Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keizer ziet overeenkomst met Ajax: ‘Dan ben je natuurlijk vereerd’

Laatste update:

Marcel Keizer is maandagmiddag officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van Sporting Portugal. De Nederlander neemt het stokje over van José Pereiro, die onlangs werd ontslagen bij de Portugese topclub. Keizer zegt veel zin te hebben in zijn nieuwe klus en ziet overeenkomsten met Ajax, waar hij eerder werkzaam was.

Keizer had nog een contract bij Al-Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten, maar Sporting besloot die verbintenis af te kopen voor naar verluidt 530.000 euro. “Het kan snel gaan in het voetbal. Als een club als Sporting met je wil praten, dan ben je natuurlijk vereerd”, wordt de trainer maandag geciteerd door onder meer Voetbal International.

“Het wordt een grote uitdaging, maar die uitdaging lag er bij Ajax ook. Ik kreeg een goede indruk van de club. Ik zag veel passie bij de spelers, daar hou ik van. Sporting speelt op het hoogste niveau en dan wil je natuurlijk ook titels winnen. We hopen dat we als staf het team kunnen beter kunnen maken", aldus de 49-jarige Keizer.

Sporting staat momenteel tweede in de Liga NOS, met twee punten achterstand op koploper FC Porto. Zondag zag Keizer dat Sporting het zwaar had tegen hekkensluiter Chaves. Vlak voor tijd maakte de laagvlieger de 1-1, maar een benutte penalty van Bas Dost, die eerder in de wedstrijd al de 1-0 binnen kopte, betekende een nipte zege voor os Leões.

Verwacht jij dat Marcel Keizer Sporting Portugal naar de landstitel loodst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha blijft toch een bijzondere aanstelling. Hoe de f komen ze bij hem uit. Maar gun het hem wel. Ik hoop voor hem dat hij kan overleven hier want lijkt me niet heel makkelijk zeg maar haha. Ik vind hem eigenlijk ook geen type voor, maar na Ajax gun ik hem gewoon iets.

12 november 2018 om 14:49

Ze hebben hem op basis van zijn achternaam genomen. Vertaald naar het portugees 'Imperador'.
Dan komt er wel wat binnen. De Keizer van Nederland komt Portugal veroveren.

12 november 2018 om 15:10

Hahahahha el imperador dan komt er wat binnen ja. Laten we hopen dat hij op een mooi paard de stad binnen wandelt en heel de competitie daar kapot speelt haha

12 november 2018 om 15:06

Keizer had bij Al-Jazira drie Portugese assistenten. Die schijnen eerder naar Sporting te zijn gegaan en daar hoog over hem hebben opgegeven.

Ik gun keizer van harte deze uitdaging. Geweldige kans hoop dat hij een beter resultaat boekt dan dan bij Ajax.

De enigste overeenkomst is volgens mij dat Sporting ook vaak een club boven zich moet laten (porto/benfica).
Sporting is iets meer slangenkuil dan dat Ajax ooit geweest is volgens mij en snap deze stap ook niet helemaal van Sporting.
Voor Keizer is dit natuurlijk financieel lekker en hij zit weer middenin Europa met een club als Sporting.

12 november 2018 om 16:56

Wel grappig dat je met deze opmerking reacties van happende Ajacieden probeert uit te lokken maar er een uur lang niemand op je reageert 😂.. Daarnaast is Ajax in Nederland het minst vaak (33 keer) de club geweest die iemand boven zich heeft moeten laten, ken je feiten kereltje.. En doe de volgende keer eerst even wat research als je overeenkomsten tussen twee clubs wilt geven; Ajax en Sporting hebben zeker meerdere overeenkomsten.. Zoek bijvoorbeeld maar eens op welke clubs ter wereld over de beste jeugdopleidingen beschikken.

Ps: is het enigste of enige? 😂

Qua status en prijzenkast een beetje de feyenoord van portugal. Ja uiteraard zonder de CL winst. Benfica en porto de ajax en psv. Mooie club voor marcel hoor. Ik ben heel blij voor hem. Ik hoop dat ie kan stunten en kampioen wordt.

Hoop dat het geen Coco/de Boer verhaal word maar dat er nu eens een trainer is die succes behaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren