Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB bij Jong Oranje door met Langeler: ‘Mooie, uitdagende baan’

Laatste update:

Art Langeler blijft bondscoach van Jong Oranje, zo heeft de KNVB dinsdag via de officiële kanalen bekend gemaakt. De oefenmeester stond de afgelopen drie interlands al aan het roer bij het beloftenelftal en zal per 1 juli 2017 fulltime in dienst treden van de KNVB.

“Trainer van Jong Oranje is een mooie, uitdagende baan”, vertelt het huidige hoofd jeugdopleiding van PSV op de website van de bond. “Ik heb er nooit een geheim van gemaakt weer op het veld te willen staan. Nederland beschikt traditiegetrouw over een enorm potentieel aan talent. Hen helpen aan internationale ervaring en de weg naar een succesvolle carrière geeft mij veel energie. Uiteraard staat presteren met Jong Oranje voorop. Plaatsing voor het EK in Italië is het absolute hoofddoel.”

Langeler heeft nu zijn krabbel gezet onder een contract dat tot het EK van 2019 in Italië loopt en wordt zo definitief de opvolger van de naar het Nederlands elftal vertrokken Fred Grim. Eind vorig jaar werd al bekend dat hij zijn functie in Eindhoven aan het einde van dit seizoen neer zal leggen.

Een goede keuze van de KNVB?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken hem niet zo goed. Maar zelf riep hij dat hij de jeugdopleiding van PSV naar wereld niveau wilde tillen. Dit lijkt me niet helemaal gelukt. Is hij beter als trainer dan als HJO?

21 februari 2017 om 14:45

Nou hij heeft de jeugdopleiding van PSV zeker naar een hoger niveau opgekrikt. Alleen met buitenlandse talenten wilde het niet lukken. Verder doen tegenwoordig alle jeugdteams elk jaar mee om het kampioenschap, is de lichting van de A1 die veelal in JPSV spelen heel goed. Jong PSV doet het ook verdienstelijk, en het gat met Ajax is grotendeels gedicht door Langeler.

21 februari 2017 om 15:16

@voetbaltjer even uit nieuwsgierigheid: op basis van welke feiten ben jij van mening dat het gat met ajax is gedicht? Tevens zijn de jeugdopleidingen van Feyenoord en AZ van zelfde niveau als ajax maar het gat met deze opleidingen is volgens jou niet gedicht?

21 februari 2017 om 16:55

Volgens mij geef ik dat weer in het stuk tekst waar je op reageert. Jeugdelftal doen jaarlijks mee om het kampioenschap en de resultaten van JPSV, die met veel A-spelers is gerealiseerd. Je hebt gelijk over Feyenoord, die is ook gelijkwaardig aan Ajax. AZ vind ik onder het niveau van de grote 3 op dit moment. Idd ook een kwestie van geld dat ze erin kunnen steken uiteraard.

21 februari 2017 om 14:46

Wereldniveau is het niet, maar het niveau is wel behoorlijk omhoog gegaan en professioneler geworden. Alleen moet de doorstroom naar het 1e nog op gang komen. Als hjo heeft die t gewoon goed gedaan!

21 februari 2017 om 17:55

De jeugdopleiding is er zeker op vooruit gegaan. Je kunt alleen niet in 3 jaar de achterstand die er op Feyenoord of Ajax was goedmaken. Maar psv is qua jeugdopleiding zeker op de goede weg.

Heeft de basis gelegd voor het succes van PEC de afgelopen jaren (dit jaar niet meegerekend ). Uitstekende trainer, had hem graag terug zien komen als opvolger van Jans. Haalde het maximale uit de jonge spelers bij PEC destijds (gravenbeek, Lachman, Achenteh, Drost, Mokhtar, Pluim).

Uitstekende bondscoach voor Jong Oranje als je het mij vraagt.

Helaas kunnen we Langeler nu dus doorstrepen als nieuwe hoofdtrainer Pec. Had hem graag teruggezien.

Ik denk nu dat het Lodeweges, GP De Gunst of Arne Slot gaat worden, waarvan Lodeweges en De Gunst de beste kansen hebben aangezien ze allebei al bij PEC werken.

On: Mooie stap voor Langeler. Haalt het beste uit jeugdspelers. Mooie vervolgstap na zijn periode als hoofd jeugdopleiding bij Psv.

Weer een trainer met zijn voorkeuren. Weet niet of je hier als nederlands elftal fan blij mee moet zijn.

21 februari 2017 om 15:05

Elke trainer heeft zijn voorkeuren. Langeler zal de PSV spelers beter kennen dus reken er maar op dat ze een streepje voor hebben. Maar goed, Blind heeft ook weer zijn vriendjes en een andere trainer heeft weer een zwak voor Feyenoord.

21 februari 2017 om 15:45

Ik verwacht dat dat wel meevalt. Hij is geen enorme PSV-fan of zo. Hij heeft er alleen gewerkt. Maar elke trainer zal zijn voorkeuren hebben. Toch denk ik dat elke coach de spelers zal selecteren waarmee hij denkt de meeste kans op de overwinning te maken.

21 februari 2017 om 19:13

@boris19 Hij heeft natuurlijk wel jaren gewerkt met de PSV-talenten en kent ze dus goed. Hoewel ik er ook van overtuigd ben dat hij die jongens niet zal voortrekken, zullen ze onbewust wel eerder op de radar komen bij Langeler.

OT: Langeler heeft zich als coach natuurlijk al bewezen bij PEC en heeft bij PSV laten zien prima met de jeugd(opleiding) te kunnen werken. Lijkt me een ideale combinatie voor een baan als coach bij Jong Oranje. Het verbaast me hooguit dat hij de functie zelf interessant genoeg vindt aangezien hij ook bij een club hoofdcoach kan worden.

Persoonlijk vind ik deze job erg ondankbaar. De beste spelers zullen altijd bij het grote oranje spelen, zeker in deze slechte tijden. Langeler zal dan echt moeten gaan werken met de B garnituur of jongens die te licht zijn voor Oranje en met minder zin naar het jonge team komen. Als hij echt zo graag zou willen trainen dan had ik misschien zelfs voor PEC gekozen boven deze job.

21 februari 2017 om 15:56

Nou ja, de jeugd balt toch aardig mee inmiddels in Nederland? De senioren is wat anders, maar volgens mij kan je bij jong oranje wel leuke teams opstellen. Ook als er veel met de senioren mee moeten doen.

Ik ben wel blij met types Langeler bij de Knvb, gewoon kundige mensen die niet al hun vriendjes meeslepen en belachelijke baantjes aan elkaar geven. Wat dat betreft heeft die Van Oostveen inmiddels mooi de snor gedrukt met dik salaris.....

21 februari 2017 om 18:00

Jong oranje heeft een beetje het probleem dat de echt goede spelers nu al nodig zijn bij het grootte oranje omdat de spelers in de leeftijdscategorie 25-29 eigenlijk bijna allemaal mislukt zijn. En de grote talenten zitten nog bij onder 19 . Je hebt best een paar leuke spelers die bij jong oranje meedoen maar over het algemeen heb je toch wel er veel spelers daar rondlopen die het leuk doen in de Eredivisie maar verder niet echt toekomst hebben.

Jammer, was mijn favoriet om Ron Jans bij Pec op te volgen. Goeie kerel en goeie coach. Zullen nu wel voor Lodeweges gaan, ook geen verkeerde keus overigens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren