Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kali breekt bij opstootje kaak van ploeggenoot Peterson

Laatste update:

FC Utrecht zit met een bijzonder vervelende situatie in de maag. Op de training van donderdag liepen de gemoederen hoog op tussen middenvelder Anouar Kali en aanvaller Kristoffer Peterson. Het kwam tot een handgemeen, waarbij Kali zijn ploeggenoot een klap gaf. Peterson werd donderdagavond naar het ziekenhuis gebracht en daar blijkt dat zijn kaak is gebroken.

/

De verwachting is dat Rob Alflen Peterson nu zeker zes weken niet kan inzetten, meldt Voetbal International. Utrecht moet nu stelling nemen: de clubleiding heeft donderdag en vrijdagochtend langdurig gesproken met de betrokken personen. Kali heeft spijt van zijn daad, maar zal ongetwijfeld gestraft worden. Een schorsing is volgens Voetbal International echter geen optie.

De 23-jarige Kali en de 20-jarige Peterson zijn allebei belangrijke spelers in de selectie van Utrecht: Kali deed dit seizoen in twaalf competitiewedstrijden mee en Peterson in veertien. De manschappen van Alflen spelen zondagmiddag thuis tegen PEC Zwolle.

Anouar Kali moet geschorst worden door de clubleiding van FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

schandalig !! dat moet een goede klap geweest zijn als zijn kaak is gebroken. Voor bijten 4 maanden, wat krijg je dan voor ernstig letsel ? hele seizoen ?? hij moet iig gestraft worden voor zijn daden

30 januari 2015 om 11:22

Het is een medespeler op een training he. Daar kan je van de bond geen schorsing van krijgen.

30 januari 2015 om 11:32

de bond niet maar de club wel...

30 januari 2015 om 13:31

Aangezien jij er bij was, kun je ons vertellen wie t opstootje begonnen is?

30 januari 2015 om 11:23

Dit gebeurde op de training.

30 januari 2015 om 12:13

Ik was er toevallig bij als toeschouwer op me vrije dagje, ze hadden wat onenigheid in een Duel Kali had een enorm kort lontje en reageerde meteen heel erg fel op Petersen, Kali verloor zijn beheersing en begon gelijk te slaan. Dat is wat er gebeurd is

30 januari 2015 om 12:37

Was er toevallig ook een camera bij. Ik zou dit namelijk best wel even terug willen zien. Want als kali daadwerkelijk is begonnen. Dan moet utrecht dit keihard aanpakken. Geen wedstrijden dit seizoen voor kali plüs halvering van salaris. En de eerst volgende die dit ook doet. Moet nog harder gestraft worden.

30 januari 2015 om 13:02

Camera of niet, zullen genoeg ooggetuige zijn geweest. Ik neem aan dat het slachtoffer gewoon aangifte van zware mishandeling gaat doen? Dat Utrecht hem niet eens schorst, bij ieder ander werk was dit genoeg reden voor ontslag op staande voet

30 januari 2015 om 13:15

haha jij klinkt nog ongeloofwaardiger dan dan die woordvoerder van Irak destijds...

30 januari 2015 om 14:34

En wij moeten jou op je woord maar geloven.. Sure!

Het zou sowieso wel terecht zijn als Kali voor minimaal 3 wedstrijden geschorst wordt want hij brengt zijn ploeggenoot gewoon ernstig letsel aan en dat kan je echt niet dmv een geldboete even afdoen. Dat ze het op deze manier willen afhandelen betekent dat Kali gewoon heel belangrijk is voor de ploeg en ze hem niet kunnen missen.

30 januari 2015 om 11:36

Misschien heeft Peterson Kali wel eerst geslagen dat staat er niet bij vermeld dus om alleen Kali de schuld te geven. Kali sloeg misschien harder tja vervelende situatie.

30 januari 2015 om 12:47

Jij bent er zo een die alles in twijfel trekt wat deNOS zegt of niet?

30 januari 2015 om 13:05

En jij bent er zo een die alles blind gelooft wat de NOS zegt of niet?

30 januari 2015 om 13:16

En jij bent er zo een die klakkeloos alles overneemt wat de nos zegt of niet?

30 januari 2015 om 13:34

En jij bent zo een die de media blindelings gelooft

30 januari 2015 om 14:12

Het was een reactie op iemand die exact zei wat Oreo zei, de lol is nu die reactie is verwijderd wel vanaf :P

30 januari 2015 om 14:59

impliceer je nou dat de desbetreffende journalist een half verhaal verkondigd dan wel niet racistich is onderlegd ?? ( omdat vz hem heeft verwijderd omtrent provoceren.. dit is niet provoceren vz dit is interesse tonen in de gedachte van damian8)

30 januari 2015 om 12:13

@infama,

Dit is inderdaad niet te vergelijken met wat Suarez deed.

Dit wat Kali deed vindt ik namelijk een stuk erger. Bewust iemand een klap voor zn kop geven waarbij je iemand zijn kaak breekt, daar kan wat Suarez deed niet aan tippen, en is dus zoals jij juist concludeert, niet met elkaar te vergelijken.

30 januari 2015 om 12:31

Kijk eens wat Zlatan allemaal heeft uitgespookt op de trainingen. Dat is net zo erg.

Denk je dat als Zlatan iemand zijn arm of been had gebroken door zijn ninja trap dat hij er ook zo van langs had gekregen? Dan had iedereen het weer stoer gevonden.

30 januari 2015 om 13:47

Iemand bewust een stoot tegen de muil geven of iemand bewust bijten zijn allebei even erg. Beiden horen niet thuis op het voetbalveld maar ook niet in de samenleving, enkele vechtsporten daargelaten.
Het is totaal zinloos om te zeggen dat de een erger is dan de ander, het is beide mishandeling. Zou in mijn ogen gewoon een vaste uitsluiting op moeten staan net als bij doping.

30 januari 2015 om 13:49

Niet helemaal mee eens. Een klap is "normaler" (relatief, normaal is het natuurlijk nooit) dan meerdere malen iemand gebeten te hebben op het voetbalveld voor minimaal een paar duizend man en tientallen camera's. Bijten is iets wat een kind of een psychopaat doet.

30 januari 2015 om 12:58

Bij een knokpartijtje loop je de risico om je tegenstander "goed" te raken. Als je een knokpartijtje al goedkeurt mOet je dit zien als risico van et vak

30 januari 2015 om 13:28

Misschien zei hij wel: wedden dat je mijn kaak niet kunt breken

30 januari 2015 om 12:48

Er is geen club zo dom om zo'n lange schorsing op te leggen bij een basisspeler

30 januari 2015 om 12:54

Je weet niet wat er aan de hand is.. Dus niet zomaar oordelen

Je kan toch niet wegkomen met het breken van iemand zijn kaak? Zou wel erg onprofessioneel zijn als Utrecht hier niets mee doet ook al kost je dit misschien punten.

30 januari 2015 om 11:31

Zou inderdaad belachelijk zijn. Dat je ruzie krijgt met een ploeggenoot kan ik nog wel een beetje snappen, maar iemand slaan kan echt niet. De contract van Kali direct ontbinden en weg ermee.

30 januari 2015 om 11:46

Vind ik ook je moet dit is geen goed voorbeeld voor de rest van de jeugd gelijk zijn contact ontbinden en oprotten die man, hij mocht al blij zijn dat utrecht hem toen nog terug wou nadat die een stapje 'hoger'op wou.
wat mij betreft is het klaar met die man, naar het zoeken van een nieuwe club zullen ze dit incident ook wel erbij betrekken

30 januari 2015 om 12:28

@aze/che

Niet dat ik het goedkeur maar zulke dingen komen wel 'vaker' voor op de training en ook dat er geslagen wordt. Ik vind het voorbeeld niet meer terug maar in de afgelopen paar jaar was zoiets ook gebeurd waar het er redelijk hard aan toe ging.

En als we over 10 jaar een biografie lezen van een speler zoals Xavi en hij vertelt zo'n verhaaltje dan vindt iedereen het weer stoer en indrukwekkend.

Moet je kijken wat Zlatan allemaal op de training uitspookt. Dat is gewoon vies. Eender welke speler met een mindere status zou aangepakt worden door de fans en media maar omdat het Zlatan is, is hij een baasje.

30 januari 2015 om 13:12

Medelin

Het komt inderdaad vaker voor. Zoals toen Ribery Robben een blauwe oog had bezorg of Carroll bij Newcastle Taylor een gebroken kaak had geslagen. En zo kan ik nog wel ff doorgaan. Maar dat betekent niet dat het ''oké'' is om iemand op zijn bek te slaan. Beide zijn volwassen mensen en door op een normale manier te communiceren kom je er echt wel uit. Iemand die geweld gebruikt moet gewoon gestraft worden ongeacht wie het is.

Laat hem maar gewoon 2x het salaris betalen van peterson over de tijd dat hij niet kan spelen.
Wat een lul.

Ongelooflijk. Absoluut de fout van de trainer. Heeft de groep totaal niet onder controle dat zie je aan alles.

30 januari 2015 om 11:28

Haha, jij bent niet wijs. Deze misdraging hangt op geen enkele wijze samen met de grip die de trainer heeft op een spelersgroep.

30 januari 2015 om 11:42

Pff wat een onzin.
Het zijn volwassen kerels toch? Vind dat kali flink aangepakt moet worden dit kan gewoon niet, opgeen enkele manier.

Dat je miss elkaar niet mag ok, maar kaak breken kan er bij mij niet in.

30 januari 2015 om 12:03

Plus zijn salaris betalen.

Het kan me niet interesseren wie er begon, Kali moet bestraft gaan worden. Zeker 4 wedstrijden en een forse geldboete. Dit is onacceptabel. Ruzie hoort erbij op trainingen, alleen gaat dit veel te ver. Walgelijk.

30 januari 2015 om 12:15

Tuurlijk heeft wie begon wel invloed. Als Kali eerst zelf een klap in zijn gezicht krijgt en als reactie een klap teruggeeft, dan is dat natuurlijk minder kwalijk tov wanneer hij sloeg terwijl er alleen een woordenwisseling vooraf was.

Sjonge jonge zeg... Erg vervelend dit voor Utrecht. Beide spelers ben je een tijdje kwijt. Kali zal geschorst worden, en Peterson ligt er ongeveer 6 weken uit, zoals in de tekst vermeld staat. Ik vond trouwens Peterson het heel aardig doen dit seizoen.

Nondenju! Iedereen die zelf voetbalt weet dat er wel eens wat teamgenoten met de koppen tegen elkaar aan staan maar iemand een gebroken kaak slaan 'that's other cook'. Neem aan dat deze gast gewoon zijn spullen kan pakken en nooit meer terug hoeft te komen.

Denk dat de club hem een boete geeft, meer niet.
Als Peterson wil kan hij natuurlijk wel aangifte doen bij de politie. Gezien de aard van zijn verwondingen denk ik dat dit sowieso een strafblad zal opleveren voor Kali..

30 januari 2015 om 11:48

dat zie ik niet gebeuren, een aangifte bij de politie.
En als er geen aangifte word gedaan dan krijg je ook geen strafblad.
FC Utrecht is de enige partij die echt kan straffen en dat moeten ze ook niet nalaten.

30 januari 2015 om 12:27

Dat is niet helemaal waar. Als er geluiden zijn vanuit de omgeving, kan de politie iemand ambtshalve aanhouden + vervolgen.
Dus stel de vriendin van Peterson doet aangifte van mishandeling, kan Kali alsnog strafrechtelijk vervolgd en gestraft worden.

Ik zeg, kosteloos contract ontbinden. Ik ben een beetje klaar met Kali.

Wat een idioot, contractontbinden lijkt mij ook geen gekke optie. Het is jammer dat dit een bepalende speler is voor Utrecht want anders was die waarschijnlijk gewoon weggestuurd. Maar dit gaat echt nergens over.

Treurig dit, ik zou zolang Peterson geblesseerd is Kali lekker de tribunes laten schoonmaken na elke thuiswedstrijd, ook al is hij een van de betere spelers.

Lekker professioneel van dhr. Kali. En dan zo'n slappe reactie van de club om hem niet te schorsen. Ongelofelijk.

Wat een m***! Gelijk schorsen en niet bij de wedstrijd selectie nemen. Sorry hoor, hij werd al een keer weg gedaan, ging naar Roda JC en FC Utrecht nam hem weer in de armen en dan flikt hij dit?

Ik had het al geweten..

Deze man moeten ze gelijk ontslaan dit kan je gewoonweg niet accepteren wat denkt hij wel niet,
en als ik Petterson was zou ik gelijk aangifte doen wegens opzettelijk mishandelen , die was bij mij aan de beurt hoor ploeggenoot of niet .

Kali kunnen ze toch makkelijk missen? Die tikkies terug en breed kan een ander ook wel geven.

30 januari 2015 om 11:33

Inderdaad waardeloze speler, ayoub is veel beter

Op staande voet ontslaan en salaris inhouden zou in mijn ogen de enige goede optie zien

30 januari 2015 om 11:29

Inderdaad! Lijkt me ook de enige goede oplossing. Direct ontslaan.

30 januari 2015 om 13:21

Ik zie het al voor me dat het bij op m'n werk gebeurd. Dan kan die persoon direct z'n biezen pakken lijkt me.

gelijk verkopen! zo'n speler wil je toch niet in je elftal!

wow. Alleen reacties van moraalridders. Waar 2 vechten hebben 2 schuld. Dat 1 zn kaak breekt , verandert dat niet.

30 januari 2015 om 11:38

Precies. Misschien heeft die peterson wel eerst geslagen maar kan hij er niet zoveel van en liet kali zien hoe het wel moest. Eerst maar even afwachten.

30 januari 2015 om 11:40

Als ik bij jou aanbel en ik sla je in elkaar, dan heb jij dus ook schuld?! Okay, misschien heeft Peterson iets gedaan wat niet door de beugel kan, maar zijn kaak breken is hoe dan ook een slechte 'oplossing'

30 januari 2015 om 12:07

Wat een domme reacties pfff. Die mensen bij Utrecht aanwezig waren hebben nog niks erover gezegd en hier weet iedereen het beter. Ik denk dat hij aankomende wedstrijd gewoon speelt.

30 januari 2015 om 13:00

Ja, moest je de deur maar niet open doen..

30 januari 2015 om 13:13

Hahaha 1 thx man veel gelachen hierom!

On:
Kali schorsen en een boete (betalen ze daar het salaris van). Voor de rest moet de trainer maar de mening van de groep aan horen.

30 januari 2015 om 13:13

plus 1

30 januari 2015 om 12:39

Onzin, Peterson kan best een duel hard zijn ingegaan, maar dat is geen reden om direct te gaan slaan. Waar 2 vechten hoeven beiden niet schuldig te zijn, als die Kali gewoon een kort lontje heeft dan hoeft er nauwelijks iets te gebeuren of hij begint te slaan. En direct een vuistslag uitdelen met een gebroken kaak als gevolg is wel heel extreem in mijn ogen.

30 januari 2015 om 13:14

Wat een onzin. Stel jij komt mij tegen in een gefrustreerde bui en geeft mij een ram. Wat kan ik daar dan aan doen? Kali kon het blijkbaar niet hebben dat hij hard werd aangepakt. Het is zijn keuze om een klap uit te delen.

Al die mensen die schreeuwen over ontslag of schorsing. Niemand benieuwd wat er nou allemaal is gebeurt? Probeer het niet goed te praten maar wat als die ander eerst sloeg en Kali het met een klap eindigde?

Ben benieuwd of FC Utrecht dit gaat openbaren.

30 januari 2015 om 13:16

Serieus, ik denk dat elke werkgever in Nederland overgaat tot ontslag. Ongeacht de aanleiding. Zijn kaak is gebroken. Het was geen licht tikje of duwtje. Kijk naar Brandao, die moet zich voor de rechter verantwoorden.

30 januari 2015 om 13:56

Ga nou geen held spelen. Stel die gast sloeg hem een blauw oog. Nou geef je een stoot terug, die kan precies op de kaak geslagen worden waardoor het breekt. Het is niet zo moeilijk

30 januari 2015 om 17:37

Ja dat zeg je heel goed. Dan is het een reactie. Het was geen reactie, hij sloeg hem na een voetballende actie op zijn kaak. Kan je het wel goed praten maar dat is gewoon onzin.

Laat Kali lekker spelen maar houd als boete zijn salaris in voor de rest van het seizoen. Geef een deel daarvan aan Petersson. De andere optie is direct uit de selectie verwijderen en op de transferlijst. Contract verscheuren is voor Utrecht geen optie aangezien het financieel geen paradijs is daarzo.

Ik snap niet dat mensen gelijk gaan reageren met ontslaan, verkopen ect. nniemand weet nog wat er precies is gebeurd behalve dat die iemand een gebroken kaak heeft geslagen. En ik praat niks goed, ik keur het ook absoluut af. Alleen niemand weet wat er daarvoor is gebeurd. Misschien kwam het na het duel wel tot een mondelinge confrontatie een heeft die iemand beledigt en is Kali daarop gaan reageren.

Nogmaals ik keur dit gedrag af, maar we moeten niet nu al vn de hoogste toren dingen gaan roepen. Eerst afwachten wat er vooraf is gebeurd.

Snap sowieso niet dat Utrecht die Kali heeft teruggehaald, nadat hij doodleuk naar Roda vertrok.

Dit zag ik op 1 of andere manier al aankomen. in de wedstrijd tegen Groningen deed Kali al zeer geïrriteerd en opgefokt naar Peterson toe.

Dat de gemoederen hoog oplopen tijdens de training is acceptabel, naar mijn betekend dat dat je echt inzet toont. Echter moeten spelers zichzelf kunnen bedwingen. Zo iets gebeurd in de heat of the moment en het is logisch dat de speler hier spijt van heeft.

Wat natuurlijk dubbelzuur is is dat hierdoor Petersson er een tijd uit ligt, er is wel vaker eens een ruzietje op de training (depay en Brenet, Vilhena en El Ahmadi bijv), dat het dan zo eindigt is treurig.

Benieuwd hoe FC Utrecht dit gaat aanpakken, niet fijn al die onrust rond de club (financiele situatie, overval, ruzie op training).

Voor diegene die praten over een ontslag:

Twee vechten twee schuld. Lijkt me niet dat alleen Kali 'de dader' zou zijn!

Uit dit artikel kan je totaal niet opmaken wat er precies gebeurt is, dus alle reacties zijn een beetje overdreven. Staat toch echt duidelijk in de tekst dat hij niet geschorst wordt, zal dus een geldboete worden. Voor het zelfde geld hebben ze beide elkaar een klap gegeven, Kali had een bloedneus en Petterson een gebroken kaak. Beide even fout toch? Alleen kan je dat uit de tekst niet opmaken..

Kali opdonderen. Je speelt als een natte krant en veroorzaakt nu ook nog problemen. Schaam me diep

"it's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up." - Muhammad (k)ali

Kali, vond hem altijd al ene beetje een heethoofd. Had dit welliswaar niet verwacht, maar het blijft toch nogal apart.

Meteen ontslaan die Kali! Een speler die een teamgenoot een gebroken kaak slaat moet je als club niet meer onder contract hebben willen staan.

30 januari 2015 om 11:52

3 werkwoorden achter elkaar zorgt voor verwarring. Volgens mij is het willen hebben staan ipv wat jij zegt.

Oh wat houdt de media toch van dit soort nieuws he. En al helemaal nu blijkt dat Peterson zijn kaak heeft gebroken. Niet te veel opheven dit soort dingen, een opstootje gebeurt vaak genoeg op de training en dat hij de kaak van Peterson nu net op de juiste manier raakt is een ongelukkige bijkomst. Dit soort dingen moet je gewoon oplossen als bij ieder andere opstootje (deze dan misschien iets zwaarder) door Kali de schoenen van de selectie schoon te laten maken en een geldboete. Daarnaast gaan iedereen er vanuit dat Kali nu de misdadiger is, maar Peterson wordt niet voor niets geslagen.

30 januari 2015 om 12:02

Precies!
Maar Kali hoeft niet bang te zijn.
Als Utrecht van hem af wilt dan kan hij lekker naar Atletico toe.
Vechtersbazen zijn altijd welkom bij Simeone.

30 januari 2015 om 12:04

Kali heeft nou eenmaal zijn reputatie tegen zich en terecht ook. Je hebt een punt dat je niet automatisch van iets hoort uit te gaan, maar Kali heeft bewezen dat hij snel in een conflict komt en zijn reacties in het veld zijn sowieso al erg snel agressief. Dan werkt dit sowieso tegen hem, wie er nou begonnen is of niet, want Kali doet er maar al te graag aan mee.

Het schoonmaken van de schoenen van de selectie is dan weer iets wat hij dan waarschijnlijk niet zou accepteren, lijkt me zo'n type die niet goed tegen publieke vernedering kan omdat hij zich dan in zijn eer aangetast voelt.

Zulke opstootjes gebeuren altijd. Het komt nu naar buiten omdat het gevolgen heeft, namelijk mogelijk 6 weken absentie.
Je bent elke dag met elkaar, dan ontstaat er zulke situaties, bij grote en kleine clubs. Verder is het aan Utrecht wat ze er mee doen.

Waar twee vechten, hebben twee schuld? Wat een onzin! Als rechters in Nederland ook zo gaan denken zijn slachtoffers van ernstig geweld per definitie schuldig aan hun eigen verwondingen. Fijne wereld om in te leven.
We kunnen uit het artikel niet opmaken wat er is gebeurd. We weten wel dat het een flinke klap moet zijn geweest en dat lijkt me reden genoeg om Kali te schorsen. Ruzie op een training mag, maar een teamgenoot een gebroken kaak slaan? Dat kun je domweg als club niet tolereren.
PS Lees net ergens dat hij het verbaal en fysiek ook nog aan de stok kreeg met hulptrainer Danny Koevermans. Tja....

Gewoon een knokpartij, waarbij de klap van Kali op een verkeerde plek kwam en met wat geluk de kaak van peterson brak. Gevechten op de training gebeuren vaak zat, alleen dit ernstig letsel zie je niet zo vaak. Maarja we moeten niet de moraalridder uithangen, zulke dingen gebeuren en schuldige aanwijzen is niet te doen.

30 januari 2015 om 12:15

Gewoon een knokpartij tuurlijk maar volgens mij is FC Utrecht een voetbal club en geen boksvereniging dit kun je wel bagatelliseren maar dit is gewoon asociaal gedrag en respectloos naar mensen toe slaan is nooit een optie , dit moet keihard worden afgestraft als ik nu voorzitter van FC was dat was hij al ontslagen en dat heeft helemaal niet te maken met de moraalridder uithangen, hier is maar een schuldige degene die zijn jatten niet thuis kan houden .

Als je hem niet schorst ben je als FC Utrecht zijnde geen knip voor de neus waard. Want in feite keur je het dan goed. Lijkt me niet echt een goed voorbeeld naar de supporters toe. Kali zou vast door eigen aanhang worden uitgefloten, dus je hebt geen keus. Genoeg andere middenvelders over neem ik aan?

In een normale wereld betekent dit ontslag op staande voet.

Je kunt die Kali eigenlijk niet missen, maar je moet als club nu wel stelling nemen. Dit is een incident dat ook gewoon een strafrechtelijk staartje kan krijgen indien Peterson aangifte doet van mishandeling. Daarbij heb je te maken met krachten binnen de spelersgroep, wie staat aan welke zijde en waarom.

Ontslag lijkt dom, aangezien FC Utrecht dan naast evt. transfergelden grijpt. Een schorsing met boete lijkt een juiste strafmaat.

Gewelddadig weekje zo voor Utrecht.
Mocht je van de overval op de kluis nog denken dat het een outside job kon zijn, nu zit het met zekerheid in de club en dat moeten ze proberen de kop in te drukken.

in een normale wereld geef je hem ook een paar tikken!
Had al een rot hekel aan die kerel maar nu is het over!

Weg met die Eikel

voegt niets toe voetballend niet en brengt alleen maar ellende!

Lees net dat een geldboete heeft gekregen en zo dag gewoon bij selectie zit, volgens de telegraaf.
Als dat waar is dan is het gewoon lachwekkend! En zeer triest van Itrecht!

Een schorsing is geen optie? En waarom niet? Zou toch gewoon te gek zijn wanneer ze dit blauw-blauw laten.

En neen, een Wees Gegroetje opzeggen voor de groep is geen straf.

Hoort dr bij. Waarschijnlijk beide schuldig.

30 januari 2015 om 12:20

Hoe kan je zelf schuldig zijn aan het verkrijgen van een gebroken kaak?

30 januari 2015 om 12:40

Had hij aan de kant moeten gaan en de vuist niet op moeten vangen met zijn kaak

30 januari 2015 om 13:54

Wellicht had hij eerst geslagen en was het een reactie daarop?

30 januari 2015 om 14:00

Ayrshire,

Als dat zo zou zijn, dan is dat een verzachtend iets, maar toch blijft de reactie gruwelijk disproportioneel.

De ene mep is de andere niet eh.

30 januari 2015 om 12:23

Jahoor hoort erbij.... Je collega zijn kaak breken... Weet niet in welke wereld jij leeft?

30 januari 2015 om 12:45

Misschien is hij profbokser? En dan kan het soms wel.

Al die trainers bij elk opstootje verdedigen dat het erbij hoort, moet kunnen en goed is voor de groepssfeer/scherpte. Zie hier het resultaat. Agressie hoort in het spel maar niet tegen elkaar.

Hoe je het wendt of keert, Utrecht is hiervan de dupe.

Petterson 6 weken uitgeschakeld en feitelijk zullen ze Kali intern moeten schoffen. Waardoor je 2 spelers out hebt.

Of Utrecht moet dit met de mantel der liefde + geldboete bestraffen. Maar dat zou wel heel soft zijn....

Kan gebeuren, was vast niet z'n bedoeling.

Aangifte doen, dat is wat ik zou doen. Dan kan het recht zijn werk doen.
Ik snap de reactie van Peterson ook niet. Kali zou veel meer moeten doen dan alleen sorry zeggen.
Fc Utrecht is opportunistisch door hem straks wel op te stellen.

Dit zegt eigenlijk, als je iemand mishandelt en je zegt sorry, dan is dat voldoende.

Onzin.

Het is niet echt de week van Utrecht geloof Ik. Eerst rooft een ex employee de kluis leeg en nu slaan ze elkaar ziekenhuis in....

Hou toch op man, stelletje wannabe moraalridders.

Als ze gewoon hadden gevochten was er niks aan de hand, gewoon een ruzie op een training, nu breekt ie per ongeluk zijn kaak bij de klap en het hele forum is weer in rep en roer.

Jullie denken dat er een wereld zonder fysieke confrontaties bestaat.
Of ze zijn er wel maar altijd ver van je bed op tv enzo..

Van die gasten die met een paar biertjes op in de stad jou lopen uit te dagen en als je ze een klap geeft rennen ze naar de politie of gaan ze huilen of wat dan ook.
Precies dat soort gasten gaan hier de moraalridder uithangen omdat zij precies kunnen sympathiseren met Peterson.

Behalve als Kali sterspeler zou zijn natuurlijk want dan was alles best geweest en had Peterson niet zo moeten janken...

Laat me niet lachen man.

30 januari 2015 om 12:54

Slaan + kaak breken is zware mishandeling

aangifte dus

30 januari 2015 om 14:00

Dat jij het normaal vindt dat er bij de minste ruzie direct klappen vallen, laat staan dat iemand zijn kaak breekt, zegt meer over jou dan over de gemiddelde forumbezoeker hier.

Er mag wat mij betreft gewoon heel streng tegenop getreden worden. Zeker bij een professionele voetbalclub, waar het gemis van een bepaalde speler miljoenen kan kosten, alleen maar omdat zo'n overbetaalde stofzuiger zich niet kan beheersen.

30 januari 2015 om 15:42

Jawel.

Maar dus streng optreden tegen Elke vechtpartij.
En niet alleen bij de ruzies met letselschade.

Dat is waar het mij om gaat in deze.

Ik weet dat ik enig zins agressief overkom in mijn post misschien of dat het lijkt alsof ik geweld verheerlijk.
Dat is niet zo.

Ik vind alleen dat er niet met 2 maten moet worden gemeten.
Als je iemand een klap geeft heb je echt niet in de hand of je zijn kaak breekt of niet.

imo.

Gewoon aangifte doen, tegen die dorpsidioot.

Wegsturen is niet in voordeel van Utrecht, een flinke boete van 50.000 euro lijkt mij beter en hij moet ook nog wat mij betreft alle kosten en verliezen voor zowel Utrecht als Peterson betalen.

30 januari 2015 om 13:22

Je hebt een max, het mag maar een aantal procent zijn van zijn maandsalaris of zo iet.

Kan niet anders dan aangifte en einde contract Kali betekenen. Als ik mijn collega sla, leidt dat ook tot ontslag.
Utrecht supporters zouden het ook niet pikken als ze hem nog moeten aanschouwen.

Waar twee vechten hebben twee schuld? Beelden op: http://www.rtvutrecht.nl
Goed voorbeeld ook voor de 3000 schoolkinderen die zondag op de tribune zitten.

contract ontbinden, word bij ons ook gedaan als je een collega een gebroken kaak bezorgd ik zou zelfs aangifte wegens mishandeling doen

30 januari 2015 om 13:22

Ja en dan ligt Kali niet wakker van, gaat i ergens anders heen teken geld erbij. Kali is heus niet iemand die nooit een club zal vinden. Heeft Utrecht alleen zich zelf mee.

Ik vind dat je niet moet slaan, maar soms gebeurt dat nou eenmaal. Als iemand wat verkeerds zegt of het gaat heen en weer dan moet je af en toe jezelf verdedigen. Als Peterson het uitgelokt heeft dan kan zo iets gebeuren. Toch vind ik dat Kali gestraft moet worden. Ik vind dan 4 wedstrijden op zijn plaats en een geld boete. Of Peterson moet aangifte doen bij de politie, dan vind ik dat het bij justitie ligt en dat moet Utrecht geen straf geven, je kan ook niet iemand dubbel straffen.

Dit komt zo vaak voor op trainingen. Nu is het nieuws omdat Petersson zijn kaak breekt. Petersson heeft zelf gezegd dat voor hem de kous af is na de excuses van Kali. Dus laten wij als buitenstaanders er dan niet teveel problemen van maken.

Utrecht zit al niet zo lekker in zijn spelers, dus als je nu twee spelers moet missen is wel erg vervelend.
Ze vinden vast wel een gepaste straf voor hem. Laat die twee lekker een middagje bowlen samen en het is weer koek en ei.

Hier staat overigens de reactie van Petersson, dus laten wij ons als buitenstaanders er lekker buitenhouden. Stel moraalridders haha.

http://www.utrechtfans.nl/nieuws/515/kali-deelt-kl...

belachelijk alleen een geldboete. maar is een lievelingetje van Alflen, dus hij zal zondag gewoon starten. en dat is dan je vice-aanvoerder met zn 'kom dan' (zie beelden rtvutrecht).

liep in de afgelopen wedstrijd ook al raar te doen tegen Petersson. hele matige voetballer die Kali. en ja er zijn 2 vechtenden dus 2 schuldigen, al doet Kali er alles aan bij opstootjes meteen vooraan te staan.

vanuit de club 2 wedstrijden minstens en maximale geldboete was beter geweest.

Gezellige boel daar in Utrecht!

Ik ben benieuwd of dit nog een staartje gaat krijgen door middel van sancties (alsnog), aangifte of moet Kali gewoon een kusje op die gebroken kaak geven en dan is het over?

Zozo, je kaak laten breken door een ventje van 1.72, the shame...

Zonder gekheid, we weten niet wat er vooraf gegaan is aan deze ruzie, maar slaan is wel echt een teken van zwakheid. Ben benieuwd of deze twee spelers ooit weer samen in dezelfde kleur op het veld zullen staan, toch beide belangrijke schakels voor Utrecht.

30 januari 2015 om 19:37

Ga een keer met floyd in de ring staan zou ik zeggen

Salaris van de dader overmaken naar het slachtoffer zolang deze niet kan voetballen.

Een andere mogelijkheid is een honkbalknuppel aan het slachtoffer geven, de dader met zijn hoofd tegen een muur plaatsen en vastzetten en het slachtoffer één slag toestaan te geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren