Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kane moet duurste speler ooit worden’: ‘Hij kan voor Real spelen’

Laatste update:

Harry Kane verkeert momenteel in de vorm van zijn leven. De spits van Tottenham Hotspur was in zijn laatste elf wedstrijden in alle competities goed voor vijftien doelpunten en twee assists en wordt in Engeland dan ook gelinkt aan vrijwel alle Europese grootmachten. De Londense club zal echter met niets minder dan de hoofdprijs genoegen nemen, zo verzekert The Times dinsdag.

Volgens de Engelse krant zal alleen een transfersom van 225 miljoen euro eventueel voldoende zijn om Kane los te weken bij the Spurs. De 24-jarige aanvaller, die nog tot halverwege 2022 vastligt in Londen, zou Neymar daarmee overstijgen als duurste speler aller tijden. De Braziliaanse ster maakte afgelopen zomer na een lange transfersoap voor een bedrag van 222 miljoen euro de overstap van Barcelona naar Paris Saint-Germain.

Kane maakte de afgelopen drie seizoenen telkens minimaal twintig doelpunten in de Premier League en de spits is dus ook deze voetbaljaargang al behoorlijk op dreef. Stan Collymore is enthousiast over de ontwikkeling van de 23-voudig Engels international. "Hoe meer ik van hem zie, hoe meer ik erin begin te geloven dat hij zou kunnen eindigen bij een club als Real Madrid", schrijft de oud-aanvaller van onder andere Liverpool en Aston Villa in zijn column voor de Daily Mirror.

Collymore hoopt dat Kane dinsdag het verschil kan maken voor Tottenham in het Champions League-duel met Real Madrid. "Spelers als Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar zijn allen in staat om uit het niets iets ongewoons te doen op het hoogste niveau. Dat moeten we van Kane nog zien", vervolgt hij. "We weten allemaal dat hij voor clubs als Real Madrid, Barcelona en Bayern München kan spelen, maar hij moet die ‘Galáctico-mentaliteit’ hebben om mee te kunnen met de besten."

Zie jij Harry Kane in de toekomst voor Real Madrid spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben toch meer voorstander van Morata voor Real Madrid. Ook een fantastische spits net als Kane en gewoon een jongen van de club. Samen met Isco en Asensio de club nog jaren dragen. Daar draait voetbal toch ook om.

17 oktober 2017 om 12:21

Fiodor/ dat zou echt prachtig zijn met Morata maar ik ben bang dat hij Real Madrid achter zich wil laten en zich iets wat gepasseerd voelt door Zidane. Kane heeft echt maar een halve kans nodig om te scoren en zou een geweldige invulling zijn voor onze nummer 9 maar Real Madrid gaat nooit meer 2 topspitsen in hun selelectie ontvangen. Higuain Benzema werd gewonnen door Benzema e en Morata Benzema werd ook door Benz gewonnen. Zidane en Perez zijn groot fan van Karim en ik zie dan voorlopig ook geen spits naar ons toe komen.

17 oktober 2017 om 12:23

Morata voor de 2e keer terug naar Real Madrid? Waarom zou hij na al 2x verkocht te zijn weer terug keren naar Real? Ik zie het in ieder geval niet meer gebeuren.

17 oktober 2017 om 12:23

Het is "the times" dat dit bericht schrijft, hè? Ik geloof er niks van dat Real Madrid 225 miljoen gaat betalen voor Kane en dat Tottenham Hotspur hem überhaupt te koop zet. Kane zit op z'n plek bij Tottenham. Naar mijn mening is The Times de meest onbetrouwbare roddelkrant tot op het heden.

17 oktober 2017 om 12:37

Als dit soort bedragen voor absolute topspelers nu de norm worden, is neymar eigenlijk nog een koopje gebleken.. Kane is echt een fenomeen, wat een speler, zou aan elk team wat toevoegen en kan niet bedenken wie op dit moment dodelijker is dan deze baas. Puur commercieel gezien is neymar natuurlijk vele malen interessanter, dat heeft geen verdere uitleg nodig. Veel geruchten over dat United geïnteresseerd zou zijn, maar denk dat we genoeg talent voor hebben lopen, ik zou zeggen probeer dan KdB voor 180mil, wat een speler is dat zeg. Middenveld matic, de bruyne en pogba zou echt voetbalp*rno zijn op het middenveld, hopen mag 😋

17 oktober 2017 om 13:09

Matic :D. Je bedoelt dus Modric. .

De Bruyne, Pogba en Modric zou echt wel een droom zijn van elke voetbalfan denk ik

17 oktober 2017 om 13:22

Op fifa zou dat zeker leuk zijn, maar dan is de balans natuurlijk volledig weg . Het is niet alsof ik matic hier neer wil zetten als wereldtopper, maar als speler voor de verdedigende balans, net als casemiro dat is voor real.

17 oktober 2017 om 13:26

Hij bedoel voor united en niet voor real

17 oktober 2017 om 13:37

De Bruyne gaat city natuurlijk nooit verlaten voor united, tenzij er 300-+ miljoen op tafel komt. Maar zelfs dan zie ik het niet gebeuren. Die jongen draagt volgend seizoen de hand om zijn arm en zal alleen voor spanje of psg de deur achter zich dichttrekken. Is een halve god bij city, het zal de leiding never nooit vergeven worden als hij naar united mag.

17 oktober 2017 om 13:43

Daarom zeg ik: hopen mag, maar dat kan natuurlijk beter: dromen mag zijn. Hij gaat idd niet naar United komen maar man man man wat heeft city met slechts 70 mil hier een koopje bemachtigd zeg...

17 oktober 2017 om 15:10

@Fcutka030, het aankoop beleid van Man City is sowieso fantastisch. Sergio Aguero is gekocht voor slechts 36 miljoen euro, David Silva voor slechts 25 miljoen euro, Gabriel Jesus voor slechts 33 miljoen euro, Sane voor slechts 45 miljoen euro, Gundogan voor slechts 25 miljoen euro en Bernardo Silva ook voor slechts 50 miljoen euro gehaald. Alleen het aankoopbeleid in de defensie en Raheem Sterling was matig geweest bij Manchester City.

17 oktober 2017 om 13:40

Een Engelsman in het buitenland, het is vaker een mislukking dan dat het een succes is. Daarbij is Real Madrid de grootste club van de wereld met het minste geduld. Als ik Kane was dan zou ik mijn leven lang bij The Spurs blijven en zodoende de eerste spits van Engeland blijven. Het spel en zij status bij The Spurs gaat hij waarschijnlijk nergens anders bewerkstelligen. Real zal naar een andere spits moeten kijken en Morata lijkt mij de meest logische man. Kind van de club.

17 oktober 2017 om 14:06

Dat is iets waar ik van droomde toen hij nog bij de jeugd speelde.
Vervolgens verhuurde men hem aan Juve haalde hem weer terug en liet hem gaan
Ik vind het nogsteeds een domme beslissing maa goed voor Morata zelf lijkt het me een geweldige stap wat ik hem ook gun. Morata terug naar Real is een gepasseerd station helaas..ik had ook liever anders gezien.
Over Kane, ik vind het echt onzin als Real hem echt zou willen.
Dta hij het goed daar in UK doet ja oke, maar dat is totaal ander soort voetbal dan in spanje het is dan nog maar zeer de vraag of hij in spanje zou slagen..en al helemaal of dat bij Real zou lukken.
Ik denk het eigenlijk niet.
Verder is de prijs zoals wel vaker gewoon absurd, Real zou zoiets nieteens moeten willen betalen voor een kane.. ik geloof dan ook echt niks in dit gerucht, tenzij tenzij.. ze Bale teruglaten gaan naar zijn oude club. Dan zou ik het opzich toejuichen maar verder echt niet.
Kane kan beter blijven waar hij is imo. En dan bedoel ik ook voor de rest van zijn carriere.

Hupsakee, Vanavond is Real tegen Tottenham en toevallig zijn er weer geruchten dat de ene speler voor dat andere team kan spelen in de toekomst. Toch altijd hetzelfde liedje. Zou dit puur bedoeld zijn om spelers uit hun spel te brengen?

17 oktober 2017 om 12:24

Deze geruchten waren er al eerder maar ik ben het met je eens dat het wel erg toevallig is dat ze dit op matchday weer naar boven halen.

17 oktober 2017 om 12:32

Ja klopt, maar ik zie het vaker. Wanneer ploegen tegen elkaar spelen komen allerlei geruchten naar boven over eventuele toekomstige transfers.

17 oktober 2017 om 13:37

Ja ik vind dat ook vreemd. Toen Utrecht - Ajax was, had Ajax ineens vergaande interesse voor Haller (zonder dat er überhaupt contact tussen de clubs was geweest).
Zouden ze echt geïnteresseerd zijn, of doen ze dit toch om de koppies op hol te brengen? I don't know?

17 oktober 2017 om 13:48

De media bespelen is ook een kunst op zich!

225 miljoen is toch veel te veel. Neymar heeft heel veel commerciële waarde dus dat bedrag snap ik nog wel.

17 oktober 2017 om 12:43

Kane is een geweldige spits en kan de rol van doelpuntenmaker overnemen als Ronaldo stopt, heel underrated Harry Kane. Hij hoort zeker bij de beste 3 spitsen in de wereld, met Aguero en Lewandowski.

17 oktober 2017 om 12:54

Ben ik 't helemaal mee eens, en volgens mij scoort hij ook meer dan Neymar dus dan vind ik een grotere waarde ook niet ongepast.

17 oktober 2017 om 13:00

Neymar is gewoon een betere speler dat lijkt me duidelijk. Kane is een van de betere spitsen met een dodelijk schot vanuit alle hoeken maar Neymar is toch wel een klasse apart. Die jongen loopt in elke competitie waar hij gespeeld heeft ongeveer 1 op 2 en geeft ook heel veel assists. Kane heeft een neusje voor de goal maar ook pas 5 wedstrijden in de Cl gespeeld maar de kwaliteit van Kane is natuurlijk erg hoog en als ik Real was zou ik Neymar en Kane allebei in mijn team willen.

17 oktober 2017 om 14:36

Is toch niet zo special 1 op 2 lopen zeker in de braziliaanse en ligue 1 waar je van een topaanvaller dat moet verwachten.

17 oktober 2017 om 13:07

Ja inderdaad. En bij neymar moest ook een hele dure afkoopclausule betaald worden anders was hij echt niet zo duur. Daarnaast is real geen psg waarbij geld geen rol speelt. Ik vind kane ook nuttiger dan neymar. Neymar kan goed trucjes en dribbels maken maar zijn afmaken vind ik maar matig in tegenstelling tot kane

17 oktober 2017 om 13:41

Neymar is dan ook geen spits, zoals Kane wel is.
Ondanks dat heeft hij in 9 wedstrijden 8 goals en 7 assists gemaakt. Direct betrokken bij 15 goals in 9 matches.

Kane is direct betrokken bij 11 goals in 10 matches. Dus Neymar heeft veel betere statistieken.

17 oktober 2017 om 13:49

Ja dat klopt neymar is dit seizoen goed begonnen, maar denk ook dat dat komt omdat de ligue 1 makkelijker is dan de pl. Neymar is natuurlijk mooier om naar te kijken maar kane lijkt me beter om in je team te hebben als je punten wilt pakken

17 oktober 2017 om 14:37

Ja bij ligue 1 zou kane al 20 goals hebben gescoord

17 oktober 2017 om 15:06

Ik vind het moeilijk om dat te zeggen. Zeker gezien het feit dat Engelse spelers in Spanje bijna niet kunnen aarden. Michael Owen schoot er namens Liverpool ook tussen de 25 en 30 goals in 1 seizoen in, maar kon in Madrid weinig van die klasse laten zien.

Tuurlijk geeft dit geen garantie voor toekomstige transfers, maar of je beter Kane in je team kan hebben dan Neymar.. Ik zou willen zeggen 'nee'..

17 oktober 2017 om 15:33

In real madrid scoorde hij 16 goals in 45 wedstrijden terwijl hij een bankspeler was. Is toch logisch wanneer je R9 en Raul voor je hebt.

17 oktober 2017 om 15:35

Owen had de beste goals per minuut ratio dat seizoen. Raul speelde alleen maar om zijn naam. Owen hoorde juist te spelen.

Haha Kane naar Real Madrid, wat een grap zou dat zijn. Kane is geschikt voor voor het Engels voetbal, en past uitstekend bij Tottenham omdat daar veel op hem wordt afgestemd. Deze jongen gaat het alleen nooit redden buiten de Premier League, en al helemaal niet bij een Real, Barcelona of Bayern. Het is een een echte Brit, die laat het over de grens zelden zien. Wat overigens niet erg is, maar Britse spelers zijn nu eenmaal geen wereldtoppers meer.

17 oktober 2017 om 13:07

Alle Engelsen zijn geflopt buiten Engeland, maar de Engelse media heeft een selectief geheugen blijkt maar weer.

17 oktober 2017 om 13:33

Beckham?

17 oktober 2017 om 13:36

Met Zidane, Ronaldo, Figo etc. om je heen, is het niet moeilijk om succesvol te lijken.
Beckham was een beperkte speler in Madrid, die alleen gehaald is voor de shirt verkoop.

17 oktober 2017 om 14:38

Mcmanaman. En hoeveel engelse hebben buiten engeland gespeeld en volgens mij was dier best goed bij sporting.

17 oktober 2017 om 14:41

Noem voor mij meer dan 25 engelse spelers die in het buitenland hebben gespeeld? Glen hoddle, gary lineker, mcmanaman, lambert waren toch wel een succes.

17 oktober 2017 om 15:32

Mcmanaman was zeker geen succes.
Dier is opgeleid bij en door Sporting, die heeft dus de omgekeerde weg bewandeld.

Lineker was ook geen geweldig succes bij Barca en Hoddle, tsja, daar ben ik nog net te jong voor (om die in Spanje te hebben meegemaakt;-))

17 oktober 2017 om 15:33

Mcmanaman was zeker geen succes.
Dier is opgeleid bij en door Sporting, die heeft dus de omgekeerde weg bewandeld.

Lineker was ook geen geweldig succes bij Barca en Hoddle, tsja, daar ben ik nog net te jong voor (om die in Spanje te hebben meegemaakt;-))

17 oktober 2017 om 14:08

Noem dan eens Britten op die naar het buitenland zijn gegaan.. Vind het altijd zo'n onzin. Er gaan amper Britten de grens over, hoe kun je dan zeggen dat ze niks laten zien. Allemaal elkaat napraten terwijl het eigenlijk nergens op slaat.

Jongens, het is toch niet zo moeilijk om te zien dat dit waarschijnlijk de media in word gebracht puur om te zorgen dat Kane misschien niet lekker speelt vanavond tegen Real Madrid?

17 oktober 2017 om 13:32

Lijkt me sterk dat het Britse the Times en the Mirror daar voor willen zorgen. Maar wie weet is de redacteur wel een die-hard Arsenal fan

17 oktober 2017 om 13:37

Want het zou niet kunnen dat iemand van Real (onofficieel natuurlijk) een van die slappe hap journalisten wat euro'tjes toeschuift en hem zegt dit de wereld in te helpen? Of iets in die trant

17 oktober 2017 om 13:49

"stan Collymore is enthousiast over de ontwikkeling van de 23-voudig Engels international. "hoe meer ik van hem zie, hoe meer ik erin begin te geloven dat hij zou kunnen eindigen bij een club als Real Madrid", schrijft de oud-aanvaller van onder andere Liverpool en Aston Villa in zijn column voor de Daily Mirror."

Ik weet niet of Collymore zijn artikelen op basis van wat 'toegeschoven euro'tjes' schrijft, maar (bijna) alles is mogelijk.

Ik denk overigens dat de praktijken waar jij naar insinueert helemaal niet nodig zijn als Real zijnde. Als Real goed speelt heeft Tottenham gewoonweg geen kans.

Ok dus nu moeten we bedragen van 200 miljoen normaal gaan vinden ofzo voor elke leuke speler?! Bedragen van 100 worden dadelijk de standaard voor een beetje fatsoenlijke speler, echt niet normaal. Kane goede speler maar never nooit niet meer dan 100 waard maar goed.

17 oktober 2017 om 14:35

Mee eens. Je vraagt je toch af waar het eens stopt. Ik bedoel, het kan toch niet oneindig doorgaan? Uiteindelijk moeten die kosten er toch ook uitgehaald worden.

Real Madrid had Morata moeten behouden. Deed het vorig als tweede spits jaar zeer goed, is bijna 25 en is ook dit seizoen aardig op dreef bij Chelsea. Plus Morata is een speler uit de eigen kweek en daarom begreep ik de transfer niet goed, buiten dat er een riante transfersom is betaald en dat hij waarschijnlijk het meer dan zat was om tweede keus te zijn. Kane is een goede speler en ik zal het zeker toejuichen als hij naar Real komt, maar voor bijna een kwart miljard had ik Morata behouden die slechts 30 miljoen heeft gekost.

Kane lijkt me veelste nuchter voor een ploeg als Real. Een keer kampioen worden met Tottenham en hij wordt een ware legende, met zijn 24 jaar heeft hij ook nog wel effe.

Dan had Real beter Neymar kunnen halen. Neymar is veel beter en dat het zeker wel kunnen lukken. Kane voor 225 is belachelijk, ik zou max 70m betalen en misschien voor deze tijd dan een 100m maar echt niet meer hoor.

Real en alle andere non-PL (en non-sjeik/oligarch) ploegen zullen creatiever en slimmer moeten zijn in het scouten en opleiden van spelers. Dit soort bedragen zijn niet meer te betalen voor dergelijke spelers, zelfs voor de giganten van het voetbal.

Het speelveld zal de komende 10 jaar dan ook drastisch veranderen vrees ik. De uitdaging voor instituten zoals Juve, Bayern, Barca, en Real zal gigantisch zijn. Wellicht vergelijkbaar met de huidige uitdaging waar de 2 Milanese clubs momenteel mee worstelen.

Ik zie Kane wel naar real gaan, perez zou bale dan bij de deal kunnen betrekken en misschien Benzema?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren