Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez: ‘Hij is de beste bij Ajax, hij doet het echt geweldig’

Laatste update:

Kenneth Perez is zeer positief over het optreden van Diant Ramaj. Halverwege het Conference League-duel met FK Bodø/Glimt leidt Ajax met 0-1 dankzij een voltreffer van Steven Berghuis. De Amsterdammers spelen overigens zeer onwennig, concludeert de analyticus in de studio van ESPN.

Ajax had nog geen kans gecreëerd, totdat de 34ste speelminuut aanbrak. De bal werd veroverd op de helft van Bodø en Berghuis speelde Brobbey aan op de linkerflank. De spits legde de bal vervolgens klaar op de penaltystip, waar de doorgelopen Berghuis stond en hard raak schoot: 0-1.

Erg zuur voor de Amsterdammers is overigens het vroegtijdige uitvallen van Brobbey. De spits moest zich enkele minuten voor rust laten vervangen door Chuba Akpom, al is vooralsnog niet helemaal duidelijk wat de klachten van Brobbey precies zijn.

Kees Kwakman concludeert dat de tactiek van Ajax redelijk werkt, maar duidelijk is voor hem dat de spelers het niet gewend zijn. “Ze kiezen voor een realistischere speelstijl. Ze zakken volledig terug. Je ziet toch dat het heel onnatuurlijk is. Ze herkennen de momenten niet waarop je moet drukzetten op de bal.”

Perez sluit zich aan bij zijn collega. “Het is echt niet normaal. Het is wel een manier om het te doen, maar dit zit zó niet in het DNA. Het staat 0-1 voor Ajax, maar Bodø/Glimt krijgt, ondanks de vele mensen bij Ajax, echt veel kansen.”

De analist is het meest positief over de doelman van de Amsterdammers, die net als in het heenduel in zijn ogen de uitblinker is. “Wederom is de beste aan de kant van Ajax Ramaj. Hij doet het echt geweldig”, aldus Perez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijkt perez met zijn ogen dicht? Komt paar x gewoon goed weg met zijn rare verwerkingen van de bal

22 februari 2024 om 20:12

Vind hem ook niet speciaal. De 2e keeper van Feyenoord is zelfs beter.

22 februari 2024 om 20:19

De 2e keeper van Feyenoord is ook beter dan de 1e keeper van Feyenoord

22 februari 2024 om 20:33

Dat is die niet maar ja, feyenoord heeft 2 topkeepers.

22 februari 2024 om 20:44

Een keeper die constant geblesseerd is, valt bij mij niet onder de categorie topkeepers

22 februari 2024 om 20:45

Anderhalve dan

22 februari 2024 om 20:49

Dan Ben ik heel benieuwd naar jouw mening over Ronaldo Nazario?

22 februari 2024 om 20:50

Dat zegt toch niets over zijn kwaliteiten? Robben was ook vaak geblesseerd en was ook absolute top

Haha, die bal waar een corner uit kwam. Dat is echt kabouter voetbal. Nee, ik zie het niet echt. Vind hem heel onzeker ogen qua spelhervattingen en verwerken van de bal.

22 februari 2024 om 20:04

Omdat sosa hem de bal tikt pakt hij m op is het een terugspeelbal....

22 februari 2024 om 20:41

Njaa dan weet ik echt niet hoe jij kijkt hoor 😅 Enige reden dat Ajax deze wedstrijd nog een beetje mee doet is omdat Ramaj zo vaak op de been heeft gehouden

Ramaj is écht de enige goede aankoop van Ajax. Ik vind het echt een geweldige keeper, eentje die écht punten gaat pakken voor je. De rest, met name defensief, kan er werkelijk waar geen hout van.

22 februari 2024 om 20:20

Hij doet me erg aan Onana denken. Zelfde fratsen in het begin. Maar kan heel snel beter worden denk ik.

Geen idee waar perez naar zit te kijken maar ramaj wisselt nogal eens goeie momenten met hele hele hachelijke momenten af.. ajax 33 wedstrijden en 3 keer de 0 gehouden ..dat zegt genoeg denk ik... die sosa ook man, wat is die slecht zeg...

22 februari 2024 om 20:46

Scorebord journalistiek...

22 februari 2024 om 21:38

Sosa moet in een 5 mans verdediging. En Ramaj krijgt meer ballen te verwerken dan de gemiddelde raamprostituee dus ja dan laat je er wel eens een door.

Sosa! De nieuwe manolev!!

22 februari 2024 om 21:26

Manolevje (dixit Gijp) was bij mijn cluppie rechtsback en nog een best redelijke ook.

Ik dacht heel even dat Perez Hlynsson, Gaaei of Akpom zou gaan ophemelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren