Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp maakt uitzondering voor captain: ‘Vanwege de verhalen die plots opdoken’

Laatste update:

Jordan Henderson ontbrak woensdagavond in de basiself van Liverpool voor de thuiswedstrijd Watford (5-0). De aanvoerder van the Reds moest genoegen nemen met een invalbeurt en speelde uiteindelijk slechts twintig minuten. Jürgen Klopp ontkent dat de reserverol van Henderson verband hield met de woordenwisseling die de twee vorig weekend hadden tijdens het uitduel met Manchester United (0-0).

Henderson werd op Old Trafford achttien minuten voor tijd gewisseld door Klopp, waarna de Engelse middenvelder zichtbaar geïrriteerd van het veld strompelde. Hij reageerde niet op de uitgestoken hand van zijn trainer en werd daar voor het oog van de camera op aangesproken door Klopp. De Duitse manager garandeert vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de stadsderby tegen Everton dat de reserverol van Henderson tegen Watford niets te maken had met het voorval op Old Trafford. "Hendo heeft dit seizoen de nodige wedstrijden gespeeld en sukkelde zo nu en dan met wat blessures. Het is Milly (James Milner, red.), Gini (Georginio Wijnaldum, red.) en Naby (Keïta) ook overkomen", vertelt Klopp aan diverse Engelse media.

Liverpool trad tegen Watford aan met een middenveld dat bestond uit Milner, Wijnaldum en Fabinho. "Het belangrijkste voor mij is hoe de veldbezetting is, of het 'past'. Als dat het geval is, dan ga je nadenken over welke spelers een adempauze kunnen gebruiken of bijvoorbeeld bruikbaarder zijn op dat moment", vervolgt Klopp.

De oefenmeester lichtte Henderson voor het treffen met Watford persoonlijk in over zijn reserverol. "Het is niet zo dat ik voor onze wedstrijden door de kleedkamer loop en de spelers vertel of ze wel of niet gaan spelen. Als je niet speelt, krijg je dat op het trainingsveld wel te horen, zo is de normale situatie. Maar vanwege de verhalen die na de wedstrijd tegen United plots opdoken in de media, vond ik het logisch om Jordan te vertellen dat zijn naderende reserverol niets te maken had met het incident."

Jordan Henderson hoort altijd te spelen bij Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word ook eens tijd dat de band van hem afgepakt wordt. Niet qua gedrag maar denk dat Hendo niet de juiste aanvoerder is voor Liverpool.

1 maart 2019 om 17:28

Maar waarom dan?

1 maart 2019 om 17:35

Ik heb het idee dat Virgil veel mee invloed heeft op de spelers om zich heen dan Henderson. Ik vind Virgil een echte leider en dat gevoel heb ik minder bij Henderson. Daarnaast helpen dit soort ruzietjes met de coach ook niet mee. Zeker niet op zo'n cruciale moment van het seizoen.

1 maart 2019 om 17:39

Als Van Dijk meer invloed heeft dan is dat prima, maar dat kan ook prima zonder band toch?

1 maart 2019 om 17:38

Ik denk dat Klopp daar bekwaam genoeg voor is om dat in te schatten. Ze lijken totaal geen problemen te hebben met Henderson als aanvoerder. Wij hebben geen benul van zijn rol en invulling. Ik snap dan ook totaal niet waar hij aanvoerder af zou moeten zijn.

Dit is echt een van die voetballers waarvan je je afvraagt waarom ze op topniveau in het voetbal acteren in plaats van ergens aardrijkskundeles geven op een middelbare school.

Als ik Klopp was zou ik vanaf volgend seizoen Virgil aanvoerder maken. Is veel meer een leider en een rots in de branding. Ik zou Henderson, Lovren, Lalana en Origi van de hand doen en door blijven gaan met aantrekken van jongere spelers. Liverpool is het niveau van die spelers echt overstegen. Liverpool moet in de zomer er alles aan doen om Werner en Upamecano aan te trekken. Met in de aanval: Werner in de spits, achter zich Firmino en op de vleugels Mane en Salah. Mocht Werner toch naar Bayern gaan zou ik Havertz aantrekken die dan achter Firmino kan spelen. Op het middenveld zou ik Fabinho als eerste plaatsen en dan kunnen Wijnaldum en Keita concurreren om een plaats daarnaast. In de verdiging zou ik wel Gomez en Virgil blijven opstellen, maar een extra goede verdediger is echt een must. Upamecano zou in de toekomst ook een duo kunnen gaan vormen met Gomez.

1 maart 2019 om 17:41

Ik vind al die transfers die jij voorlegt meer iets voor FIFA en anders OSM.

1 maart 2019 om 17:50

Al die transfers? Ik noem 3 namen... Jij vind Werner, die in de zomer nog maar 1 jaar contract heeft, en een Upamecano die veel potentie heeft en graag een stap hogerop maakt een FIFA transfer? Zijn twee hele realistische transfers. Als ik nou met Koulibaly, Lewandowski en Kroos was gekomen dan had ik je begrepen...

1 maart 2019 om 17:58

Je noemt inderdaad geen rare namen. Een concurrent centraal achterin is nodig maar of dat een jong talent moet zijn weet ik niet. Gomez is jong en ook van dijk kan nog wel even mee. Misschien iemand met meer ervaring, die kan ook goedkoper zijn. Werner past uitstekend in het systeem van klopp maar misschien kom je dan creativiteit te kort met firmino op 10. Misschien fekir erachter en dan bobby in de spits?

1 maart 2019 om 18:15

*james rodriguez

1 maart 2019 om 18:28

Ik vind James een beetje te 'lui' voor Klopps spelletje van druk zetten en meters maken

2 maart 2019 om 08:08

Waarom lovren weg doen? Naar eigen zeggen is hij 1 van de beste verdedigers vn de wereld.

Ik vindt hem echt een geweldige speler! Julie mogen mij gek noemen, maar ik vindt de beste middenvelder bij liverpool!!

1 maart 2019 om 18:16

Ik vind hem zeker van waarde. Altijd in beweging en speelt hem altijd naar de juiste kleur. Ik vind hem zeker niet de beste middenvelder, maar zeker van waarde.

1 maart 2019 om 18:27

Je bent gek! 😉

1 maart 2019 om 18:36

Ik vind Fabinho en in mindere mate Wijnaldum echt een stuk beter dan Henderson. Maar goed, iedereen zn mening

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren