Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Kazim lijkt wel wat op Pellè, maar heeft nog een lange weg te gaan'

Laatste update:

De eerste wedstrijden van Colin Kazim-Richards voor Feyenoord geven de supporters goede hoop. De aanvaller scoorde als invaller tijdens zijn debuut tegen Willem II en was zondag ook aardig bezig in de topper tegen Ajax, waarin hij voor het eerst een basisplaats had. Kazim-Richards kreeg nog een paar goede mogelijkheden, maar kon een 1-0 nederlaag van Feyenoord niet voorkomen.

/

Fred Rutten reageerde nuchter: "Ik word afgerekend op het aantal punten, een aanvaller op zijn doelpunten", zei de coach tegen het ANP. "Als je het zo bekijkt, heeft Kazim dus niet aan de verwachtingen voldaan. Maar hij helpt ons wel in ons spel. Hij is balvaster dan Mitchell (Te Vrede, red.) en is ook wel een beetje te vergelijken met de vorige spits die hier heeft gespeeld." Daarmee doelde Rutten natuurlijk op Graziano Pellè.

Rutten kan alleen maar hopen dat Kazim-Richards het net zo goed zal gaan doen als de Italiaan. "Maar Kazim moet nog leren om als scorend aanspeelpunt voorin te fungeren. Hij heeft nog een lange weg te gaan", concludeerde de oefenmeester. Feyenoord speelt nu twee keer tegen Go Ahead Eagles, in de beker en in de competitie.

Colin Kazim-Richards is beter dan Mitchell te Vrede

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wie zegt als hij beter is als hij niet scoort en te vrede wel

21 september 2014 om 20:10

want scoren is de enige aanduiding !

Hij speelt beter in het geheel en laat anderen om zich heen ook beter renderen.
daarnaast is het knap van iemand die 120 minuten wedstrijdritme heeft te verwachten dat hij in een klassieker wel ff wat goals scoort die, Mitchell te Vrede ook niet gemaakt zou hebben !

21 september 2014 om 20:11

Je hebt ook spitsen die kansen voor anderen creeeren, terwijl te vrede alleen maar afmaakt

21 september 2014 om 20:35

Het is inderdaad ook heel belangrijk dat een spits anderen helpt in hun spel, wat ik typisch een eigenschap van pelle bijvoorbeeld vindt is het terugleggen met de borst of hoofd.. dit heb ik afgelopen wedstrijden ook zien gebeuren bij kazim dus daarin komen zei wel wat overeen. als kazim helemaal 100% fit is zie ik hem een echte aanwinst voor feyenoord.

21 september 2014 om 20:11

wie zegt dat*

Daarnaast is hij voetballend veel beter. Iets rustiger worden voor de goal en goals komen vanzelf. Goals maken is een kwestie van zelfvertrouwen.

21 september 2014 om 21:04

Hij heeft gewoon al gescoord hoor in minder dan anderhalve wedstrijd, bovendien is het geen schande om droog te blijven staan tegen Ajax.

21 september 2014 om 21:17

Die kans die hij miste was wel schandalig hoor. Keek pas waar de goal was toen ie al geschoten had. Zeer, zeer matig.

Ik moet zeggen dat Kazim mij enigszins positief verrast. Ik ging helemaal nergens van uit bij hem en beschouwde het als een grote flop maar hij heeft fysiek, wint zijn duels en voegt aanvallend weldegelijk wat toe. Het is geen type die 25 goals in een seizoen maakt maar kan een bal vasthouden en zakt in waardoor andere spelers in hun element komen. Zo bijzonder slecht nog niet dus.

21 september 2014 om 20:29

Men was in 1e instantie negatief omdat hij in Turkije speelde.

Terwijl in Turkije hard wordt verdedigd, dus zou hij juist in de Eredivisie makkelijker kunnen scoren omdat in de Eredivisie niet zo hard wordt verdedigd.

Eigenlijk is hij in Turkije ook niet mislukt, hij kreeg zijn geld niet op tijd en daarom deed hij moeilijk.

Je hebt ook spitsen die kansen voor anderen creeeren, terwijl te vrede alleen maar afmaakt

Speelde vooral in de eerste helft best sterk, al had hij die kans op slag van rust natuurlijk moeten maken. Tweede helft zat hij er al vrij snel doorheen volgens mij. Ik denk wel dat dit een goede spits voor Feyenoord kan zijn.

Zeer goed gespeeld heeft hij. Ik kon alleen wel janken in de Kuip toen hij die bak naast mikte. Ik denk dat Kazim dynamischer is dan Pelle en voetballend ook wat sterker: hij kan namelijk wel zelf dribbelen en kansen voor zichzelf creëren. Het enige punt is echter wel dat hij vandaag echt had moeten scoren, maar dat komt (hopelijk) vanzelf

colin is completer dan Te Vrede, hij is iets minder lang maar wel sterker en sneller, daarnaast vrij ervaren en ook belangrijker in het samenspel in aanvallend opzicht.

je kan het beste starten met Kazim, en Te Vrede meer gebruiken als stormram
Mitchell heeft namelijk wel laten zien ook met zijn lengte en plaatsing zijn goals mee te pakken
maar is gewoon nog niet klaar om 1e spits te zijn van Feyenoord. dat is zeker geen schande maar hij kan veel leren van weer een andere speler dan Pelle

het ideale scenario is dat Te vrede nu 2e spits blijft en ervaring opdoet door te werken met Kazim, volgend jaar verhuurd word aan een promovendus als NEC (er vanuit gaande dat...) en dan als Colin vertrekt Mitchell die plek over kan nemen !

(voor de wijsneuzen die mij even willen vertellen dat Kazim gehuurd is en maar 1 seizoen in Rotterdam zal spelen, Feyenoord heeft een optie tot koop, en je kan mij niet wijs maken dat als hij er 15-20 in legt je die voor een miljoen of 2 niet licht)

21 september 2014 om 20:34

Kazim is transfervrij aan het einde van het seizoen. Je bent gek als je dan 2 miljoen betaald.

21 september 2014 om 20:41

gratis dan, je snapt mijn punt toch wel haha

als hij duidelijk progressie boekt en er 10-15 minimaal in legt ben je gek als je hem geen aanbieding doet !

21 september 2014 om 21:46

20-25 is best mogelijk

21 september 2014 om 23:24

Hij is wat trager geworden juist. lijkt mij alsof hij wat dikker geworden is. Door zijn gigantische snelheid hebben ze besloten om hem op flanken te laten spelen. Echt killer instinct heeft hij niet, tenminste hebben we nooit kunnen zien omdat hij nooit als spits heeft gespeeld.

Ik denk zelf dat hij wel 15 minimaal gaat inleggen.

Zoveel beter dan Te Vrede, weer een prima aanspeelpunt hoop dat die wel fit blijft!

21 september 2014 om 20:30

zijn fitheid is niet iets waar ik me echt zorgen om maak haha heb je die vent gezien? die misstaat niet als Bouncer bij Hollywood hoor !

hij moet alleen wedstrijdfit worden en dan de rust vinden in het afmaken van kansen, doet hij dat dan is het Kassa !

21 september 2014 om 20:38

Ja wedstrijd fit natuurlijk!

21 september 2014 om 20:38

hij is fysiek inderdaad erg sterk, en ik heb ook verschillende verhalen gehoord over hem dat hij niet fit zou zijn maar als je kijkt naar hoe hij vandaag rende en het niveau eigenlijk gewoon aan kon maak ik mij daar eigenlijk niet zo veel zorgen meer over.

spitsen moeten scoren daar worden ze op afgerekend en is allemaal heel mooi dat die team beter laat voetballen maar dat is niet zijn taak

21 september 2014 om 20:45

daar ga je de mist in, een spits heeft als hoofdtaak natuurlijk het maken van goals, maar het is maar net wat een club zoekt in een Nr.9, bij Real madrid heb je zoveel technisch begaafde spelers dan Benzema bijvoorbeeld alleen maar randje 5 meter gebied hoeft binnen te tikken, maar bij ons (feyenoord dus) hebben we iemand nodig die de bal bij zich kan houden en spelers om zich heen kan laten renderen, precies zoals Pelle dat deed

dat is wel iets wat ik Kazim vandaag ook heb zien doen, en scoren kan hij denk ik ook echt wel in deze matige competitie !

Feyenoord heeft wel een spits nodig die er zeker 15 maakt, want zoveel scorend vermogen heeft het niet. Ik zie alleen Toornstra of Immers in de dubbele cijfers komen. Maar die spelen waarschijnlijk weinig samen.

Komt goed in Rotterdam. Kongolo beek lekker laten staan woudenberg linksback neer zetten beter dan nelom
Heb liefst een middenveld clasie vilhena toornstra voorin boetius kazim Bilal. In de winterstop ter Wierik halen als rechtsback. Verder Schuurman Verdonck Nieuwkoop vd meer bij de groep halen ondanks hun jonge leeftijd

Vermeer
Wierik beek kongolo woudenberg
Clasie toornstra vilhena
Bilal kazim boetius

Speelde vandaag sterke wedstrijd, harde werker, maar had wel die ene kans mogen afmaken, dan had het misschien heel anders gelopen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren