Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert oogst lof: ‘Nu al een van de beste jongelingen in het Europese voetbal’

Laatste update:

Vrijdagavond werd de langverwachte transfer van Justin Kluivert van Ajax naar AS Roma eindelijk afgerond. Beide clubs maakten via de officiële kanalen melding van een akkoord, waarmee minimaal 17,25 miljoen euro gemoeid is. Kluivert laat op de website van Roma weten blij te zijn dat de transfersoap rondom zijn persoon eindelijk ten einde is.

De negentienjarige buitenspeler lag al een tijdje op ramkoers met Ajax en kwam anderhalf week geleden reeds in Italië aan voor een medische keuring. Vrijdag werd de transfer definitief beklonken. "Ik voel me geweldig. Ik arriveer bij een ongelofelijk club en kan niet wachten om te beginnen", reageert Kluivert. "Ik denk dat Roma een geweldige club voor me is. Ik kan hier een betere en sterkere speler worden en mooie dingen laten zien."

Bij de Romeinse club is men zeer gelukkig met de komst van Kluivert. "Ik denk dat Justin nu al een van de beste jongelingen in het Europese voetbal is", zo laat technisch directeur Monchi weten. "Om die reden was het niet eenvoudig andere clubs voor te zijn en hem naar Roma te halen. Justin gelooft echter dat Roma de perfecte club is voor zijn ontwikkeling en realiseert zich dat hij over een enorm potentieel beschikt."

Met de overgang van Kluivert is minimaal 17,25 miljoen euro gemoeid, al heeft Ajax laten weten dat de transfersom via allerlei bonusconstructies op kan lopen tot 22,75 miljoen euro. De enkelvoudig Oranje-international heeft een vijfjarig contract getekend in Stadio Olimpico en gaat naar verluidt anderhalf miljoen euro per seizoen verdienen, een gage dat per jaar kan oplopen.

Justin Kluivert gaat slagen bij AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi nieuws voor Kluivert, Roma en Ajax. Iedereen heeft gekregen wat die wilt. Kluivert een nieuwe uitdaging, Roma een groot talent en Ajax een zak met geld. Dus we kunnen allemaal positief blijven over Kluivert.

22 juni 2018 om 19:42

In je rijtje mis ik nog Mino. Denk dat die ook wel gekregen heeft wat hij wilde.

Hij heeft nog vrij weinig bewezen, denk dat ze hem gaan uitlenen of dat hij lekker mag banken. Wens hem alsnog veel succes toe.

22 juni 2018 om 22:21

Als Kluivert komend seizoen meer dan tien keer in de basis staat in de Italiaanse competitie, vreet ik mijn schoenen op

Knap dat ze zo denken. Volgens mij hebben ze naar de verkeerde gekeken

22 juni 2018 om 19:39

De jongen heeft gewoon veel talent! Dat wij als Nederlanders van die azijn zeikers zijn die nooit het positieve willen zien kan hij niks aan doen.
Bah vieze zeik reacties van iedereen.

23 juni 2018 om 03:22

Je zegt het goeds, talent. Om een goede voetballer te worden, moet hij zijn talent ontwikkelen en dat doe je door veel te spelen. Ik wens hem echt het allerbeste toe, maar het gaat echt heel zwaar voor hem worden.

Roma heeft veel spelers die momenteel gewoon verder zijn in hun ontwikkeling. Het is te hopen dat hij snel weet aan te haken op het hogere niveau, maar het gaat soweiso heel moeilijk voor hem worden. Roma is wel halve CL finalist zo hoog is het niveau daar momenteel.

Tja de Nxgn Award gewonnen in maart, dus feitelijk zegt Monchi met zijn opmerking niet zoveel. We gaan zien of de potentie er echt is en of het er uit gaat komen. Voor het NL voetbal zou dat welkom zijn.

Omdat die zo goed speelde tegen NEC? Ja, dan ben je een wereldtopper zeg!

22 juni 2018 om 19:39

Frenkie De Jong vinden ze wel een topper in Amsterdam maar die heeft nog minder laten zien als Kluivert.

voordat Kluivert niet verlengde vonden ze het in Amsterdam nog een supertalent en nu kan hij er opeens niks meer van en heeft hij het alleen laten zien tegen ploegen uit het rechterrijtje. erg komisch hoe snel de reacties van mensen kunnen veranderen

22 juni 2018 om 19:55

Frenkie de Jong hahahah die vind ik totaal geen talent. De enige die een hoge stap aankan is De Ligt die boekt echt vooruitgang.

22 juni 2018 om 21:36

Ik denk dat je het verkeerd interpreteert. Kluivert is nog steeds een groot talent. Maar als je op zijn leeftijd, met zijn ervaring denkt dat een stap naar AS Roma slim is, dan moet je toch echt eens in de spiegel kijken. Kluivert is een ruwe diamant die met veel speeltijd en expertise geslepen kan worden tot een echte topper. Op de bank zitten bij een club als AS Roma draagt daar niet aan bij.

22 juni 2018 om 19:41

De laatste keer dat kluivert tegen NEC speelde was geloof ik in de j019

Ondanks dat ik het jammer vind dat Kluivert is vertrokken en ondanks dat ik in de afgelopen weken/maanden niet te spreken was over Kluivert, hoop ik wel dat hij het goed gaat doen bij AS Roma.

Talent heeft hij in principe zeker wel, alleen is hij erg vol van zichzelf en rekent hij zich tot een van de betere spelers die Ajax het afgelopen seizoen had. Maar dat is gewoon niet zo: Kluivert heeft net een handjevol goede wedstrijden gespeeld en had pas het laatste halfjaar een basisplaats bij Ajax.

Maar zoals ik al aangaf: hij heeft zeker talent en ik hoop dat hij zich goed zal ontwikkelen bij AS Roma, want ik ben in principe altijd wel gecharmeerd en een fan van Kluivert geweest.

22 juni 2018 om 19:42

Precies dit. Geergerd aan zijn zelfvoldane gedrag. Alsof hij bij de belangrijkste spelers horen. Dat gedrag pikken de fans niet. Desalniettemin heeft hij genoeg mooie dingen laten zien en hoop ik ook voor het nlse voetbal dat hij zich positief ontwikkeld.

Heel de wereld keek en wachtte en hoopte dat Kluivert uiteindelijk toch niet zou tekenen maar na die video op het vliegveld was het natuurlijk niet meer dan een droom. De werkelijkheid is nu boven tafel en Kluivert is weg uit NL en is in italie aan de gang. We weten nu wel zeker dat we van hem nieks meer gaan horen tenzij het akkefietjes met bestuur en journalisten zijn. toch veel suc6 'zoon van patrick' kluivert

22 juni 2018 om 20:10

En op basis waarvan is het een van de beste jongelingen in Europa? Mooi zo geld kan rechtstreeks naar Southampton.

Wat een misgunners allemaal zeg wauw! Heeft een contract voor vijf jaar en krijgt alle tijd om zich te ontwikkelen. Er is niemand die verwacht dat hij er gelijk zal staan. Hij heeft nog niet veel laten zien inderdaad masr dat wil niet zeggen dat het ook niet gaat gebeuren. Ik persoonlijk hoop dat hij het goed doet en deuren opent voor ander Nederlands talent. Jaloerse mensen allemaal man man man

Nooit meer positief over het perrsoon Kluivert want dat verdient hij nooit meer !
Iemand die zich zo negatief over zijn ploeg uitlaat en zelf zijn medespelers zo neerhaald die ve rdient day nooit meer !

Ik ben heel benieuwd of hij het kan gaan laten zien bij Roma. Op basis van wat hij tot nu toe heeft laten zien, zie ik hem compleet mislukken. Is nog lang niet de beste speler in de eredivisie en niet eens de beste linksbuiten van Nederland. De goede wedstrijden die Kluivert heeft gespeeld in Nederland zijn op 1 hand te tellen. Ik hoop dat ik er volledig naast zit en dat hij met deze stap ook belangrijk kan worden voor het Nederlands elftal maar op basis van zijn prestaties tot nu toe heb ik er een hard hoofd in

Ik denk dat deze overstap juist wel goed gaat uitpakken en dan niet zozeer om de club waar die heen is gegaan maar meer om het feit dat hij door monchi is binnen gehaald, voor zo'n groot bedrag. Bij iedere andere club van het kaliber Roma had ik het niet zien zitten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren