Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kasper Dolberg toont vorm en speelt hoofdrol in Derby de la Côte d'Azur

Laatste update:

Kasper Dolberg heeft ook zaterdagavond zijn waarde voor OGC Nice getoond. De aanvaller nam in de Derby de la Côte d'Azur tegen streekgenoot AS Monaco beide doelpunten voor zijn rekening: 2-1. Door de overwinning gaat OGC Nice op de ranglijst van de Ligue 1 heen en is men voorlopig op een zesde plaats terug te vinden.

De doelpunten werden voor het laatste half uur bewaard en het was AS Monaco dat als eerste op het scorebord verscheen. Na een heerlijke steekbal van Tiemoué Bakayoko, na balverlies van Dolberg, kon de rappe Wissam Ben Yedder richting het doel van Nice afstormen en verschalkte hij doelman Walter Benitez met een lepe stift: 0-1.

Adam Ounas stond aan de basis van de gelijkmaker van Dolberg, die de indraaiende voorzet vanaf rechts nog net het juiste knikje richting de verste hoek kon geven: 1-1. In de extra tijd tekende de ex-speler van Ajax ook voor de winnende treffer. Een schot annex voorzet van Moussa Wagué werd van richting veranderd, waarna Dolberg goed reageerde en hij van dichtbij de bal achter Benjamin Lecomte werkte.

De teller van Dolberg staat na zaterdagavond op elf doelpunten in de Ligue 1. De Deen was in de laatste vier competitieduels van OGC Nice goed voor drie doelpunten en twee assists. Over een week wacht een uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt toch redelijk uit de verf als de concurrentie niet moordend is. Altijd al gezegd dat hij gewoon speeltijd en vertrouwen nodig heeft.

7 maart 2020 om 22:35

Speeltijd en vertrouwen heeft hij bij ajax zeker wel gekregen. Soms misschien zelfs wel teveel. Kwam er gewoon niet uit mede door ritme en zelfvertrouwen. Mooi om te zien dat hij het goed doet daar

7 maart 2020 om 23:24

23 wedstrijden en 11 goals is redelijk, maar bij Ajax had je niks aan Dolberg zonder zn goals. Dan moet je wel dit moyenne iets verhogen of zo houden om relevant te blijven

Vermoord door ETH. Uit de dood opgestaan in Nice. Klasse Kasper! Nu ook nog vlammen op het EK en je hebt zo een top transfer te pakken. Lange neus naar Ajax.

7 maart 2020 om 22:22

Door zichzelf vermoord... het lukt Traore ook om boven Huntelaar verkozen te worden.,

7 maart 2020 om 22:57

Traore heeft nog niet 40% techniek van dolberg🤦🏾‍♂️. Traore zijn inzet is wat Ten Hag graag ziet maar ik mis Dolberg nu best wel bij ajax

7 maart 2020 om 23:14

Dat is mijn punt niet en hiermee versterk je juist mijn punt. Traore is lang niet zo goed als Dolberg, maar Traore kan Huntelaar wel uit de basis houden terwijl Dolberg juist angstig werd van Huntelaar. Dan lijkt het mij dat het aan Dolberg zelf niet helemaal goed zat.

8 maart 2020 om 02:34

Ik denk dat die twijfel ook is gekomen bij dolberg door dat "eerste spits" uitspraak van ten hag. Het legde toch een soort extra druk op dolberg die bovenop de druk van het altijd moeten presteren bij ajax kwam. Als hij aan het begin van het seizoen had gehoord je moet vechten voor je plek dan is de mindset toch anders. Traore weet dat hij 3e in de pikorde is waardoor je toch minder stress hebt wat zich dan weer uit in vertrouwen aan de bal. Ik denk echt dat het erik ten hag is die hem heeft vermoord.. Die jongen had zo een goeie klik met peter bosz

8 maart 2020 om 02:52

Als je iedere wedstrijd standaard na 60 minuten word gewisseld. En zo om de wedstrijd ernaast staat.. noem ik dat vermoorden. Kasper is een jongen die vertrouwen nodig heeft. Zie onder Bos en nu het vertrouwen dat hij krijgt bij Nice. Het volle vertrouwen heeft hij nooit gehad van ETH.

7 maart 2020 om 23:43

Het was inderdaad een rare keuze van Ten Hag om Dolberg te passeren voor Tadic vorig seizoen.... Laten we nou niet doen of het zo'n gekke keuze van Ten Hag was vorig jaar. Tadic in de spits liet Ajax schitteren. Huntelaar was beslissender in zijn invalbeurten. Pech voor Kasper, maar hij liet het ook niet zien. On: Blij dat Dolberg weer langzaam terug komt op zijn oude niveau. Blijft een briljante spits. Bij Ajax leek de koek op, maar knap dat hij zich zo hervonden heeft in de Ligue 1.

8 maart 2020 om 08:49

Kijk even de wedstrijden terug waarin die vorig jaar speelde. We stonden gewoon met 10 man. Al helemaal in de halve finale....

8 maart 2020 om 10:28

Ten Hag heeft er juist (misschien wel te) veel aan gedaan om hem nieuw leven in t blazen. Heeft echt veel kansen gehad, maar de koek leek gewoon op. Ik hoop oprecht dat hij z'n extreme potentie waar gaat maken daar.

Wat een heerlijke droogkloot blijft het toch. Beslist een derby in de blessuretijd en loopt erbij alsof hij een stukje aan het hardlopen is. Mooi om te zien dat hij het goed doet, blijft een bijzondere speler. Jammer van die blessures.

Goed om te zien dat hij er zelf ook blij mee is, hij is echt gelukkig daar in Nice dat zie je aan alles

8 maart 2020 om 00:08

Jammer dat ten Hag niet met deze jongen kon en wilde werken. Onder Bosz rendeerde hij prima.

Wat een goals weer. Wordt een toppertje dit, let maar op.

Ik denk oprecht dat hij ook zo juicht mocht hij ooit de winnende maken in een WK-finale met Denemarken.

Die heeft natuurlijk een geweldig leven in Nice. Prachtige stad, lekker weer, af en toe een doelpuntje meepikken. Het is hem van harte gegund, baal nog steeds dat hij is vertrokken uit Amsterdam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren