Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kökçü krijgt bijnaam van Van Gangelen op basis van opvallend feitje

Laatste update:

Orkun Kökçü scoorde zondagmiddag in de Eredivisie voor de veertiende keer van buiten het strafschopgebied. Geen enkele speler deed dat vaker sinds Kökçü debuteerde in de competitie, zo merkt Jan Joost van Gangelen op na afloop van de Rotterdamse zege op FC Groningen (0-3). In de studio van ESPN krijgt de middenvelder van Feyenoord vanwege de voltreffer de bijnaam ‘Mister buiten de zestien’.

Kökçü zorgde zondagmiddag voor de 0-2 tegen Groningen door met zijn binnenkant raak te schieten. Het was de veertiende keer dat de Turks international in de Eredivisie van buiten het strafschopgebied wist te scoren. Sinds Kökçü in december zijn debuut maakte in de Eredivisie slaagde er geen enkele speler in om zó vaak van buiten de zestien af te ronden.

“Die statistiek heb ik ook gelezen”, reageert de middenvelder zelf voor de camera van ESPN wanneer hij zijn bijnaam te horen krijgt. “Ik moet het niet echt meer hebben van de teruggetrokken ballen. Mijn afstandsschot is wel een wapen, denk ik. Ik stuurde de bal richting de verre hoek. Als je er vaak op traint, heb je op een gegeven moment een trap die een beetje vanzelf gaat. Vooral in de periode dat ik net bij het eerste kwam heb ik ook buiten de club veel geoefend op een veldje.”

Dankzij de comfortabele overwinning loopt Feyenoord verder uit op concurrenten Ajax en PSV, die op vijf punten achterstand respectievelijk derde en vierde staan; AZ staat tweede op vier punten achterstand. Aan de landstitel wil Kökçü overigens nog niet denken. “Als Feyenoord kijken we alleen naar onszelf. We moeten onze wedstrijden winnen en kijken dan later hoe het ervoor staat.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind wel mooi hoor….
Dan komt Perez weer om de hoek om kokcu af te zeiken.
Maar deze wedstrijden zijn leuk volgende week gaat het om de knikkers

15 januari 2023 om 20:01

Kokcu is zo'n speler die zomaar bij een topclub kan eindigen. Vaak kritiek op hem gehad maar hij is lekker bezig. Hopelijk voor hem en Turkije kan hij de top halen. Ik hoopte dat Demiral de top zou halen maar helaas nog niet. Nu is het Kokcu met het meeste talent bij Turkije.

15 januari 2023 om 21:38

Merih had pech met zijn knieblessure. Juist toen hij De Ligt uit de basis had gespeeld en Chiellini ook eruit lag. Hopelijk weet hij via Atalanta wel de top te bereiken. Dat kan hij wel aan denk ik. Hij is nog jong voor een verdediger.

15 januari 2023 om 20:20

Niet helemaal eens Bliek. Kampioen word je tegen de kleintjes. Als je volgende week van Ajax verliest is dat best tactisch gezien Schreuder dan weer een paar weken aan mag blijven en in die weken kunnen wij tegen de kleintjes weer meer punten verliezen dan jullie zouden doen tegen Ajax. Dus win m volgende week maar gewoon, dan wordt er misschien eens ingegrepen. Bovenal gun ik het de meeste Feyenoorders hier meer dan onze Schreuder.

15 januari 2023 om 20:55

Daar kan ik gewoon niet bij, je bent toch voor ajax niet tegen Schreuder? Hoopte je ook dat ze verloren toen hij assistent was? En wie moet het dan gaan doen? Er zijn niet zo veel kandidaten

15 januari 2023 om 21:46

Ik heb een bepaalde ondergrens Baardgrasmus. Schreuder had er na de 1-6 uitgemoeten en rijgt nu alle negatieve records aan elkaar. Ik ben inderdaad voor Ajax maar dit wat ik gisteren zag was geen Ajax. Hoe eerder Schreuder weg is, hoe eerder we Ajax een beetje kunnen redden. En ik zeg al maanden interim Louis en dan van de zomer serieus kijken. Een Bosz is altijd beter. Slot zou ik ook wel willen maar dat gun ik jullie ook weer niet. Alleen in Nederland zijn er zat coaches die het beter zouden doen dan Schreuder.

15 januari 2023 om 23:58

Baardgrasmus. Zo moeilijk is het niet, als je voor Ajax bent, dan ben je tegen de huidige trainer die er zit. Die brengt Ajax namelijk geen voorspoed.

16 januari 2023 om 09:09

Dek dat het zo werk inke.
Ondanks dat van Bronckhorts ons prijzen bracht waren er zat die niet blij met hem waren.
Zo ook met advocaat niet.
Als je als supporter ziet dat een passant de club in diskrediet breng oif er een potje van maak dan wil je graag dat die weggaat lijkt me logisch.
Als aan mij leg blijft Schreuder nog eventjes aan

Speelde samen met Wieffer echt een geweldige wedstrijd. Ik ben echt zeer tevreden met ons huidige middenveld Kokcu, Wieffer, Szymanski

15 januari 2023 om 19:46

Tegen pec en Groningen.. Wieffer doet het goed hoor, maar best grappig hoe snel iedereen weer praat alsof het allemaal werelds is. Er moet echt nog een middenvelder, CV en een buitenspeler het liefst bij.

15 januari 2023 om 19:48

Szymanski is veel te wisselvallig. Zelfs tegen Groningen is hij slecht

15 januari 2023 om 20:05

Szymanski is beter als er wat ruimte is, en heeft wel echt een hele fijne trap.

15 januari 2023 om 20:05

Eens! Iedereen roept elkaar al weer weken na over die Szymanski maar ik vind het maar matig in veel gevallen. Af en toe een geweldige goal moeten we niet tevreden mee zijn. Hij laat veel te weinig zien verder. Een gozer met zijn techniek en actieradius zou veel vaker betrokken moeten zijn bij goals. Is veel te onrustig en dat lijkt er maar niet uit te gaan. Schouten kopen en op 6 posteren en Wieffer op de plek van Szymanski ( kan hij prima) en Szymanski volgend jaar weer lekker terug laten gaan. In ieder geval geen 10 miljoen voor betalen.

15 januari 2023 om 20:24

Sorry maar vind szymanski echt tegenvallen sinds hij van het wk komt. Hoe hij nu speelt moet Feyenoord hem nooit halen voor dit bedrag.

Vind heerlijk hoe simpel wieffer voetbalt, het hoeft allemaal niet spectaculair.
Als maar effectief is en stabiel.

Prima duo met Wieffers.
Jammer zal wel zijn dat het nog maar voor een half jaar zal zijn, kokcu vertrekt zeker naar een subtopper in een grote competitie. Het is hem gegund. Hij is nog zo jong dat de stap naar de absolute top ook wellicht nog wel komt.

15 januari 2023 om 20:01

Ik denk dat Timber prima de Kokcu rol op zich kan gaan nemen..
Maar zei het eerder ook al volgende week moet Wieffer er ook staan

Beste speler van NL op dit moment. Vind ik dan he.

15 januari 2023 om 20:21

Haha, ik vind 'm ook een van de beste op dit moment. Kan ook nog steeds genieten van Xavi en denk dat in een beter uitgebalanceerd elftal Tadic ook nog steeds tot de besten behoort. Maar het momentum ligt nu zonder meer bij Feyenoord en daar moet je lekker van genieten!

15 januari 2023 om 20:32

Tadic levert gewoon nog steeds he. Bij 13 doelpunten betrokken in een zwak draaiend elftal is gewoon knap. Hij kan slecht spelen maar hij levert altijd.

15 januari 2023 om 21:48

Ja helemaal waar. Heb het ook ongekend met Tadic te doen, al snap ik dat iedereen die minder met Ajax heeft hem dit dan weer gunt.

Degelijke wedstrijd, punten in de pocket en op naar volgende week zondag.
Zegt voor mij niet zo veel deze wedstrijd, Groningen speelde belabberd, verliezen is lastiger.
Wieffer doet me wel deugt, maar wil hem zien onder druk, Zwolle en Groningen waren daar niet toe in staat.
Komende twee wedstrijden worden pittig, Ajax is nog steeds Ajax en Twente kan ik alleen maar complimenten geven.
Alleen al het feit dat ze gisteren teleurgesteld waren met een punt, zegt genoeg, ook al speelden ze een uur met een man meer.

15 januari 2023 om 21:27

Ja, over een paar weken weten we pas echt waar we staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren