Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Knappe callgirl zorgt voor controverse voor aftrap Sampdoria-Inter

Laatste update:

Sampdoria en Internazionale troffen elkaar zondag in Genua in de 33e speelronde van de Italiaanse competitie. De Milanezen wonnen met 0-4 en blijven daardoor meedoen in de subtop. Voorafgaand aan de wedstrijd gebeurde er iets opmerkelijks. Inter liep langs de Sampdoria-spelers voor het handenschudden, maar Maxi Lopez beantwoordde de uitgestoken hand van Mauro Icardi niet.

/

De Italiaanse media waren al gefocust op het moment dat de twee laatsten in de beide rijen elkaar zouden treffen. Icardi ging enige tijd geleden aan de haal met de knappe Wanda Nara, een Argentijns model en callgirl. Hij zat al enige tijd achter haar aan en liet via social media zijn affectie voor haar niet onbetuigd, waardoor de pers al gauw in de gaten kreeg dat er iets speelde tussen de twee.

Dat was tegen het zere been van Maxi Lopez. Hij trouwde in 2008 namelijk met Nara en raakte in de jaren erna goed bevriend met Icardi, met wie hij vanaf de zomer van 2012 samenspeelde bij Sampdoria. Ondanks de vriendschap tussen de twee voetballers ging Icardi er vandoor met de ex-vrouw van Maxi Lopez. Die zag zondag geen aanleiding om zijn voormalige vriend de hand te schudden en negeerde hem dan ook. Icardi trok zich er weinig van aan en opende binnen een kwartier de score.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk een zwaar schofterige streek van Icardi en een te verwachten reactie van Maxi Lopez. Maar goed, verder valt dit natuurlijk allemaal mee.

14 april 2014 om 12:57

Omdat? De relatie was al jaren over en Icardi kent Maxi Lopez pas sinds 2012, zo heel diep zal hun vriendschap daardoor ook niet zijn.

14 april 2014 om 13:07

Ze zijn met mekaar op vakantie geweest, dus ze waren wel redelijk goed bevriend. En de relatie was dus helemaal niet over, Wanda Nara en Maxi Lopez waren nog getrouwd toen Icardi zijn liefde voor haar bekend maakte.

14 april 2014 om 15:15

Een callgirl (hoer), wat verwacht je nou van der. Het is haar werk om mannen te snoeren.

14 april 2014 om 12:57

Hoezo, het is toch zijn ex?

14 april 2014 om 13:05

Nou, niet helemaal waar. Icardi schreeuwde op Twitter zijn liefde van de daken, toen Maxi Lopez en Wanda Nara nog getrouwd waren, weliswaar niet gelukkig, maar toch.

14 april 2014 om 16:46

Zegt ook wel wat over Icardi vind ik, blijkt dus zoals velen erg vatbaar voor dat "soort" vrouwen. Je weet op voorhand waar je aan begint, dit doe je een vriend niet aan, er lopen zat van dat soort vrouwen rond. Maar goed, Icardi is jong en zal nog fouten maken, hopen voor hem dat hij er uit leert.

14 april 2014 om 13:07

Zeker wel een ruzietje waard, als was het niet zo slim van me om haar afbeeldingen te googlen op kantoor

Tsja een rotstreek natuurlijk maar zo zie je maar, in het voetbal bestaan maar zeer weinig vriendschappen.
Zou als ik Lopez ook zijn hand niet schudden maar na bestudering van de beschikbare beelden van de dame in kwestie kun je het Icardie ook moeilijk kwalijk nemen.

oh gossie.. jantje geeft pietje geen handje omdat pietje met de opgeblazen barbie van jantje aan de haal is gegaan....

Vind het toch wel bijzonder nog steeds, die voetballers kunnen elke vrouw krijgen die ze maar willen, maar trouwen uiteindelijk met een call-girl. Zou toch zeggen als je geld zat hebt, alle vrouwen wel een keer gehad hebt, dat je voor een wat intelligenter type valt gaat... maar schijnbaar is dat de wens van jan modaal.

14 april 2014 om 12:58

Je charceert het nu wel allemaal een beetje. Zie het gewoon als je vriend die met jou vrouw het bed in duikt. Ik zou ook niet zomaar die gozer een hand geven, eerder een vuist in het gezicht.

Daarnaast zijn mannen, mannen. We hebben nogal de neiging om met onze pik te denken ipv met onze gedachte. Al is de gedachte vaak ook een slap aftreksel van de pik, gezien we weet ik hoevaak aan sex denken, wetenschappelijk onderbouwd.

14 april 2014 om 13:19

Uit dit stuk blijkt niet dat hij met zijn vrouw er vandoor gaat, maar met zijn ex.
en wat verwacht je anders, ze gaat naar bed met mannen voor geld, als ze dan haar gaat scheiden van haar grootste bron van inkomsten, dan kan je er donderop tegen zeggen dat ze de volgens miljonair pakt die interesse toont.

en op de foto's te zien.. eerlijk.. het is toch gewoon een opgeblazen barbie.

14 april 2014 om 14:10

Dan nog is er zoiets als er niet vandoor gaan met de ex van een vriend van je. Ik zou het ook absoluut niet tof vinden op het moment dat een vriend van mij ineens aanpapt met mn ex, absoluut niet!! Niet dat t zal gebeuren, maar u never know.

Maar goed, we weten het fijne er niet van. Als Icardi bijvoorbeeld tegen Lopes heeft gezegd dat hij gevoel voor zn ex heeft en zn goedkeuring vraagt en het niet krijgt, jaa dan had ik ook lak gehad.... Ik deel het je mede, ben zo vriendelijke je goedkeuring te vragen terwijl ik het eigenlijk niet nodig heb.

Ik ben zelf ook niet van de opgeblazen barbiepopjes... Jaa, misschien voor een keer maar thats it. Wil niet wakker worden en een hartverzakking krijgen onder het mom van: Damn, woman, je was zo prachtig gister xd.

14 april 2014 om 12:59

Ik denk dat de intelligentere dames over het algemeen nog wel door de voetbaldroom heen prikken. Daarnaast zou ik als ik voetballer was ook geen intelligentere dame hoeven want die weet dan natuurlijk alles beter.
Heb zelf liever een iets minder intelligente partner.

14 april 2014 om 13:08

Eerste waar ik aan dacht. Van al die mooie Italiaanse en Argentijnse vrouwen die je kunt krijgen (want als ie bouwvakker zou zijn keken ze natuurlijk niet naar hem om) moet hij met een ordinaire callgirl gaan die al gebruikt is door zijn voormalig vriend en ploeggenoot. Maar goed, het is zijn keuze.

Had liever een foto van Wanda Nara bij dit artikel gezien.....

Het schijnt dat Maxi Lopez (toen nog getrouwd), Icardi meenam op vakantie en dat vanaf dat moment het balletje is gaan rollen.

#voetbalzone #boulevard

Los van dit verhaal. Mauro Icardi wordt een topper als hij met zijn beide voetjes op de grond blijft, en gwn met zijn sport bezig is.

'knap' is niet het woord dat ik zou gebruiken om die Nara te omschrijven. Eerder 'pornogeil', of 'jezus wat een goede dikke jetsers'. Ach ja, we zijn ook allemaal maar mensen, hè.

14 april 2014 om 13:28

Precies. Maar eerlijk, ik zou er toch wel een trucje op kunnen. Of twee.

14 april 2014 om 13:37

Als ze op je zit hangen die twee op je navel. Het is maar net wat je opwindend vindt.

14 april 2014 om 17:12

Dat zal wel meevallen met al dat plastic erin. Niet dat het Saar minder ranzig van wordt..

Dit nieuws maakt mijn dag weer goed! Zou wat zijn als Balotelli bijvoorbeeld de vriendin van Ronaldo inpikt. Dan staan de kranten echt op exploderen haha!

een callgirl nog wel, wel weer een niveautje hoor. Maar goed, wat verwacht je van voetballers...

Tjah, dat moet je weten als je gaat trouwen met een callgirl. Die doen niets liever dan matras spelen.

Het zou leuk zijn als die gasten ipv het weigeren van handen gewoon eens een flinke stoot uitdeelde in de 89ste minuut. Dit is dan weer verspilde potentie, helemaal als je bedenkt dat Maxi drie kinderen met die vrouw heeft en dat Icardi zijn kinderen op Twitter zet, terwijl ze een Inter-shirt met Icardi achterop aan hebben. Dan verwacht ik op zijn minst een doodschop.

Dit was al een tijdje vrij spannend, Lopez had zijn wraak kunnen pakken door de 1-1 erin te schieten. Dat liep anders, maar ik snap zijn reactie 100%.

Tja, gelukkig heeft Mauro het niet zo bont gemaakt net zoals Terry met Bridge paar jaar terug. Maar alsnog, zoiets doe je niet tegen over je vriend en ik kan Maxi Lopez goed begrijpen. Desondanks gaat Icardi een hele goede spits worden en Inter gaat veel plezier aan hem beleven

Tjah bros before hos..

Die moet duidelijk de bro code nog even doornemen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren