Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Ik snap dat er inmiddels belangstelling van andere clubs is’

Laatste update:

Ronald Koeman hoopt dat hij ook komend seizoen over Nathaniel Clyne kan beschikken. De rechterverdediger van Southampton is bezig aan een zeer sterk seizoen en beschikt over een contract tot de zomer van 2016. Met name Manchester United zou belangstelling hebben voor de 23-jarige Engels international. Koeman hoopt dat er spoedig duidelijkheid volgt.

/

“Algemeen directeur Les Reed heeft contact met Clyne en diens zaakwaarnemer”, vertelt Koeman, die dinsdag met the Saints aantreedt tegen Crystal Palace. “Na dinsdag is het goed om daarover te praten. Natuurlijk willen ook wij graag weten wat zijn beslissing over de toekomst is. Ik hoop dat hij wil blijven, maar ik snap dat er inmiddels belangstelling is.”

“We hebben niet echt een serieus bod ontvangen”, vervolgt Koeman. “Het is mijns inziens ook niet de moeilijkste positie op het veld. Normaliter is het moeilijker om goede spelers voor de linksbackpositie te vinden. Maar zelfs aan de rechterkant zijn er maar weinig spelers die dit seizoen het niveau van Clyne hebben gehaald.”

Denk jij dat Nathaniel Clyne een nieuw contract met Southampton ondertekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Southampton dit soort jongens kan behouden (Tadic, Clyne, Reed in de toekomst, Wanyama etc.) gaan ze een gouden toekomst tegemoet. Alleen jammer dat Schneiderlin waarschijnlijk vertrekt, al snap ik ook wel dat hij "hogerop" wil.

3 maart 2015 om 10:27

Wat versta jij onder een gouden toekomst?

Tadic is een aardige speler maar ook niet echt veel meer dan dat. Is naar mijn mening allemaal iets te opportunistisch gedaan over de prestaties van Tadic en Pelle. Zeker na de 8-0 overwinning op Sunderland was het allemaal hosanna maar je merkt nu toch wel dat het allemaal wel meevalt. Tadic gaf die wedstrijd 4 assists maar heeft in de 17 wedstrijden die hij daarna gespeeld heeft er nog maar 1 gegeven. Afgelopen weken staat hij er ook geregeld naast.

Voor Pelle een beetje hetzelfde. Na die wedstrijd stond hij op 6 goals in 8 wedstrijden. Nu staat hij op 8 na 27 wedstrijden en heeft hij al 10 wedstrijden niet meer gescoord.

Ik ben er bang voor dat Southampton nog iets verder weg zal kunnen zakken. De start was geweldig en ze hebben lang in een flow gezeten. Die flow is nu voorbij en dan zie je toch dat het een ploeg is die kwalitatief niet gek veel beter is dan andere ploegen die zo rond plekken 6-10 behoren te spelen.

Reed en Wanyama zijn naar mijn mening toch ook niet echt spelers waarmee je structureel de top kan gaan bestormen. En mochten ze zich wel tot dat niveau ontwikkelen dan zijn ze snel weg.

Ik vrees toch echt dat Southampton de komende jaren 'gewoon' tussen plekken 7 en 14 zal eindigen.

Alleen maar voor de hele achterhoede zal er interesse zijn, want die staat als een huis. Ook Forster heeft dit seizoen bewezen dat hij een hartstikke goede keeper is. Voor de rest is de voorhoede redelijk maar het zijn geen spelers die een hoger niveau aankunnen. Alleen Mane heeft wel potentie en Tadic zou ook nog verder kunnen geraken als hij wat meer gewend is aan de premier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren