Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen: 'Ik ben nu een 6 á 6,5 en ik wil naar een 8 of een 8,5'

Laatste update:

Davy Klaassen is pas 22 jaar oud, maar nu al een van de belangrijkste spelers van Ajax. De middenvelder kreeg na het vertrek van Niklas Moisander de aanvoerdersband om zijn arm geschoven en er wordt van hem verwacht dat hij leiding geeft aan het jonge elftal van Frank de Boer. Klaassen is niet ontevreden met hoe het tot nu toe gaat, maar wil meer.

/

De prestaties van Klaassen dit seizoen kunnen met een voldoende worden bestempeld, maar dat vindt hij niet genoeg. “Ik wil beter spelen dan ik nu doe”, maakt de international duidelijk op de website van zijn werkgever. “Niet dat ik heel slecht speel, maar ik kan wel beter en dat wil ik ook.”

“Als ik het in cijfers moet zeggen: Ik ben nu een 6 á 6,5 en ik wil naar een 8 of een 8,5”, zegt Klaassen. “Er zijn nu zoveel jonge jongens, die moeten natuurlijk wel gestuurd worden. Daar probeer ik veel mee bezig te zijn. Al ben ik er naar mijn idee niet te nadrukkelijk mee bezig zodat het ten koste zou gaan van mijn eigen spel.” Zondag neemt Ajax het op tegen landskampioen PSV.

Vind jij Davy Klaassen een goede aanvoerder voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk ga je dat halen in de komende wedstrijden. Je bent nog niet echt in je beste doen.

4 oktober 2015 om 10:30

Ik vind het in ieder geval positief dat hij zelf ook inziet dat het allemaal erg magertjes is. Klaassen is toch een van de betere Ajax spelers, dus het is belangrijk voor ons dat hij vandaag gaat vlammen!

Vind hem eigenlijk niet zo best, drukt zijn stempel echt nauwelijks en van iemand met zijn kwaliteiten mag enorm veel meer worden verwacht. Goed dat hij dat zelf ook inziet.

4 oktober 2015 om 00:18

ik vind hem eigenlijk wel behoorlijk overschat, hij kan in de micky mouse league aardig meevoetballen maar we moeten nu niet gaan doen alsof hij potentiële wereldtop is

4 oktober 2015 om 08:03

Wie noemt hem potentiële wereldtop dan? Volgens mij niemand. Is gewoon een prima speler voor Ajax die helaas totaal geen klik heeft met de spits. Nagenoeg iedere combinatie tussen die 2 gaat mis. Jammer. Ikzelf vind ook dat Klaassen gewoon box to box moet spelen en niet op 10. Maar goed dat is maar mijn mening hoor.

4 oktober 2015 om 10:32

Ik vind dat Klaassen op het middenveld teveel aan diepgang verliest. Het spel van Ajax is al niet echt doortastend in aanvallend opzicht, als dan Klaassen ook nog box to box gaat... Vind hem het beste op 10 ook, maar dan zo aanvallend mogelijk. Hij kan dan ook vroeg druk zetten op de opbouwende verdediging van de tegenstander, maar moet niet te diep zakken.

4 oktober 2015 om 00:18

ik vind hem eigenlijk wel behoorlijk overschat, hij kan in de micky mouse league aardig meevoetballen maar we moeten nu niet gaan doen alsof hij potentiële wereldtop is

4 oktober 2015 om 01:10

Dus maak je er maar 3 van?😜
Ben het overigens wel met je eens. Als je Klaassen vergelijkt met bijv eriksen op die leeftijd, vind ik het n wereld van verschil. Het is n nuttige voetballer, maar de magie ontbreekt..,

4 oktober 2015 om 02:58

Gewoon een Siem de Jong nummer 2.....grote waarde voor Ajax, maar niet goed genoeg om internationaal te excelleren

4 oktober 2015 om 10:31

Volgens mij is zijn grootste probleem dat men eigenlijk niet weet wat zijn positie is. Hij werd altijd met Bergkamp vergeleken, maar op de 10 maakt hij het nog niet waar.
Hij begon het seizoen aardig, maar hij wordt zeker niet beter. Misschien geldt dit wel voor zijn afgelopen jaren. Hij lijkt de echte stappen niet te maken.

Ondanks Feyenoord mijn clubbie is vind ik dit toch een heerlijke speler. Lekker ouderwets met een goede mentaliteit en de passie straalt er vanaf. Dat vind ik altijd prachtig om te zien!

4 oktober 2015 om 02:05

Als zoon van een Feyenoorder, maar volledig zelf Twentefan moet ik erkennen dat ik dit heerlijke stukjes vind om te lezen. Los van de zelfreflectie (persoonlijk vind ik dat erg belangrijk) laat het ambitie zien. Op het niveau wat wij met het toekomstig Oranje willen bereiken zijn dit soort jongens essentieel, in mijn ogen dan. Nee, het is (nog) geen Sneijder, of van der Vaart in z'n piek. Maar hij laat hier de de ideale combinatie zien van Amsterdam's talent met Rotterdamse werklust (sorry Eindhoven, bij jullie zijn vooral buitenlanders uitblinkers). Geweldig talent, goede mentaliteit, realistisch zelfbeeld (eat that vd Wiel): topper in wording.

Geweldige (licht) onopvallende maar toch zo opvallend. Snap je? Ik vind hem in potentie een geweldige voetballer gezien zijn leeftijd en zijn prodessionaliteit

4 oktober 2015 om 01:31

Hij is inderdaad onopvallend goed. Al heeft hij nu absoluut niet zijn beste periode

Goede speler, maar vind hem wel nog wat tegenvallen dit seizoen. Vraag me ook af het verstandig is om zo'n jongen aanvoerder te maken.

4 oktober 2015 om 00:18

Maarja welke andere jongen in de basis van ajax had jij aanvoeder gemaakt want veel spelers in de basis zijn nog jonger

4 oktober 2015 om 00:22

misschien Cilessen?

4 oktober 2015 om 10:33

deze stres kip ? Ik zie hem al het hele veld overrennen om met de scheidsrechter te praten.

Maar dat is ook een probleem voor Psv. Nu de Jong en Guardado geblesseerd zijn, missen ze ook een echte aanvoerder en was Zoet afgelopen donderdag "maar" aanvoerder geworden.

4 oktober 2015 om 00:32

Helemaal eens. Je mag het eigenlijk zo'n jongen niet aandoen om hem nu al aanvoerder te maken. Op deze leeftijd is hij nog vooral met zich zelf bezig en dat is ook volstrekt logisch.

Het geeft een beetje aan waar het aan schort in de selectie van Ajax.

Lol een jonkie die andere jonkies moet aansturen, moet niet gekker worden

4 oktober 2015 om 10:22

Wie anders? Dan moet Lasse een vaste basisplaats hebben dan is die aanvoerder

Moet veel meer power in zijn spel leggen. 90 minuten gaan dit is slappe hap. Zelfde geldt voor gudelj doet het ook op halve kracht.

4 oktober 2015 om 10:35

Gudelj is te nonchalant en heeft daarnaast te veel onnodig balverlies. Daarnaast zijn zijn voorzetten (corners / vrijetrappen) ook vaker slecht dan goed.

Hij speelde de eerste paar wedstrijden erg goed. Scoorde belangrijke doelpunten. Helaas valt hij nu wat terug, maar ik vind het nogal wat. 22 jaar en dan al aanvoerder. Beetje gek eigenlijk, lijkt mij niet goed voor de ontwikkeling van zo'n jongen. Wel een heerlijke voetballer. Ik hoop voor Ajax dat hij nog even blijft, maar als ik eerlijk ben lijkt het mij goed als hij zo snel mogelijk naar een subtopper in een beter competitie gaat. Eens?

De laatste paar wedstrijden is het eerder een 4.5-5 voor Klaassen. Wel jammer, want ik had verwacht dat Klaassen wel zo doorgroeien dit seizoen. Vorig seizoen was hij namelijk voor zijn buikoperatie echt heel goed bezig. Misschien is het toch wat te veel druk op zijn schouders op het moment, met het aanvoerderschap (wat ik overigens wel terecht vond) en zijn ietwat andere positie.

Hij begon wel indrukwekkend maar na een paar weken was dat ook alweer over. Heeft een goede techniek en overzicht maar op een of andere manier komt het er niet echt meer uit en steekt hij er niet meer bovenuit. Komt vast nog wel goed met die jongen. Nl elftal komt alleen nog veel te vroeg voor hem. Laat hem eerst maar eens een paar wedstrijden achter elkaar goed spelen, dat is hem al lang niet meer gelukt.

4 oktober 2015 om 03:08

Ik vind dat juist zijn techniek hem vaak in de steek laat. Zijn drive is niets mis mee......zijn talent valt in mijn ogen nogal tegen.

Klaassen is een goeie, nuttige speler met een hoop strijdlust, maar ik vind hem te jong en te weinig leider voor de aanvoerdersband en om het team bij de hand te nemen

Als Frank de boer vertrekt bij Ajax neemt hij klaasen mee. Klaasen is een speler die al aardig ver is in zijn ontwikkeling daarbij heeft hij veel potentie om nog te groeien tot een topspeler.

Perfecte drive deze jongen. Maar komt nu teveel in de media, en schuift ook graag de schuld van slechte prestaties toe aan anderen. Daar waar hij zelf veel te weinig laat zien, en i.d.d. ook maar een 4-4,5 scoort. Frank zal hem meenemen, zou me niet verbazen dat het familie is van elkaar.... 😀

Ik vind een 6 a 6,5 nog wat ovedteven 4,5 tot 5,5 is realistischer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren