Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koeman gaat voor hereniging met ex-publiekslieveling van Feyenoord’

Laatste update:

John Guidetti speelde in het seizoen 2011/12 de sterren van de hemel bij Feyenoord, maar sindsdien heeft de nu 22-jarige Zweed niet veel meer laten zien. De aanvaller van Manchester City werd in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord, al is een hereniging met ex-coach Ronald Koeman ook niet uitgesloten.

/

Koeman was bij Feyenoord de trainer van Guidetti en de coach is sinds kort de manager van Southampton. De club heeft afscheid genomen van spelers als Adam Lallana en Rickie Lambert; Graziano Pellè is inmiddels als vervanger aangetrokken door Koeman. Volgens de Engelse media moet Guidetti de volgende aankoop van de Nederlander worden.

Guidetti heeft nog geen competitiewedstrijden gespeeld in dienst van Manchester City, maar vorig seizoen kwam hij wel tot zes optredens als huurling Stoke City. De Zweed moet de derde zomeraankoop van the Saints worden. Eerder legde Koeman dus al Pellè vast en ook Dusan Tadic kwam over uit de Eredivisie.

John Guidetti gaat nog doorbreken in de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm, dit moet hij mijns inziens niet doen. Dan ga je kopen op sentiment ipv kwaliteiten. Guidetti is door de virus infectie ver teruggeworpen en betwijfel of hij zijn potentieel nog kan gaan waarmaken.

22 juli 2014 om 10:42

Koeman haalt alleen maar eredivisie spelers en dat is gevaarlijk. Ik vind het ook een beetje beperkt overkomen.

22 juli 2014 om 10:50

Beetje a la van Gaal bij Barcelona vroeger... ik vind het ook echt beperkt, maar in tegenstelling van de rest van Nederland vind ik Koeman ook maar een beperkte coach. Als ie echt zo goed was geweest had ie Feyenoord wel kampioen gemaakt....
Ben ook benieuwd of van Gaal, die heel Man Utd moet verbouwen, nu ook alleen maar spelers gat halen die hij al kent.

22 juli 2014 om 11:25

Dus buiten de trainer van de kampioen om, zijn de rest van de coaches in de wereld beperkt?
Ja heb er ietwat een karikatuur van gemaakt, maar dat geeft beter weer hoe vreemd ik je reactie eigenlijk vind.
Nu ben ik geen liefhebber van Koeman, maar hem beperkt noemen, dan doe je mijn inziens geen recht aan zijn prijzenkast.
Landskampioenschap (3x) (afc Ajax: 2002 en 2004 - Psv: 2007)
Nederlandse beker (afc Ajax: 2002)
Johan Cruijff Schaal (2x) (afc Ajax: 2002 - AZ: 2009)
Portugese Supercup (SL Benfica: 2005)
Spaanse beker (valencia CF: 2008)
Rinus Michels Award (feyenoord: 2012)

22 juli 2014 om 11:35

Zal wel leuk zijn als koeman een eredivisie dream team neerzet en gewoon laat zien dat er goede spelers rondlopen

22 juli 2014 om 12:14

@clarkkent2

Hier ben ik het persoonlijk niet mee eens. Feyenoord zat er een aantal keer redelijk dicht bij. Echter hadden ze af en toe ook pech gehad en had Ajax gewoon op een aantal gebieden meer ervaring, waardoor ze ook wedstrijden waarin ze ronduit slecht speelden toch wisten te winnen. Hiermee wil ik niet zeggen dat Ajax onterecht kampioen is geworden, maar ik zag toch wel een verschil in kwaliteit in dat opzicht tussen Feyenoord en Ajax en vind het daarom ook niet terecht dat je beweert dat het aan de kwaliteit van Koeman ligt dat Feyenoord geen kampioen is geworden. Feyenoord kwam in mijn ogen gewoon ervaring te kort als het gaat om binnenslepen van wedstrijden.

22 juli 2014 om 17:08

@wandering: ik heb mijn reactie wellicht wat weinig beargumenteert, omdat mijn post niet perse over koemans capaciteiten ging. Echter voor jou als geïnteresseerde doe ik het graag:
Zijn prijzenkast zegt mij werkelijk niks want ik vind dat koeman zijn meeste successen over de rug van zijn voorgangers heeft opgebouwd. Bij Ajax erfde hij een prachtige selectie van Co Adriaanse en Leo Beenhakker. Met Zlatan, Mido, Trabelsi Maxwell enz enz enz werd iedereen kampioen.
Bij PSV iets alter viel die met zn neus in het kampioenselftal rond Affelay dat ook zonder hem had bewezen prijzen te kunnen winnen.
Bij Feyenoord was zn beste aankoop Pelle een tip van zn zoon en dus een lucky shot, maar als je echt naar de selectie van feyenoord kijkt was die kwalitatief gewoon beter dan die van Ajax afgelopen seizoen. Iedereen had enkele jaren eredivisie ervaring en Boetius Vilhena Pelle zijn gewoon parels.
Ik geloof wel dat Koeman met zn charisma en ervaring als oud speler een elftal compact kan te laten spelen en hiermee resultaat kan halen. Maar hij kan een elftal niet sprankelend laten voetballen (omdat ie te defensief denkt) en wat ie al helemaal niet kan is een elftal helemaal van de grond opbouwen. Bij AZ, Vitesse, Benfica en Valencia was het dan ook matig tot dramatisch.

22 juli 2014 om 16:21

Die ronald.. Zit Feyenoord met al zijn aankopen toch aardig dwars..

van Koeman naar Boeman..

Niet heel erg creatief gescout door Koeman. Als Guidetti het bij Stoke niet waar weet te maken, waarom dan wel Bij Southampton?

22 juli 2014 om 10:18

Als Guidetti het bij Feyenoord waar weet te maken, waarom dan niet bij Southampton?

Ik kan me vergissen maar volgens mij weet Koeman precies wat hij aan Guidetti heeft.

22 juli 2014 om 10:34

Je weet dat hij heel lang buitenspel heeft gestaan met die virusinfectie? Goede reden dus om aan te nemen dat hij het niet meer helemaal waar kan maken.

22 juli 2014 om 10:35

omdat het niveau en de snelheid in de PL 10 keer hoger is als in de eredivisie. Kijk zaterdags maar eerst in de middag PL en daarna Eredivisie dan lijkt het tempo in de eredivisie op een veteranen wedstrijd.

22 juli 2014 om 10:53

Kaassie,
misschien omdat Pelle en Guidetti niet samen kunnen spelen.
Beide evt aankopen snap ik niet als Pelle de vervanger van Lambert zo zijn.

22 juli 2014 om 12:19

Ik weet dat hij heel lang buitenspel heeft gestaan door een virusinfectie, ik weet ook dat het niveau in de PL hoger is dan de eredivisie maar dat zijn geen redenen dat hij het niet zou kunnen redden. Het is uiteraard ook geen zekerheid dat hij de sterren van de hemel gaat spelen maar als het artikel op waarheid berust zou ik het toejuichen om zo'n jongen de kans te geven. En wie zegt dat hij niet samen kan spelen met pelle? Is dat een vaststaand feit of een gedachte van een zelfbenoemd voetbalexpert?

Gaat koeman nog een keer andere spelers halen dan eredivisie/ex-eredivisie spelers? Lijkt net alsof hij geen voetbalkennis van het buitenland heeft zo.

22 juli 2014 om 10:09

Volgens mij ben je bang dat Guidetti niet naar rdam komt ? Maar als ik jou was zou ik blij zijn en heel erg hopen op Dost !

22 juli 2014 om 10:16

Uhm van mij mag guidetti naar southampton. Graag zelfs, heb geen zin dat wij eindelijk weer kunnen investeren en dat we het dan in guidetti investeren die ander half jaar niet normaal heeft gespeeld.

22 juli 2014 om 10:11

Vind ik ook. Hij heeft toch genoeg geld gekregen. Die paar eredivisie 'koopjes' moet kunnen maar je moet ook geen heel elftal gaan samenstellen. Ik kan het mij al inbeelden dat Koeman het straks slecht doet, na x maanden wordt ontslagen en dat daardoor al die jongens zoals Tadic, Pelle, ... de dupe zijn omdat ze niet goed genoeg zijn voor de PL.

Het is bizar dat Koeman riep dat ie feyenoord nooit zou vergeten, maar hij doet er in ieder geval alles aan om ze dwars te zitten. Misschien bedoelde hij dat toch niet zoals iedereen verwacht had.

22 juli 2014 om 10:08

en jij had de illusie echt dat koeman club liefde heeft?

22 juli 2014 om 10:12

Koeman heeft al gezegd geen andere spelers van Feyenoord te willen aantrekken omdat er al zoveel weg zijn, dus ja hij denkt nog steeds aan ons Feyenoord.....of het club liefde is laat ik in het midden.

overigen schijnt hij volgens de wandelgangen nog wel De Vrij te willen, maar dat is geen probleem want die staat in de etalage en mag weg voor een mooi bedrag!

22 juli 2014 om 10:15

het waren helaas voor Feyenoord weer eens loze woorden!

22 juli 2014 om 10:20

wat waren loze worden Mjao?

22 juli 2014 om 10:25

Clubliefde: ja, hij zal best een zwak hebben voor FC Groningen. Guidetti kwam niet uit de verf bij Stoke, kreeg ook niet veel kansen en viel vooral op door z'n uitspraken. Heb toch het gevoel dat die jongen terug op aarde moet komen en eens goed na moet denken wat die wil met z'n carriere... alleen een dikke bankrekening of een iets minder dikke, maar wel meer status/waardering.

22 juli 2014 om 10:08

Volgens mij wil Koeman na dit jaar ontslagen worden daar en dan terugkeren bij Feyenoord dat dan wat centen heeft haha. En ondertussen al 10 miljoen voor Pelle overgemaakt

22 juli 2014 om 10:11

Dit doet niet alleen Koeman bij Feyenoord, ook Van gaal deed het tig jaar geleden al toen hij van Ajax naar Barca ging. Southampton word door de grotere Engelse clubs leeg gekocht en Koeman kiest de voor hem betrouwbare spelers uit die hij al goed kent. Ik noemde Van gaal slechts als voorbeeld, bijna elke trainer haalt spelers van zijn oude club, indien het financieel mogelijk is natuurlijk.

22 juli 2014 om 16:30

van koeman naar boeman...

En dan verhuren aan Feyenoord? Dat is dan wel aardig van Ronald

Feyenoord moet wel echt snel gaan schakelen nu. Begrijp nog steeds niet waarom ze Dost zo graag willen huren, terwijl ze Guidetti zn 1 jarig contract kunnen afkopen. Geef ook Drenthe een prestatiecontract, leg van Aanholt vast en huur Ake voor 1 seizoen.

22 juli 2014 om 10:05

Ja koop Falcao voor de spits en ik zie een centraal duo van Ramos-Hummels ook wel zitten. Aurier is ook een talent en kan janmaat goed opvolgen.

22 juli 2014 om 10:07

Ake wordt echt niet aan Feyenoord verhuurd. Als hij al verhuurd wordt naar de Eredivisie, dan zal het toch echt hoogstwaarschijnlijk Vitesse worden. Afgezien daarvan denk ik dat ze voor Ake meer zin in een verhuur in Engeland.

Van Aanholt heeft ook geen trek in Feyenoord of een andere ploeg in de Eredivisie. Die gaat gewoon voor een transfer naar een club in een grote competitie.

Drenthe heeft geen prio lijkt me. De problemen liggen straks toch vooral centraal.

22 juli 2014 om 10:08

Wat moeten we met Ake? En we hebben ook al 2 linksbacks dus van Aanholt lijkt me ook niet nodig. Goede speler hoor daar niet van, maar als je een positie met eigen jeugd op kunt vullen moet je in mijn ogen daar geen geld aan uitgeven.

22 juli 2014 om 10:18

Kongolo kan er spelen, maar is geen linksback natuurlijk en Nelom komt eigenlijk tekort, zeker als je puur verdedigend (en in Europees verband) gaat kijken. Mocht Van Aanholt haalbaar zijn, zou dat een superaankoop zijn voor Feyenoord. Drenthe kan daar ook spelen, zou het gewoon mooi vinden als een jongen van de club weer terug komt, al weet ik dat dat een zwak argument is.

Als guidetti naar koeman gaat hoop ik voor koeman dat hij net zo speelt als hij voor feyenoord speelt want was ik steeds bang als guidetti werd aangespeeld tegen ajax

Hoe gaat hij spelen dan?
Met Pelle en Guidetti voorin en Tadic er achter?

Nou van Geel en RvB van Feyenoord wanneer komen jullie eens in actie. Volgende week hebben we de wedstrijd waar we 1 jaar voor geknokt hebben! We mogen toch niet dat zomaar weggeven. Haal deze Guidetti nou terug. Ben al meer dan 30 jaar in de kuip. Maar deze jongen is na pi-air de belangrijkste spits geweest van de afgelopen 20 jaar. Misschien op Mike obiku na met zijn doelpunten tegen Ajax. Deze jongen heeft Feyenoord weer de kleur gegeven na jaren rampspoed en gelach. Deze man pakte de bal in zijn eerste wedstrijd en schoot keihard de bal vanaf 11 meter achter de doelman van Nac. Deze man legde Ajax het zwijgen op en zorgde voor een van de grootste feesten in de kuip na de 4-2 overwinning op Ajax. Het was alsof Feyenoord kampioen was geworden. Deze man schoot Twente en PSV naar huis met 3 treffers. Deze man ging op de schouders van laan op zuid naar de Kuip. Deze man heeft alles waar Feyenoord voor staat. Is niet de beste voetballer. Maar werkt keihard en doet zijn werk. Deze man is voor de camera een lust voor het oog in zijn uitspraken. Andere voetballers zijn standaard hij roept wij zijn Feyenoord wij gaan winnen. Kijk daar hou ik van. Misschien is hij niet mee zo goed. Maar deze man zou ik zo graag weer in een Feyenoord shirt willen zien. Dus van geel bel!

22 juli 2014 om 10:35

Mooi gesproken. Bedenkt wel dat guidetti een aantal jaar heeft stilgestaan en misschien niet meer het niveau aan kan tikken. Er zit een risicofactor in. Ik hoop wel voor je dat hij komt, geeft feyenoord zoveel kleur

22 juli 2014 om 11:01

Mike Obiku
Heb hem bij AZ nog meegemaakt, kwam die in ze nadagen van ze carriere nog even ze zakken vullen. Wat een tank van een gozer alleen kon die amper meer voetballen. Afgezien van een kanonskogel tegen PSV in een wedstrijd die we 1-5/1-6 verloren. Maar goed, ik was erbij en dat was in 1997 of 1998?

Hoe dan ook, ik begrijp je frustratie. Een jaar lang spelen voor een voorronde CL plek en er dan met de pet naar gooien. Dan had je net zo goed 3de of 4de kunnen eindigen kan je alsnog de EL voorronde in.

Vorig jaar was het ook nog eens makkelijkers om de kwalificeren, tegen de nummer 8 (!!) van Rusland Kuban Krasnodar. En Sparta Praag daarna was misscihen nog wel sterker dan Kuban.

Besiktas lijkt op een hecht team en kan ''zomaar'' Demba ba voor 9 miljoen en een vorstelijk salaris ophalen, dat moet de alarmbellen al af laten gaan, was bij Newcastle een goede spits. Bij Chelsea matig zoals de meeste dat zijn na een transfer naar Chelsea.

Dost huren en nog een extra speler huren kan in principe heel snel...

Haha, deze berichten zijn allemaal niet erg origineel. Koeman lijkt vooral interesse te hebben in de spelers waarmee hij al eerder gewerkt heeft. Op zich een veilige manier van werken natuurlijk. Deze overstap zou misschien wel de redding voor Guidetti's carrière kunnen zijn.

Haha is weer Koeman ten voeten uit dit. Hij heeft echt fantastisch werk verricht bij Feyenoord, maar geef hem een beetje (financiële) vrijheid en dan krijg je dit. Southampton staat ook bekend om zijn geweldige jeugdopleiding, maar als je dan dit soort namen weer voorbij hoort komen.. Kan nog wel een een zwaar jaar worden voor de supporters.

Als je Pelle al hebt, waarom dan nog Guidetti halen? Dan zit hij straks weer op de bank. Ik denk dat het tijd wordt voor Guidetti dat hij weer eens echt ergens in de basis gaat staan. Hij kan in Rusland zijn riante salaris behouden, als zij hem echt willen voor de basis zou dat nog niet eens een heel slechte zet voor hem zijn.

Met het budget dat Koeman ter beschikking heeft kan hij toch wel voor iets betere spelers gaan dan Guidetti?

Lijkt me een uitstekende speler voor southampton! Maar ik had hem liever naar feyenoord zien verkassen!

Waarom heeft iedereen toch kritiek op dat het een eredevisie team word? Tadic en Pelle hebben toch meer als genoeg bewezen dat ze het niveau PL aankunnen en zaten eerst Everton en Olympiakos niet ook achter Tadic en Pelle aan? Waarom is het dan ineens weer van niveau eredivisie als deze twee samen in een team spelen.

22 juli 2014 om 11:04

Meer dan genoeg bewezen dat ze de PL aankunnen? Ze hebben nooit op dat niveau gespeeld dus hoe hebben ze dat dan bewezen?

Vieze streek zou het zijn als hij hem haalt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren