Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp mysterieus over geruchten rond Liverpool: 'Geen nee, geen ja'

Laatste update:

Brendan Rodgers is ontslagen door Liverpool en sinds het vertrek van de oefenmeester doen twee namen de ronde op Anfield: Jürgen Klopp en Carlo Ancelotti. De eerste, die een sabbatical houdt na zijn vertrek bij Borussia Dortmund, is de topkandidaat om Rodgers op te volgen. Klopp heeft nu voor het eerst gereageerd op de geruchten.

/

Klopp ging inhoudelijk niet in op de verhalen, maar een afwijzing heeft de werkloze oefenmeester ook niet gegeven. “Er is niets te zeggen. Het is geen definitief ja, het is geen definitief nee. Nu ga ik naar huis”, tekende een verslaggever van BILD op uit de mond van Klopp.

Diverse Engelse media wisten te melden dat Klopp al benaderd is door Liverpool. De coach zou uiterlijk vrijdag voor de groep moeten staan. De 48-jarige succestrainer van Borussia Dortmund kan naar verluidt een driejarig contract ondertekenen op Anfield..

Jürgen Klopp is de ideale man voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een lastige keuze voor Klopp, om zijn volgende stap te bepalen, en of dat dus Liverpool wordt. Het is geen makkelijke club om te werken lijkt me. De verwachtingen zijn altijd hoog maar de concurrentie is fors bovenin de Premier League. Het kan zomaar zijn dat je de komende twee jaar 5e wordt, wat eigenlijk niet eens heel slecht te noemen is, en je zodoende een bijrolletje speelt in Europa. Misschien wacht hij wel op een betere club, dat zou ik ergens ook wel begrijpen.

Aan de andere kant: Mooie competitie, grote club, ongetwijfeld een prettig salaris, zo is het ook weer. Ben benieuwd wat zijn besluit wordt.

6 oktober 2015 om 19:20

Ik weet niet. Ik heb het gevoel als of ie op Bayern zit te wachten.

6 oktober 2015 om 19:31

5e is niet genoeg voor Liverpool. En zoals de kaarten nu gedeeld zijn moet Liverpool zeker wel 4e kunnen worden. OK, City, Arsenal en United liggen respectievelijk 6, 4 en 4 punten voor, maar
Spurs staat maar 1 punt voor op Liverpool en Liverpool heeft 4 punten op Chelsea. Dit jaar is top 4 zeker wel haalbaar. Of het aan het einde van het seizoen nog goed is voor CL heeft Liverpool deels zelf in handen.

6 oktober 2015 om 22:00

Liverpool is juist de perfecte club voor Klopp. Hij heeft zelf ook aangegeven dat hij liever niet bij een topclub werkt maar bij een club waar hij kan bouwen aan het team.

Liverpool, qua ambiance en supporters vergelijkbaar met BVB, is echt een club die bij Klopp, een coach vol passie en drive, past.

Daarnaast zie ik hem gewoon heel graag in de premier league aan de slag gaan! Ik hoop dat hij tekent!

Klopp zou de perfecte man zijn voor Liverpool om ze weer bij de internationale top te laten aansluiten. Snap hem echter goed dat hij Liverpool nog even afhoud zolang de comissie over de transfers gaan. Die hebben er namelijk absoluut geen verstand van.

6 oktober 2015 om 19:21

Volledig met je eens. Veels te hoge bedragen voor matige spelers.
Verder is Klopp inderdaad een prima coach voor Liverpool. Ook al heeft hij het het laatste jaar niet goed gedaan, hij heeft het in zich.

6 oktober 2015 om 19:22

Nee die hebben er geen verstand van? Ik zou je maar eens gaan verdiepen in de transfers van het comittee.. die hebben betere transfers gedaan dan Rodgers zelf.

6 oktober 2015 om 19:46

Kom op zeg. Op Coutinho, Suarez en Sturridge na heeft Liverpool de laatst jaren nooit een speler gehaald die een echte topaankoop bleek.

6 oktober 2015 om 19:53

Hopelijk haalt ie dan reus en gundogan als die toch weg willen

6 oktober 2015 om 20:23

Haha sorry hierom moet ik echt lachen.

Dit is hetzelfde als zeggen dat Barca een slecht aankoopbeleid heeft, want die hebben buiten Neymar en Suarez de laatste jaren geen echte top aankopen gedaan.

Kijken hoeveel Barca fans hierdoor op het puntje van hun stoel zitten van afgunst

6 oktober 2015 om 20:44

Man, hoe kan iemand ontkennen dat Liverpool het afgelopen decennium het meest lachwekkende transferbeleid heeft gevoerd dat het Europees voetbal ooit heeft gezien? Los van dat het jullie club is, moet je toch gewoon kunnen stellen dat Liverpool te vaak, te veel betaalt voor spelers die pure middelmaat of minder zijn. Ik snap niet dat jullie zich hierdoor aangevallen voelen.

6 oktober 2015 om 20:46

Ik wist het....barca fans die wakker worden

Ik ontken niets, maar die redenatie was toch lachwekkend?

Ik ga zeggen dat alles slecht is en heb gelijk, want ik tel die en die speler niet mee.....

Ik weet niet precies hoe je dit noemt, maar je kunt het negeren van doorslaggevende data noemen misschien?

Hij moet gewoon wachten op Chelsea. Voor Mourinho is het einde verhaal, die zal blijven verliezen want zijn "magie" is uitgewerkt. Ancelotti zou ook een leuke coach zijn voor Chelsea maar met Klopp kun je gaan bouwen. Is eens iets anders dan de afgelopen jaren dus...

6 oktober 2015 om 19:31

Klopp is iemand die denk ik liever bij een echte volksclub de baas is. Liverpool past ook beter bij hem dan Chelsea.

6 oktober 2015 om 20:10

Je hoeft bij Chelsea ook niet echt meer from scratch te beginnen lijkt me..niet zo erg als bij the reds althans

6 oktober 2015 om 21:26

Klopp heeft al aangegeven niet bij een topclub aan de slag willen te gaan. Dus Chelsea, Man Utd, Arsenal en Man City kan je al een streep door zetten.

'Geen nee, geen ja' is toch ook een spelletje? On: perfecte trainer voor Liverpool. Een echte volksclub, veel jonge talenten die hij kan kneden en een club die hij weer naar de top kan brengen.

Geweldige trainer, geweldige persoonlijkheid en een geweldig mens. Hoewel ik een United fan ben is Liverpool een club met een geweldige historie en een goeie sfeer natuurlijk altijd, iets wat Klopp ook altijd had in Dortmund. Dus dat zou een reden voor Klopp kunnen zijn om bij Liverpool aan de slag te gaan, ik denk persoonlijk dat het een prima combinatie kan zijn.

Echter, ik denk niet dat Klopp Liverpool aan een titel gaat helpen puur om het feit dat Liverpool te matige spelers heeft die te weinig pieken en vooral niet constant kunnen spelen. Met spelers als Sturridge, Lallane, Can heb je genoeg potentie alleen op dit moment is het alle te magertjes in mijn ogen. Men zal verwachten dat Liverpool direct om de prijzen zal mee strijden mocht Klopp een contract tekenen bij Liverpool, maar ik ben daar niet zo heel erg zeker van

Ja, wat verwacht Liverpool?

Dat wil hij natuurlijk ook wel eerst heel goed weten. Als je Rodgers wegstuurt geef je aan dat je meer verwacht dan een plek bij de eerste 6. Een plek bij de eerste 4 dus? Helaas, dan zou ik als Klopp zijnde niet bij Liverpool aan de slag gaan. Dat is namelijk zo goed als een onmogelijke opgave. Dan kun je beter wachten op een andere ploeg. Wellicht dat Chelsea nog vrij gaat komen?

6 oktober 2015 om 19:49

Hen_nie als je ook maar een beetje Liverpool zou volgen, dan zou je in elk Liverpool topic niet zo veel onzin uit hoeven kramen.
Rodgers heeft namelijk vorige week gezegd dat de eigenaren van Liverpool nooit hebben gezegd dat ze elk jaar perse bij de top4 willen horen. Echter willen de eigenaren wel zien dat er een stijgende lijn is binnen de club, en zich door middel van gerichte aankopen elk seizoen dichter tegen de top4 aan wilt komen, moet goed en verzorgd voetbal en niet a la Mourinho/Chelsea afbraak voetbal.

6 oktober 2015 om 19:53

Dit jaar moet het haalbaar zijn denk ik. Chelsea is niet bepaald goed bezig, en boven Spurs eindigen is denk ik wel te doen. Maar het hangt momenteel af van Sturridge.

6 oktober 2015 om 20:04

@ m1elelfc

Hoe wil je een stijgende lijn laten zien als je ieder jaar je beste spelers verkoopt?
Het is geen sprookje he. Dat is de nieuwe realiteit voor Liverpool, ze verkopen telkens hun beste spelers en slagen er niet in om spelers van dezelfde kwaliteit terug te halen. Dan kun je verwachten en verwachten, maar dan ga je geen stijgende lijn zien. Rodgers heeft het in mijn ogen naar behoren gedaan bij Liverpool en in dat seizoen dat ze 2de werden zelfs fantastisch.

Ik vind het allemaal een beetje overdreven worden, want men gaat denken dat hij 1 of andere redder is die meteen alles op een rijtje gaat hebben.

Ik was er niet mee eens dat Rodgers voor Januari de laan uit werd gestuurd, puur omdat er zoveel clubs een slechte start maken na nieuwe aankopen. Arsenal deed dit al een paar seizoenen en kwam er telkens bovenop in de top 4 .

Nu Rodgers er niet meer is, ben ik groot voorstander van Klopp. Mocht hij komen verwacht ik dit seizoen nog niets van hem, want diegene die dat wel doen zijn kortzichtig en redelijk naïef vind ik dan. Klopp is DE manager die Liverpool er bovenop kan krijgen, maar dit vergt gewoonweg veel tijd.

6 oktober 2015 om 20:06

@ Schop1989

Wat bedoel je met Liverpool er bovenop krijgen?

Liverpool verkoopt ieder jaar de beste spelers en kan geen spelers terug halen van dezelfde kwaliteit. Wat verwachten ze in Liverpool dan? Dat het toch ieder jaar beter gaat? Ik vond dat Rodgers het naar behoren deed en in het seizoen dat ze 2de werden zelfs fantastisch.

6 oktober 2015 om 20:18

@hen_nie

Ten eerste stop met je copy-paste verhaaltje bij alle Liverpool fans.

Ten tweede ik word moe van reaguurders die 1 zin eruit pakken en daarmee een hele reactie teniet proberen te doen, want ging het hier alleen maar om "er bovenop krijgen" ? Nee, de essentie van het verhaal is het verwachtingspatroon voor Klopp......om moe van te worden dit...

Ten derde, ik zal even kort reageren ook al verdient deze reactie dat eigenlijk niet. Doe het omdat ik op je reactie bij m1elefc al wilde reageren....

Door een goed systeem te krijgen, duidelijkheid qua opstelling, de juiste spelers op de juiste posities en de mentaliteit weer een tandje hoger. De rest volgt automatisch.

6 oktober 2015 om 21:23

@ Schop1989

De essentie van het hele gebeuren is het verwachtingspatroon van Liverpool en ze hebben met het wegsturen van Rodgers aangetoond een totaal onrealistisch verwachtingspatroon te hebben. Dat is het probleem van Liverpool, maar dat is als fan blijkbaar niet duidelijk te krijgen. Ach ja, je wordt vanzelf wijzer, want welke trainer er ook komt Liverpool gaat met dit team niet bij de eerste 4 eindigen en ook geen sprankelend voetbal spelen. Maar dat geeft niet hoor, als je een echte fan bent, dan kom je daar ook wel weer bovenop!

6 oktober 2015 om 22:51

Nee, Rodgers is weggestuurd omdat hij er gewoon weinig van kon. Hij maakt niet bepaald sterke opstellingen, er zijn betere opstellingen mogelijk met de huidige selectie.

Afgelopen wedstrijd: Een driemansverdediging, terwijl de tegenstander met 1 spits speelt, niet echt zinvol. En zo zijn er veel meer fouten te vinden.

7 oktober 2015 om 17:18

Voor critici is vaak veel niet duidelijk omdat ze toch minder volgen over de desbetreffende club en nemen vaak zomaar dingen aan. Cynisme van jou is leuk, maar uiteindelijk word je punt er niet sterker van.

Met mijn bovengenoemde punten zit het talent er om volgend jaar in de top 4 te eindigen, maar zolang je het talent niet wil erkennen kun je natuurlijk helemaal het tegenovergestelde vinden.

Rodgers maakte, zoals Stravven zei, veel basis fouten en had na 3 jaar nog steeds geen vast systeem. Ik had hem nog tot het einde van 2015 gegeven om de nieuwe aankopen in te laten passen en zijn laatste kans te geven, maar nu is het anders gelopen.

In 3 jaar tijd is het normaal dat je meer mag verwachten van mijn bovengenoemde punten, net zoals dat je dat binnen 3/4 jaar nog niet zou moeten verwachten. Jij noemt dit onrealistisch, wat ik dan weer vrij onlogisch vind....

Maar je kunt het nu altijd weer op de cynische manier benaderen en mij punt verwerpen door te zeggen dat ik een Liverpool bril op heb, dan hoef je minder na te denken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren