Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman houdt twee grote namen ook in laatste duel van 2020 op de bank

Laatste update:

Barcelona heeft de opstelling van Ronald Koeman bekendgemaakt voor de competitiewedstrijd tegen Eibar van dinsdagavond. In de laatste wedstrijd van het kalenderjaar treedt Barcelona aan zonder Lionel Messi, die al niet tot de wedstrijdselectie behoorde. Het duel tussen de nummers vijf en zeventien van LaLiga begint om 19.15 uur in het Camp Nou.

Messi werd de afgelopen dagen volgens Barcelona in Argentinië behandeld aan een enkelblessure. De aanvaller is inmiddels terug in Spanje, maar behoorde al niet tot de wedstrijdselectie voor het duel met Eibar. Gerard Piqué, Ansu Fati en Sergi Roberto zijn er door blessureleed niet bij, terwijl Jordi Alba na zijn gele kaart tegen Real Valladolid (0-3 zege) van vorige week dinsdag geschorst is voor de laatste wedstrijd van 2020 en vervangen wordt door Junior Firpo.

Koeman houdt tegen Eibar vast aan zijn tactiek met drie centrale verdedigers: Ronald Araújo, Óscar Mingueza en Clément Lenglet. Verder houdt de Nederlander opnieuw zowel Sergio Busquets als Philippe Coutinho op de bank. Miralem Pjanic krijgt de voorkeur naast Frenkie de Jong, terwijl Coutinho voorrang moet verlenen aan Pedri. Ousmane Dembélé is na een afwezigheid van vijf officiële wedstrijden weer inzetbaar voor Koeman. De buitenspeler is hersteld van een hamstringkwetsuur.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen, Dest, Araújo, Lenglet, Mingueza, Junior Firpo; Pjanic, De Jong; Pedri; Griezmann, Braithwaite.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd hoe het vanavond zal gaan

Vind dit wel een matige opstelling, met deze opstelling zal er niet veel aanvallende dreiging zijn verwacht ik.

29 december 2020 om 18:43

2 spitsen. 2 opkomende backs en een middenveld met pedri, pjanic en de jong. Genoeg mogelijkheden om aanvallend te spelen. Aan de opstelling hoeft het dus zeker niet te liggen, we zullen zien!

29 december 2020 om 22:12

Heb het gezien man... Pas in de tweede helft toen dembele erin kwam was er meer dreiging voorin

Eibar staat 17e dit moeten ze wel zonder messi kunnen vind ik

Toen ik de vorige keer een 5-3-2 zag, speelde Barca tegen Vallodid als een degradatiekandidaat. De extreme klasse van Messi en de brille van Pedri redden Barcelona, maar vond het er echt niet uitzien. Benieuwd hoe dat nu is.

29 december 2020 om 18:31

Het was toen meer een 352 met Dest en Alba heel hoog op het veld. Ik vind dit tig beter dan 4231. Dat vind ik een waardeloze opstelling.

Ik krijg hier meer kriebels als ik Griezmann in het opstelling zie dan Braithwaite, zal vast aan mij liggen. ; Daarnaast is het weer een 3-5-2 of 5-3-2 opstelling. Je kan simpelweg met het huidige selectie geen wonderen verwachten en het verdediging en het middenveld tegelijkertijd op orde zetten. In dit geval maak Koeman een goede keuze en kies hij voor een sterker verdediging. Het keuze met Puig verkopen of verhuren valt me minder in de smaak. Simpelweg omdat meneer gewoon wonderman Wijnaldum wilt.

29 december 2020 om 18:38

Barcelona kan best een km vreter op het middenveld gebruiken. Hij zou dan in plaats van Pjanic spelen. Wijnaldum kan ook nog een goal maken.

29 december 2020 om 19:13

Ja en Vidal maakte soms ook nog een goal, maar wat heeft het opgebracht buiten nog een grotere mond van Vidal richting Barcelona?

29 december 2020 om 19:14

Ik krijg meer kriebels als ik iemand 'het' zie gebruiken voor het woord opstelling.

29 december 2020 om 20:17

Nee ligt niet aan jou, Anita Griezmann speelt waardeloos en z'n haar is nog erger

5-3-2 of 3-5-2 dus, zie opstelling.

Ter Stegen
Mingueza
Araujo
Lenglet
Dest
Pjanic
Frenkie
Firpo
Pedri
Braithwaite
Griezmann
29 december 2020 om 18:30

Precies hoe komen mensen daar op.... os dan eerder een 343 of een 541.... Maja kan ook aan VZ liggen natuurlijk

Is Barca het nieuwe Milan geworden ofwa? Pff wat een opstelling zeg, als je kijkt naar de namen en je kijkt naar wat er wat jaartjes terug stond. Bizarre wending in zo'n korte tijd. Nou zet em op Eibar, snoep ze even wat puntjes af.

29 december 2020 om 18:33

Bij Milan spelen vaak vooral ouderen. Dit team barst van het talent. Geen team is ook in 1 jaar meer waard geworden als het om jeugdspelers gaat dan Barcelona. Fati en Pedri met name zijn heel veel waard geworden.

29 december 2020 om 18:39

Dat is waar, maar het is wel echt een gek gezicht. Noem de namen van wat jaartjes terug maar op en zie dan dit. Maar eens, het gaat weer wat tijd kosten. Wel zit het financiele situatie er niet rooskleurig uit waardoor je wellicht nog langer gaat nodig hebben om tot een fatsoenlijk team te komen. Maar idd met Fati en Pedri heb je wel echt 2 juweeltjes.

29 december 2020 om 18:58

Dat is volgens mij deels het gevolg van een transitie. Spelers als Pique, Busquets en Alba drukken nog zwaar op de begroting. Het pijnlijke is daarnaast dat indien Messi zou spelen je Griezmann en Coutinho (300 miljoen aan transfer fee en misschien wel 40 miljoen aan salaris) op de bank zou hebben zitten. Als iemand al dat geld toch goed gespendeerd had... Als alle oudjes zo vertrokken zijn en de economie hopelijk weer aantrekt zie ik het wel positief tegemoet. Laporta heeft ook een paar goede financiele ideeen, zoals het betrekken van de fans bij de financiering en het samenvoegen van alle activa van de club.

Mooi hoe Koeman ook ziet dat Coutinho weg moet. Laat hem dit keer aub niet invallen. Met onze pech raakt hij nog geblesseerd ook. Hij moet deze winter een transfer gaan maken.

Snap niet waarom Pjanic wel speelt en Puig niet, zijn twee verschillende spelers maar Puig verdient meer speeltijd.

29 december 2020 om 18:39

Persoonlijke vete van koeman. Deed hij blijkbaar ook in everton, dit keer is puig dupe er van.

29 december 2020 om 18:41

Ach ja die discussie is al zo vaak gevoerd en het gaat toch niet gebeuren, ben het volledig met je eens maar ik zie Puig nog wel verhuurd worden ook

29 december 2020 om 18:54

Puig heeft informatie gelekt naar de media, daarnaast traint hij niet goed genoeg, Puig moet echt naar zichzelf kijken en niet zo arrogant doen...

@viscacatalunya Natuurlijk worden jeugdspelers die in het eerste team belanden en het daar goed doen onmiddellijk meer waard, zowel voor het team, en dus meer inzetbaar, als voor de penningmeester in de zin van transferwaarde. Het is andersom nou ook weer niet zo dat het contractueel vastgelegde bedrag dat een club voor Fati zou moeten neerleggen ook daadwerkelijk zijn marktwaarde is. Als ik mij niet vergis staat er in het onlangs getekende contract een bedrag van 400 miljoen euro genoemd. Ik begrijp goed dat Barcelona ter eigen bescherming een dergelijk bedrag in het contract laat opnemen, maar Fati is op dit moment in werkelijkheid nog lang geen 100 miljoen waard. Toch, ik vind het prima dat Koeman de jeugd van Barca een kans geeft, het is de laatste jaren wel duidelijk geworden dat een te groot deel van de selectie over de hill was.

29 december 2020 om 19:01

Ik bedoel ook de echte waarde. Fati is een miljoen of 80 waard, Pedri zeker 30. Doordat Griezmann en Coutinho (300 miljoen) niet presteren heeft Koeman ook weinig keuze. Coutinho drukt echt zwaar op de begroting. Je gaat sowieso dik op hem verliezen maar zijn jaarlijkse salariskosten en de premie voor Liverpool die lonkt tikken aan.

Ik lees wel Koeman, Koeman, Koeman maar heel eerlijk.. Hoe goed had Guardiola het gedaan met dit materiaal? Er staat zoveel armoede op het veld, echt zeldzame ondermaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren