Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim Benzema verlost Real Madrid in blessuretijd met prachtige uithaal

Laatste update:

Real Madrid heeft zaterdag het derde opeenvolgende gelijkspel weten af te wenden in LaLiga. Na remises tegen Real Sociedad (1-1) en Atlético Madrid (1-1) leek zaterdag ook een gelijkspel te volgen in de thuiswedstrijd tegen nummer zeventien Elche, maar dankzij een dubbelslag van Karim Benzema was dat niet het geval: 2-1. Zijn laatste doelpunt maakte de aanvaller in de eerste minuut van de blessuretijd. Real Madrid neemt de tweede plek over van Barcelona, dat een punt minder heeft en maandag in actie komt tegen Huesca.

Zinédine Zidane voerde vier wijzigingen door ten opzichte van de wedstrijd tegen Atlético Madrid (1-1) van zondag. De meest opvallende was de entree van Sergio Ramos: de verdediger is hersteld van zijn meniscusblessure en stond voor het eerst sinds 14 januari op het veld. Verder maakten Federico Valverde, Isco en Vinícus Júnior hun rentree, waardoor Luka Modric, Rodrygo en Marco Asensio naar de bank verdwenen.

De eerste helft ging vrij geruisloos voorbij. Real Madrid was de bovenliggende partij, maar creëerde eigenlijk maar één grote kans: Benzema wist een counter in minuut 36 niet te bekronen, toen hij na voorbereidend werk van Vinícius naast schoot vanuit een kansrijke positie. Het eerste gevaar van Elche volgde enkele minuten later. Thibaut Courtois moest zich strekken om de bal uit het strafschopgebied te tikken in een hachelijke situatie. In de blessuretijd kwam Casemiro aan de overzijde en teenlengte tekort om een schot van Valverde en beslissende tik mee te geven.

Ook na de pauze duurde het even voordat er serieuze kansen waren. Na iets minder dan een uur dook Guido Carrillo op voor Courtois, die zijn hand nog net tegen diens schot aan kreeg. Maar kort daarna ontsnapte Dani Calvo uit de rug van Raphaël Varane na een corner van Tete Morente en kopte hij raak via de onderkant van de lat: 0-1. Zeventien minuten voor tijd kwam Real Madrid langszij, toen Luka Modric mede-invaller Karim Benzema met een scherpe voorzet in staat stelde om van dichtbij raak te koppen. Een kopbal van Casemiro zeilde daarna over en doelman Édgar Badía keerde een schot van Nacho Fernández, waardoor een gelijkspel aanstaande leek. In de blessuretijd volleerde Benzema vanaf de rand van het zestienmetergebied echter op heerlijke wijze raak, nadat Casemiro de bal teruglegde: 1-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 maart 2021 om 18:39

Succes met de Bruyne halen. Die laat ik echt niet gaan. Heeft net voor 5 seizoenen getekend bij mijn Ajax carrièremode.

13 maart 2021 om 19:04

Wtf bro

13 maart 2021 om 21:07

RMCF12 kennelijk zegt de Sjeik dit.

Onnodig zo zwaar voor onszelf gemaakt, maar gelukkig nog de winst! Het spel is echt veel te statisch, al bijna twee seizoenen lang, hier moet echt wat aan veranderen willen we weer een serieuze dreiging vormen voor de Champions League.. Erg blij dat we toch nog gewonnen hebben, prachtgoal van Benzema, geweldige assist van Rodrygo!

13 maart 2021 om 18:15

Jazeker ramos drukte eerst de tegenstander naar beneden met z’n arm. Dus ze hielden elkaar beide klem, zelfde geval als salah en ramos. Maar in de herhaling zag ik dat ramos de bal niet raakte en gewoon de man van achter dus was benieuwd

Ik hou van Benzema. Wat een wereldvoetballer is dat ook.

Karim Benzema! Al jaren een van de belangrijkste spelers van ons team, en blijft maar aan de lopende band scoren. Heerlijk zo in blessuretijd, ondanks dat we weer dramatisch hebben gespeeld.

Dit soort wedstrijden winnen maakt je kampioen. Het zal moeilijk worden maar ik geloof echt nog in. Het spel was dramatisch, maar gelukkig zijn de 3 punten binnen, dat geeft vertrouwen voor Atalanta. Dit team heeft op zoveel posities vers bloed nodig. Gracias Benz!

13 maart 2021 om 18:30

Het was echt slecht poeh. Maar idd 3 punten. Benz gelukkig opgestaan. Ook met Kroos en Modric en ook Rodry ging het beter. Heerlijke combinatie tussen Rodry en Benz. Belangrijke winst. Trouwens je mist niks bij jeweetwel, enkel geschreeuw van de kanarie. Ongekend!

13 maart 2021 om 18:49

Kampioen worden ze niet meer dan hadden ze minimaal van Atletico en Sociedad moeten winnen.

13 maart 2021 om 21:37

Hoe zeer ik Real ook graag kampioen zie worden schat ik helaas in dat Atletico zulke wedstrijden ook lelijk kan winnen. Dat past namelijk wel heel erg bij hel spel van Atletico en Simeone.

Schakelde net in en dan zo’n geweldige en belangrijke goal, altijd mooi.

Geweldige speler, geweldige spits, geweldige goal. Heeft Ronaldo doen vergeten. Hala Madrid !!!

13 maart 2021 om 18:20

Iets meer respect voor Ronaldo please, Ja Benz doet het goed maar Ronaldo maakte bijna 2x zoveel goals als dat Karim nu doet.

13 maart 2021 om 18:27

Haha nee joh. Benz heelt de wond enkel maar dan gaat de wond weer open en komt Benz weer even om em te dichten. Maar een Haaland of Mbappe zal nodig zijn om die wond compleet te dichten. Hazard kwam maar die heeft helaas enkel zout op de wond gestrooid.

13 maart 2021 om 19:50

Wat kan jij overdrijven zeg. Goede spits maar niet niveau Lewandowski ofzo.

Waarom blijf je steeds weer Nacho en Lucas opstellen Zidane? De twee slechtste spelers van Real! Ongelofelijk!!!!!!

13 maart 2021 om 18:15

Ga je schamen man Nacho heeft net twee geweldige maanden achter de rug en Vazquez was van december tot half januari de best spelende. Pure madridistas.

13 maart 2021 om 18:25

Ik snap zulke reacties ook totaal niet. Zegt genoeg dat ze het weinig volgen.

13 maart 2021 om 18:27

Echt schaamteloos gewoon. Niks minder

13 maart 2021 om 19:24

Sosuhzv, ik ben het eerlijk gezegd wel met hem eens wat betreft Lucas. Hij was/is prima op de back positie, maar op rechtsbuiten is hij echt verschrikkelijk. Tussen december en half januari toen hij volgens jou de best spelende was (naar mijn mening was dat Modric, maar goed) stond hij op de back en vandaag als buitenspeler. Wat was hij vandaag weer slecht zeg op rechtsbuiten. Toen Ramos eraf ging en Lucas op rechtsback ging deed hij het wel naar behoren. Maar rechtsbuiten alsjeblieft niet. Dan liever een Asensio of Rodrygo.

13 maart 2021 om 19:45

@R.madridista Niet mee eens. En kijk het is niet dat hij top Real kwaliteit is maar hij doet gewoon zijn ding, zeker nu er maar weinig opties zijn. Hij is top geweest, hard werken en ook in matches als rechtsvoor, met achter hem Carva. Toen ging het juist sterk totdat Carva er weer uit lag. Maar Vaz was belangrijk, (idd ook op de rechtsback positie), die kopgoal, assists op Benz, hard werken e.d. dus vind de disrespect gewoon jammer maar goed.

13 maart 2021 om 18:16

Omdat Vázquez op de rechtsback stiekem een best goed seizoen aan het spelen is en Nacho het eigenlijk ook niet zo slecht doet.

13 maart 2021 om 18:33

Vandaag was het inderdaad matig. Maar heb jij Odriozola dit seizoen al een goede pot zien spelen? Ik zeg trouwens als rechtsachter. Vandaag moest hij zich ook bezig houden met een mannetje voorbij te steken en dan wordt het moeilijk.

13 maart 2021 om 19:29

Nounou Lierse, hij speelt best een prima seizoen hoor die Vazquez dus vind het niet erg om hem op rechtsback te zien. Maar om nou te zeggen 'heb jij Odriozola een goede pot zien spelen' vind ik wel heel raar om te lezen. Hij heeft welgeteld 315 minuten gespeeld dit seizoen. Dit is zo'n 3,5 wedstrijd...

13 maart 2021 om 19:48

Ik was altijd fan van Odriozola vroeger. Maar wanneer heeft hij nu echt een goede pot gespeeld bij Real? Je kunt dan wel zeggen “Zidane heeft hem geen kansen gegeven”, maar daar moet ook reden voor zijn.

13 maart 2021 om 20:34

Is dat zo? Zat spelers die van Zidane geen kans kregen. Ik geloof in geen 100 jaar dat daar altijd een goede, correcte, objectieve reden voor is/was. Bij Odriozola wil ik het nog geloven hoor, gezien de feedback die we lazen van zijn periode in Munchen maar er zomaar vanuit gaan vind ik moeilijk.

13 maart 2021 om 21:25

Nu ik heb Odriozola nog geen wedstrijden zien spelen zoals Vázquez dit seizoen al in periodes gedaan heeft. Ik snap dus dat er geen behoefte is om dan daar opeens Odriozola te gaan zetten. Daarnaast is Vázquez ook echt wel een makkelijk pispaaltje.

14 maart 2021 om 01:32

Nacho is één van onze beste spelers sinds hij terug is van zijn blessure en we zonder Ramos speelden. Springplank je weet niet waarover je praat.

Karim Benz pff, hij mist kansen maar maakt daarna gewoon een wereld goal! Motm voor mij.Verder moet Mendy echt goed in de spiegel kijken. Vazzie en Isco hoef ik voorlopig niet meer te zien.

13 maart 2021 om 18:22

Absoluut baas, als het niet van hem komt houdt het snel op vaak. Of de 2e topscorer Casemiro moet weer even opstaan. En trouwens Rodrygo, echt een topper. Heerlijke combinatie met Benz hoor. Slimme speler.

13 maart 2021 om 18:31

Ja mooie combi met Benz idd. Die twee begrijpen elkaar best goed.

13 maart 2021 om 22:15

Rodrygo is altijd al verrweg een slimmere speler geweest dan Vinicius. Aangezien beiden het best tot hun recht komen op de LW positie, lijkt mij de keuze dus snel gemaakt

Drie punten en snel weer vergeten. Benzema redt Zidane maar weer eens. Vooraf zag ik een 4231 formatie met een blok Valverde en Casemiro. Maar dan zie je op het veld dat het een 532 is. Tegen Getafe ging dat goed, maar (een hele grote maar) toen speelde Marcelo als Wingback en Mendy centraal. Toen kon Marcelo focussen op zijn sterkste punt: aanvallen en Mendy op zijn sterkste punt: Verdedigen. Maar vandaag was weer eens duidelijk dat Mendy totaal niet kan aanvallen. Schandalig ook dat iedereen dat ziet behalve Zidane. Vandaag is ook duidelijk geworden dat Kroos en Modric altijd moeten spelen.

Echt waar niet normaal hoe ondergewaardeerd deze Benzema is bij Real. Als hij twee a drie wedstrijden matig speelt mag die van sommige fans alweer vertrekken. Zie hem over een seizoen of twee gewoon via achterdeur vertrekken ondanks wat hij voor de club welniet heeft betekent.

Vorig seizoen waren de echte uitblinkers Benzema en Ramos en die sleepten continue de volle buit in dit soort late minute situaties binnen waardoor uiteindelijk Real La Liga pakte. Nu is wederom Benzema als een van de weinige spelers die dit team op sleeptouw neemt.

Als Real straks weer met La Liga vandoor gaat moeten ze een standbeeld van Benzema plaatsen in Madrid. Hij doet keer op keer zijn bijdrage leveren met zo een matige aanvoer.

Gefeliciteerd real fans, ondanks matige vertoning zal niemand terugblikken op de manier van winnen als dit jullie een landstitel oplevert.

Ik hoopte stiekem nog op 2 puntenverlies, maar het mocht niet zo zijn :D.

13 maart 2021 om 18:18

Ik denk dat letterlijk geen enkele Real supporter van Benzema af wilt? De meeste reacties zijn dan ook gewoon puur respect voor hem en vorig seizoen is hij tot speler van het jaar verkozen. Er is wel eens kritiek op hem omdat hij soms wat teveel kansen laat liggen. En dergelijke kritiek mag gewoon. Dan ben je niet plots een hater of iets dergelijks.

13 maart 2021 om 18:20

Nou, ik meende toch echt vaak zat comments te lezen waarin werd gezegd dat Benzema geen killer is en dat Real een echte spits nodig heeft die Benzema even komt vervangen. Met name als het op de CL neerkwam.

13 maart 2021 om 18:29

Een echte killer is hij dan ook niet. Dat mag toch gewoon gezegd worden? Want dat neemt niet weg dat hij al twee jaar samen met Courtois de meeste belangrijke speler van Real Madrid is.

13 maart 2021 om 18:50

Hij is ook geen killer, althans dat vind ik, en dat zeg ik ook vaak ja.

Hij is wel een geweldige speler die heel veel andere dingen goed kan. Het is ook meer smaak denk ik wat betreft de spits positie. Ik zie liever een klassieke 10 met een dodelijke spits, dan een voetballend sterke spits.

13 maart 2021 om 23:53

Nou Moyashi, eerlijk waar, ik denk dat 98% van die 'fans' trollen zijn. De echte fans staan achter Big Benz hoor.

13 maart 2021 om 18:22

Zoals Lierse zegt: De echte fans waarderen Benzema enorm. Het is geen pure nummer 9 zoals een Suarez of Lewandowski, maar enorm belangerijk voor Real. Als hij niet scoort dan valt hij wel op met zijn combinaties of dribbels tussen de linies.

13 maart 2021 om 18:47

@lukamodric Of met het missen van kansen, wat dan ook terecht wordt benadrukt.

13 maart 2021 om 18:22

Karim wisselt periodes van goed voetbal af met matig voetbal. Zijn probleem is dat hij geen killer is voor de goal (ironisch om dit nu te zeggen nadat hij 2x scoort). Als je zijn wedstrijden ziet, heeft hij (vaak) 100 kansen nodig om 2x te scoren.

Vandaag red hij Real wel weer tegen een oh zo sterke Elche, altijd lastig thuis.

13 maart 2021 om 18:48

@ecthelion

Exact. Mensen hebben alleen last van recency bias, waardoor ze al zijn gemiste kansen vergeten en ineens denken dat het een goalgetter is.

13 maart 2021 om 19:32

Ecthelion en Chi7,

Geen recency bias hoor. Ik vond Benzema al heerlijk om te kijken toen samen met Ronaldo, omdat ze zo goed bij elkaar pasten. Benzema heeft een fantastische techniek en heeft elke wedstrijd wel een paar heerlijke acties. Voetballend is hij uitmuntend en hij kan zo'n beetje alles. Niemand zegt dat Benzema een goalgetter is, maar zonder hem is het veldspel al helemaal naar de klote, zie de wedstrijd tegen Valladolid bijvoorbeeld.

13 maart 2021 om 20:27

R. madridista

Dat zeg ik, bij vlagen vind ik hem een geweldige speler die gewoon past in het systeem. Toch blijft scoren zijn grootste taak, waar sommigen, zoals Chi7 en ik terecht kritisch op kunnen zijn. Hij mist gewoon te veel kansen voor een spits die al zo lang bij Real speelt.

Ik vraag me wel eens af of Benzema niet beter op de nr. 10 positie terecht kan.

13 maart 2021 om 19:09

@moyashi, wel beetje bij de tijd blijven. Het is inmiddels 2021, dat soort commentaar wat jij beweert te hebben gelezen dateert van 2012

13 maart 2021 om 19:52

Het zou best enkel de trolls kunnen zijn die zich zogenaamd fans noemen, maar dit geldt niet alleen voor Benzema. Grote spelers lijden eenmaal onder dit soort kritiek. Denk alleen dat Benzema net juist goeie medespelers mist voorin om vaker tot scoren te komen. Vind daarom niet altijd de kritiek terecht.

Lekker Benz, koning van de extra tijd! Verder snel vergeten, op naar Atalanta!

Big Benz redt de boel maar weer eens, waarom ook niet? Altijd moeten de goals van Benzema komen, want de huidige vleugelspelers, gaan het echt niet voor je doen. Ik zeg je eerlijk. Ik heb liever Vazquez aan de rechterkant dan een Asensio. Hazard viel onopvallend in, maar oke logisch. Kerel komt terug van blessure.. Maar in Hazard, heb ik echt geen vertrouwen meer. Nu moet die weer bouwen qua speelminuten, en zul je zien dat die na 3 wedstrijden alweer geblesseerd raakt. Gelukkig pak je in blessuretijd nog de overwinning, maar hier moet je echt niet blij mee zijn. Sjezus, wat is dit Real slecht tegen kleine teams die de bus parkeren. Mocht Mbappe in de zomer niet lukken, dan wil ik wel met een 442 het seizoen in met Benzema en Haaland voorin. Goed voor 50+ goals bij elkaar in alle competitie's.

13 maart 2021 om 18:24

Ik ben benieuwd welke namen je wilt zien in die 442 en welke variant? In een ruit met Casemiro, Kroos, Modric/Valverde en Isco/Hazard. Of met een blok van twee met Kroos/Casemiro, Modric/Valverde en dan met flankspelers.

13 maart 2021 om 18:43

Ik wil gewoon puur iets nieuws. Het is maar een idee wat ik nu roep om volgend seizoen met Benzema en Haaland voorin te spelen zonder vleugelspelers. Maar daarvoor wacht ik af hoe de zomer eruit gaat zien. Daar ga ik wel vanuit dat er veel dingen gaat gebeuren bij Real, want Perez kan het gewoon niet maken om voor de tweede keer op rij geen inkomende transfers te doen. Iedereen ziet het probleem van Real, en dat is dat we moeilijk scoren. Als je mij vraagt, is het meer realistischer om Haaland te halen, dan Mbappe. Of Mbappe moet binnenkort met het nieuws komen dat die zijn contract niet gaat verlengen, want dan gaat PSG hem denk ik wel verkopen en kan Real aan de operatie beginnen.

13 maart 2021 om 18:53

In alle eerlijkheid: dit Real kan toch niet interessant zijn voor een Mbappe of Haaland kom op. Los van het feit dat ze financieel niet haalbaar zullen zijn kan ik me ook niet voorstellen dat ze naar Real gaan op basis van sportieve ambities. Dan zal het toch echt City, PSG of Bayern zijn

13 maart 2021 om 18:56

@ikbengoed

Volgens die theorie zouden alle voetballers altijd naar de beste club(s) van het moment willen gaan. Dat strookt natuurlijk niet met de werkelijkheid en de transferhistorie.

Zelfs toen Real jaren lang niet verder kwam dan de achtse finale in de CL wisten ze spelers van het kaliber Cristiano en Kaka te halen.

13 maart 2021 om 18:59

In het geval van Haaland en Mbappe zal dat ook zeker zo zijn, die krijgen simpelweg beter opties dan het Real van dit moment

13 maart 2021 om 19:02

Ronaldo kwam in 2009 ook naar Real nadat ze telkens niet verder kwamen dan de laatste 16 in de CL. Zelfde geldt voor Kaka, Xabi Alonso en Benzema.

13 maart 2021 om 19:05

Ben je dom of doe je dom? Chi7 geeft toch aan dat Real in 2009 ook niet bij de absolute top hoorde, maar toch zulke grote namen had aangetrokken. Ronaldo had naar Barca kunnen gaan of blijven bij Man Utd, want die waren op dat moment beter dan Real. Maar toch koos Ronaldo voor Real.

13 maart 2021 om 19:08

Mbappe en Haaland zijn buitencategorie in een andere tijd, daarbij zat Real er financieel toen warmer bij dan nu; ik zie het niet gebeuren

13 maart 2021 om 19:14

Ronaldo was zeker in 2009 een koekenbakker? Mbappe heeft nog een contract voor een jaar en wilt niet verlengen. Dus PSG moet lager zitten qua vraagprijs of hij loopt volgend jaar gratis de deur uit. Haaland weet ik niet wat die moet kosten.

13 maart 2021 om 19:22

Ik ben realistisch, dat jij dat interpreteert als dom zegt vooral iets over je eigen naã¯viteit als het aankomt op het feit dat beide spelers sportief en financieel gewoon betere opties zullen hebben. Mbappe verlengt gewoon geen zorgen, ik zou ook roepen dat Real mijn droomclub is om 10 miljoen per jaar meer te versieren en op het laatste moment bij te tekenen. Haha fijn weekend

13 maart 2021 om 19:29

Ach ikbengoed83, je hebt gelijk dat sommigen doen alsof Haaland en Mbappé wel even naar Real Madrid komen. Maar jij bent dan weer het tegenovergestelde aan het doen alsof het zeker is dat ze dat niet doen.

13 maart 2021 om 19:33

@lierse1997: Het ligt voor de hand dat de grootste bieder met front row seat voor een CL zege ermee aan de haal gaat. Dan kom je al gauw bij City, PSG of Bayern uit logischerwijs. Real voldoet daar simpelweg niet aan, puur logisch gezien

13 maart 2021 om 19:50

Maar die teams (behalve Bayern) hebben totaal geen gelijkaardig aanzien bij de jeugd als Real Madrid en Barcelona. Dat moet gewoon meegenomen worden in de redenering.

13 maart 2021 om 19:58

Hoe zwaar zou dat aanzien meewegen als je ergens anders 10-15 miljoen per jaar meer krijgt en ook daadwerkelijk kans maakt op de CL zege?

13 maart 2021 om 20:31

Vraag dat aan Ronaldo in 2008.

13 maart 2021 om 20:38

Je leest ook gewoon niet wat Chi zegt. Alsof Benzema, Ronaldo en Kaka destijds geen betere opties aangeboden kregen dan de standaard nummer 2 in Spanje die elke classico kansloos onderuit ging en in de CL niet verder kwam dan de 1/8e finale tegen clubs als Lyon

13 maart 2021 om 20:40

Real zat er toen financieel warmer bij dan nu? Nou nee hoor, dat is lachwekkende onzin. Ook nu nog draait Madrid een omzet waar op 2 clubs na iedereen onder 2/3e zit. City, Bayern, Liverpool kunnen Haaland en Mbappe wel halen volgens jou terwijl ze twee derde van de omzet draaien? Grapjas

13 maart 2021 om 21:23

Real Madrid speelt geen rol van betekenis meer in de top van Europa, ik kan me voorstellen dat dat niet leuk is om te horen maar helaas; de feiten liegen er niet om. 3e achter Barca en Atletico om over de CL nog maar te zwijgen. Sorry ik zie gewoon niet waarom ze met al die mindere factoren voor Real zouden kiezen.

13 maart 2021 om 21:27

Het moment waarop Ronaldo en kaka naar real gingen was Real nog erger. Ettelijke jaren na elkaar was de kwartfinale altijd het maximum. Je bent gewoon hetzelfde als de mensen waarmee je constant in discussie gaat. Je denkt de waarheid in pacht te hebben. Terwijl niemand weet wat er met Mbappé en Haaland zal gebeuren.

13 maart 2021 om 21:35

Ook ik weet dat niet, echter is de kans dat ze komen gewoon aanzienlijk kleiner dan de kans dat ze naar City PSG of Bayern gaan

14 maart 2021 om 02:14

@Ikbengoed, het is nu eenmaal zo dat Real Madrid ongeacht hun prestaties in wat voor periode dan ook, een grote aantrekkingskracht heeft. Het is ook niet zo vreemd dat voetballers graag willen spelen voor de beste, meest succesvolle en grootste club in de geschiedenis. Dat is toch ook altijd gebleken?

14 maart 2021 om 09:12

Meest succesvolle club uit het verleden gebaseerd op prijzen eens, maar beste en grootste club valt toch echt te betwijfelen. Daarbij gaat het om in het verleden behaalde resultaten. Die jongens willen prestaties in het heden en een grote zak geld. Dat gaat bij het Real anno 2021 niet gebeuren de komende 3 jaar

Neeeee dit meen je niet!!! Week in week uit weer Real met een laatste minuut goal waardoor ze toch de punten pakken... wat is dit zonde!

13 maart 2021 om 18:43

Wat maak je je druk om Real? Lol, dit Real gaat geen rol van betekenis spelen in La Liga. Veel te matig, en we kunnen niet blijven leunen op de goals van Benzema.

13 maart 2021 om 19:03

Hahah, soms denk ik dat dit het VZ account van Sierd is.

Jammer, maar met opgeheven hoofd naar de volgende wedstrijd. De walkover, waar iemand het over had in live meepraten heb ik niet gezien. Handhaven dit jaar en bouwen aan een sterker team

13 maart 2021 om 18:39

Die man moet je ook niet serieus nemen. Vooraf elke tegenstander naar beneden praten en zeggen dat het een walk over wordt en dan heel de wedstrijd alleen maar negatief doen.

13 maart 2021 om 19:07

Dat was Aqua. De man die voor de wedstrijd zegt dat Real makkelijk wint en tijdens de wedstrijd alleen maar negatief is. Vorige week voorspelde hij ook een 0-3 tegen Atletico. Dus hem moet je niet serieus nemen. PS: Wel leuk dat je een Elche fan bent. Ben wel benieuwd hoe je fan bent geworden van Elche.

14 maart 2021 om 01:58

Walkover? Wij hebben al een paar jaar geen walkovers. Zeker niet tegen de zogenaamde 'kleintjes' in de Primera. Die treden tegen ons altijd aan met de messen geslepen en ze werken als paarden die een shot adrenaline hebben gehad vlak voor de wedstrijd. Tegen ons laten ze zich niet als makke lammetjes naar de slacht leiden zoals tegen Barcelona hoor. En nu wij qua vorm en kwaliteit nog minder zijn zie je dat nog sterker terug in het spelbeeld, de resultaten en op de ranglijst.

Kan de Franse bondscoach nog om deze man heen ? Wat mij betreft niet wanneer hij deze vorm vasthoudt t/m einde van t seizoen. Het Franse elftal heeft op die positie toch ook geen betere ? Wie zijn de alternatieven ? Giroud ? Griezmann (die kan op links), daar houdt t wel mee op toch ? Een Benzema in deze vorm hoort op het EK, hij heeft zn straf uitgezeten.

14 maart 2021 om 02:18

Griezmann op links? Waar gaan Mbappé en Coman dan spelen? Op de bank? Om plaats te maken voor Antoine?

Big Benz! Goede combinatie van Rodrygo ook!

We doen nog mee!

Prachtige goal van Benzema. Verder was de wedstrijd niet om aan te zien

Als kijkspel vind ik Real Madrid al wekenlang absoluut geen hoogtepuntje van het weekend meer. Vorige week kwamen ze met die 1-1 bij Atletico gewoon goed weg omdat Atletico de kansen niet afmaakte en vandaag was het allemaal tijdenlang fantasieloos. Ik heb geen idee of er nog wat in de transferknip zit, maar doorselecteren lijkt mij ondertussen hard nodig.

De dag dat Vazquez vertrekt uit deze prachtige club is de dag dat ik een taart koop🙌🏽

13 maart 2021 om 19:25

En ikke appelsap en dan gaan we het samen vieren, deal?

Die 2e goal was van absolute wereldklasse, maar wat speelt Real zwak zeg, ik schakelde in bij een 0-1 achterstand en het spel is soms zo stoef, maar ze vinden vaak een manier om toch nog te winnen.

Wat een matige ploeg is het toch. Zonder Benzema, die hen echt heel vaak heeft gered, stelt het weinig voor. Barça overigens ook, los van de afgelopen paar weken. Als Atletico geen kampioen wordt, dan is het echt een mega treurig jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren