Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kalezic klaagt over PSV’ers: ‘Ze hebben het Cocu niet moeilijk gemaakt’

Laatste update:

Bij NEC werd er maandag voorafgaand aan het competitieduel met Jong PSV ontstemd gereageerd op het besluit van de KNVB, die liet weten dat Jorrit Hendrix opgesteld mocht worden bij de gasten uit Eindhoven. De koploper van de Jupiler League won in de eigen Goffert echter met duidelijke cijfers (5-2) en na afloop was het vooral trainer Darije Kalezic van Jong PSV die zijn ontevredenheid toonde.

/

Hendrix speelde dit seizoen al meer dan vijftien keer in de hoofdmacht en had daarom eigenlijk niet meer mogen opdraven bij de beloften, maar kreeg dispensatie omdat hij bezig is terug te keren van een blessure. De linkspoot kon echter het verschil niet maken in Nijmegen en dat gold eveneens voor andere spelers uit de eerste selectie: Remko Pasveer, Joshua Brenet, Abel Tamata en Marcel Ritzmaier.

Kalezic liet zich naderhand ietwat cynisch ontvallen dat zij het hoofdcoach Phillip Cocu ‘niet moeilijk hebben gemaakt’, meldt het Eindhovens Dagblad. Bij de thuisploeg was er meer reden tot juichen, onder meer voor Sjoerd Ars; de NEC-spits was goed voor drie treffers en kijkt al vooruit naar het behalen van de titel. “Als wij zo spelen, moet het gebeuren. Het kampioenschap ja”, geeft de aanvaller aan in gesprek met Omroep Gelderland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind Brenet echt de allerslechtste van de selectie, daar moeten ze afscheid van nemen. Tamata kan het soms prima maar ook niet goed genoeg. Pasveer is een goede 2e doelman meer niet voor psv. En ritsmaier moet vertrouwen krijgen en meer speeltijd krijgen bij het 1e,

10 februari 2015 om 11:53

Pasveer is een prima stand in voor zoet, niks mis mee. Met Brenet en Tamata ben ik het eens die komen te kort.
Alleen weet ik niet of ritzmaier goed genoeg is voor PSV, de minuten die hij speelde waren dramatisch, maar te vroeg om daarover nu een oordeel te vellen. (Al denk ik persoonlijk dat hij te kort gaat komen).

10 februari 2015 om 11:53

Ik ben het over Brenet volledig met je eens, Tamata is bij gebrek aan beter nog wel acceptabel en Pasveer is gewoon een goede vervanger voor Zoet. Ik vind Ritzmaier echter keer op keer zo slecht spelen als hij een keer wél de kans krijgt ik vraag me af of dat niet gewoon een gebrek aan motivatie is. Hij schijnt talent te hebben maar bij PSV heb ik het nog niet echt gezien.

10 februari 2015 om 11:55

Persoonlijk denk ik dat Alberto, Hendrix en Vloet het eerste kunnen halen van de spelers die gisteren hebben gespeeld. Alberto is gewoon nog jong en daar zit wel potentie in, zou misschien in de duels nog wat sterker mogen worden. Hendrix kan gewoon een goede stofzuiger worden en Vloet zal nog even aan moeten poten op op het niveau van het eerste te komen. De rest van de selectie is gewoon niet zoveel, achter deze lichting komen Paal en Bergwijn die gaan het wel redden denk ik. Verder heeft PSV gewoon weinig goede jeugdspelers voortgebracht de afgelopen jaren (in kwantiteit).

10 februari 2015 om 12:31

Dankzij Pasveer werd het gisteren geen 8-2, hij had een paar hele goede reddingen. Wat Tamata nog bij PSV doet is een raadsel, Brenet is nog jonger maar zal het ook niet redden. Verder ziet iedereen in Vloet een groot talent bij PSV maar ik heb het nog nooit gezien.

10 februari 2015 om 12:41

Ik vind Ritzmaier een goede speler met veel talent, maar het is onzin dat hij nu bij het eerste moet spelen, wie moet er uit voor hem dan?

10 februari 2015 om 14:06

Als stand-in voor narsingh

10 februari 2015 om 15:13

Vergeet niet dat Brenet nog jong is. Ik ben het met je eens dat hij niet al te best speelt, maar brandt hem niet zo af alsjeblieft.

10 februari 2015 om 16:35

Brenet wordt nu afgezeken zoals Willems dat werd 3 jaar geleden. Brenet heeft veel potentie aleen is op dit moment to onzeker en onrustig aan de bal. Ook het verdedigend werk is een minpunt voor Brenet maar meestal maakt hij het verkeerd positioneren goed met zijn snelheid.

Komt wel goed met Brenet, maar moet meer zelfvertrouwen krijgen.

10 februari 2015 om 22:33

brenet was altijd een aanvallende speler net als willems..

Ritzmaier speelde weer als een zak hooi. Die is echt enorm teruggevallen. Van Brenet en Tamata wisten we allemaal al dat die het gewoon niet hebben. Vooral Brenet is enorm slecht. Tamata is ook niet goed genoeg maar die is in ieder geval gestopt met stomme dingen doen op het veld zoals Brenet.

10 februari 2015 om 11:54

Is niet zo heel gek vind ik, die jongen kan echt goed voetballen. Probleem voor hem is dat hij eentje voor de bank is bij psv, met hiljemark, wijnaldum, maher em guardado.
Volgend jaar hoop ik dat die meer vertrouwen krijgt, hij kan zeker wel slagen bij psv

10 februari 2015 om 11:56

Ritzmaier daar moeten aandacht aan besteden want die kan het wel maar moet veel vertrouwen krijgen, heb het iedee dat hij de gedachte heeft dat hij er niet bij hoort en terecht! Hij heeft veel meer in zijn mars hebben we allemaal bij cambuur kunnen zien.

10 februari 2015 om 12:02

Ik dacht er eerst hetzelfde over, maar ben inmiddels toch flink aan het twijfelen. Elke keer als hij een kans krijgt, pakt hij hem niet. En dan pakt hij hem ook niet bijna maar echt helemaal niet. Misschien is de subtop zijn domein, daar is minder druk en concurrentie.

10 februari 2015 om 12:18

@baloog

Dat gevoel krijg ik dus ook. Hij heeft bij Cambuur echt een heel goed seizoen gehad en ik was blij dat hij terug kwam naar Psv. Tot nu toe heeft hij echter totaal geen indruk kunnen maken en ik krijg ook steeds meer het gevoel dat hij een prima speler zou zijn voor de categorie Groningen en Heerenveen, maar dat hij bij PSV niet zal slagen.

Volgens mij zijn ze gewoon niet zo goed. Ik bedoel dat PSV in de onderste regionen staat van de Jupiler League. Ook toen een aantal van hen mocht opdraven in de bekerwedstrijd vielen ze door de mand. Ik vraag me bijvoorbeeld af wat er met Ritzmaier is gebeurd, hij deed het zo goed bij Cambuur. Komt het omdat hij zich niet meer motiveren kan nu hij geen basisplaats heeft of krijgt hij door te weinig speeltijd geen spelritme. Verder kan trouwens iedereen zien dat Brenet en Tamata PSV onwaardig zijn.

10 februari 2015 om 12:17

Wellicht de motivatie, maar wat ook meespeelt is natuurlijk het spelletje dat er wordt gespeeld. Vorig jaar bij Cambuur speelde hij meer reactie voetbal. Een tegenstander wil tegen Cambuur altijd voetballen, waardoor er meer ruimte voor spelers als Ritzmaier ontstaat. Bij PSV ben je veelal zelf de ploeg die moet voetballen en het tempo bepalen. Het is niet voor niks dat er veel topspelers bij een subtopclub (maher, Sulejmani etc.) het uiteindelijk (nog) niet kunnen waarmaken bij een topclub. Er wordt gewoonweg veel meer van je gevraagd, en met op de bank zitten moet je ook om kunnen gaan.

10 februari 2015 om 13:21

Sorry, maar zeg je nu werkelijk dat PSV het spel maakt?

10 februari 2015 om 13:39

Na de winterstop vind ik van wel hoor tuurlijk zitten alsnog aantal counters bij maar ze maken wel het spel

10 februari 2015 om 12:21

Wie zegt dat een prima speler voor Cambuur een goede voetballer bij PSV moet zijn? Misschien is hij gewoon te klein voor het tafellaken

Het bewijs dat de bank van PSV niet zo bijzonder is. En die talenten van Jong PSV weten ook niet bepaald te overtuigen in de JL. Weet iemand hoe het met Jordy de Wijs zit? Speelde gister niet. Geblesseerd?

Met 6 wisselspelers van het eerste maak je echt het verschil niet tegen Nec. Die zouden met deze selectie ook de nacompetitie in de Eredivisie ontlopen. Bij Jong PSV speelde Hermannsson en Sanoh wel best aardig. Die Vloet komt echt flink te kort.

brenet tamata ritmeijer zijn gewoon niet goed genoeg voor psv.
als brands slim is bied hij ritmeijer aan bij az inruil voor gudelje+3.5mil.
benet in de zomer verhuren om 1jaar ervaring op te doen.
guardado vastleggen voor 3 jaar.

10 februari 2015 om 13:24

En jij denkt dat AZ daar mee akkoord gaat? Die willen die volle 6 milj en hebben volgens mij geen behoefte aan Ritzmaier..

En dan roept men dat er bij PSV meer kans aan de jeugd gegeven moet worden.

brands moet echt heel vroeg beginnen met het nieuwe team voor volgend seizoen.
brenet tamata ritmeijer zijn gewoon niet goed genoeg voor psv.
als brands slim is bied hij ritmeijer aan bij az inruil voor gudelje+3.5mil.
brenet in de zomer verhuren om 1 jaar ervaring op te doen.
guardado vastleggen voor 2 jaar.als hij het goed doet in cl kan je hen na 1 jaar verk voor min 5 mil
depay en wijnaldum hoger salaris geven om nog 1 jaar te blijven.met oog op cl en ek op komst is dat zeker geen gekke gedachte.en ook beter voor de verdere ontwikkeling
schaars contract van ontbinden
formatie 4231

zoet pasv
arias aank
bruma dewijs
rekik koch
willems tama
gudel hiljem
guar hendr
narsin josef
wijna/maher
depay/bolov
jong locad

niet geschoten is altijd mis trodat

Ik vind die Kalezic echt een uitstekende coach, al vanaf dat hij De Graafschap trainde. Heel mooi dat hij nu Jong PSV traint, een rol die door zijn lange termijn visie perfect bij hem past, maar eigenlijk heeft deze man toch wel meer in zijn mars. Jammer dat er bij de hoofdmacht voorlopig nog geen plek voor hem is.

10 februari 2015 om 22:34

je hebt helemaal gelijk! sinds hij bij de graafschap weg is gegaan is het waardeloos in doetinchem..

Als je een topclub wilt zijn moet je hard zijn en doorselecteren. Brenet, Tamata en Ritzmaier zijn niet goed genoeg voor een plaats bij de eerste 18 van Psv. Dan moet je eerlijk zijn en ze voor een schappelijk bedrag laten vertrekken, eventueel met een 1e optie om terug te kopen, mochten ze zich spectaculair ontwikkelen

Het is voor deze spelers niet goed om in Jong PSV hun wedstrijdjes te spelen, dat motiveert niet. Maar bij (lage) middenmoters zouden ze het prima kunnen doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren