Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman steekt hand uit naar Gerrard: 'Hij kan naar Southampton komen'

Laatste update:

Steven Gerrard beschikt over een aflopend contract bij Liverpool en vrijdagochtend werd bekendgemaakt dat deze verbintenis niet verlengd zal worden. Het is nog niet duidelijk wat Gerrard volgend seizoen gaat doen: de middenvelder wil in ieder geval niet naar een club die tegen Liverpool speelt. Een verhuizing naar een andere club in Engeland lijkt daarom uitgesloten.

/

Mocht Gerrard zich nog bedenken, dan staat Ronald Koeman hem met open armen op te wachten. "Ik ben serieus: als hij graag in Engeland wil blijven voetballen, dan kan hij naar Southampton komen", citeert de Daily Star Koeman. "Maar het zal misschien een beetje raar zijn om Gerrard niet meer in het shirt van Liverpool te zien. Hij is een fantastische speler, echt van topniveau."

Southampton neemt het zondag in de FA Cup op tegen Ipswich Town en Koeman droomt al stiekem van de finale van het bekertoernooi. "Het zou een droom zijn om daarin uit te mogen komen", zegt hij op de website van zijn club. "In de aanloop naar die finale krijg je veel zware wedstrijden en sterke teams als tegenstander. Het is een lange weg naar Wembley en die begint zondag."

Zie jij Steven Gerrard in de Premier League blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat Gerrard in de PL blijft. Anders was hij wel gewoon bij Liverpool gebleven.

2 januari 2015 om 17:55

Hij heeft al aangegeven om nooit tegen Liverpool te willen voetballen en hij heeft uitgesloten om in Engeland voor een andere club te spelen.

MLS wordt genoemd en dat zal denk ik ook wel gebeuren. Dat begint wel een mooi fenomeen te worden want voetbal gaat daar in Amerika steeds meer leven, alleen maar goed voor die competitie en wie weet wordt t nog ooit een kweekvijver van talent.

Maar Gerrard, nee die man zal t nooit over zijn hart verkrijgen om tegen Liverpool uit te komen, siert de beste man alleen nog maar meer.

2 januari 2015 om 18:24

Het zijn wel alleen over the hill spelers die daar terecht komen. Beckham, Henry enz daar was het niveau echt bagger vergeleken met vroeger. Robbie Keane is een uitzondering. De opleidingen daar zijn nog lang niet zo ver om goede talenten af te leveren. Mooi land om te spelen, mooi land om te wonen, mooi salaris maar thats it. Bradley, Donovan(die het in europa niet haalde), Dempsey zijn de toppers van de afgelopen paar jaar. Dat voor een land met dik 500 miljoen inwoners zegt al genoeg.

2 januari 2015 om 18:32

Je vergeet Tim Howard (keeper Everton), Andre Deyedlin (naam fout gespeld. Komt nu in de MLS uit, maar staat in belangstelling van o.a. Spurs.), Michael bradley (Heerenveen, as roma, nu Toronto FC).Dan vergeet ik echt nog wel een paar spelers.

2 januari 2015 om 18:40

Ik weet niet of je Henry heb zien spelen in de VS, maar die was ver van over the hill vind ik. Natuurlijk zijn de prioriteiten in een land als de VS op sportgebied ook heel anders. Maar alleen naar inwonersaantal kijken is ook wel heel vertekenend, dan is Brazilië bijvoorbeeld een belabberd voetballand als je het vergelijkt met Uruguay (o.b.v. inwonersaantal)

2 januari 2015 om 18:45

De MLS is niet echt een topcompetitie

2 januari 2015 om 18:53

Yedlin is al een tijdje speler van Tottenham hoor

2 januari 2015 om 18:55

deandre yedlin heeft al vrij lang een overeenkomst met spurs, heeft nu alleen nog een werkvergunning nodig, maar ik weet niet of dat al helemaal geregeld was.

Gerrard moet gewoon naar city gaan en daar proberen zijn eerste engelse kampioenschap te behalen. Het is niet zijn schuld dat et jarenlang een wanbeleid is gevoerd bij Liverpool dus zou ik gewoon gaan voor een succes jaar.

2 januari 2015 om 17:42

Dat zou Gerrard nooit doen man. Praat niet zo dom.

2 januari 2015 om 17:44

Lampard zal dat ook nooit doen!

2 januari 2015 om 17:44

Zeg nooit nooit in het voetbal wereldje.

2 januari 2015 om 19:11

Lampard is geen ECHTE Chelsea icoon. Begonnen bij West Ham..

2 januari 2015 om 19:18

Lampard blijft een clubicoon van Chelsea hoor...

2 januari 2015 om 20:50

Gerrard is begonnen bij een amateurclub dus ook geen icoon.

2 januari 2015 om 21:42

Speelt vanaf zijn 7e bij Liverpool. Lul toch niet zo dom man. Natuurlijk is hij een Liverpool icoon

Niet geschoten is altijd mis. Bij Southampton zal het gemakkelijker gaan voor Gerrard, aangezien zij trager spelen en de druk laag ligt. Een mooie stap. De stap van Liverpool naar de MLS is gewoon te groot, Lampard is ook nog effe aan het uitbollen bij City.

Lekker naar de MLS gaan, net zoals zijn voorgangers: David Beckham, Frank Lampard, Thierry Henry, Tim Cahill ect ect..

2 januari 2015 om 17:31

Frank Lampard :' ) ?

2 januari 2015 om 17:47

Je doet wel heel lacherig, maar Frank Lampard heeft gewoon een contract bij New York City FC (dat hem nu weer verhuurd aan Manchester City).

2 januari 2015 om 17:33

Want Lampard speelt nu ook in de MLS ja..

2 januari 2015 om 23:01

Hij heeft gewoon een contract bij een MLS club dus niet zo bijdehand

Gewoon samen met lampard naar Amerika en daar kampioen worden. Als hij zich zou bedenken, dan tekent hij wel gewoon alsnog bij Liverpool.

Ja hoor, als ie al in de PL blijft is het gewoon bij Liverpool, die gaat nog ff cashen in USA ofzo.
Of het moet een 2e lampard worden, maar geloof ik niet zo

Die foto zegt al alles

Ja Ronald, daarom stopt hij ook bij Liverpool omdat hij droomt van Southampton. Hollandse lompheid ten top van dhr Koeman

2 januari 2015 om 17:54

Hij zegt dit dan ook met een knipoog.

2 januari 2015 om 18:01

"ik ben serieus: als hij graag in Engeland wil blijven voetballen, dan kan hij naar Southampton komen"

Dan verschillen wij van interpretatie van de tekst waarschijnlijk?

2 januari 2015 om 18:34

Koeman brengt er zelf al de nuance in aan, maar ja, misschien is dat mijn Hollandse scherpzinnigheid die jij mist.

Zou toch wat zijn, Gerrard en Lamps in 1 team...

2 januari 2015 om 18:45

in het nationale elftal is het geen gelukkig huwelijk..

Gerrard is veel te trouw aan Liverpool om naar een Engelse club te gaan

Dit is wel erg makkelijk score, haha. Nu Gerrard weg gaat bij Liverpool zullen er wel meer van dit soort artikelen en opmerkingen komen.

Het lijkt mij, zoals anderen ook al aangegeven hebben, dat hij niet in Engeland blijft. Anders was hij wel gestopt als speler of door gegaan bij Liverpool.

Hoop voor de Liverpool fans dat het geen Lampard gevalletje word.

Dat lijkt me toch saai worden, 28 jaar dezelfde club ??

Hij heeft al aangegeven niet naar een club in Europa te gaan omdat hij nooit van zijn leven tegen Liverpool zou willen/kunnen spelen. Gaat waarschijnlijk naar LA Galaxy

Als hij naar Willem II wil komen dan is de deur altijd open

On: Ik denk niet dat Gerrard naar een club in Engeland gaat. Hij heeft al aangegeven dat hij niet bij een club wil spelen die tegen Liverpool kan spelen. Dan word het dus sowieso een buitenlands team en ik denk dat hij naar de MLS gaat. Zou het trouwens ook wel mooi vinden als hij naar AC Milan gaat ofzo. Alleen denk ik dat de kans toch aanwezig is dat hij tegen Liverpool speelt en dat hij dat dus niet wilt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren