Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman krijgt advies: ‘Dan heb je een van beste defensies van het land’

Laatste update:

Southampton stroomt eind juli in de derde voorronde van de Europa League in en als men de groepsfase bereikt, moet de selectie worden versterkt. Dat zegt Lawrie McMenemy, die in 1976 als manager van the Saints de FA Cup won en de club acht jaar later naar de tweede plaats loodste.

/

Ronald Koeman zal zich absoluut willen versterken, maar hij wil de deur ook sluiten voor de Clynes en Schneiderlins van deze wereld. Als je die spelers kan behouden, beschik je over een van de beste defensies van het land”, aldus de 78-jarige McMenemy tegenover Perform. Southampton zou al een bod van bijna veertien miljoen euro van Liverpool op Clyne hebben afgewezen.

Controleur Schneiderlin wordt met clubs als Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea, Manchester United en Atlético Madrid in verband gebracht. Koeman kan volgend seizoen overigens wel weer op Jay Rodríguez rekenen; de 25-jarige aanvaller miste vanwege een knieblessure het hele seizoen. “Rodríguez is weer fit, maar dan nog heeft Southampton twee nieuwe aanvallers nodig”, besluit McMenemy.

'Southampton heeft minimaal twee nieuwe aanvallers nodig'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dat snapt Koeman zelf ook wel, maar no way dat deze gasten blijven natuurlijk. Het is aan Koeman om te laten zien wat hij uit zijn hoge hoed kan toveren als vervangers

2 juni 2015 om 01:13

Als hij Toby Alderweireld weet te halen ofwel helemaal aantrekken of nog een seizoen huren, dan staat het achterin goed, maar een vervanger voor Clyne is erg lastig denk ik, aangezien goeie backs zeldzaam en duur zijn. Daar zal hij waarschijnlijk op achteruit gaan.
Als Schneiderlin wordt verkocht denk ik dat Koeman Clasie of Vilhena van Feijenoord aan zal trekken.

2 juni 2015 om 01:31

Als hij vilhena aantrekt is het denk ik niet als vervanger van schneiderlin want vilhena heeft nog niks bewezen en staat zelfs bij feyenoord niet in de basis. Wel een talent

2 juni 2015 om 01:33

Eigenlijk moet er een goede keeper komen, want nadat Forster geblesseerd raakte, kreeg Southampton met Davis en Gazzaniga echt veel doelpunten tegen. Forster was echt zeer belangrijk voor Southampton. Voor Clyne moet Koeman Byram halen van Leeds United. Dat is echt een talent en zijn contract loopt af in 2016, dus hij hoeft niet extreem veel te kosten.

Voor Schneiderlin zal ik geen Vilhena halen. Is nog te onervaren en heeft het al lastig gehad dit seizoen. Was niet echt zijn seizoen. Clasie en Schneiderlin zijn wel twee andere spelers. Schneiderlin is meer een box to box player en Clasie is meer een spelmaker. Voor Schneiderlin zal ik Fer halen. Maar als Fer onhaalbaar is, dan zal ik Clasie halen.

2 juni 2015 om 01:37

@miquel16

Hij stond onder Koeman wel altijd basis, en Koeman heeft ook uitgesproken dat hij denkt dat Vilhena het niveau in de BPL best aan zou kunnen. Maar ik denk ook dat hij eerder voor Clasie zal gaan hoor, die is toch een stuk completer en heeft een betere mentaliteit.

2 juni 2015 om 01:40

@fcgrun050

Ja, ik ben sowieso een groot fan van Forster (mede door football manager haha omdat hij relatief goedkoop op te pikken was bij Celtic, heb ik hem bij vrijwel al mijn carrieres gekocht :P) maar inderdaad, wellicht is Stekelenburg nog wel een optie, aangezien zijn contract afgelopen is.

2 juni 2015 om 10:50

Thomas Meunier ? Toch ook een goede speler die ik wel zie slagen bij Southampton.
Was 1 van de beste spelers dit seizoen in Brugge en voegt aanvallend ook veel toe , vroeger was hij aanvaller en dat is er nooit volledig uitgegaan.
Longen als een paard , defensief en aanvallend sterk , mits hij de juiste keuzes maakt en hard blijft werken en eventueel onder een coach als Koeman kan spelen , zie ik hem voor de volle 100% succesvol zijn.

2 juni 2015 om 08:20

Als voor Shaw al 40 miljoen wprdt betaald hoeveel moet Clyne dan wel niet kosten!!!

Voor Clyne komt Janmaat, denk ik. Bij Newcastle is er chaos. Ook is er op de prestaties geen pijl te trekken. Het ene jaar doen ze meer voor Europees voetbal, het andere jaar strijden ze tegen degradatie. plus, de aanwezigheid van Pelle en Koeman natuurlijk. Bij Southampton is het nu stabiel, dus ik vind de transfer best logisch klinken. Voor Schneiderlin zie ik Clasie wel komen, puur vanwege de geruchten.

2 juni 2015 om 00:29

Denk niet dat Janmaat naar Soton gaat. Zie Koeman eerder een wat onbekendere speler voor die positie halen. Janmaat is uitgeroepen tot speler van het jaar bij Newcastle, die laten ze echt niet zomaar gaan. Montoya van Barcelona lijkt mij een goede vervanger, Koeman heeft daar de connecties en ik geloof dat hij weg wil uit Barcelona.

2 juni 2015 om 01:45

Ja inderdaad, Janmaat heeft een contract tot 2020, dus moet Southampton flink in de buidel tasten. Als Newcastle was gedegradeerd, dan had Koeman Janmaat wel gehaald. Maar ik denk niet aan Montoya, want Koeman heeft amper gebruik gemaakt van zijn connecties bij Barcelona, dus ik weet het niet zeker en hij heeft nog een contract tot 2018.

Wat ik eerder denk is Sam Byram van Leeds. Is echt een grote Engelse talent en zijn contract loopt af tot 2016. Daarnaast zal ik nog een rechtsback kopen, want dit seizoen had Southampton maar 1 rechtsback en hadden ze geluk gehad dat hij niet geblesseerd raakte. Dus twee rechtsbacks moeten er gehaald worden, mocht Clyne vertrekken. Mede omdat ze Europa League spelen moeten ze rouleren.

2 juni 2015 om 10:16

Cfc,

Montoya zal niet vertrekken verwacht ik, vanwege de transferban.

Wat je over Janmaat zegt klopt en zoals Fcgrun, hij heeft een contract tot 2020.dus die is inderdaad te duur.

Vorig seizoen heeft hij Schneiderlin met moeite kunnen behouden maar die zal dit seizoen echt onhoudbaar zijn. Clyne moet je wel verkopen om er iets aan over te houden. Anders loopt hij later gratis de deur uit. Allebei bij een mooi bod lekker laten gaan dus.

Southampton weet inmiddels ruim een jaar dat deze spelers weg gaan. Die zullen toch wel een schaduwlijstje klaar hebben staan? Neem Clasie voor Scheiderlin en zo bijzonder veel ga je er misschien niet eens op achteruit. Het moet juist de kracht van dit soort clubs zijn om hun toppers voor hoge bedragen door te verkopen en op een creatieve manier verassingen binnen te halen. Een kwaliteit die ik Koeman wel toevertrouw.

Clyne en Schneiderlin kunnen ze niet meer behouden. Allebij voor een goed bedrag weg doen en goede vervangers halen. Misschien Montoya als vervanger van Clyne en Fer/Wijnaldum als vervanger van Schneiderlin. Hou je hoogst waarschijnlijk nog geld over om een goede CV te halen als in Alderweireld 👍

Ik denk dat koemam voor jenkinson gaat vam arsenal en clasie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren