Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Kazim-Richards behoort puur als voetballer tot de besten van Nederland'

Laatste update:
/

Pierre van Hooijdonk blijft geloven in Colin Kazim-Richards. De oud-goalgetter van Feyenoord tipte de club afgelopen zomer over de aanvaller, die weg mocht bij Bursaspor. De Rotterdammers hapten toe en lijfden de 35-voudig Turks international op huurbasis in. Vooralsnog heeft Kazim-Richards het echter lastig in de Kuip. "Het is maar goed dat hij geen Nederlands kan."

De kritiek in de media is namelijk niet mals, ziet Van Hooijdonk. Hij vindt dat echter niet terecht. "Je kon toch meteen zien dat deze jongen kwalitatief goed genoeg is? Ik denk dat hij puur als voetballer nu al tot de beste spelers in Nederland behoort." Zaak is nu voor Kazim-Richards om zich ook daadwerkelijk als spits te gaan profileren. Dat wil zeggen: agressief zijn voor het doel en veel goals maken.

"Ik denk dat hem dat gaat lukken", vervolgt Van Hooijdonk, die inzet op zo'n twintig goals dit seizoen voor de geboren Engelsman. Fuat Usta, die als voormalig assistent bij Turkije regelmatig te maken had met de aanvaller, is ook positief. "Colin is zo ontzettend sterk, zo groot ook, dat hij met die kwaliteiten alleen al geen problemen zou moeten hebben met verdedigers", zegt hij in Voetbal International.

Kazim-Richards kwam tot op heden vijf Eredivisieduels in actie voor Feyenoord en was daarin goed voor drie doelpunten. Dat is al meer dan de 2 treffers die hij in 21 wedstrijden voor Bursaspor op zijn naam schreef. Alleen bij Brighton & Hove Albion, in het seizoen 2005/06, wist hij overigens meer te scoren. Daar was hij in 42 competitiewedstrijden goed voor 6 treffers.

Zie jij Colin Kazim-Richards twintig doelpunten maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 oktober 2014 om 17:48

Want? Waarschijnlijk kan je dat niet benoemen en is je reactie weer lekker napraten van de grootste kneuzen in de voetballerij als Derksen etc. Kazim is enorm sterk en heeft daarnaast een behoorlijke dribbel en pass in huis. Je ziet niet vaak een spits die dat alles heeft. Het enige wat hem ontbeert is scherpte voor de goal. Als jij daar aan kan werken, maakt hij er zeker 20 in dit seizoen.

22 oktober 2014 om 18:07

Ik wel hem wel even aanvullen: voor iemand met zijn postuur verliest ie heel veel kopduels. Hij heeft een hele matige balaanname. Tactisch heel matig maar is nog te verbeteren. In de 16 is die niet scherp en hongerig genoeg. Ik vind m meer een 4-4-2 spits. Net als manu. Gelukkig spelen ze dat nu stiekem ook met toornstra op rechts.

22 oktober 2014 om 18:24

Kazim heeft alles om in Nederland te slagen met zin kracht, lengte en werklust.
Zeker tegen de verdedigers in de eredivisie die vaak moeite hebben tegen grote sterke spitsen.

22 oktober 2014 om 18:26

Smk88 wanneer dan? Hij is alleen balvast en legt bal tikkie breed ofzo. Heb hem nog geen assist zien geven. Neem nou die (mega) kans tegen Ajax??? Een echte goede voetballer had die bal met zijn kont nog gemaakt. Goal tegen GAE was gewoon toeval. Wedstrijd tegen Standard was ie ook onzichtbaar op die ene assist met de borst na dan. Nee ik hoop echt dat JPB weer in zijn oude vorm komt. Manu samen met JPB in de spits en je hebt veel beweging en meer voetbal voorin. Nee mij heeft hij nog niet geraakt. Ik ga niet voor hem naar het stadion!

22 oktober 2014 om 18:34

@smk88
Dat hij groot en sterk is dat zie ik ook maar dat hij een behoorlijke dribbel en pass in huis heeft dat heeft hij tot nu toe nog goed verborgen weten te houden. Op basis van wat ik tot nu toe van hem heb gezien vind ik het een vrij matige speler en zeker niet een van de betere in de eredivisie, zoals onze vriend Pierre ons wil laten geloven. Maar de competitie duurt nog lang en voor een fysiek sterke spits, die ook nog eens bij Feyenoord speelt, moet het inderdaad toch wel mogelijk zijn om er in deze zwakke competitie een stuk of twintig te maken.

22 oktober 2014 om 18:42

Je praat jezelf tegen kerel, nog geen assist zien maken en bij het eerste voorbeeld zijn assist erbij halen. Valt me op dat 9 vd 10 mensen hun mening baseren op meningen van anderen. Niet zo gek met al die voetbal programma's natuurlijk. Je ziet aan alles dat kazim een goede sterke speler is. Toch ben ik van mening dat hij te wispelturig is voor de goal. Echter valt meteen op dat het team beter gaat voetballen om hem heen. Zo kan kazim, net als pelle, een bal vast houden zodat andere spelers kunnen aansluiten. Als hij dan af en toe zijn goaltjes meelikt is dat mooi meegenomen.

22 oktober 2014 om 18:53

Ik kijk nooit naar dat soort programma's en vooral niet naar die bobo's van VI. Trouwens de hele eredivisie boeit me niet alleen Feyenoord. Feyenoord draait momenteel gewoon goed omdat we een heel sterk middenveld hebben en een Manu heel erg belangrijk voor ons is. Kazim loopt alleen maar te irriteren op het veld en heeft denk ik 1 goede wedstrijd gespeeld.

22 oktober 2014 om 18:57

Best zielig eigenlijk dat je met groot en sterk al zo'n end kan komen in de voetballerij.

22 oktober 2014 om 18:50

Guardado en Memphis zijn al beter, dus dat is gewoon onzin.

23 oktober 2014 om 00:39

Kun je niet lezen? Er staat 'behoort tot de besten', dus meervoud. Er staat niet dat Kazim de beste is.

23 oktober 2014 om 02:10

Hij behoord ook niet tot de besten. Kijk maar naar zijn statistieken. Die man heeft nagenoeg niks gepresteerd. Lachwekkend gewoon.

denk absoluut niet dat hij tot de beste behoort! als dat zo was lagen er wel een paar meer in dan nu. Is geen echte goal getter, maar wel ontzettend sterk. Gaat er geen 20 maken denk ik. Denk dat het bij 15 wel op houdt en dat zou dan een topprestatie zijn!

22 oktober 2014 om 17:49

De beste wil niet zeggen dat hij veel moet scoren. Ze hebben het namelijk niet over het scoren, maar puur voetballend. En op dat gebied is hij zeker een van de beste spitsen hier.

22 oktober 2014 om 18:11

Ze hebben t ook niet over spits kwaliteiten. En voetballend zijn er minstens 10 van ajax en 10 van psv beter dan hij.

22 oktober 2014 om 18:32

Nou ik neem toch aan dat je een spits huurt of koopt om zn doelpunten! Als hij dan leuk mee kan spelen zou dat mooi mee genomen zijn. Maar dit soort totaalpakketten (pelle vorig seizoen bijvoorbeeld) zie je niet vaak. En dan heeft Kazim denk ik net het verkeerde van de twee. doet voetballend leuk mee, maar scoort niet. Das vrij dodelijk voor een spits kan ik je vertellen!

22 oktober 2014 om 19:14

Een spits word beoordeeld op zijn doelpunten en assists. En dat is gewoon zeer matig bij deze jongen punt

24 oktober 2014 om 17:30

Als hij niet zou scoren, maar door hem het team wel veel beter speelt en jongens als Toornstra, Manu, Immers etc. hun doelpunten mee pikken, dan heeft hij het gewoon goed gedaan. Bij Feyenoord draaide alles om Pelle de laatste twee jaar, maar nu zijn er meerdere wapens. De drive van Manu, het aanspeelpunt Kazim en de standaardsituaties van Toornstra. Feyenoord is nu veel minder afhankelijk van de spits. Het gaat nog niet helemaal zoals het zou moeten, maar er zijn veel spelers vertrokken die je niet zomaar opvangt.

tja, hij kan natuurlijk.niet, nadat hij hem zelf aanbevolen heeft, zeggen dat hij hem helemaal niks vind. Zo is Pierre natuurlijk niet...

Hahahahahahahahahahahahahahaha

Goed, van Hooijdonk serieus nemen deed ik al niet maar de kans dat ik dat ooit zal doen is hiermee tot onder het nulpunt gekomen. Grapjas....

En ondertussen zegt Pierre niet wat hij echt vindt. Het sarcasme druipt iig van zijn commentaren.

22 oktober 2014 om 19:24

Misschien moet je eens opzoeken wat sarcasme inhoudt.

On: Een van de besten van Nederland, nee. Maar hij heeft wel een bepaalde explosiviteit, wat je niet vaak ziet in Nederland. Die omhaal tegen Willem II zei mij voldoende.

Ik denk dat Kazim wel een goed seizoen gaat doorbrengen alleen denk ik dat 20 doelpunten te veel van het goede zouden zijn, rond de 15 moet te doen zijn.

Ik word een beetje moe van dat gepraat. We weten het nu wel, laat hem nou maar gewoon ff ballen. En laten we dr in de winterstop maar verder over discussiëren..

22 oktober 2014 om 18:45

Dit is duidelijke taal daar ben ik het helemaal mee eens.
Gewoon hier op terug komen in de winterstop en dan pas zeggen
nu die deug voor geen meter .
Ik zelf denk wel dat hij er komt , maar een spits nee dat word hij niet.

Dan is het wel heel triest gesteld met het niveau in Nederland.

Hij heeft die vi clownen anders hun mondje wel gesnoerd met hun 'hij gaat geen 1 doelpunt maken'

Is natuurlijk onzin maar ik denk wel dat Kazim heel belangrijk voor ons kan worden. Hij heeft ervaring, is een gangmaker en heeft veel pit. Juist zijn agressie vind ik erg belangrijk. Hij is ook nog eens erg balvast en dat hebben wij nodig.

Rutten is een goede trainer en ik heb er vertrouwen in dat Kazim snel de looplijnen onder de knie heeft. Als hij dat heeft, dan gaat hij denk ik alleen maar meer scoren en hebben wij denk ik goedkoop een prima spits.

Vandaar dat alle ballen van zijn voeten afstootte tegen oa Willem II. Nee technisch totaal niet begaaf en afmaken ho maar. Moet het meer van zijn kracht hebben. Maargoed waarom zou ik het beter zien dan Pierre, dus blijkbaar gaat het bij mij mis. Want hij is duidelijk beter dan Depay, Wijnaldum, Ebicilio, Clasie, Klaassen (zelf erg gecharmeerd van de technische vaardigheden van Andersen). Naast dat ook sws de beste spits...

Die jongen heeft na een jaar stilstand nog geen 5 wedstrijden gespeeld en het Voetbalzone publiek weet nu al wat je van hem kan verwachten, echt knap.

Net als met Pelle zeker?

22 oktober 2014 om 18:34

Dat is het probleem. Hij wordt vergeleken met Pelle, en dat zou je niet moeten doen. Is echt wel een paar klasse minder dan de Pelle die vorig seizoen bij feyenoord speelde. Die verwachting gaat kazim nooit waarmaken!

Jammer dat pierre dit alleen zegt omdat hij hem getipt heeft, ik als feyenoorder zie hem geen twintig doelpunten maken, misschien 12?
Los daar van heeft feyenoord gewoon gefaalt inzake een spits aan te trekken hadden gewoon moeten gokken op guidetti die het nu goed doet hij celtic !

3 goals in 5 wedstrijden. Wat loopt iedereen te zeiken op hem. Prima moyenne. Mist soms wat grote kans, maar dat komt wel. Die jongen gaat er wel komen, geloof me.

Haha die piere is volslagen de weg kwijt.
Met het ontploffen van zijn kapsel zijn er blijkbaar ook vitale delen geraakt.
Als afmaker heeft hij vooralsnog een prima gemiddelde al zie ik hem ook de grootst mogelijke kansen dramatisch verprutsen .
Maar dat die v hooijdonk hem een van de beste voetballers vind is te hilarisch voor woorden wat een komiek.
Piere zou aan stand up comedian mee moeteen gaan doen.

Van Hooydonk kan beter gaan golfen best grappig om te lezen dat ook Pierre toegeeft dat het geen spits is tussen de regels door. 20 goals lijkt me wat teveel gezien zijn gebrek aan zelfbeheersing.

Pierre behoort puur als analist tot de allerslechtste van Nederland

Wij van WC eend adviseren WC eend

Lachwekkend wat Van Hooijdonk zegt. De man is zo knullig aan de bal af en toe. Hoevaak heeft hij inmiddels als over bal heen gemaaid?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren