een hele zware competitie voor jonge spelers, maar ik ben een manager die jonge spelers altijd een kans geeft. Als ze verdienen om te spelen, krijgen ze een kans om te spelen.”

Denk jij dat Everton binnen enkele jaren in de Champions League kan spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je mag na de laatste 2/3 seizoenen wel concluderen dat Tottenham de stap naar de top in Engeland zeker heeft gemaakt. Wie er beter is, dat is lastig te benoemen. In mijn ogen missen ze nog altijd een echte wereldster, maar dat compenseren ze dan redelijk met de kracht die ze hebben als team. Ik denk dat de top 6 ongeveer gelijkwaardig is, maar dat de trainer gewoon een enorm verschil maakt. Chelsea was vorig jaar enorm zwak, maar dit jaar heeft Conte er een geoliede machine van gemaakt. Aan de andere kant heb je bv Arsenal, dat vooral door Wenger vaak niet beter lijkt dan een team uit de middenmoot.

Vind het wel zeker knap van Spurs en Pochettino. Het is niet makkelijk om die laatste stap te maken en daar zijn ze ook achter gekomen na die miljoenen van Bale. Het is toen mislukt, maar nu zijn ze er eindelijk. Geweldige prestatie en als ze deze ploeg met deze trainer bij elkaar kunnen houden en wat kunnen aansterken, zullen ze snel gaan strijden voor de titel.

30 maart 2017 om 10:22

Eigenlijk vind ik dat ze nog steeds bungelen tussen de status van een subtopper en een topclub. 1x deelname aan de CL en dat was aardig wat jaren geleden. Daarnaast heeft de club ook minder aantrekkingskracht op toppers als bijv de clubs uit Manchester en Chelsea. Erg knap wat Pochettino voor elkaar speelt maar ik ben ook erg benieuwd naar of de Spurs een titelstrijd zouden kunnen combineren met spelen in de Champions League. Ik denk het (nog) niet.

30 maart 2017 om 10:49

Spurs speelde dit seizoen al in de CL he. Weliswaar zwaar onder de maat gepresteerd, maar ze speelden wel CL. Ik ben ook zeker benieuwd of goed presteren in de CL en meedoen in de titelstrijd te doen is.

30 maart 2017 om 17:38

De stap naar de top in Engeland hebben ze wel gemaakt denk ik, maar het is idd nog geen 'vaste' Cl klant en ze hebben natuurlijk ook nog niet de aantrekkingskracht van de andere grote 4. Toch denk ik dat ze door zullen blijven groeien en met 1/2 toppers erbij kunnen ze ver komen.

31 maart 2017 om 09:52

Zie jou reacties wel vaker op deze site en wou toch ff zeggen dat ik het kan waarderen dat er ook fans van Arsenal zijn die reeã«l naar de werkelijkheid kunnen kijken. Klasse!

31 maart 2017 om 11:48

Goed om te horen, thnx!

Als er een ploeg is die al jaren het dichtst bij de Engelse top aanzat, qua selectie en vaak qua stand (al is dat onder Martinez niet zo geweest) is het wel Everton. Spelers als Lukaku, baines en Coleman zouden prima aanwinsten zijn voor de Engelse top. Hopelijk kan Everton de laatste stap ook maken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren