Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keeperstrainer Chelsea: ‘De situatie is niet gemakkelijk voor Petr’

Laatste update:
/

Christophe Lollichon traint de doelmannen bij Chelsea en doet dat al vele jaren. Toen hij in 2007 arriveerde, was Petr Cech eerste keus onder de lat in vrijwel iedere wedstrijd van the Blues. Vorig jaar was Thibaut Courtois echter lang genoeg uitgeleend aan Atlético Madrid om het in Londen te laten zien: Cech verdween derhalve naar de bank en dat is voor iedereen, ook voor Lollichon, wennen.

De keeperstrainer zegt in gesprek met de Evening Standard dat het best moeilijk was, om Cech te zien wegglijden in de pikorde. “Vooral omdat hij in topvorm is. Ik heb een prima band met Petr, het is een speciaal mens. We hebben er samen al acht jaar van samenwerken opzitten en onze band gaat dieper dan alleen het sportieve gedeelte. Maar je weet dat er altijd een moment komt, waarop er een jongere keeper arriveert. De keuze om Thibaut eerste keeper te maken, was er een van de trainer. Dat was niet makkelijk voor Petr.”

“Als het aankomt op een rotatiesysteem, dan overleggen we eventueel. Maar uiteindelijk is en blijft het een beslissing van de manager”, erkent Lollichon. “Wij hebben hier twee van ’s werelds drie beste doelmannen lopen, dat is een groot voordeel. Of je nu met de een begint of de ander, dat verandert verder niets. De tegenstander krijgt sowieso een fenomenale keeper tegenover zich”, zegt de Fransman Lollichon trots.

Thibaut Courtois krijgt terecht de voorkeur boven Petr Cech

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cech moet gewoon spelen iedere week, is het niet bij Chelsea dan ergens anders. Zonde dat zo iemand op de bank zit.

Tja, als ik Cech was zou ik Per direct weggaan.

30 maart 2015 om 19:04

Gaat lastig in maart hé.

30 maart 2015 om 19:12

kan nog naar Zweden

30 maart 2015 om 19:24

Een verhuur kan weldegelijk. Er zijn genoeg Engelse clubs die op dit moment behoefte hebben aan een topkeeper, Qpr, Sunderland, bijvoorbeeld

30 maart 2015 om 19:27

Die mogen niet huren alleen lagerr divisies en Qpr heeft mrt Green een goede keeper dit seizoen.

31 maart 2015 om 16:37

Iedereen die voor chelsea speelt krijgt een blauw hart, er zijn bijna geen spelers die chelsea verlaten zonder enorm veel pijn en moeite. Ik snap wel dat er ook spelers zijn die moeten spelen, echter dit is geen fucking amateurclub. Als jij mourinho was geweest zou je ook beginnen met je beste opstelling. Winnen is wat e moet doen en dat doet chelsea vrij vaak.

Cech is inderdaad een van de 3 beste keepers, jammer dat zijn concurrent jonger is, er is namelijk weinig verschil tussen Cech en Courtois. Ik vind Cech eigenlijk wel een keeper voor kaliber Barcelona, alleen hebben ze daar al goede keepers, maar ik snap niet waarom Barcelona altijd van die subtop keepers haalt (hoewel Ter Stegen echt talent heeft), maar Valdes was ook geen geweldenaar.

30 maart 2015 om 19:53

Persoonlijk vind ik Neuer, Thiebaut, De Gea , Ter Stegen en Leno beter dan Cech momenteel. Het is tijd voor Cech om de stap lager te zetten voor continue voetbal want het is echt een topkeeper nog altijd.

30 maart 2015 om 22:21

De Gea , Neuer en Courtois ben ik met je eens, maar Ter Stegen nog niet (heeft wel onwaarschijnlijk goede kalmte en rust), Leno komt er niet bij in de buurt hoor

31 maart 2015 om 02:49

Cech zou perfect passen bij Barcelona.. kan nog jaren mee en is wereldtop.. een stapje hoger dan Ter Stegen of wie ook tss de lijnen staat..

Het zou echt een droom zijn om hem te zien keepen voor Arsenal. Met Cech erbij zal de defensie zekerder spelen en kunnen we gooi doen richting de titel.

Hopelijk gaat hij naar Atletico Madrid

Zo'n keeper hoort gewoon te spelen natuurlijk, Arsenal lijkt mij voor hem de beste oplossing. Ze zijn daar aan iets goeds bezig en hebben bewezen mooie spelers te kunnen overtuigen, met Petr op doel zou Arsenal niet 1 maar twee stappen vooruit zetten. Dan nog een verdedigend beest op het middenveld dat de boel aanjaagt en power brengt en indien mogelijk een topspits (dzeko?) En Arsenal moet toch echt titel uitdager kunnen worden.

30 maart 2015 om 19:01

Ik zie het graag gebeuren Axel . Maar ik acht de kans helaas niet groot genoeg. Mourinho mag Wenger niet zo en Chelsea verkoopt vaak extreem duur. Cech zou ons inderdaad 2 stappen vooruit zetten, met zijn ervaring alleen al. Bovendien brengt hij die echte winnaarsmentaliteit. Breker op het middenveld vind ik lastig, persoonlijk ben ik erg gecharmeerd van Witsel, maar ik twijfel of hij "breker genoeg" is. Kondogbia is een leuk talent, maar hoe hij zich staande zal houden in de BPL weet ik niet. Een topspits zal wel als laatste komen helaas, zeker omdat Wenger erg gecharmeerd is van Giroud en hij ook nog vertrouwen heeft in Welbeck.

30 maart 2015 om 19:26

Op dit moment is het vertrouwen in Giroud dan ook totaal terecht, hij scoort zowat in elke wedstrijd. Alleen de CL wedstrijd Monaco thuis was hij dramatisch, maar de rest van het team ook.

En Welbeck doet het ook prima. Als hij het vertrouwen krijgt in de spits, beschaamt hij het niet. Zijn goal tegen United was natuurlijk superbelangrijk.

30 maart 2015 om 19:47

Giroud doet het nu goed inderdaad, maar hij mist ook wel erg veel kansen over het algemeen. Ik vind hem geen topspits. Welbeck mag ook echt gaan leren afwerken, hij gaat echt bijna altijd liggen als hij moet schieten en produceert dan een slap schot. Giroud als back-up zou wel prima zijn.

30 maart 2015 om 20:02

Elke spits mist kansen. Zo ook Giroud. Het is geen topspits, heeft zijn gebreken, maar als hij zijn huidige vorm vasthoud is hij te goed om hem op de bank te houden, dan hoeft een Dzeko niet te komen, maar misschien een ander type spits als Cavani, of Suarez, als die weg wil uit Barcelona.

Raar dat Cech niet aan een topclub gelinkt wordt.. hij is nog steeds wereldtop.. Barcelona, Real Madrid, ect... hij zou het overal evengoed doen..

PSG kan hem wel gebruiken denk ik. Hij lijkt mij beter dan Sirigu en PSG is niet veel minder dan Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren