Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Ik denk dat ik na Duitsland alleen nog in Engeland moet werken’

Laatste update:

Jürgen Klopp heeft oneindig veel krediet bij Borussia Dortmund. Sinds hij in 2008 aantrad maakte hij de club tweemaal kampioen van Duitsland en bereikte de club ook nog eens de finale van de Champions League. Op dit moment is de dominantie echter ver te zoeken en staat men vijftiende in eigen land. Toch lijkt dat Klopp niet de kop te kosten.

/

De leiders van Borussia Dortmund zeiden dit seizoen al enkele keren dat Klopp zeker niet op straat gezet zal worden. Zelf gaf de trainer in het verleden al aan dat hij niet uit eigen beweging op zal stappen bij zijn club: zo’n persoon is hij naar eigen zeggen niet. Klopp heeft nog een contract tot medio 2018 bij Dortmund en dus moeten geïnteresseerde clubs wachten, tot die zomer is aangebroken.

Zodra Klopp en Dortmund uit elkaar zijn, lonkt Engeland echter. BT Sport vroeg de nu 47-jarige trainer naar zijn ambities voor de toekomst en of een baan in de Premier League waarschijnlijk zou zijn. Klopp antwoordde verrassend. “Ik denk dat ik na Duitsland alleen nog in Engeland moet werken. Want het is het enige land waarvan ik de taal een beetje ken en dat is essentieel voor mij om mijn werk te doen.”

/

“Als iemand mij belt, dan praten we erover”, aldus de populaire trainer. Na de verovering van de landstitel in de seizoenen 2010/11 en 2011/12 werd Dortmund onder Klopp twee keer op rij tweede achter Bayern München. De sterspelers met wie hij in de kampioensjaren werkte, zijn grotendeels verdwenen. Shinji Kagawa, Robert Lewandowski en Mario Götze gingen aan de slag bij Manchester United en Bayern München en mogelijk gaat ook Marco Reus nog weg.

“We hebben succesvolle jaren gekend en konden niet al die grote namen houden. Ze bleven ook niet allemaal. Ieder had zo zijn eigen dromen, zijn eigen situatie, zijn eigen ideeën, wat dan ook. Dus we zullen zien hoe het in de toekomst verder gaat. Het belangrijkste is dat de club doorgaat. Moet het met andere spelers, dan zij dat zo. Het is ook niet ons idee dit team te houden totdat iedereen 34 jaar is en met pensioen gaat”, aldus Klopp. “Dat is nooit het idee geweest.”

Denk jij dat Borussia Dortmund nog eens kampioen wordt onder Jürgen Klopp?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man is voor mij de enige die Wenger kan opvolgen, hopelijk gebeurt dat ook!

22 november 2014 om 11:53

Idd en dan moet ie reus en hummels meenemen koopt een goede cvm en je bent klaar

22 november 2014 om 12:19

Precies

22 november 2014 om 12:59

Met alle respect, ik zie Reus niet naar een subtopclub als Arsenal gaan. Eerder naar een club als Real, Barca, City of Bayern..

22 november 2014 om 13:00

Ik denk niet dat dat gebeurt. Niet omdat het niet kan, maar Klopp zal Dortmund niet hun basisspelers willen afnemen. Daar is hij veels te goed voor.

22 november 2014 om 13:01

@iscodisco Niemand zag Ozil of Alexis naar Arsenal gaan, maar het is toch gebeurd. Waarom Reus dan niet

22 november 2014 om 13:26

Laat hem alsjeblieft naar een Arsenal gaan. Niet weer een van de vele sterspelers zijn bij een Real, Barcelona of Bayern, maar echt de absolute vedette zijn bij clubs die echt iets aan hem hebben. En waar hij zelf ook de speler kan zijn waar het om draait. Maakt het voetbal ook allemaal veel leuker als de top van de spelers ook weer verdeeld is over meerdere clubs.

22 november 2014 om 13:43

Iscodisco
Arsenal heeft gewoon nog een toptrainer zoals Klopp nodig, al de rest is aanwezig om dat laatste stapje te zetten.
Overigens is het vreemd dat je City noemt, noem dan Chelsea, want City heeft in Europa nog 0,0 bewezen. In de PL doen ze het de laatste jaren wel goed, tjah.

Reus, Hummels en Schneiderlin voor 75-80 miljoen en je bent titelkandidaat, misschien zelfs outsider voor de CL.

De Premier League is een perfecte competitie voor hem, met het directe spel naar voren.

Liverpool zou iets moois zijn voor hem, past die wel vind ik.

Hopelijk kan BvB de competitie afsluiten met een goede reeks en vertrekt Klopp richting Arsenal. Met pijn in mijn hart moet ik zeggen dat het tijdperk van coach Wenger bij Arsenal er toch wel eens op zit. Domme tactische keuzes, apart wisselbeleid en het vasthouden aan spelers die ondermaats presteren of uit vorm zijn. Het ergste is nog dat hij niet van zijn fouten lijkt te leren. Klopp is iemand die nog vol ambitie zit en een winnaarsmentaliteit heeft daar ontbreekt het de laatste tijd bij Arsenal aan.

De enige clubs in de premier league waar klopp zou kunnen werken zonder achteruit te gaan zouden Chelsea, city en manchester united zijn.
Aangezien Chelsea Mourinho heeft zal die afvallen en als city op korte termijn pellegrini ontslaat zal klopp nog niet beschikbaar zijn. Dus ik denk dat utd de grootste kans maakt op klopp na van gaal.

Zou de boer geen goede opvolger zijn van klopp bij Dortmund?

22 november 2014 om 13:01

Ja! Zou de beste stap denkbaar zijn voor onze Frank!

Voor een Arsenal zou het de droomtrainer zijn. Opbouwen na het Wenger-tijdperk, je gaat er geen betere coach voor vinden. Zal Arsenal zo weer aan de top van de Premier League krijgen. Past ook veel beter bij Arsenal dan bij die andere topclubs. Klopp bij Chelsea; het zou geen gezicht zijn.

Juist. Klopp is gemaakt voor Arsenal. Met alle respect naar Wenger, maar zijn tijdperk lijkt aan een einde te komen. Hij heeft het met beperkte middelen uitstekend gedaan, maar nu hij het geld eindelijk heeft weigert hij alsnog om bepaalde transfers te doen, die elke Arsenal-fan toch graag zou zien. Daarnaast faalt hij tactisch dit seizoen ook compleet, als voorbeeld Arteta die aanvoerder is en mits fit altijd of Özil die moest uitwijken naar de flanken.

Klopp is een topcoach, die zijn team zo fit en gretig kan laten voetballen. Hij denkt niet defensief, maar is ook niet naïef alá Wenger. Als het moet, countert hij gewoon, maar dan wel op een mooie voetballende wijze. Daarnaast is hij niet bang om te spenderen en bewijs hij ook al dat hij het ploegen die op papier beter zijn het zeer lastig kan maken. Zie Bayern, Real en Arsenal de afgelopen jaren. Wat mij betreft is hij de nummer kandidaat voor de opvolging van Wenger, met Martinez van Everton als een goede tweede!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren