Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Misschien ben ik net te lang bij Feyenoord gebleven’

Laatste update:
/

Ronald Koeman was drie seizoenen trainer van Feyenoord, alvorens hij de overstap maakte naar de Premier League. Met Southampton presteert Koeman fantastisch en hij maakt nog alle kans op Europees voetbal. In gesprek met Voetbal International zegt Koeman dat hij toe was aan een andere uitdaging.

“Misschien ben ik net te lang bij Feyenoord gebleven, maar dat kwam door de ambitie om kampioen te worden”, aldus Koeman. De oefenmeester dacht dat het in die drie jaar kon lukken. “Dat bleek helaas een misvatting, hoewel ik nog steeds van mening ben dat het erin heeft gezeten.”

Bij Southampton heeft Koeman nog een verbintenis tot medio 2017, maar hij maakt kans om Manager van het Jaar te worden en mogelijk kan hij wel een stap hogerop. Hij geeft alvast aan dat hij zijn contract wil uitdienen. “Al weet je nooit hoe het loopt in een voetballeven.”

Ronald Koeman had kampioen moeten worden met Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik baal nog steeds van het derde jaar, nog meer dan van dit jaar. We hadden gewoon kampioen kunnen worden: PSV was echt verschrikkelijk in de eerste helft. Maar nee Feyenoord laat Ajax kampioen van de armoede worden. Zo jammer was dat.

Maar al met al ben ik Koeman dankbaar voor zijn werk bij Feyenoord.

20 mei 2015 om 21:00

Moet je voorstellen wat Feyenoord dan was! Die waren nog slechter dan de kampioen van de armoede! !

20 mei 2015 om 21:21

'We laten'. Feyenoord verloor dat jaar 3x van Ajax en eindigde een behoorlijk aantal punten achter de ploeg uit Amsterdam. Uit niets blijkt dat Feyenoord dat jaar beter was dan Ajax.

20 mei 2015 om 21:34

laatste jaar was het verschil slechts 4 punten. Noem ik nou niet een behoorlijk aantal. Feit is dat Feyenoord het toen heeft laten liggen bij bijv. RKC, Heracles of Zwolle. Het had zeker gekund.

20 mei 2015 om 22:10

Zat rkc toen nog in de eredivisie?

20 mei 2015 om 23:06

in het begin van het seizoen hebben we het toen laten liggen met de hopeloze start

20 mei 2015 om 23:17

Ja, ze zijn toen gedegradeerd onder Erwin Koeman. In Waalwijk werd het nog 1-0 tegen Feyenoord.

Tjah, het laatste jaar had het er ook echt in gezeten. Bij Ajax gingen er veel spelers weg en ook bij PSV waren er mutaties en liep het nog niet helemaal soepel. Bij Feyenoord bleven de topspelers als De Vrij, Janmaat, Clasie, Vilhena en natuurlijk Pelle. In totaal 6 Oranje internationals, en de topscoorder van de Eredivisie in je selectie. Ja, toen had je kampioen moeten worden.

Zie het elftal, toch om jaloers op te worden!

Mulder
Janmaat
De Vrij
Indi
Kongolo
Clasie
Vilhena
Schaken
Immers
Boetius
Pelle
20 mei 2015 om 21:10

Het is al jaren als als in rotterdam. Of zovan ja het had erin gezeten. Maar waar zijn de daden. Ik word echt misselijk van die stoere taal van menig feyenoorder

20 mei 2015 om 21:22

is niet stoer. maar je mag toch je hoop en je dromen uitspreken.
Ik ben voor feyenoord en na 15 jaar is het niet slim om te blijven roepen we worden kampioen. maar als mensen dat wel doen ja wat maakt het uit.

20 mei 2015 om 21:33

Je loopt met je eigen domheid te koop want waar zeg ik het woord 'als'? Heb je moeite met begrijpend lezen?

Ik zeg dat Feyenoord dat seizoen gewoon kampioen moeten worden. Klaar, niks meer en niks minder.

20 mei 2015 om 21:36

Basis was oke maar bank was verschrikkelijk. Goossens, Armenteros, Te Vrede, Singh etc. Allemaal middelmaat.

21 mei 2015 om 00:35

Dat vond ik ook het probleem. Met 11 goede spelers redt je het gewoon niet.

Koeman bedankt voor 3 mooie jaren. Vooral je eerste jaar zal ik nooit vergeten. Je kwam toen de club financieel en sportief failliet was. Maar toch had je prachtige spelers als Guidetti, Clasie, Vlaar, Bmi. We behaalde mooie overwinningen en werden 2e!

20 mei 2015 om 22:31

Met een feest op de Coolsingel alsof ze kampioen waren geworden. Het was een mooie prestatie maar het feest was wel wat gênant.

20 mei 2015 om 22:45

Nee een oranje dat tweede was geworden mag wel gevierd worden?! Terwijl feyenoord echt dramartisch het jaar ervoor er voor stond, slap gelul zeg.

Als koeman niet bij feyenoord had gezeten was Pelle nu postbode

Als Feyenoord komende jaren blijft doen wat het gedaan heeft dan komt er met het vernieuwde stadion vanzelf succes. Voorlopig is dat 3e worden en €5-€10 miljoen per jaar winst maken met het opleiden van spelers.

De hoop om kampioen te worden,die mag je altijd hebben en ook uitspreken.
ALs Feyenoord supporter zijnde, moet je ook wel een realistische kijk erop houden.
Het jaar dat ze kampioen hadden moeten worden, dat was het laatste jaar van Ronald Koeman.
Echter was dit niet het geval, dit seizoen had het nooit gebeurd en dat heeft niks te maken met het financiele plaatje.
Er stond namelijk iemand voor de groep, waar je helemaal niks aan had.
Wat de spelers ook roepen, hoe goed ze de beste man ook vinden hij was totaal ongeschikt voor de functie van Feyenoord trainer.
Komend seizoen is een plaats in de top 5 een realistische doelstelling en ben je afhankelijk van de misstappen van de concurrentie.
Normaal gesproken kom je tekort tegen ploegen als Psv en Ajax, vooral omdat de selectie breder is en ze vaak wel van de kleinere ploegen winnen.
Maar we gaan het zien, ik heb goede hoop dat er een leuk elftal staat en met Gio kan het goed komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren