Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Klopp zet revaliderende verdediger vanwege slecht gedrag op vliegtuig’

Laatste update:

Jürgen Klopp heeft Mamadou Sakho op het vliegtuig gezet. De verdediger reisde met Liverpool mee naar de Verenigde Staten om daar verder te herstellen aan zijn achillespeesblessure, maar moet zijn revalidatie van de manager nu op trainingscomplex Melwood afmaken.

/

Klopp plaatst volgens onder meer de Liverpool Echo vraagtekens bij het gedrag van de 26-jarige Sakho, al is het niet duidelijk wat de Fransman precies misdaan heeft op het trainingskamp in Palo Alto in Californië. Lucas Leiva en Joe Gomez zijn ook geblesseerd, maar zij blijven volgens de lokale krant wél bij de ploeg.

Liverpool vliegt dinsdagochtend naar Los Angeles en speelt woensdag in Pasadena tegen Chelsea. The Reds oefenen later nog tegen AC Milan, AS Roma, Barcelona en FSV Mainz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe is dit mogelijk. Dit hilarisch filmpje is van een paar dagen geleden.

https://www.youtube.com/watch?v=badgooxhioo

26 juli 2016 om 10:10

In dit filmpje zie je Klopp ook een sneer uitdelen naar Sakho, over de meeting dat niemand te laat was behalve Sakho, geruchten gaan dat Sakho de voorbereiding niet zo serieus neemt en dus naar huis is gestuurd.

26 juli 2016 om 10:11

Nu ben ik benieuwd doet de link het niet

26 juli 2016 om 10:13

Vul dit in op YT: Mamadou Sakho's hilarious Gopro tour of Alcatraz

26 juli 2016 om 10:17

dank u.

26 juli 2016 om 11:44

Sakho zou echt een eigen Youtube kanaal aan moeten maken hahahah

Verrassend. Uit het filmpje laatst leek hij goed met Klopp op te schieten. Klopp zei toen al wel dat Sakho te laat was gekomen op het vliegveld in Liverpool, dus misschien is hij nog een keer te laat gekomen waardoor Klopp deze sanctie heeft genomen? Gevalletje grenzen stellen lijkt mij.

Een van de smaakmakers van het team in de kleedkamer en een man met een groot hart die zich inzet voor "the Liverpool country" :-)

In zijn US Tour blog was al een klein beetje te zien waarom. Op het moment dat hij het interview van Klopp verstoorde maakte Klopp de opmerking dat hij die ochtend te laat was. Misschien zijn er wel meer van dit soort kleine incidenten geweest.

Of dit is gewoon een broodje aap verhaal en hij stuurt hem terug omdat hij zo geblesseerd is dat hij geen enkele rol gaat spelen op het veld en dus thuis rustig mag revalideren.

26 juli 2016 om 10:29

Gomez en Lucas zijn er beide ook nog minimaal 3 weken uit.. dus dat laatste argument kan ook de prullenbak in.

26 juli 2016 om 11:14

Het kan natuurlijk zo zijn dat hij een andere blessure heeft en dat hij beter kan worden behandeld in Liverpool.

26 juli 2016 om 11:38

True.. Zou dan idd van de ernst van de blessure af kunnen hangen en hij een betere behandeling op Melwoord kan krijgen als er niets persoonlijks speelt.

Broodje aap als je het mij vraagt, want de media heeft Klopp zijn comment; dat hij te laat was gewoon hier aan geknoopt om het stukje wat interessanter te maken.

Waarom denk ik dit? Omdat het anders was " Sakho is met een blessure naar Liverpool gegaan" , wat natuurlijk 50 minder clicks binnen haalt.

Tegenwoordig krijgen we steeds meer reden om bij elk nieuwsbericht onszelf af te vragen of het allemaal wel klopt. Vooral op internet word er volgens mij weinig gecontroleerd of ze uberhaupt wel een bron hebben voor het schrijven van een artikel.

26 juli 2016 om 10:56

Gomez en Lucas hebben ook een blesure en mogen wel gewoon blijven. Waarom zou Sanko dan als enige wel terug moeten?

Is altijd zo lekker makkelijk afgeven, maar zelf met een onderbouwde reden komen is dan een stuk lastiger. We hoeven allemaal niet op het internette zitten, mogen allemaal zelf ons onderzoek doen.

VZ is ook een verzamel site van voetbal nieuws en dat is bekend dat ze zich baseren op andere sites hun bronnen/nieuws.

Sankho, heeft al op zijn kop gekregen voor te laat komen, plus heeft een blesure, Lucas en Gomez mogen wel blijven dan krijg je vanzelf 1+1=2 vandaar deze "conclusie".

26 juli 2016 om 12:27

Misschien omdat Lucas en Gomes niet meer fit kunnen worden voor de start van de competitie, en Sakho wel. Ik zit maar wat te gissen want ik weet niet hoe ernstig de blessure van Sakho is, maar ik weet wel dat Gomes en Lucas de start van de competitie sowiezo niet halen.

26 juli 2016 om 22:18

Ik geef nergens af op VZ in mijn reactie, misschien niet even duidelijk, maar ik duid op de media in het algemeen.

Je reactie is wel een beetje raar, want als bewezen lid/moderator reageer je alsof je op je teentjes getrapt bent en verwijt je mij dat ik zonder onderbouwde reden argumenteer. Vraag me dan af wie hier dan het 'bewezen lid' stickertje verdient

Sakho kreeg in het instagram filmpje sarcastisch een sneer naar zich toe van Klopp, wat nou niet echt zo 1 1=2 is als redenatie. Redeneren op basis van dat is nou niet zo logisch en mijn sceptische vragen vind ik daarom veel logischer.

Zoals ik al zei, ik geef niet af op VZ, want we zitten hier allemaal om de verzameling van alle nieuws te volgen, maar er zitten dus genoeg media waarbij je 9/10x vragen mag stellen over de waarheid en bronnen van hun artikel.

Als ik vandaag de dag niet sceptisch was, dan durfde ik mijn dorp niet meer uit door het IS gevaar en geloofde ik dat United naast Pogba ook Ronaldo, Bale, Verane en nog 3 aankopen van 50 miljoen plus zou doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren