Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman baalt: ‘Hetzelfde liedje als tegen Manchester United’

Laatste update:

Na wedstrijden (en nederlagen) tegen Manchester City, Arsenal en Manchester United leek Burnley voor Southampton een ideale tegenstander om het vertrouwen weer op te vijzelen. De staartploeg was echter met 1-0 te sterk voor Southampton, dat grote kansen om zeep hielp. Zo miste Dusan Tadic een strafschop. Manager Koeman was na afloop niet te genieten.

/

“Het is hetzelfde liedje als maandag, toen we verloren van Manchester United”, begint Koeman tegen de BBC. “We hadden meer kansen, misten een strafschop en door een fout van ons werd het 1-0. Het verschil tussen winnen en verliezen is dat we de tegenstanders niet meer afstraffen als ze fouten maken. We creëerden genoeg kansen, maar hebben niet gescoord.”

“Voetbal is niet zo lastig, maar je kunt het jezelf wel lastig maken. We maken ook meer defensieve fouten. Iedereen kan een keer een uitglijder maken, maar in de laatste wedstrijden kwamen te veel tegengoals voort uit onze eigen fouten”, besluit de manager.

Denk je dat Southampton in de top vier eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Always the same song. Jammer maar helaas voor Koeman. Vrije val op de ranglijst lijkt begonnen

13 december 2014 om 19:42

Toch denk ik wel dat ze in de top 6 eindigen hoor. Dat gaat ze wel lukken

14 december 2014 om 01:12

Jij wel Southampton gaat vanaf nu zakken ze zijn niet eens in de helft van de league ze hebben al veel mazzel gehad bij de begin, nu begin je te beetje de waarheid te zien, grappig man dat sommige mensen zeggen dat ze top 4 gaan halen alleen omdat ze goeie start hadden gemaakt pfff

13 december 2014 om 19:57

Hahaha! Zei die dat dan ook zo? Want waarom vertaald VZ het anders zo?
Write that on your belly! Now comes the monkey out of the sleeve

Ik was al bang dat Southampton na het verlies tegen Mutd in dezelfde (verliezende) fase zou blijven hangen (gebeurt vaak met zwakkere ploegen in een goede fase).

Ik hoop echt dat Southampton snel weer de winst te pakken krijgt!

Dit zat er natuurlijk aan te komen. Tweede plaats was ook te hoog gegrepen, maar ik denk dat ze wel op een 4e of 5e plaats kunnen eindigen, wat ver boven verwachting zou zijn voor Southampton.

Nou nou Koeman jullie waren idd sterker tegen United maar kansen? Nee nauwelijks gehad weet niet hoe het vandaag was maar heb het gevoel dat Koeman zijn ploeg een beetje overschat.

13 december 2014 om 23:21

Vandaag waren het er ook niet zo veel hoor. Ze waren wel duidelijk de betere (vooral in de 2e helft) en misten een strafschop, maar om nou te zeggen dat ze veel grote kansen gemist hebben, nou nee.

15 december 2014 om 03:44

Nou als ze sterker waren dan United dan is dat best goed en dan gaan ze tegen andere clubs vast nog wel punten pakken. Ben benieuwd hoe hoog ze kunnen eindigen.

En dat is nou topniveau. United onder SAF kon belabberd spelen maar wel winnen. Dat is wat een topteam zijn is, goed spelen is een middel, geen doel. Ja, ik zie liever mooi voetbal, maar met mooi voetbal bereik je normaal gezien niet hetzelfde als met betonvoetbal.

Kom op heren, "vrije val is begonnen" is echt onzin, Saints hebben vandaag voor elke meter gevochten, waren bovenliggende partij maar benadelen zichzelf met zon'n idiote tegengoal. Hun spel was echt niet verkeerd, punten komen sowieso weer aanzetten.

13 december 2014 om 20:25

De hele maand nog geen punt gepakt, ze moeten nog uit naar Palace en krijgen Chelsea en Everton nog thuis. En dan in Januari Arsenal, United en Newcastle. Ik denk niet dat ze meer dan 6 punten uit de komende 6 wedstrijden gaan halen om eerlijk te zijn.

It's always the same song

Was het "again the same song"?

Southampton speelde een prima wedstrijd, waren grotendeels de bovenliggende partij, maar net als afgelopen week een klein beetje pech.

Ik zie ze toch nog wel wat verder afdalen, de eerste 14 moeten op hun tenen lopen om voor de CL plaatsen mee te spelen, maar wat daarachter komt is gewoon middelmaat.

De selectie is net niet breed genoeg, mede daarom zie ik ze net buiten de Europese plekken vallen.

Jammer maar deze matchen moet je echt winnen als je echt druk wilt zetten op de top. Niet dat ze nu ineens gaan moeten vrezen voor degradatie maar het wordt wel moeilijker om Europa te halen.

Zolang Mane op links blijft gaan ze weinig scoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren