Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp dringt aan om nieuw contract: ‘Hij is dominanter sinds Coutinho weg is’

Laatste update:

Jürgen Klopp vindt dat dat Liverpool een nieuw contract moet aanbieden aan Roberto Firmino. Volgens de Duitse manager heeft de Braziliaanse spits de laatste maanden een sterke ontwikkeling doorgemaakt en daarvoor moet hij worden beloond. Na het vertrek van Philippe Coutinho is Firmino een belangrijkere rol gaan spelen in het spel van the Reds.

Firmino maakte in 2015 de overstap van TSG Hoffenheim naar Liverpool en heeft zich sindsdien goed ontwikkeld. Dit seizoen is hij met dertien doelpunten en zes assists een van de meest productieve aanvallers uit de Premier League. “Ik denk dat het belangrijk is voor beide partijen”, aldus Klopp in de Engelse media. “Hij verdient het omdat hij ontzettend hard werk en hij hier een andere speler is geworden. Het is belangrijk om dit soort spelers, die nog jong zijn en nog beter kunnen worden, aan boord te houden. Er bestaat geen twijfel over dat we dat graag willen en ook proberen.”

Volgens Klopp is het spel van Liverpool minder voorspelbaar geworden sinds het vertrek van Coutinho naar Barcelona. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor Firmino. “Roberto was altijd al een dominante speler, maar er zijn een paar bepalende verschillen in de afgelopen wedstrijden. Het grootste compliment is misschien wel dat de laatste wedstrijden niemand heeft gedacht dat het met Phil misschien anders zou zijn. Ik wil niet natrappen richting Phil, omdat dat helemaal niet nodig is en alles goed is, maar het is alleen maar normaal dat Firmino belangrijker is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij verdient het zeker daar ben ik het mee eens maar hij is geen echte spits als Suarez bijvoorbeeld. Ik denk als Liverpool 4-2-3-1 zou gaan spelen dat Firmino perfect achter de spits zou passen.

3 maart 2018 om 09:47

Sturridge is verhuurd niet verkocht.

Firmino komt juist tot zijn recht in de spits. Heeft er geloof ik 22 gemaakt in alle competities. Dus zo slecht doet ie het niet. Samen met Salah en Mane 66 goals gemaakt dit seizoen dus ik snap niet waarom je iets zou aanpassen als dit niet nodig is. Die 3 hebben de meeste goals gemaakt dan elk ander trio in Europa.

3 maart 2018 om 10:14

MCN heeft er een stuk of 10 meer. En als je bijvoorbeeld Messi en Suarez x 1,5 doet (omdat zij slechts met 2 zijn) zit je er flink boven.

3 maart 2018 om 11:32

MCN zal wel kunnen, maar je redenatie bij Suarez en Messi is natuurlijk wel heel makkelijk. Net alsof een derde man er net zo veel zal inleggen als het gemiddelde van Suarez en Messi en dan ook nog ervan uitgaande dat Suarez en Messi met een extra aanvaller er net zoveel zouden scoren als nu. Heel vergezocht, maar vind niet zo interessant wel trio/duo het meeste scoort.

Het aanvalstrio van Liverpool is erg sterk bezig dit seizoen en het aantal doelpunten die ze gemaakt hebben, ongeacht of dat het meeste in Europa is, laat dat ook zien. Net als dat MCN op dreef is, evenals Messi & Suarez.

3 maart 2018 om 09:44

Firmino past perfect in het systeem van Klopp als spits. Verricht veel werk, goede techniek, goede pass en scoort dit seizoen ook nog eens veel. Firmino zal onder Klopp gewoon in de spits blijven staan.

3 maart 2018 om 10:47

Dan zit je mis bij de kracht van het spel bij Liverpool op dit moment, deze jongen is de motor van het team. Een hard werkende spits zoals Firmino is er gewoon niet op dat niveau op dit moment, Suarez was goed en werkte hard en was zeker beter in de afronding, maar de intercepties van Firmino zijn echt van een heel hoog niveau.

4-2-3-1 heeft ook mijn voorkeur, maar als je Mane, Salah en Firmino hebt en zoveel risico in je wedstrijden legd, mogen de 3 achter hen wel wat 'saaier' en minder offensief zijn. Sterker nog, ik zie dat als een must.

Geweldige speler. Kan echt alles. Heeft als spits meer tackels gewonnen dan bijvoorbeeld Matic. Geweldige techniek, goede pass, en hij scoort dit seizoen ook nog veel. Geef deze man zoveel geld als hij wil, zo belangrijk voor dit Liverpool

Firmino, Mane, Salah moeten allemaal grootverdieners worden bij Liverpool. Als je deze 3 binnen boord kan houden komende jaren zit je goed. Met een sterk middenveld erachter Keita met bijvoorbeeld Lemar of Fekir met Jorginho op 6. Heb je een zeer sterke as.

3 maart 2018 om 09:59

En de verdediging blijft gatenkaas.

3 maart 2018 om 10:09

Grappig om dat uit de mond van een Arsenal supporter te horen. 😁

3 maart 2018 om 10:18

Verdediging staat momenteel aardig.. Lovren en van Dijk doen het goed samen. Missen alleen nog een goede zelfverzekerde keeper.

Firmino is gewoon smullen, hij doet alles wat een Liverpool fan wil. Suarez was niet te behouden, maar ik denk dat we onderaan de streep maar een paar puntjes minder hebben met Firmino. Suarez is in de afronding gewoon erg goed, maar Firmino's gegenpressing is er niet beter te vinden op dit moment.

Van mij mag hij 10 no-looks verpesten, want die flair zorgt ervoor dat je met een grote glimlach zit te kijken als het lekker gaat en wat heb je te klagen als hij altijd hoger dan een 7 scoort?

De media probeerde vorig jaar Firmino negatief te brengen, maar elke Liverpool fan wist dat het onjuist was en nu heeft hij de statistieken ook nog eens aan zijn kant. Een mooie dikke vinger naar de media en nu ook steeds meer het aanzien wat hij verdient.

Liever vandaag dan morgen dat contract. De eerste naam op het wedstrijdformulier als je het mij vraagt. Wat een geweldenaar!

Haha de verdediging is gatenkaas?!?!
Kijk je wel eens een wedstrijd van Lfc?(vooral eens doen,garantie voor amusement al zou je zelfs een Liverpool-hater zijn!) of in de war met je eigen clubje?
Firmino is geen pure afmaker zoals Kane of Suarez maar onmisbaar voor Liverpool!
Het hoog druk zetten begint bij hem,is flitsend in de omschakeling en technisch hoogstaand.
Dat ie minder scoort dan Salah is gewoon een gevolg hiervan en past bij het spelconcept dat Klopp wil spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren