Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kapitale fout van Excelsior levert Brobbey bevrijdend eerste doelpunt op

Laatste update:

Brian Brobbey heeft zijn eerste doelpunt van het seizoen te pakken. De spits van Ajax profiteerde zaterdag tegen Excelsior in de 25ste minuut van een kapitale fout achterin bij Excelsior. Centrumverdediger Serano Seymor liet zich de bal achterin ontfutselen door Carlos Forbs, die meteen Brobbey aan het werk zette. De aanvaller schoot de bal in totale vrijheid koelbloedig in de hoek: 0-1. Brobbey was zichtbaar opgelucht met zijn eerste treffer, nadat het hem vorige week tegen Heracles Almelo (4-1 zege) ondanks enorme kansen niet was gelukt om te scoren. Excelsior kwam in blessuretijd vrijwel uit het niets weer op gelijke hoogte. Een lage voorzet van Arthur Zagre werd binnengeschoten door Siebe Horemans: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk Ajax de 3 puntjes weer pakken 🥰

19 augustus 2023 om 17:44

Ja denk het ook hahahaha

Zo is het ad33. Ps waar zijn de live scores gebleven

19 augustus 2023 om 17:09

Daar zullen deze artikelen ook wel mee te maken hebben. Het live meepraten werkt nog steeds voor geen meter.

Leg mij eens uit dat Rensch ooit is ontdekt bij Ajax, als hij de bal krijgt dan krijg ik alweer de zenuwen of ben ik de enige ???

19 augustus 2023 om 17:35

Hij had al vrij vroeg een bepaald basisniveau. Da's voor een debutant een mooi niveau, maar de kunst is om je daarna verder te ontwikkelen. Dat is bij Rensch uitgebleven tot nog toe. Maar goed, hij is nog steeds pas 20 jaar, dus er zal vast nog wel wat in het vat zitten. Of dat ook goed genoeg is om te slagen bij Ajax, dat weet ik niet. Dan moet het wel snel beter.

Speelt een sterke wedstrijd.

19 augustus 2023 om 17:12

Heb je het over Brobbey? want dan kijk ik een andere wedstrijd haha

19 augustus 2023 om 17:25

Ja hij speelt prima. Sterk, scherp en doelgericht. Jammer 2e goal buitenspel.

En iets meer scherpte zou hij ook een assist hebben

19 augustus 2023 om 17:29

Speelt gewoon sterk. Als Kudus het vizier op scherp had gehad had Brobbey al twee assists en een goal gehad.

Daarnaast is hij een constante plaag voor Excelsior en kreeg hij de laatste 20 minuten steeds dubbele dekking.

Maar vooral mee blijven gaan in de hype dat Brobbey niks kan kerel, zelfs als hij een goede pot speelt!

19 augustus 2023 om 17:31

naja dan is mijn kijk op een spits anders, ik vind hem tot nu toe niet zo heel boeiend spelen. maakt een goal ja, maar dat blijft het dan ook bij..

19 augustus 2023 om 17:34

19 mio he, dan verwacht je toch veel meer?

19 augustus 2023 om 17:52

"mijn kijk op een spits anders"

Vind je het gek met die profielfoto haha

Nee Brobbey is prima

19 augustus 2023 om 18:01

naja ik kijk ook wel teveel met een ander gekleurde bril, moet ik eerlijk toegeven.

maar voor 19 mio verwacht je toch wel meer dan wat hij nu laat zien ?

Gaan we hier maar live meepraten. Wat doet Ajax zichzelf aan met deze tegengoal. Ik vind het niet erg wegens clubvoorkeur maar dit is toch onnodig?

19 augustus 2023 om 17:38

Hier live meepraten inderdaad maar. Die tegengoal was wel heel mooi van Excelsior zeg. 3 of 4 spelers met een mooie actie in 1 aanval. Wel tegen de verhoudingen maarja moet je maar normaal verdedigen.

19 augustus 2023 om 17:40

Ik snap sowieso niet waarom Ajax niet directer speelt. Het heeft de aanval ervoor en daarbij is het verdedigend te kwetsbaar en voetballend te zwak om effectief op te bouwen. De ploeg is makkelijk onder druk te zetten.

19 augustus 2023 om 17:43

Ik vind het stuitend dat ajax, wat met miljoenen smijt(ja tuurlijk is het ook binnengekomen met goed beleid), niet in staat is een enigszins knappe achterlinie te vormen. Ik vind niet 1 van de 4 die er nu staan basis waardig.

19 augustus 2023 om 17:44

Omdat ervaring en echt leiderschap op het veld ontbreekt daarom zo eenvoudig onder druk te zetten. Het is allemaal opportunistisch en God zegen de greep. Aanvoerder Bergwijn is ook zo voorspelbaar inmiddels dreigen dreigen en dan op snelheid voorbij willen als verdediger dus wachten wachten en de pas afsnijden met het lichaam - geneutraliseerd. Brobbey mist drie 100 procent kansen, dat is toch instinct. Hopelijk valt die Akpom er meer van want zo ga je het niet redden.

19 augustus 2023 om 18:00

Maar dit is met alle respect Excelsior. Die spelen toch echt bedroevend vandaag, maar ze staan toch met 2-1 voor. Ajax krijgt aardig wat kansen, maar Excelsior lijkt door de uitslag beter dan dat ze zijn. Het zou me niets verbazen als deze ploeg degradeert. Er is net als vorig jaar ook gewoon geen balans in de ploeg. Eigenlijk in geen enkele linie. Tegen de subtop of hoger gaat dit Ajax het erg zwaar krijgen. Er moeten sowieso nog 3 spelers bij en 2 daarvan moeten echt belangrijk kunnen zijn. Anders wordt het toch echt een lastig seizoen.

Bevrijdend? Die Pipo van 19 miljoen voorin maakt er gewoon veel te weinig. Zelfs ballen op een presenteerblaadje mist hij. Lekker banken van de week. Als Akpom ze erin schiet kan die zijn minuten weer gaan maken in jong Ajax.

Bevrijdend eerste doelpunt voor Horemans!

Gorter is hij veldspeler of keeper... Bij de 1-1

Gaan weer op dezelfde voet door als vorig seizoen, konden we ook nooit de nul houden.

19 augustus 2023 om 17:39

Steijn maakt dezelfde fout als Schreuder en Heitinga. Deze ploeg is niet in staat om onder druk uit te voetballen. Vooral niet achterin. Totdat je achterin voetballend vermogen en stabiliteit hebt, moet je veel directer gaan spelen.

19 augustus 2023 om 17:52

Nee, transfer periode is gewoon weer matig, net als vorig seizoen. Je weet al een half jaar dat je een LB moet halen, en die is er nog niet. Je weet al een half jaar dat je centraal achterin wat moet doen aangezien Timber/Alvarez/Bassey er afgelopen seizoen stonden. Je selectie hoort nu gewoon op orde te zijn, en dat is het nog zeker niet.

19 augustus 2023 om 17:57

De afstemming binnen de technische organisatie is dan ook volledig weg. Steijn forceert die Hollandse school op z'n ploeg, terwijl Mislintat vooral bezig is met kwaliteit, maar niet met het type speler. We kunnen niet bepaald zeggen dat hij spelers gehaald heeft voor dat aantrekkelijke en flitsende voetbal dat Ajax graag wil spelen.

19 augustus 2023 om 18:14

Omdat het hoofdzakelijk B garnituur is wat gehaald is. Je moet de portemonnee trekken voor drie subtoppers voor circa 20mE (zoals hopelijk Satulo er een van is). Veel breedte aankopen zijn er tot nu toe gedaan die je geen kampioen gaan maken.

19 augustus 2023 om 17:42

@MrGuide Sven gaat dit fixen, don't worry! :D

Ohhh wat is ajax aan het doen Joh

19 augustus 2023 om 17:39

Zelfde liedje als vorig jaar. Ajax speelt veel te statisch en is erg makkelijk onder druk te zetten.

Ik snap dat overdreven schreeuwen en zeuren niet zo meer eerlijk gezegd. Handje opsteken en de VAR zal er toch wel naar kijken. Ik benoem het nu omdat ik het weer zie maar bijna elke wedstrijd zie je het wel 1-2 keer. Kalm. Denk aan je hart.

Lekkere fout van Medic. Toch niet zo’n beste aankoop, als je dit soort fouten maakt…

Wat een verschrikking die Brobbey . Sorry totaal onwaardige spits voor Ajax.

Die Brobbie kan er geen hol van. Waarom wordt die zo bewierrookt?

Wel leuk dat de fout van medic overal wordt benoemd als beslissend maar dat kennelijk die van seymor gewoon een goede ajax goal is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren