Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman erkent: ‘Toen ik naar Valencia ging, was ik bezig met Barcelona’

Laatste update:

Ronald Koeman heeft de ambitie om trainer van Barcelona te worden nog altijd niet losgelaten. De manager van Everton gebruikt zijn huidige werkgever echter niet als opstapje om uiteindelijk bij de Spaanse topclub terecht te komen.

/

Koeman gebruikte deze strategie in het verleden al eens en dat heeft destijds niet goed uitgepakt, want de Nederlander werd ontslagen door de club. “Toen ik coach werd van Valencia was ik zeker met Barcelona bezig. Ik dacht inderdaad aan Valencia als opstapje naar Barcelona”, geeft Koeman toe aan de Daily Mail. "Maar inmiddels heb ik meer ervaring en weet ik dat je niet zomaar aan carrièreplanning kan doen."

"Maar in het voetbal is van alles mogelijk", zo stelt Koeman, die een van de meest succesvolle buitenlandse voetballers in de geschiedenis van Barcelona was. "Toch kan ik niet zeggen: ‘over twee jaar wil ik naar Barcelona’. Waarom niet? Misschien omdat Everton tegen die tijd wel een veel grotere club is, of Luis Enrique (huidige trainer van Barcelona red.) het dan nog fantastisch doet. Dat zijn dingen die je niet kan voorspellen.”

Denk jij dat Ronald Koeman ooit trainer van Barcelona wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je merkt aan alles dat Koeman enorm gegroeid is als trainer. Zijn teams spelen realistisch, maar toch ook frivool voetbal en hij weet het maximale uit veel spelers te halen. Een stapje terug, na mislukte avonturen bij Valencia en Benfica, heeft hem zichtbaar goed gedaan. Ik gun het hem van harte om ooit coach te worden bij Barcelona, en verwacht ook dat hij de capaciteiten heeft ontwikkeld om op dat niveau succesvol te zijn. Vooralsnog zit hij echter op z’n plek bij Everton, een club met veel potentie.

18 november 2016 om 10:30

@bvslingeren

Dertien jaar geleden was Koeman coach van Ajax en haalde met een piepjong Ajax bijna de halve finale van de CL. Dat elftal was wel heel jong, maar ook extreem talentvol met Chivu en Zlatan als uitschieters. Koeman was toen ook al een goede trainer, maar moest het in de periode daarna vaak doen met spelers die veel minder talentvol waren als in zijn periode bij Ajax. En een trainer is natuurlijk net zo goed als zijn materiaal toelaat.

18 november 2016 om 12:11

Een goede trainer haalt het maximale uit het materiaal wat hij tot zijn beschikking heeft, dat is iets anders. In die tijd had Koeman de reputatie een goede toernooitrainer te zijn (kortdurende motivatie, ad hoc tactische beslissingen) maar moeite te hebben een selectie constant te laten presteren en tevreden te houden. Als people manager lijkt hij enorm gegroeid te zijn.

Na Everton 2 jaar Oranje en dan naar Barcelona.

Als er een trainer is die een groei heeft doorgemaakt, dan is het Koeman wel. Ik dacht na zijn avonturen bij Benfica en Valencia dat het wel een beetje klaar met hem zou zijn, internationaal. Maar hij heeft zich echt geweldig herpakt bij Feyenoord en uiteindelijk ook Southampton. Hopelijk zet hij ook iets moois neer bij Everton en dan uiteindelijk de echte absolute top. En dan als kers op de taart wereldkampioen met het Nederlands Elftal in 2022

18 november 2016 om 10:23

Ik zou het heel knap vinden, het WK van 2024 winnen. Vooral aangezien er dan EK is . Maar verder eens met je

18 november 2016 om 10:57

Haha ik had het aangepast, je was me voor

19 november 2016 om 15:43

Hehe :D Kon het niet laten.

18 november 2016 om 10:37

Het WK winnen in 2022. Dat zou het allermooiste ooit zijn in het voetbal!

Eveton over 2 jaar een grotere club dan Barca, is hetzelfde als dat ik morgen ceo van Apple word. Slaat nergens op.

18 november 2016 om 10:24

Dat zegt hij niet

18 november 2016 om 10:36

Zegt hij wel duidelijk..

18 november 2016 om 10:53

Zegt hij niet. Hij zegt dat Everton een grotere club is geworden dan dat het op dit moment is.

18 november 2016 om 10:54

Nope, zegt hij niet

18 november 2016 om 11:52

@ koeral

Is begrijpend lezen serieus zo moeilijk? Hij zegt niet dat Everton een daadwerkelijke grotere club gaat zijn dan Barca over 2 jaar. Hij zegt dat het zou kunnen, maar geeft dit ook aan als vergezocht voorbeeld om de onvoorspelbaarheid in de voetballerij te illustreren.

18 november 2016 om 11:53

Dat zegt hij wel. Letterlijk zelfs als antwoord op de reden waarom hij niet weet of hij naar Barcelona gaat. "Misschien omdat Everton over 2 jaar een grotere club is".

18 november 2016 om 12:33

@noccio

Nee dat weet ik, kan ook net als jou begrijpend lezen. Maar het slaat nergens op en dat wil ik aangeven. Precies hetzelfde wat ik zeg als ik morgen ceo van Apple zou zijn. Maar het slaat nergens op. Dus niet meteen zo reageren, want je zegt precies hetzelfde als wat ik bedoel.

Ronald heeft zijn les wel geleerd denk ik, het trainerschap is een vak van ervaring. Hij heeft in een vroeg stadium (evenals Frank de Boer nu) moeten leren hoe hard het is in dat wereldje.
Benfica en Valencia zijn beide clubs waar politieke spelletjes de boventoon voeren, daar was hij nog niet mee in aanraking gekomen. Wijze lessen voor een beginnende trainer toendertijd.
Ronald komt uiteindelijk daar waar hij wil en dat is Barca, alleen duurt het even wat langer als gepland.
Maar Ronald zal nog lang niet met pensioen gaan dus waar zou hij zich druk om moeten maken.
Zowel bij Barca als bij Oranje hoop ik op succes met deze trainer aan het roer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren