Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Kevin Strootman kan in Engelse top belanden na aanbod Olympique Marseille’

Laatste update:

Olympique Marseille lijkt na één seizoen alweer van Kevin Strootman af te willen. Sky Sports meldt woensdagavond namelijk dat de Franse club de Nederlandse middenvelder heeft aangeboden bij zowel Manchester United als Everton. Marseille zou de 29-jarige Strootman voor komend seizoen graag op huurbasis willen stallen in de Premier League.

De reden daarvoor is dat het salarishuis van Marseille volgend seizoen vermoedelijk onder hevige druk zal komen te staan. De club uit Zuid-Frankrijk staat momenteel op een teleurstellende zesde plaats in de Ligue 1 en weet met de laatste speelronde nog voor de boeg reeds dat Europees voetbal onhaalbaar is geworden.

Met het tijdelijk lozen van Strootman hoopt Marseille financieel weer wat meer adem te krijgen. De Oranje-international drukt met zijn salaris naar verluidt flink op de begroting van de club en heeft in zijn debuutjaar op sportief vlak sowieso weinig indruk gemaakt. Strootman speelde dit seizoen 27 wedstrijden in de Ligue 1, waarin hij 1 keer tot scoren kwam, en ging onlangs in gesprek met RMC al diep door het stof.

"Op persoonlijk vlak had ik verwacht een beter seizoen te draaien. Ik betreur het dat ik de club dit seizoen niet heb kunnen helpen, na het goede seizoen dat de club vorig jaar draaide. Iedereen heeft het er zwaar mee en ook ik ben aansprakelijk. Ik wil geen excuses zoeken. De taal is geen excuus. Misschien was het moeilijk om de omschakeling te maken van de Italiaanse naar de Franse competitie", vertelde Strootman, die in de zomer van 2018 voor ongeveer 25 miljoen euro door Marseille werd opgepikt bij AS Roma en nog een contract tot medio 2023 heeft in het Stade Vélodrome.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Strootman naar United, het moet niet gekker worden

22 mei 2019 om 21:08

Past wel in het rijtje van de afgelopen aankopen.

Denk dat hij zelfs voor de bank te licht is, maarja dat zijn er wel meer.

22 mei 2019 om 21:13

Dat valt wel mee. Is beter dan enkele andere spelers die op het middenveld staan. Echter, het is hier de tendens om te lachen om Strootman z'n kwaliteiten.

22 mei 2019 om 21:23

Inderdaad, ik denk dat het voornamelijk over Everton gaat, mocht het waar zijn. Kan me niet voorstellen dat Solskjaer hem zo graag zou willen.

22 mei 2019 om 21:24

De kwaliteiten die hij 'had'? Tis niet best met m. Helaas nooit meer de oude geworden na zijn blessures.

22 mei 2019 om 21:25

Dat komt dan weer zoals Bella zegt omdat de aankopen van United al een tijdje dramatisch zijn. Het is misschien een tendens om te lachen om de kwaliteiten van Strootman, maar het is ook wel redelijk duidelijk dat Strootman gewoonweg niet een bijzonder begenadigd voetballer is.

23 mei 2019 om 02:25

Voor zijn blessures was hij ook niet de oude, de oude is hij nooit geweest. Nuttige middenvelder voor de Eredivisie maar totaal bezopen dat deze jongen in zijn loopbaan voor in totaal bijna 50 miljoen is getransfereerd.

23 mei 2019 om 03:45

Ja daar lach ik om. Strootman is al een paar jaar een middelmatige uitgerangeerde middenvelder.

In z'n topdagen was het nog redelijk, maar nu kan hij echt niet meer mee bij de subtop van Europa.

Misschien iets voor Feyenoord?

22 mei 2019 om 21:08

Zal Louis van Gaal toch nog zijn gewenste transfer krijgen. En als die het daar goed gaat doen, ook nog stellen dat hij het goed had gezien, en dus zijn gelijk krijgen.

22 mei 2019 om 21:09

Ach, de aankopen zijn vaker bijzonder te noemen de laatste jaren. Misschien kopen ze hem wel gewoon, de club voert toch geen beleid momenteel op het gebied van transfers.

Geen toevoeging voor United, Everton zou kunnen, maar of hij daar ook in de basis staat vraag ik mij af. Is toch maar een kleurloze spelers geworden.

22 mei 2019 om 21:14

Ik denk het niet.
Met Gueye, Davies, Schneiderling en Andre Gomes die wellicht definitief naar Everton gaat heeft Everton genoeg opties.

Dit moet een vergissing zijn. Strootman is werkelijk waar dramatisch aan het spelen het hele seizoen en dan zou die opeens naar Man United kunnen haha 😂😂😂

22 mei 2019 om 21:06

Wat dat betreft past ie prima bij United

22 mei 2019 om 21:12

Inderdaad als je zo redeneerd wel ja haha 😂😂

22 mei 2019 om 21:14

Wat dat betreft past ie ook nog wel prima bij Marseille.

23 mei 2019 om 01:10

ik vind het wel slim van OM, die gasten van MU kopen alles wat twee benen heeft en bal terug kan spelen

22 mei 2019 om 21:24

Ach, even een stapje terug voor Strootman dus .

22 mei 2019 om 21:57

Nou ja, aanbieden kan altijd. De kans dat United of Everton toehapt acht ik dan weer niet zo groot. Maar niet geschoten is altijd mis

23 mei 2019 om 06:25

Iemand moet spelen in de League Cup toch

Olympique Marseille die een middelmatige middenvelder op huurbasis aanbiedt bij Manchester United. Werder Bremen biedt straks zeker ook Klaassen aan op huurbasis bij Real Madrid.... De komkommertijd is begonnen.

Strootman kan beter terug naar Nederland komen . Hij zal nooit meer op het niveau van voor zijn blessure komen .

Treurig dat ie na z'n blessure nooit meer is teruggekomen op topniveau, maar aan de andere kant verdient ie nu nog steeds 50x zoveel als wat ie anders had verdiend zonder voetbaltalent. Hoort er nu eenmaal een beetje bij.

22 mei 2019 om 21:36

Ik denk dat hij er niet rouwig om is.

23 mei 2019 om 00:52

Etihad tuurlijk is al het geld heerlijk, maar ik denk dat hij liever was uitgeroeid tot een absolute topspeler.

Bij Marseille echt door de mand gevallen. Vond al dat hij ongekend lang stand hield bij AS Roma. Is na zijn blessures nooit meer dezelfde geworden, Koeman moet hem ook niet meer selecteren.

United is veel te hoog gegrepen, Everton in de breedte wellicht. Denk dat hij zich beter kan richten op een terugkeer naar Italie of Spanje, schat ik zijn kans van slagen een stuk hoger in.

Mooi stapje omlaag voor Strootman, dat zal hem en manchester united goed doen.

Ja hoor, weer die kallon.. zet eens wat body erin man.

Ik hoor men hier veelal zeggen dat hij er na zijn blessure niks meer van bakte, maar dat is onzin. In Rome werd er door de fans gesproken van een grote fout toen hij naar Marseille vertrok, dat hij het afgelopen jaar niet presteerde is dan niet relevant.

Overgewaardeerd als speler, was leuk in zijn eerste seizoenen bij Roma, maar niet echt een stabiele factor meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren