Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keane sloeg ploeggenoot bij United knock-out: ‘Kan me niks meer herinneren’

Laatste update:

Gabriel Heinze speelde tussen 2004 en 2007 in het shirt van Manchester United. De Argentijn is nog altijd een publiekslieveling, maar onthult tegenover een Argentijnse tv-zender dat hij het een keer stevig aan de stok gehad heeft met een ander icoon van the Red Devils: Roy Keane.

De Ier sloeg Heinze knock-out na een woordenwisseling. “We verloren een wedstrijd en ik liep als eerste de kleedkamer binnen. Roy kwam als tweede. Als we verloren hadden, wilde ik altijd als eerste in de kleedkamer zijn. Ik had dan geen zin om met iemand te praten”, herinnert Heinze, tegenwoordig trainer bij Argentinos Juniors, zich.

“Ik verstond geen Engels, alleen de slechte woorden. Ik hoorde Roy Keane, de beste speler, mijn naam en Fuck off zeggen”, vervolgt Heinze zijn verhaal. “Ik wist dat het slecht was, dus ik stond op. Ik zei tegen het idool van Manchester, de man waar iedereen van hield: fuck off, you. Ik kan me niet meer herinneren wat er daarna gebeurd is.”

Zie jij Gabriel Heinze ooit een Europese club trainen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha good old roy! Verbaasd me totaal niet wat een speler was dit zeg! Vaak een heethoofd maar wat een prijzen heeft united gepakt die tijd mede dankzij hem.

Oooo.. is dat alles? Rr zijn er genoeg die het er slechter van af hebben gebracht neem bijvoorbeeld die wraakactie op die Noorse voetballer.

12 juni 2017 om 14:06

Alf Inge Haaland.
En hem dan ook nog uitgebreid uitschelden terwijl hij kermend op de grond ligt.

12 juni 2017 om 20:57

Roy Keane, geweldige voetballer maar af en toe werd het zwart voor zijn ogen. Toch vind ik het verhaal met Haaland iets anders. 4 jaar voor dit akkefietje deed Haaland dit bij Keane, dus vind dit niet meer dan terecht..

12 juni 2017 om 21:10

Niet meer dan terecht expres iemands benen breken en zijn cariere beindigen?

12 juni 2017 om 21:20

Haaland deed dat niet. Roy keane probeerde hem te tacklen maar ging fout en kreeg een zware blessure en toen zei haland dat hij het fakede tegen hem en de scheids. Wat roy keane was wraak en expres iemands carriere verpesten. Door hem most haaland uiteindelijk stoppen.

De duels tussen hem en Patrick Vieira waren ook prachtig. Die konden er allebei wel wat van.

12 juni 2017 om 13:58

Je kan een mooi teammaken van debielen...
Kahn, chielini, Materazzi, Boulahrouz, keane, Vieira, Van Bommel, Barton, N. de Jong, Suarez, Ibrahimovic, Costa..

12 juni 2017 om 14:07

Toivonen zou mss een goede trainer zijn bij dit team

12 juni 2017 om 14:15

Vieira een debiel? Zo kan ik hem mij niet herinneren.

In zo een team zou een Edmundo niet misstaan.

12 juni 2017 om 14:47

@ Masterjesse

Misschien eerder Vinnie Jones? :P

12 juni 2017 om 14:53

Chiellini? Spijkerhard als het moet, maar zelden onnodig en gemeen. Noem dan een Pepe, Sergio Ramos of Bruno Alves. Wellicht Gascoigne en Esnaider in de linies daarvoor toevoegen?

12 juni 2017 om 15:02

Leuk idee, een opstelling verzinnen voor FC Kortsluiting. Ga ik vanavond even voor zitten.

12 juni 2017 om 15:06

Vergeet dan vooral Eric Cantona niet! Edgar Davids, Martin Keown en Diego Simeone zijn misschien ook leuke opties.

12 juni 2017 om 15:35

@Jasper ik denk eerder dat jij zelf een debiel bent als je Keane, Chiellini, Viera, Van Bommel, N. de Jong en Ibrahimovic een debiel noemt. Suarez is een geweldige speler, maar drie keer iemand bijten, kan ik nog best debiel noemen.

12 juni 2017 om 15:54

of wouters

12 juni 2017 om 16:13

Vieira was een blok beton. Geen debiel.

12 juni 2017 om 16:29

Ik mis Gattuso, die zou ook zeker niet misstaan in dit team

12 juni 2017 om 17:11

Chiellini? Jij hebt hem dus nog nooit zien spelen.

12 juni 2017 om 21:22

N. de jong is geen debiel? Alonso karate kick vergeten of tackle op ben arf. Van bommel was een hele vieze speler in het veld. Keane verpest expres iemands carriere die is zeker een debiel.

12 juni 2017 om 21:28

Die van Sparta, Bouaouzan of zoiets!

12 juni 2017 om 14:00

Dat waren nog eens duels.. 2 geweldige voetballers die alles deden om te winnen. Mooi ook dat keane nooit terug deinste terwijl Vieira 10/15 centimeter groter was haha.

Debielen niet mee eens, al bedoel je het misschien niet zo. Materazzi, Barton en Costa (misschien ook Suarez) kan ik wel onder dat rijtje scharen, de rest niet.

12 juni 2017 om 14:42

Pepe

12 juni 2017 om 15:04

Vieira was een geweldenaar. Een winnaar, maar geen ordinaire schopper als Vinnie Jones. Ook geen onhandelbare dwaas als Paul Gascoigne of Joey Barton. Bovendien altijd heel netjes buiten het veld.

De rest van dat elftal is inderdaad een 'gezellig' groepje, hoewel ik Chiellini hier ook niet helemaal tussen vind passen. Weliswaar hard, maar geestelijk dik in orde.

Niet goed te praten dat iemand knock-out geslagen wordt, maar dat karakter van types als Keane mis ik wel een beetje. Winnen ten koste van alles, van die instelling kunnen veel voetballers iets leren.

12 juni 2017 om 15:35

Hoezo? Suárez is er nog 😂

scholes , keane , xavi en iniesta ...het beste wat ik gezien heb

Heeft Davids ook een keertje paar goede tikken uitgedeeld.

12 juni 2017 om 22:47

Dat was Robbie Keane in de tijd dat Davids bij Spurs speelde, geloof ik.

13 juni 2017 om 01:11

My bad

Dan vind ik het wel grappig dat Heinze gewoon toegeeft dat hij k.o. is geslagen. Voetballers en hun ego's, nee hoor, deze gast zegt dat hij voor zichzelf opkwam en toen weer heel snel neerkwam.

Roy Keane had als speler echt een paar vijzen los, maar kon echt goed voetballen. Als die voor je stond kon je best op voorhand een afspraak maken met de dokter.

13 juni 2017 om 11:05

Terwijl hij vaak ook fair was. Wat mis ik hem, Scholes, Giggs en Neville. Spelers die de echte winnaars mentaliteit hadden. Zou dit een reden zijn geweest waarom die huichelaar van een Heinze is vertrokken?

13 juni 2017 om 14:03

Geen idee, maar als Real Madrid komt en je bent de taal machtig, is dat niet zo gek natuurlijk.

Het was een mooie periode, toen ging ik met alle plezier voor de tv zitten voor wedstrijden in de Premier League en Champions League. Wat een team was dat United zeg. Dat is nu toch wel anders, he?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren