Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman jaagt op koploper Chelsea: 'Niets is onmogelijk'

Laatste update:

De uitstekende resultaten van Southampton laten ook Ronald Koeman dromen. De coach stelde voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Leicester City nog dat zijn ploeg niet mee kan doen om het kampioenschap in de Premier League, maar na de 2-0 zege op the Foxes is Koeman al iets ambitieuzer geworden. "Niets is onmogelijk", stelde de oefenmeester in gesprek met de Daily Mail.

/

Southampton staat na elf speelronden vier punten achter op het nog ongeslagen Chelsea en de vraag is of de succesformatie van Koeman de koploper kan achterhalen. "Ik kijk niet teveel naar de rest van de teams", beweerde Koeman. "Maar ik heb tot dusver geen team gezien dat beter voetbalt dan wij. Het is natuurlijk fantastisch voor onze fans dat ze kunnen dromen van het kampioenschap. Iedereen geniet van de manier waarop we spelen en hoeveel punten we halen, ook wij als technische staf."

De goede resultaten van Southampton komen mede dankzij de sterke achterhoede: the Saints kregen dit seizoen pas vijf (!) tegendoelpunten. "We hebben gewoon een heel sterke verdediging", zei Koeman. "Ryan Bertrand doet het fantastisch als linksback en het is geen verrassing voor mij dat Nathaniel Clyne is opgeroepen voor de Engelse ploeg. Toby Alderweireld en José Fonte vormen in het centrum een uitstekend duo. Ik ben daar heel tevreden over."

Denk je dat Southampton in de top vier kan eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je gaat er bijna in geloven ook, vind dat Southampton gewoon kan meedoen voor de eerste 4 plekken, al dat geroep over dat Arsenal, Man City etc. betere selectie hebben vind ik onzin, Southampton is het bewijs van dat als het mentaal goed zit en je bereid ben om door elkaar door vuur te gaan je heel ver kan komen, daarbij hebben ze nog eens geen onaardige spelers, ik denk echt persoonlijk dat ze niet veel onderdoen voor een Man City, Arsenal, Man Utd en Liverpool op dit moment.

10 november 2014 om 11:24

Het is Koeman gegund. Bij Ajax en Valencia wist ik nog niet wat ik van hem moest vinden (deed het goed bij Ajax , maar kwam binnen met de beste selectie in jaren). Maar bij Feyenoord werd wel duidelijk dat ie kwaliteiten heeft. Nu doet hij het fantastisch. Chelsea is nog wel een stukkie beter maar daar zijn de budgetten en selecties ook naar. zie hen graag dit niveau volhouden daar in Engeland!

10 november 2014 om 11:45

Voor Feyenoord had Koeman ook overal minimaal 1 prijs gepakt dacht ik. Bij Valencia was de competitie een drama, maar pakte hij wel de Copa del Rey. Op de één of andere manier bracht hij altijd wel een prijs binnen. Dat hij nu slaagt bij Southampton is alleen maar goed voor de Nederlandse trainers in Europa, die reputatie had toch wel een deukje opgelopen de laatste jaren. Met v Gaal verdwijnt binnen een paar jaar ook het grootste uithangbord en met de Boer en Koeman zijn er dan hopelijk weer twee nieuwe toonaangevende trainers voor de komende 15/20 jaar.

10 november 2014 om 12:26

Bovendien was dat de laatste prijs van Valencia

11 november 2014 om 10:14

Niet vergeten dat ie kampioen is geworden met PSV jongens!

10 november 2014 om 11:34

Ik heb niet echt het idee dat je de Premier league volgt. Southampton heeft natuurlijk wel spelers die onderdoen van die van Arsenal United en Liverpool op dit moment, alleen zit het zoals jij al aangeeft mentaal goed. Wanneer de blessures gaan vallen en het januari is gaat Southampton punten laten vallen. De andere topclubs hebben spelers om dit optevangen en spelers die kwaliteit hebben om te presteren in een langere termijn. Ik weet ook dat op Voetbalzone zo opportunistisch op alles gereageerd word, en overal de waan van de dag heerst. Maar vat alles alsjeblieft met een beetje realisme op. Southampton moet zich focussen op EL, en niet gaan denken CL aan te kunnen.

Ondanks alles ben ik trots op Koeman dat hij dit presteerd met dit materiaal, want Southampton verkocht al haar goede spelers in de zomer en kocht niet veel terug.

10 november 2014 om 11:39

Arsenal en Liverpool vind ik nu niet echt veel betere spelers hebben. Arsenal heeft slechts één speler van wereldklasse(sanchez). Liverpool heeft er zelfs geen op dit moment. City heeft wel 4 wereldspelers (aguero, Silva, Kompany en Touré).

De rest zal op transfermarkt wel een hogere rating hebben, maar stelt in de realiteit niet zo heel veel voor.

10 november 2014 om 11:43

Het is geen fifa met je ratings.alsof een coach op fifa eerst ff gaat kijken wat zn rating is

10 november 2014 om 11:44

Ja maar Southhampton heeft nog genoeg geld om de selectie uit te breiden in de breedte.

10 november 2014 om 11:45

@nikes

Andere topclubs hebben spelers om dit op te vangen? City en Chelsea kunnen dit maar United, Liverpool, Arsenal kunnen zich geen blessures permitteren en hebben weinig goede vervangers rondlopen.

10 november 2014 om 11:45

Wel ik zeg dus dat een rating bitter weinig voorstelt. Een Cazorla kan me bijvoorbeeld totaal niet bekoren. En hij zal vast wel een hogere rating hebben dan bv. een Tadic.

10 november 2014 om 11:46

Topgear

Enigste goede speler die het in zich heeft een topspeler te worden is Schneiderlin en daar blijft het ook bij. Liverpool heeft met Lallana Gerrard Sterling Sturridge Skrtel en Mignolet betere spelers om een paar te noemen.
Ook kaapte Liverpool Lallana en Lovren weg bij Southampton, wat de sleutelspelers waren toen.

United heeft met Falcao, Rvp, Rooney, di Maria, Herrera, de Gea en Jones al spelers die direct topspelers zouden zijn bij Southampton.

Ook Arsenal met Ramsey Wilshere Sanchez Ozil Koscielny Welbeck Walcott en Szezny ook betere spelers heeft.

Het gaat helemaal niet om wereldklasse maar om de gehele selectie vind ik.

10 november 2014 om 11:48

Medellin

Arsenal heeft wel spelers in de breedte, die in de basis zouden staan bij Southampton dit geld ook voor Liverpool. United inderdaad niet, maar dit heeft te maken met een hoge aantal blessuregevallen.

10 november 2014 om 12:52

Arsenal maar 1 speler van wereldklasse???? wat dacht je van Ozil en spelers als Wilshere en Ramsey zijn ook beide beter dan elke speler van Southampton.

10 november 2014 om 12:58

Ozil heeft nou niet echt laten zien waarom hij wereldklasse is bij Arsenal, ik begin te denken dat hij zo slecht presteerd omdat hij bij Arsenal niet de wereldklasse spelers omzicheen heeft.

10 november 2014 om 13:05

Gast. Tadic speelt daar samen met pelle met veel klasse voor nieuwkomers in de bpl zijn dat wel uitblinkers

10 november 2014 om 13:07

Als ze voor elkaar door het vuur blijven gaan, is alles mogelijk..
Is maar punten pakken begin december

10 november 2014 om 13:14

Bedankt Nikes, eindelijk eens iemand die een beetje ervaring heeft in de PL en realistisch is. Op de lange termijn wordt Southampton gewoon verslagen omdat clubs als Arsenal en United zich gewoon boven Southampton gaan plaatsen. Plaats in de top 6 zou al geweldig zijn voor Southampton.

10 november 2014 om 13:16

Met Ozil pakt Arsenal juist genoeg punten. Als Ozil niet geblesseerd was hadden we denk ik 6 punten tegen Swansea en Anderlecht gehad ipv 1 punt. Hij is gewoon nog heel belangrijk, maar helaas zien weinig mensen dat.

10 november 2014 om 14:02

@nikes

Ik heb het idee dat je alleen naar naam kijkt en gelijk een speler goed vind omdat die blijkbaar in het verleden iets bewezen heeft, ik kijk naar het nu en vind spelers als Tadic, Pelle, Schneiderlin en Mane het beter doen dan meeste van die grootte namen die jij opnoemt, een naam zeg niet altijd alles en betekend dan ook niet gelijk dat als je grootte namen in je selectie heb je ook een betere selectie hebt

Ik ben er echt overtuigd dat Southampton zeker mee kan doen bij de eerste 5, Man City etc. hebben allemaal prachtige selectie maar voetbal is ook meer dan alleen een goede selectie, ben nooit een fan van Koeman geweest maar hopelijk gaat hij dat dit jaar daar bewijzen.

Ajax heeft naar mijn mening ook al 4x jaar lang niet zo,n denderend selectie in vergelijking met Psv en Twente maar zijn al 4 keer kampioen geworden

Tuurlijk zijn spelers met kwaliteit belangrijk, maar het is meer dan alleen goede spelers hebben, het gaat uiteindelijk ook om de visie, mentaal en hoe diep je voor elkaar durft te gaan.

10 november 2014 om 11:53

Leuk en aardig allemaal maar laten we eerst eens afwachten wat ze presteren tegen de topteams....

On. Ze doen het boven verwachting goed dat staat als een paal boven water!

Ongelooflijk, echt ongelooflijk. Wat gun ik het deze gasten enorm.

10 november 2014 om 13:30

Ik gun het ze ook enorm, maar de komende weken zullen we zien hoe goed ze zijn.

Vind het heel mooi om te zien dat Alderweireld daar zo goed meekan in de PL. Hij past hier veel meer dat in Spanje. Met Jose Fonte vormt hij een sterk duo. Ik zie South meedoen voor een ticket voor europees voetbal maar meer dan ook niet. Vooral liverpool moet uitkijken voor een jaar zonder europees voetbal.

Ronal Koeman is een toptrainer....baas!!!!!

Go go Koeman! Het is je gegund.

Zie Southampton wel bij de eerste 4 eindigen. United, City, Liverpool, Arsenal en de Spurs zijn niet heel denderend dit jaar, dus er is zeker kans op een stuntje. Is de club ook van harte gegund, nu al derde seizoen dat ze een mooi team hebben neergezet.

Dat Koeman en Southampton het goed doen zal ik zeker niet ontkennen, maar enige nuance lijkt mij op z'n plaats, aangezien Southampton alleen Liverpool uit heeft gehad en nog niet tegen de andere grote clubs heeft gespeeld.

10 november 2014 om 13:56

Zolang je punten pakt tegen de mindere clubs kan je het veroorloven om punten te verliezen tegen de topclubs. Topclubs zullen ook punten verspelen tegen de concurrenten. Dus zullen de punten die je pakt tegen de "mindere" elftallen uiteindelijk belangrijker zijn.

Heel mooi dat ze het nu zo goed doen. Maar ze hebben wel heel veel "makkelijkere" tegenstanders gehad tot nu toe. Er komt een periode dat ze het moeilijker gaan krijgen en het is nog maar de vraag hoe ze zich dan staande houden.

Toch denk ik dat ze nog aardig weg kunnen zakken. Hebben volgens mij slechts 3 echt "sterkere" ploegen gehad, 2 maal verloren en 1 keer gelijk.
Ze krijgen zo goed als de hele top nog voor hun kiezen, dus ik ben benieuwd. Als ze daar punten pakken kunnen ze meedoen voor de CL plaatsen ja, maar ik verwacht dat dit niet zal gebeuren.

Leuk voor Southampton natuurlijk, die doen normaal gesproken hoogstens in de middenmoot mee. En voor Koeman is het natuurlijk ook een mooie springplank om uiteindelijk coach bij Barca te gaan worden als opvolger van Luis Enrique

Het Southampton van vorig jaar maakte de topploegen heel lastig en haalden ook goede resultaten tegen hun maar verkloten het tegen de kleinere ploegen waardoor ze Europees voetbal misten. Koeman moet gewoon tegen de kleintjes winnen en hopen op een goed resultaat tegen een Arsenal of een United en ze halen Europees voetbal. Voor Cl te halen hebben ze toch versterkingen nodig. Maar niks is onmogelijk.

Eind van het seizoen staan ze gewoon tussen nummer 7 en 11, hierboven staan mensen die zeggen van niet, maar je mag deze opmerking opslaan. De mensen die hierboven roepen van ze halen Europees voetbal nummer 4 enz... die zullen dan net zo hard gaan roepen dat koeman te hoog van de toren blaasde...

10 november 2014 om 13:09

Ze spelen gewoon heel degelijk.. Ze doen niks onder van iig Arsenal, Liverpool en Manu.
Alleen kunnen de blessures beslissend gaan worden.
Ik zie ze dit seizoen net buiten de boot vallen. 5e.

10 november 2014 om 13:19

Inderdaad, de 'grote' clubs maken altijd wel een inhaalslag, dat is al zo vaak bewezen. Neem Everton vorig seizoen bijvoorbeeld, valt gewoon net buiten de boot omdat Arsenal een betere selectie heeft en meer ervaring en iets makkelijker punten weet te pakken. Dit gaat met Southampton ook gebeuren, die worden ongeveer na 3/4 van het seizoen ingehaald en vallen net buiten de boot. Neemt niet af dat ze geweldig presteren.

Iedereen weet dat ze dit niet gaan gaan kunnen blijven volhouden. Maar het is ondertussen wel dolletjes natuurlijk.

Leuk dat ie het zo goed doet. Hebben ook gewoon een leuk team bij elkaar gekregen

Zal de knvb mooi te kijk zetten met hun keuze voor hiddink

Ik kan niet wachten tot ze een binnenkort tegen de sterke ploegen moeten.
Tot nu toe alleen tegen Liverpool gespeeld en die hebben ze verloren.
Straks komen Chelsea, Arsenal, City etc dan kunnen we zien waar ze staan.

Dit is natuurlijk het moment dat ze gaan verliezen.
Zat al te wachten op het moment dat ze er in gaan geloven.
Let maar op, de komende wedstrijden gaan ze punten verspelen.

10 november 2014 om 23:44

Als ze niet teveel met hun hoofd in de wolken zitten en gewoon hun ding doen dan gaat het gewoon goed met Southampton...

Zou me niks verbazen als ze die vierde plek bemachtigen.. op basis van het vertoonde spel is dat helemaal niet ondenkbaar. Wie gaat het onderspit delven dan? Liverpool en Arsenal zijn gegadigden.

@fcronaldo: Die kan is natuurlijk aanwezig.. al denk ik niet dat ze lager dan de 6e plek gaan eindigen. Als ze goede resultaten boeken tegen de "top 5" zie ik ze gewoon CL halen.

Lullig als Southampton 4e wordt en Tottenham 7e wordt en Europa League wint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren