Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Klopp wil doorpakken met Liverpool en klopt aan bij Arsenal’

Laatste update:

Jürgen Klopp boekte deze week zijn eerste succes op de transfermarkt deze zomer door Mohamed Salah over te nemen van AS Roma, maar de Duitse trainer is nog lang niet uitgewinkeld. Volgens de Daily Mirror gaat Liverpool aankloppen bij Arsenal voor Alex Oxlade-Chamberlain. Het contract van de 23-jarige Engels international loopt volgend jaar af en vooruitzichten over een nieuwe verbintenis in het Emirates Stadium zijn niet rooskleurig.

De situatie van Oxlade-Chamberlain bij Arsenal heeft de aandacht getrokken van Klopp. Liverpool is bereid om 34 miljoen euro neer te tellen voor de middenvelder. Bronnen binnen de club uit Liverpool geven aan dat de kans groot is dat de transfer doorgang vindt.

Klopp wil graag spelers met snelheid toevoegen aan zijn selectie. Daarom werd ook Salah gehaald en kwam Sadio Mané vorig jaar over van Southampton. Liverpool is overigens niet de enige club met interesse in Oxlade-Chamberlain, ook Chelsea zou een oogje op hem hebben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daily, we kunnen weer verder met ons leven.

Daar bovenop, Liverpool heeft Lallana, Mane en nu ook Salah voor rw, waarom zouden ze Ox ook nog erbij halen? Afrika Cup lijkt me niet echt een argument in deze.

25 juni 2017 om 08:58

Voor op het middenveld denk ik.

25 juni 2017 om 09:02

Ox heeft bewezen veel beter te zijn op het middenveld/vleugel verdediger dus waarom zouden ze hem als rw halen?

25 juni 2017 om 13:53

Ze hebben Wijnaldum, Lallana, Henderson en Can. Eventueel kunnen Milner en Coutinho er nog spelen. Oxlade Chamberlain zou een perfecte concurrent zijn voor Lallana en Wijnaldum.

25 juni 2017 om 09:26

Omdat je geen 60 wedstrijden met dezelfde 2 vleugelspelers kan spelen.

Als Liverpool Oxlade haalt heb ik per direct al geen zin meer in het nieuwe seizoen, die man is echt de definitie van average. Naby Keita, een CV en een linksback moeten de prioriteit hebben. Dan is Liverpool eigenlijk wel klaar.

25 juni 2017 om 10:26

DIe man heeft zich 0 keer kunnen bewijzen omdat Wenger hem totaal de verkeerde leiding gaf om hem elke keer op een andere positie te zetten en in elke wedstijd waarin heel Arsenal minder was hem als eerste te slachtofferen. Klopp kan hem zeker beter maken

25 juni 2017 om 10:46

Inderdaad. Ox heeft nooit een goede kans gekregen op 1 positie. Na een heel sterke pre-season mocht Ox gelijk weer de bank verwarmen en stond Walcott basis. Toen was hij een paar keer als invaller goed, en toch mocht hij zich welgeteld 1x in de basis bewijzen. Dit seizoen heeft Ox juist laten zien dat hij stappen maakt, met zeer goede wedstrijden op zowel de flank, cm, back als wingback. Bovendien is zijn productiviteit ook omhoog gegaan. Ik hoop dus echt dat Ox blijft!

25 juni 2017 om 11:07

Er is een reden waarom Wenger Oxlade niet vast op een cm plek zet, de plek waar Oxlade zelf wilt spelen. Gewoon niet getalenteerd genoeg.

25 juni 2017 om 11:33

Haha en nu is Kopitered het eens met Wenger, leg het vast in de boeken! Ik vind een speler zelf ook wel eens 'gewoon' niks, maar bij Ox ben ik wel van mening dat dit een erg gemotiveerde hard werkende speler is waarvan ik mooie dingen heb gezien en het inconsistente geef ik dus deels de schuld aan Wenger en het team.

25 juni 2017 om 11:34

Daar ben ik het niet mee eens. En het gaat er niet om dat hij niet vast op de cm plek speelt, het gaat erom dat hij op geen enkele positie vast mag spelen. Nu toevallig als wingback aan het eind van het seizoen, maar dat was meer uit nood dan uit keuze.

25 juni 2017 om 12:07

Ik ben het heel vaak eens met Wenger, ik denk dat je door de war bent met iemand anders. Hard werkende spelers spelen lekker bij Everton en zo, als Liverpool wat wilt moet het kwaliteit hebben.

25 juni 2017 om 22:08

Haha je kijkt duidelijk niet naar ox. Een van de betere bij arsenal op dit moment.

25 juni 2017 om 11:48

En dan ook nog 34 miljoen als bedrag voor een 1-jarig contract. Nee, hopelijk blijft dit bij een gerucht.

Idd...hoewel ik Oxlade-Chamberlain een goede speler vind...aanval en middenveld is wel klaar denk ik.

Oxlade-Chamberlain is wel een ideale voetballer voor Klopp. Het zal geen onbetwiste basisspeler zijn, maar hij is multifunctioneel, snel, kan goed voetballen, fysiek vrij sterk en loopt alweer wat jaren mee. Zou zo mee kunnen in het rock 'n roll voetbal van Liverpool en gezien de hoeveelheid wedstrijd zeker niet overbodig. Wat er wel echt nog bij moet is een LB, CV en echte CVM (?). Vooral linksback is wel echt nodig.

25 juni 2017 om 10:18

Ja vooral een lb want met een milner ga je het niet redden

25 juni 2017 om 13:57

Nathan Ake was een goed Lb geweest. Maar ik las laatst over Diego Laxalt en dat zou ook een goede aankoop zijn.

Niemand heeft het over de vraagprijs.. 34miljoen?????? En nog een 1 jarig contract? Gaat toch nergens meer over

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren