Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp heeft duidelijke boodschap voor Barcelona: ‘Hij is van ons’

Laatste update:

Barcelona zou Philippe Coutinho graag willen overnemen van Liverpool, maar van manager Jürgen Klopp mogen de Catalanen wegblijven. Volgens de Duitse trainer is geen bedrag hoog genoeg om de Braziliaan weg te halen van Anfield, al weet hij ook dat een grote club als Barça de strijd om zijn handtekening niet zo maar zal opgeven.

/

Coutinho staat door blessureleed al bijna twee maanden aan de kant. Desondanks is Barcelona nog altijd geïnteresseerd. “We hebben nooit het idee gehad om hem te laten gaan, omdat hij van ons is. We denken daar nu niet anders over, er is niets veranderd”, zegt Klopp volgens de Daily Mirror.

Klopp had graag gezien dat de interesse van Barcelona was afgenomen door de blessure van Coutinho. “Maar dat is jammer genoeg niet de manier waarop clubs denken”, vervolgt de coach. “Het was geen grote blessure, dus de vraag of hij nog wel dezelfde speler zou zijn na de kwetsuur, bestond niet. Het zou mooi zijn als grote clubs een speler compleet zouden vergeten als hij vijf of zes weken aan de kant staat. Zo werkt het niet, maar het is onze speler.”

Zou Philippe Coutinho een goede aankoop van Barcelona zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Barcelona zou hij een goede aankoop zijn, maar voor Coutinho zelf denk ik niet dat het een goede zet is. Bij Barcelona verwacht ik dat het moeilijk word voor hem om zichzelf in de basis te knokken. Liverpool is op dit moment een stijgende lijn naarboven, altijd goed om daar op mee te liften.

10 januari 2017 om 11:52

Eerder als vervanger van Iniesta.

10 januari 2017 om 12:15

Kunnen ze beter voor Thiago gaan.

Barca zou een poging moeten doen voor Eriksen. Die past met z'n handelingssnelheid, tweebenigheid en spelinzicht wel in het spelletje wat Barca voor ogen heeft.

10 januari 2017 om 12:01

Zou denk ik inderdaad een goed speler zijn voor ze. Heeft nu al een hoog niveau en er zit nog steeds rek in.

10 januari 2017 om 12:11

Helemaal eens, hij zal echt iets toevoegen en kan op de lange termijn misschien wel de vervanger van Iniesta zijn. Ik weet het dat is redelijk optimistisch en niemand kan Andres écht vervangen maar ik vind Eriksen zijn stijl wel erop lijken.

10 januari 2017 om 12:53

Als ze zo'n type speler zoeken, zou ik Eriksen ook wel een goede speler vinden. Ik ben echter van mening dat Barcelona zowel Coutinho als Eriksen moet laten lopen. Men heeft met Andrã© Gomes, Denis Suarez en Carles Aleã±a meer dan genoeg jongens in huis die zo'n rol goed kunnen invullen. De Catalanen zouden zich beter moeten richten op een nieuwe rechtsback.

Klopp geeft zelfs Barcelona klop, wat een baas is het toch. Leuk om te zien hoe goed hij het doet in Engeland.
Denk overigens dat Coutinho met zijn speelstijl helmaal niet bij Barca past.

10 januari 2017 om 12:43

Onderbouw dan aub. even waarom jij denkt dat Coutinho niet in hun speelstijl past?

10 januari 2017 om 13:14

Ten eerste is de PL veel fysieker dan Spanje en daarnaast gaat het nog veel via de flanken en hoge ballen hetgeen beide niet het geval is bij Barca.

10 januari 2017 om 13:24

Coutinho is niet bepaald een fysiek ingesteld persoon, hij kan wel heel fel zijn, maar van z'n fysiek moet hij het niet hebben. En Liverpool speelt meestal niet met hoge ballen, of echte wingers. Dus dat gaat niet op. Met het inzicht, finesse en techniek van coutinho zou hij juist bij barca passen vind ik. Ik denk dat hij zich moeiteloos kan aanpassen aan het speltype van barca.

Ik vraag me af hoeveel Barca zou betalen voor een Coutinho en als Klopp Marco Reus weet te halen als vervanger heb je denk ik in een selectie die je intact houdt.

10 januari 2017 om 15:03

Maar Klopp wil niet met spelers werken waar hij al mee gewerkt heeft

Tja, hoe hard riepen ze in Liverpool niet dat Luis Suarez niet weg mocht? En wie stond er een paar weken en vele miljoenen later in Camp Nou met een Barcelona shirtje in zijn hand? Luis Suarez.
Bovendien,, hoe mooi Liverpool als club ook mag zijn, er zijn maar weinig spelers die de lokroep van Barcelona of Real Madrid kunnen weerstaan. Ik denk dat Coutinho in deze niet anders zal zijn en zelf ook wel oren heeft naar een overstap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren