Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp wijst op ‘grootste uitdaging’: ‘Eigenlijk is dat niet interessant'

Laatste update:

Liverpool won zondag op Anfield met 2-0 van Chelsea en heeft de landstitel zodoende nog altijd in het vizier. The Reds hebben momenteel twee punten meer dan naaste achtervolger Manchester City, al hebben the Citizens wel nog een wedstrijd tegoed. Jürgen Klopp, manager van Liverpool, stelt dat de druk van de buitenwacht een uitdaging begint te vormen voor zijn ploeg.

“De grootste uitdaging voor ons is de buitenwacht, de media en andere mensen. Wij spelen ons eigen spel. Als je er vijf minuten voor de wedstrijd achterkomt dat Manchester City verloren heeft, helpt dat ook niet. Je verliest in dat geval de focus. Het enige dat we kunnen doen, is zoveel mogelijk punten verzamelen. Hoeveel hebben we er nu? 85? Met nog vier wedstrijden te gaan, kunnen dat er 97 worden. Laten we dat proberen”, zegt Klopp in gesprek met Sky Sports.

“Als dat dan genoeg is, perfect. Zo niet, kunnen we er weinig aan veranderen. We hebben het hier of ergens anders niet laten liggen. We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken en de volgende is tegen FC Porto, wat lastig zal worden”, vervolgt de Duitse oefenmeester over de return van de kwartfinale van de Champions League, nadat de heenwedstrijd met 2-0 gewonnen werd. “Ze hebben met Pepe en Héctor Herrera twee spelers terug, dus het wordt een interessant en lastig duel. Daarna spelen we tegen Cardiff City en iedereen weet dat het een moeilijke trip wordt.”

“Ik ben enorm trots op het team, we hebben tegen Chelsea geweldig gespeeld. Wat een team, wat een stadion, wat een sfeer. Ik ben heel dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken, het is geweldig en overweldigend. De eerste vraag was uiteraard: ‘Wat heeft City gedaan?’ Dat kan je natuurlijk niet voorkomen, maar eigenlijk is het niet interessant. We gaan ervan uit dat zij alles nog zullen winnen, dus we moeten zoveel mogelijk punten pakken. Als we kampioen worden, is dat schitterend. Maar als dat niet het geval is, zijn we nog steeds een sterk team”, aldus Klopp.

“Het was heel intens en het was geweldig. Het geeft iets extra's en dat heb je nodig in dit soort wedstrijden om door te gaan en elkaar op te zwepen. Dat deden we aardig”, voegt Virgil van Dijk toe in gesprek met Ziggo Sport. “Het was heel zwaar, vooral in de tweede helft. Het is geweldig dat we hier de drie punten hebben gepakt en ook dat we de nul hebben gehouden. Dat is voor ons heel belangrijk. We praten niet veel over de titelstrijd. Er zijn nog vier wedstrijden te gaan en we weten gewoon niet wat er kan gebeuren. We moeten ons focussen op de wedstrijden die ons te wachten staan.”

Wordt Liverpool kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou het seizoen extra mooi maken als uitgerekend United er met een zege op City voor zou zorgen dat Liverpool kampioen wordt.

15 april 2019 om 10:00

Zou geweldig zijn inderdaad! Maar denk daarbij ook dat het nu niet uit zal maken wie er punten van City afpakt. De LFC is er zo dicht bij....

15 april 2019 om 10:04

Je weet dat de rivaliteit tussen United en Liverpool misschien wel groter is dan tussen United en City? Tenzij je bedoeld dat het voor jou extra mooi zou zijn, denk ik niet dat United fans het meteen als een enorme zege zien.

15 april 2019 om 10:06

Klopt, de fans zien liever city kampioen worden dan Liverpool.

15 april 2019 om 10:36

Ik bekijk het inderdaad vanuit een Liverpool perspectief. Die rivaliteit is niet misschien wel groter, maar totaaal niet te vergelijken met de amper aanwezige rivaliteit tussen United en City.

Liverpool wordt kampioen en verdiend!!! Ze zijn gewoon goed en spelen ook gewoon alsof het een wedstrijd is in september met nog Champions League erbij...alle credits voor Klopp!!!

Liverpool wordt kampioen en verdiend!!! Ze zijn gewoon goed en spelen ook gewoon alsof het een wedstrijd is in september met nog Champions League erbij...alle credits voor Klopp!!!

Ik vind het behoorlijk hinderlijk dat iedereen er opeens vanuit gaat dat Liverpool kampioen wordt. Hier op het forum roepen een hoop mensen het en al helemaal op tv is de bevooroordeelde mening van alle commentatoren enorm te horen. Iets wat ik onprofessioneel vindt van bijvoorbeeld een Ziggo Sport. Alles kan nog gebeuren en city heeft nog steeds de meeste punten.

15 april 2019 om 10:07

Precies het blijft gewoon een hele spannende titelstrijd. City heeft voordeel omdat ze nog een wedstrijd tegoed hebben maar zij hebben nog wedstrijden tegen de top 6. Al met al onvoorspelbaar wat het gaat worden.

15 april 2019 om 10:17

Liverpool heeft de gunfactor, hoewel niet in eigen land. Is natuurlijk ook veel meer club van historie en nostalgie, voelt meer als een echte voetbalclub dan Manchester City. Of ze kampioen worden moet ik nog maar zien, City wint haar wedstrijden toch een stuk eenvoudiger dan Liverpool dat de laatste weken doet. Het programma van Liverpool is daarentegen wel weer wat minder zwaar, zeker de komende 2 weken. Ik ben heel benieuwd, ik zou stiekem ook wel graag zien wat een titel voor Liverpool los zou maken. Als Feyenoord supporter weet ik hoe pijnlijk het is om jouw club, die ooit zoveel voorstelde, een rol in de marge te moeten zien spelen. Als ik me bedenk wat het in Rotterdam losmaakte na al die jaren zonder titel, dan moet het in Liverpool een nog grotere explosie van vreugde en ontroering worden.

15 april 2019 om 10:23

Uiteraard, de gunfactor begrijp ik ook volledig. Het gunnen moet alleen niet overgaan in arrogantie natuurlijk. Dan mik ik voornamelijk op onze 'objectieve' Nederlandse televisie. Als Liverpool scoort dan is het nog net niet dat een commentator zijn shirt uittrekt.

15 april 2019 om 10:40

Het móet een keer gebeuren en dit jaar zijn ze er weer zo dichtbij dat het een soort obsessie is geworden, waarbij rationeel denken nog wel eens naar de achtergrond wil verdwijnen. Dat heeft weinig met arrogantie te maken, maar meer met de bijna dwaze hunkering naar een titel.

15 april 2019 om 10:55

Wat grappig dat jij dit zo beleeft.
Heb namelijk al jaren het gevoel dat iedereen bij Ziggo anti Liverpool is en het prachtig vinden als ze weer eens verliezen.

Heb zelf juist het gevoel dat ze daar in de studio allemaal in hun manchester united zitten.

Een Albert Mantigh heeft het bijvoorbeeld bij elke terugspeel op Becker nog over zijn blunder tegen Leicester. Niet te doen.

City heeft toch gewoon de beste papieren, daar moet je eerlijk in zijn. Gaat sowieso spannend worden.

15 april 2019 om 11:20

Het ligt ook wel een beetje aan de commentator natuurlijk. Maar het team wat gistermiddag te wedstrijden gepresenteerd heeft en in de studio geanalyseerd die hadden duidelijk de voorkeur voor Liverpool. In het begin van de wedstrijd van Palace-City werd er letterlijk gezegd, hopelijk kan Palace weer zo stunten tegen City. Verder zijn veel mensen in het voetbal natuurlijk United gezind. Al denk ik dat mede door 'het lagere niveau' van United de afgelopen 5 jaar veel mensen hier meer van afgestapt zijn.

15 april 2019 om 10:56

Coty heeft niet de meeste punten, maar minste verliespunten. Anders dtonden ze bovenaan.

Liverpool blijft underdog.
Zeker zolang alle commentatoren Mané Sané blijven noemen,das wel typisch...
Ook als ze geen kampioen worden hebben ze een prachtig seizoen gespeeld.
Wellicht komt een kampioenschap dan een volgend jaar,we wachten al zo lang,een jaartje meer of minder maakt niet uit...😬
Maar simpelweg alles winnen nu,meer kun je niet doen.
Cardiff,huddersfield,newcastle en Wolves.

15 april 2019 om 13:24

Als we puur naar de programma kijken verwacht ik dat Liverpool kampioen word. City speelt tegen Tottenham, united, burnley, leicester en brighton

Met 97 punten geen kampioen worden... Dan kan niemand Klopp of Liverpool iets verwijten. 2.55 punt gemiddeld per wedstrijd is gewoon ziek goed.

ik gun het Liverpool van harte en het is sinds de Fowler/collymore/mcmanaman dagen mijn favoriete Engelse club. City vind ik echt een club zonder persoonlijkheid geworden, het is daar al jarenlang alleen maar kopen, kopen en nog eens kopen. niet dat City de enige club is die geld uitgeeft maar ze trekken het daar wel in het extreme

15 april 2019 om 12:31

Het lijkt er erg op dat je gewoon diepe haat hebt naar Manchester City toe. Iedere keer weer zie ik reacties van je dat je Guardiola en Man City steeds op een doorzichtige manier naar beneden probeert te praten alsof het een criminele club is. Man City heeft ook gewoon een goede historie en is in de stad Manchester meer een volksclub dan Manchester United. Manchester United en Liverpool hebben daarentegen internationaal gezien meer aanzien, maar City is meer een volksclub.

15 april 2019 om 13:04

Altijd maar gelijk dat geklets over 'haat'. Waarom zou iemand hier Manchester City haten? Jij hebt blijkbaar wat met City, Japie_krekel wat minder. Is dat gelijk haat? Ik vind het zo'n misplaatste term, jammer dat dat er ooit ingeslopen is hier.

15 april 2019 om 13:28

@zermatt_person

ik heb geen enkele haat voor geen enkele club maar ik gun het Liverpool meer als City. dat ik verder vind dat Guardiola weer een keer een grote prijs mag gaan pakken na zijn Barca periode, gezien de geweldige selecties waarmee hij mag werken en de hoge bedragen die hij bij City heeft mogen uitgeven, dan mag ik dat toch vinden?

ik vind Liverpool een mooiere club omdat het nog een traditieclub is en omdat ze daar ook nog jeugdspelers een kans geven in de basis. ik heb niks tegen het huidige City maar als je zo belachelijk veel geld uitgeeft en je durft tegen de Spurs niet eens uit te gaan van eigen kracht dan vind ik dat wel een beetje armoedig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren