Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp geëmotioneerd in minuut 65 tegen Arsenal: ‘Ik moest bijna huilen’

Laatste update:

Liverpool veegde zaterdagavond voor eigen publiek de vloer aan met Arsenal. De koploper van de Premier League boog een vroege 0-1 achterstand om in een 5-1 zege; Roberto Firmino was met een hattrick de grote man op Anfield. Dankzij de zege heeft Liverpool negen punten voorsprong op Tottenham Hotspur en tien punten meer dan Manchester City, dat nog wel een duel tegoed heeft. Aanvoerder Virgil van Dijk is optimistisch gestemd.

"Alles is mogelijk", verzekert de verdediger na afloop van de topper aan BT. "Met die instelling moeten we ook het veld op gaan. Je moet het constant laten zien op het veld, maar we zijn goed op weg en we voelen ons goed." De eerste wedstrijd na de jaarwisseling is meteen een cruciale: donderdag gaat Liverpool op bezoek bij Manchester City. "Natuurlijk zijn het zware dagen, maar het is een prachtige tijd om speler, of fan, van Liverpool te zijn. We moeten veel dingen nog beter gaan doen, maar we zijn erg blij met de situatie op dit moment."

Trainer Jürgen Klopp benadrukt dat zijn elftal niet te ver mag vooruitkijken. "We zullen ook niet toestaan dat we dat doen", geeft hij aan. Over het kampioenschap wil hij nog niet nadenken, maar hij geeft wel toe zaterdagmiddag de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers (1-3) te hebben gevolgd. "We wisten van tevoren dat Tottenham Hotspur punten had verspeeld, maar dat mocht niet van invloed zijn op ons. Ons optreden bewijst dat we gefocust bleven op datgene waar we zelf invloed op hebben: onze eigen resultaten."

De vroege 0-1 van Arsenal was evenwel verrassend voor Klopp. "We hebben dit seizoen niet veel tegendoelpunten gekregen dus we wisten niet hoe we erop zouden reageren, maar onze reactie op het doelpunt van Arsenal was van wereldklasse. We bleven kalm en dwongen fouten af bij ze. Het tweede doelpunt van Bobby (Firmino, red.) nadat Sadio Mané de bal veroverde: wow!" In de 65ste minuut raakte Klopp geëmotioneerd aan de zijlijn. "Toen Mohamed Salah de strafschop aan Bobby gaf, moest ik bijna huilen. We weten allemaal hoe graag Mo zelf wil scoren. Het was heel mooi om te zien. Je wint niet vaak met 5-1 van Arsenal, dus ik ben erg gelukkig."

Collega Unai Emery vond dat Arsenal goed van start ging, maar 'aanvallende momenten, vastberadenheid en kwaliteit' aan de zijde van Liverpool maakten volgens de trainer van the Gunners het verschil. "We konden het niet afstoppen. In de tweede helft wilden we stukje bij beetje op zoek gaan naar een doelpunt, maar de tweede penalty van Liverpool gooide de wedstrijd op slot. Het is een slecht resultaat. We moeten dit resultaat gebruiken om beter te worden. We moeten beter worden in defensief opzicht. Liverpool heeft veel progressie geboekt en is een voorbeeld voor ons. Wij moeten die progressie ook boeken."

Wordt Liverpool dit seizoen kampioen van Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Je wint niet vaak met 5-1 van Arsenal'
Zou dat maar niet tegen Bayern zeggen...

30 december 2018 om 10:58

Inderdaad. Op Bayern-fora worden Arsenal en Benfica hun favoriete tegenstanders genoemd als ze het doelsaldo moeten opschroeven.

Liverpool ze verdienen het. Ze spelen echt als een team. Vriendschap en gunning is toch die extra 5%. Die zie je zelden. Enkel bij Barca.

29 december 2018 om 22:11

Je vergeet er meerdere maar goed.

29 december 2018 om 22:12

Juventus ook.

29 december 2018 om 22:20

Beslagen brilletje met een ruitenwisser er op

29 december 2018 om 22:25

@hangover96

dat gaat hij luid roepen dat Liverpool de beste van Europa en de wereld is

30 december 2018 om 01:25

Ik verwacht dat Klopp dat pas doet als ze die prijzen werkelijk gewonnen hebben. En gelijk heeft hij dan! Tis best zuur als je zoveel jaar later nog altijd geraakt bent door een uitspraak van een trainer op een feest met alleen eigen aanhang. Ik zou denken dat er naar al die jaren voldoende zoetigheid voor jou club langs is gekomen....maar ja. Wellicht hou je wel van een vieze smaak in je mond!

Klopp moet stilaan maar eens ophouden met dat achterlijke B-geacteer. Natuurlijk, Liverpool speelt prima en hij draagt daar ook een steen aan bij, maar mag het met een beetje minder geklopp () op de borst? Dat worden trouwens op voorhand wel twee clashes in de achtste finales CL met Bayern Mã¼nchen. Hopelijk schiet Klopp dan niet telkens vol van de Duitse humor.....

30 december 2018 om 11:52

Dan zal Bayern München over twee duels door Liverpool worden gekloppt.....;-))

30 december 2018 om 03:18

Of je moet een keer een interview bekijken.

Gebruik eens komma's en punten, FNHB 😋. Jouw stuk is één groot v(r)aagteken... 😉

Als Salah die eerste penal had gegeven was het mooi geweest. Beetje overdreven Klopp.

30 december 2018 om 08:47

Daarachter geeft hij aan dat men weet hoe graag hij zelf wilt scoren. Dat heeft hij dus ook eerst gedaan Als hij die laatste niet aan Bobby gaf en zelf had gescoord dan stond ie weer bovenaan de topscorerslijst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren