Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karsdorp duidelijk over toekomst bij Feyenoord: ‘Ik heb veel ingeleverd'

Laatste update:

Rick Karsdorp werd dit seizoen door Feyenoord gehuurd van AS Roma. Een doorslaand succes werd de terugkeer van de 25-jarige vleugelverdediger in De Kuip niet, want mede door blessureleed bleef zijn aantal optredens dit seizoen beperkt tot 22. In gesprek met de NOS zegt Karsdorp dat de kans heel klein is dat hij volgend seizoen opnieuw in het shirt van Feyenoord actief zal zijn.

“Ik wil er niet veel over zeggen, want ik heb veel ingeleverd om hier te komen. Ik wilde het plezier terugvinden en dat is zeker gelukt. Maar om dat nog een jaar te doen... Tja, dat is wel een verschil”, zo begint Karsdorp. Hij kreeg voorafgaand aan dit seizoen van AS Roma-trainer Paulo Fonseca te horen dat hij mocht vertrekken. “Ik weet niet hoe hij er tegenover staat, ik heb eerder aangegeven dat ik ervoor openstond om terug te gaan. Maar kijk, de coronacrisis heeft veel veranderd. Er komt van alles voorbij. Als AS Roma mij terug wil hebben, zou ik daar vol voor gaan.”

Er wordt gevraagd hoe de situatie er uitziet als AS Roma geen toekomst in hem ziet. “Dan moeten we kijken naar een andere club. Als de clubs er uitkomen en ik ben daar tevreden mee, zou ik openstaan voor Feyenoord. Maar dat is niet het geval, denk ik. Dat heeft niet alleen met geld te maken. Bart Nieuwkoop komt ook terug en dan loop je hen ook in de weg als je nog een jaar verhuurd wordt. Ik denk dat Feyenoord ook met de toekomst bezig is, Lutsharel (Geertruida, red.) is een hele jonge jongen en hij deed het ook goed. Ik denk dat ze daarmee verder zouden moeten gaan.”

“Ik had gehoopt dat ik hier meer wedstrijden zou spelen en dat ik het nog meer kon laten zien, dan was het nog beter geweest”, gaat Karsdorp verder. Door een liesblessure moest hij dit seizoen een behoorlijk aantal wedstrijden missen. “Het is goed geweest dat ik aan mijn lies ben geopereerd, want daar liep ik jaren mee. Ik zal anders binnenkomen bij AS Roma. Toen was hij (trainer Fonseca, red.) duidelijk en nu zal hij dat wellicht ook weer zijn, maar in de voorbereiding ga ik proberen om mezelf te laten zien.”

Karsdorp zegt dit seizoen niets van AS Roma te hebben gehoord. “Dat is vreemd, ja. Ik maak me niet zo snel druk, ik heb nog een tweejarig contract. Het kan ook een signaal zijn dat ze er klaar mee zijn, al heb ik dat niet gehoord. Het kan alle kanten opgaan”, concludeert de verdediger, wiens contract bij AS Roma nog loopt tot medio 2022. Karsdorp besluit door te zeggen dat hij volgend seizoen bij AS Roma hoopt te spelen. Tegelijkertijd stelt hij dat hij na de zomer ‘zeker niet’ voor Feyenoord zal spelen.

Zie jij Rick Karsdorp alsnog een basisplaats veroveren bij AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij nooit meer het niveau heeft gehaald van zijn eerste periode bij Feyenoord. Ik acht zijn kansen op een toekomst bij Roma dan ook zeer klein. Misschien een middenmotor of laagvlieger in de Bundesliga?

Ik snap de logica niet. Je bent ongeveer 2 jaar geblesseerd geweest en dan kies je in december voor een operatie omdat je al jaren met pijn in je lies zat. Als dat al jaren speelt, had die operatie gedaan toen je 2 jaar in de lappenmand zat. Voor de rest is het niet echt geworden bij Feyenoord wat ze er van gehoopt hadden, maar schijnbaar zit er bij hem wel een bepaalde vorm van tevredenheid. Ik ben benieuwd naar zijn volgende club. Het lijkt mij een lastige markt voor spelers die al een tijdje niet meer top gepresteerd hebben en waar een club toch nog een vergoeding voor wil terugzien.

28 mei 2020 om 08:47

Geopereerd geweest en toch een aantal wedstrijden kunnen spelen. Niet verkeerd lijkt mij. Nu volledig kunnen herstellen en volgend seizoen fit kunnen starten.

Ik had gehoopt dat hij hier weer fit zou worden en dat we nog een half jaar de oude Karsdorp zouden zien. Het tandem Berghuis/karsdorp liep als een trein voor zijn vertrek, maar dit jaar echt helemaal niks meer van gezien. Hopelijk speelt hij volgend jaar weer bij een club waar hij rond de 30 wedstrijden speelt, dan kunnen er wellicht nog mooie dingen gebeuren.

Als we op een 3-5-2 met De Vrij, Van Dijk en De Ligt gaan spelen is hij in potentie de ideale rechtsback.. Hopen op 40 wedstrijden komend jaar

28 mei 2020 om 08:11

Op basis van zijn vorm in het kampioensjaar. Wat een geweldenaar was hij toen. Daarna is het verval wel enorm ingezet; ik zie hem eerlijk gezegd niet meer op dat niveau terugkomen. Ook het afgelopen seizoen slechts sporadisch (hele) goede dingen van hem gezien.

28 mei 2020 om 09:54

Zijn eerste 10 wedstrijden in Feyenoord 1 (na een handvol wedstrijden de afgelopen 2 jaar) waren inderdaad niet best. Sinds de winterstop begon hij weer een stuk beter te spelen. Ook speelde hij in NL elftal gewoon prima wedstrijden en speelt hij beter met betere spelers om hem heen. Ik snap dat het een cliche is, maar voor sommige spelers maakt dit een wereld van verschil

28 mei 2020 om 11:28

''een stuk beter'' dan slecht is nog steeds niet goed.hij heeft maximaal een handje vol wedstrijd echt goed gespeeld , voor de rest was het maximaal een magere 6 of lager.tegen Willem2 speelde die bijvoorbeeld een wereld pot , tegen (voor eredivisie begrippen) een lastige tegenstander (ben zn naam kwijt).in die wedstrijd was hij bijna weer de raket die hij 2 jaar geleden was. In de meeste wedstrijden leken zn sprintjes alsof ie poep in zn broek had.heeft helaas niet gebracht wat er van hem werd verwacht, zou lekker met Geertruida op rechtsback spelen , daar heb ik veel vertrouwen in. Nieuwkoop tsja , die doet mee voor spek en bonen , ik zie hem het liefst vertrekken maar de selectie is al extreem smal.

28 mei 2020 om 08:21

In potentie de ideale rechtsback? Waarom dat dan? Hij heeft al jaren het niveau uit het kampioensjaar van Feyenoord niet gehaald en heeft een rijke historie aan (zware) blessures. Ik zie op het moment eigenlijk geen Oranje-waardige speler in Rick. Helaas. Ik had gehoopt dat hij de lijn van Feyenoodr door had kunnen trekken bij AS Roma.

28 mei 2020 om 09:57

Snel, fysiek sterk, goede voorzet. Zie hem wel als een betere variant van bijv Dumfries ja

28 mei 2020 om 08:25

Mee eens, maar dan moet hij wel eens een keer dit geraken. Want dit seizoen vond ik hem geen meerwaarde hebben. Dan kun je als Feyenoord zijnde beter investeren in een Geertruida of Nieuwkoop. Bij doorontwikkeling van deze spelers ontstaat enige transferwaarde.

28 mei 2020 om 08:27

Beter dan Hateboer?

28 mei 2020 om 08:55

Ja, een fitte Karsdorp is beter dan Hateboer. Hij is alleen nooit fit

28 mei 2020 om 11:18

En toch denk ik dat Karsdorp op mentaliteit wordt geklopt door Hateboer. Je moet weten dat Hateboer echt keihard voor heeft getraind om uiteindelijk de Serie A door te komen en hij spreekt ook prima Italiaans, waar Karsdorp eerder aangaf dat hij voornamelijk leunde op zijn vriendin. Grande Hateboer, hopelijk maakt hij nog een stap hogerop, al moet ik zeggen dat Atalanta echt een prachtige club is geworden nadat ze zijn gepromoveerd naar de Serie A en beschikken ze over een fantastische jeugdopleiding. Hopelijk blijft Gasperini gewoon tot het einde van zijn trainersloopbaan en winnen ze nog iets moois zoals de Coppa Italia waar ze redelijk dichtbij waren.

28 mei 2020 om 09:17

Denk niet dat Feyenoord genoeg geld heeft klaarliggen voor De Vrij, Van Dijk, De Ligt én Karsdorp. Denk dat je er daar minstens 1 van moet laten voor wat t is..

28 mei 2020 om 09:51

Het was tenslotte Koeman die de 3-5-2 van Feyenoord naar Oranje heeft gekregen dus een klein bedankje vanuit Milaan, Liverpool en Turijn zou welkom zijn

Pffff het is wat zeg. Van 50x modaal naar 10 x modaal. Ik zelf zou 't ook erg zwaar vinden om naar 10 x modaal te gaan ja.. Moet er niet aan denken.

28 mei 2020 om 10:55

Vanuit jouw situatie naar 10x modaal gaan zal je vast niet erg vinden inderdaad. Snap echt niet waarom je het zo belachelijk maakt. Als je ineens 5x zo weinig gaat verdienen, is dat toch voor iedereen aanpassen? 2 miljoen of 4 ton is nogal een groot verschil he. Maar goed, jij zal het vast niet erg vinden om van 2 miljoen bij de ene werkgever, naar 4 ton bij een andere werkgever te gaan...

28 mei 2020 om 17:53

Oke, met dat verschil dat zijn eten net zo duur is als mijn eten. Volgens mij moet je van 4 ton toch aardig rond kunnen komen? Zelfs de M.p. verdient niet 4 ton. Volgens mij mogen ze best eens wat nederiger zijn. Wat verwacht je dan van zo'n opmerking dat we hem zielig vinden?\wat die eigenlijk zegt is, hij kan het niet opbrengen om voor dat geld profvoetballer te zijn?

Ik wil er niet veel over zeggen???????.
Veel ingeleverd hij heeft weer mogen voetballen in rome had hij waarschijnlijk in het suportersvak gezeten.

De koptekst lezend, dacht ik dat hij bedoelde dat hij veel van zijn voetbalkwaliteit heeft ingeleverd. Maar nee...... een speler mét zelfreflectie is zeldzaam in deze wereld. Hij bedoelde uiteraard zijn salaris. Welkom in de voetbalwereld. Dat hij ook maar dénkt nog een kans te zullen krijgen in Rome zegt veel over zijn gebrek aan zelfreflectie. Karsdorp mag blij zijn als hij bij clubs als Utrecht terecht kan. Hij voetbalt zonder enige intelligentie. Maar ja, als ik dan denk hoe hij achterin een taxi zit, begrijp ik dat ook weer wel.

28 mei 2020 om 08:32

Je maakt er wel een heel negatief stukje van voor iemand die eigenlijk alleen aangeeft dat de bal bij Roma ligt.

28 mei 2020 om 08:40

De bal ligt vooral bij Karsdorp zelf. Maar dat beseft hij zich klaarblijkelijk niet, omdat hij vindt dat hij andere spelers in de weg loopt (bij Feyenoord dan). In die positie bevindt hij zich echter totaal niet. Heeft al jaren niets gepresteerd. Maar dat ziet hij niet. Dat het wat negatief is klopt ook wel, omdat ik niet zo goed tegen mensen kan die zichzelf schromelijk overschatten.

28 mei 2020 om 08:55

Het getuigt van veel zelfreflectie dat hij begrijpt dat Feyenoord met jongens als Nieuwkoop en Geertruida verder wilt dan met Karsdorp dus waarom je frustraties eindelijk los kan op Karsdorp is mij een raadsel. En dat hij voor z’n kansen wilt gaan is natuurlijk heel fout van hem... wat moet een topsporter dan zeggen? “Het gaat me niet lukken bij Roma dus ik ga mijn best niet doen” wat stel jij je aan zeg. Hij geeft zelfs aan dat het niet een goede periode was en alsnog maak jij eruit op dat hij zich overschat en dan durf jij over intelligentie te praten? Moet wel diep zitten dit.

28 mei 2020 om 09:09

Zoals Dneres schrijft, zo las ik het ook over Karsdorp. Nu met coronatijd is het sowieso al moeilijk om transfers te doen maar buiten dat. Als Karsdorp iets had laten zien om om de weg terug te zijn had Feyenoord wellicht iets geprobeerd bij Roma. Maar dit seizoen echt geen enkel teken gezien dat dit wel het geval is. Feyenoord moet al zuinig aan doen, dan gaan ze echt niet geld steken in Karsdorp als je al een Geertruida hebt lopen. Volgens mij heeft Karsdorp dit juist zelf ook wel door.

28 mei 2020 om 09:26

Hoeveel azijn heb je op. Hij geeft juist aan dat Feyenoord verder zou moeten gaan met de jeugd en hij die anders in de wegloopt. Ik nog nooit een speler dit horen zeggen. Juist heel veel bewondering voor deze instelling.

Nou Rick, niet lullig bedoelt, maar ik denk dat Feyenoord je ook niet wilt hebben obv je prestaties afgelopen seizoen. Je hebt niet bewezen aanzienlijk beter te ziijn dan Geertruida (die veel goedkoper is ene en stuk jonger) en nu komt ook nog Nieuwkoop terug en hebben we Hall nog achter de hand. Financieel zit Feyenoord al in zwaar weer, dus reken er maar neit op dat er er opnieuw bij je wordt aangeklopt.

28 mei 2020 om 08:57

Dat geeft hij toch zelf ook aan dat hij die jongens alleen maar in de weg zou zitten... als Feyenoord het financieel kon dan zou Karsdorp nog een seizoen in de Kuip te bewonderen zijn, maar het is te veel geld voor iemand waar je geen zekerheid bij hebt.

28 mei 2020 om 09:03

Zelfs al had Feyenoord het geld zouden ze Karsdorp niet binnen halen heeft amper wat laten zien.

Nee, de tegenwoordige Karsdorp is niet de Karsdorp van zijn eerdere periode. En ik vraag me af of hij ooit weer helemaal fit wordt. En dat voelt hij zelf ook wel aan, want een terugkeer bij Feyenoord zit er normaal gesproken niet in, want hij gunt Nieuwdorp en Geertruida speelminuten. Dat is een teken aan de wand. Of het gaat hem echt om geld of hij ziet dat hij zijn concurrenten niet voor kan blijven...

28 mei 2020 om 11:30

Ik denk dat karsdorp zich realiseert dat een voetbal carriere niet heel lang duurt en vooral voor iemand met zijn blessure geschiedenis. Hij wil denk ik voor het geld gaan en feyenoord gewoon zijn eigen spelers laten ontwikkelen.

Misschien een onpopulaire mening. Maar mensen halen altijd het kampioensjaar van Feyenoord erbij als het gaat om Karsdorp zijn kunnen. Je hoort kreten als als hij zijn oude vorm haalt en is nooit meer de oude geworden. Zal het niet nu na jaren deze man te zien sukkelen zo zijn dat dat kampioensjaar van Feyenoord gewoon een uitschieter van zijn kunnen was dat deze man boven zichzelf uit steeg en dat wat wij nu zien gewoon zijn normale niveau is.er zijn altijd uitschieters kwa vorm tijdens seizoenen van veel spelers hun carriere. Tenzij je Messi of Ronaldo heet dan heb je wel eens een uitschiet seizoen met mindere resultaten

28 mei 2020 om 10:15

Karsdorp is sinds het kampioensjaar ook helemaal niet meer fit geweest door al die langdurige blessures. Ik wil hem pas beoordelen als hij over langere periode weer veel wedstrijden speelt en fit blijft. Dan kunnen we zien hoe goed hij nog is.

28 mei 2020 om 10:25

Nee, dat was totaal geen uitschieter. Het probleem is nu gewoon dat hij erna enkele zware (oa knie) en structurele (spier) blessures heeft gehad en erna ook nooit structureel fit is geweest (dit seizoen ook weer een operatie ondergaan). Dan gaat je niveau gewoon drastisch naar beneden. Aan zijn techniek, (aanvallend) inzicht, snelheid, etc. kan je zien dat het gewoon een erg goede speler is. Alleen ja; (structureel) fit zijn is ook erg belangrijk.

Heb wel gelachen dit jaar om Karsdorp: domme interviews, kwam binnen als grote man zonder wedstrijdritme en liep als een kip zonder kop over het veld. Was vaak een van de minste spelers. En dat het filmpje in de taxi, haha. Alhoewel ik moet zeggen: toen hij een aantal jaar geleden debuteerde in het NL-elftal vond ik hem wel sterk spelen in die periode. Hopelijk komt hij terug op dat oude niveau en laten we hopen dat hij nu minder speelde ivm ritme en blessures..

Ik ben toch wel benieuwd waar de toekomst van Karsdorp ligt. Hij speelde al niet bij Roma en ik ga ervanuit dat ze hem wel hebben gevolgd terwijl hij was verhuurd. Ik kan me niet voorstellen dat hij nu opeens weer in de plannen voorkomt. Roma zal hem denk ik willen verkopen. Dat was vorig seizoen eigenlijk al het plan.

Als ik het goed heb heeft Rick Karsdorp bij AS Roma nog een contract tot medio 2022. Dat zal een contract zijn met (financieel gezien) een gouden randje. Vervelend punt voor Karsdorp is dat de tijden in de voetballerij dat de financiele bomen tot in de hemel groeiden voorbij zijn. Van de een op de andere dag, als gevolg van de uitbraak van het Corona-virus. Het is te hopen dat de tijd van extreme salarissen in de voetballerij voor eens en altijd voorbij is. Zeker en vooral voor spelers die het aanbrengen van ontelbare, niet-uitwisbare plakplaatje op al hun lichaamsdelen kennelijk belangrijker vinden dan het leveren van sportieve prestaties. Ik wens Rick Karsdorp veel succes bij het vinden van een club waar hij, naast het ontvangen van een mooi salaris ook voldoende speelminuten krijgt.

Lekker die 2 jaar nog cashen en slim met je geld om gaan. Kan ie daarna altijd nog bij een goede club in Nederland terecht, mits ie volledig fit kan worden. En anders hoeft ie in ieder geval niet meer te werken.

Mits fit is ie voor ons een prima back. Mits, is wel een sleutelwoord in deze. Veel plezier bij je volgende uitdaging pik.

@palko Je hebt een goed betoog tot je ineens iets over plakplaatjes zegt. Waarom haal je dat totaal niet ter zake doende "uiterlijk vertoon" er bij alsof het ter zake doet ? Wesley Sneijder Heeft dat ook bijvoorbeeld. Ik vind het absoluut niet mooi, bij helemaal niemand. Maar het heeft toch verder niks te maken met hoe die gasten presteren ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren