Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus schrapt Sneijder van de lijst en kiest tussen twee Belgen’

Laatste update:
/

Juventus denkt volgens Tuttosport niet langer aan de zomerse komst van Wesley Sneijder. De ervaren middenvelder van Galatasaray werd de laatste tijd in verband gebracht met een comeback in de Serie A, mocht het voor Paul Pogba van een transfer komen. Juventus zou willen kiezen tussen Sneijder en Axel Witsel, wanneer Pogba voor tientallen miljoenen euro’s van de hand wordt gedaan.

In plaats van Sneijder zou de club uit Turijn, die zaterdagavond de landstitel veroverde, nu mede denken aan Marouane Fellaini. De 27-jarige Belg is bezig aan zijn tweede seizoen bij Manchester United en heeft zijn imago weten op te poetsen, na een erg moeizaam eerste jaar op Old Trafford. Zijn 26-jarige landgenoot Witsel, die aanvallend beter uit de voeten kan dan Fellaini, is ook nog steeds een gegadigde.

De vader van Witsel kondigde een week geleden al aan, dat zijn zoon niet bij Zenit Sint-Petersburg blijft. “Drie jaar Sint-Petersburg is genoeg geweest. Hij hoopt in schoonheid afscheid te kunnen nemen met de landstitel. Dat zit eraan te komen. Juventus is een optie, maar niet de enige. Voorlopig staat er nog niets vast”, sprak Thierry Witsel.

Wie zou een betere opvolger zijn van Paul Pogba?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Witsel en Fellaini zijn ook hele andere type spelers als dat Sneijdertje is. Meer van het type Pogba. Fysiek sterk, maar ook een goede techniek. Bovendien kunnen ze ook beide verdedigend wel hun mannetje staan.

2 mei 2015 om 23:29

moussa sissoko moeten ze halen of ypunous sanlhare

2 mei 2015 om 23:29

sankhare

3 mei 2015 om 00:37

Klopt helemaal lukaronaldo. Zie liever witsel bij juve dan Sneijder.

3 mei 2015 om 08:02

Fellaini en goede techniek? Haha, bij lange na niet dat van Pogba in ieder geval.

3 mei 2015 om 13:53

Waar zeg ik dan dat zijn techniek even goed is als die van Pogba?

3 mei 2015 om 23:54

Je vergelijkt hem zelf, noemt hem een type Pogba, wat hij dus gewoon never nooit is. Fellaini is lang en sterk, thats it. Zijn techniek komt ook niet eens in de buurt.

4 mei 2015 om 00:43

Hij is ook een type Pogba, een speler die zowel aanvallend veel kan brengen als verdedigend zijn mannetje kan staan. Hij heeft zeker de techniek niet van Pogba, en als ik Juve was zou ik ook eerder voor Witsel gaan, maar ik vind Fellaini wel degelijk een beetje een zelfde type speler als Pogba, alleen is hij minder goed, zo dus ook zijn techniek.

"zijn 26-jarige landgenoot Witsel, die aanvallend beter uit de voeten kan dan Fellaini, is ook nog steeds een gegadigde."

Hoezo kan Witsel beter aanvallend uit de voeten dan Fellaini? Fellaini heeft zelfs een meer offensieve rol dan Witsel bij zijn team en ook bij België wordt Fellaini bijna altijd aanvallender uitgespeeld op het middenveld. Witsel is technisch wel de betere, maar dat is iets anders.

Ben is benieuwd, denk dat beiden ongeveer even duur zullen zijn, waarbij Witsel vermoedelijk beter bij Juve zou passen.

3 mei 2015 om 00:03

Mja Witsel is zo enorm compleet dat hij op 6,8 of 10 kan. Fellaini is inderdaad ook meer een 10 of 2e spits dus je hebt gelijk dat dit vreemd geformuleerd is.

Fellaini doet het goed nu door z'n sterke punten te gebruiken maar is voetballend te min, ik zou altijd voor Witsel gaan. Topper.

3 mei 2015 om 08:22

@buffalo
Bij België staat hij meestal geposteerd op de 6. Maar als je even tijd hebt moet je maar eens zoeken waar Axel speelt bij Zenit. Daar speelt hij vaak een linie hoger , waardoor zijn techniek pas duidelijk te zien is.

Hij mag ook veel minder van Wilmots dan van Villas - Boas. Van Wilmots zijn het meestal alleen maar risicoloze passen , terwijl hij van Villas Boas zich meer aanvallend mag uitleven.

3 mei 2015 om 14:20

Ik weet dat hij bij Zenit op de 8 speelt onder Avb... Maar heb je al is gekeken waar Fellaini bij United speelt? Die speelt daar als een schaduwspits die ook veel verdedigend werk opknapt. Dus mijn punt blijft dan wel staan dat Fellaini bij zijn team aanvallender speelt dan Witsel bij de zijne.

Naar mijn mening geen versterking voor Juve...

Sneijder beslist top wedstrijden, Witsel en Fellaini niet. Daar is alles mee gezegd.

2 mei 2015 om 23:49

Sneijder speelt in Turkije, Witsel en Fellaini niet. Dat is trouwens maar goed ook.

2 mei 2015 om 23:55

Sneijder heeft de CL gewonnen, Wk-finale gespeeld, Real en Inter op zijn CV en nog altijd maar 30. Daarnaast knalt hij nog steeds in de kruising van alle hoeken met beide benen. En nu jij weer.

3 mei 2015 om 00:00

Hele domme opmerking Ronaldo, Sneijder zou bij veel top clubs nog makkelijk mee kunnen

3 mei 2015 om 00:02

Hij won de CL in 2010, dat is 5 jaar geleden. Toen was hij 25, nu is hij 30. Dat hij Real op zijn CV heeft staan zegt niet zoveel, in de tijd dat Wes kwam, kwam Royston Drenthe ook. En nu jij weer.

3 mei 2015 om 00:03

Daarom dat er geen enkele topclub naast Juve bij hem voor de deur staan.

3 mei 2015 om 00:05

Gangstarr
Wat een bs. Blijf je teren op het verleden? Dan kunnen ze beter Zidane terughalen, die heeft nog meer gepresteerd en kan ongetwijfeld ook nog een bal ik de kruising knallen.

3 mei 2015 om 00:09

Dus omdat hij in Turkije speelt stelt hij niks meer voor? Ik kijk redelijk veel wedstrijden van Galatasaray en ik vind Sneijder met afstand de beste speler van de Super Lig. Vind het eigenlijk wel zonde, ook al is Galatasaray een mooie club. Hij is pas 30 en kan zeker nog spelen bij een topclub in een van de 4 topcompetities.

3 mei 2015 om 00:18

player, zo dom is die opmerking van Ronaldo niet. Sneijder had zijn beste periode bij Inter. Hij kon zich niet in de basis spelen bij Madrid en verdient tegenwoordig zijn centen in een matige competitie. Door de harde aanpak van Van Gaal kon hij zich nog motiveren voor Brazilië 2014. Sneijder kan nog aardig meekomen in de subtop maar de absolute top kan hij wel vergeten.

3 mei 2015 om 00:39

Nou nou.. Iedereen onderschat de Turkse competitie. Als witsel in Rusland kan spelen dan moet dat ook mogelijk zijn in Turkije

3 mei 2015 om 00:46

Haha hoe kan je Drenthe nou vergelijken met Sneijder joh ? Je vergeet even dat Sneijder zowat alles heeft gewonnen wat er te winnen valt. Los van de ervaring dat dit met zich meebrengt, is hij ook nog eens gemotiveerd en kwalitatief even sterk als 5 jaar terug. Hij kan er zelf weinig aan doen dat zowel bij z'n club als bij z'n land er spelers rondlopen die zijn niveau niet evenaren.

Met Fellaini of Witsel win je geen CL. Sneijder is een genie, dat zijn die andere twee niet. Wie gaat zich over 20jr die twee nog herinneren ?

3 mei 2015 om 01:14

gangstarr, hou op man. Sneijder had zijn beste periode bij het Inter van Mourinho en koos er zelf voor om te gaan voetballen in Turkije. In Brazilië speelde Sneijder matig en was hij al lang niet zo bepalend meer als vijf jaar geleden. Je vliegt compleet uit de bocht wanneer je Sneijder geniaal noemt. Geniale voetballers waren Cruyff, Pele, Maradona, Best en Van Basten. In Oranje wordt hij overklast door Robben en Van Persie.

3 mei 2015 om 01:59

Sluit me volledig aan bij jouw comment, Pettersson. Gangstarr, je hebt het veel te hoog in je bol zitten wat betreft Sneijder. Zijn beste tijd is geweest en dat was vijf jaar geleden, toen was hij inderdaad fantastisch, maar dat is hij nu al een tijd niet meer. Dat over dat er geen spelers zijn die zijn niveau niet evenaren is klinkklare onzin.

3 mei 2015 om 03:36

Sneijder wordt in oranje overklast door van persie? De enige wedstrijd in oranje die van persie goed gespeeld heeft is tegen spanje. In alle andere wedstrijden was sneijder stukken beter.

3 mei 2015 om 01:53

Als Juve Pogba weet te verkopen zou ik eerst Witsel halen omdat hij een prima vervanger is. Wanneer Pirlo stopt is het misschien geen gek plan om Sneijdertje te halen en dan hem in op de positie van Pirlo neer te zetten. Ik weet dat hij nu vooral als 10 speelt maar wat Prilo bij Juve doet kan (niet zo magistraal als de Meastro zelf) Sneijder ook. Rustig de bal opeisen en het spel verdelen en wanneer het nodig is een vrije bal er in jagen. Toen van Basten coach was van het NL elftal speelde sneijder ook wel eens als 6. Toen was hij nog wat te wild en onervaren, maar ik weet zeker dat hij met zijn ervaring de rol van Prirlo een kan overnemen.

Fellaini hebben we niks aan. Speelt zelden goede wedstrijden en als vervanger voor Pogba kunnen we wel beter halen. Daarbij is het nog altijd niet zeker dat Pogba weg zal gaan.

Sneijder behoort nog zeker tot de top. Een ieder die dat niet vind..snapt niks van voetbal

Die Witsel heeft Zenit 40 miljoen voor betaald en zoiets zullen ze ook ongeveer terug willen lijkt me. Ik zie Juve dat bedrag echt niet op tafel leggen. Waarschijnlijk zal er wel weer en of gare huur of koop in termijnen voorstel gedaan worden waardoor het sowieso niet door kan gaan.

Witsel, Fellaini en Sneijder zijn 3 compleet andere middenvelders. Als Juve zijnde zou ik voor Sneijder gaan. Kost waarschijnlijk het minste en past het best in de serie A. Daarnaast heb je met Pirlo als een goede DM en Vidal zal waarschijnlijk ook blijven. Sneijder voegt daadwerkelijk wat toe en Witsel zou ook wel een versterking zijn. Fellaini zou ik niet halen, voegt bij Juventus gewoon niets toe aan het elftal.

Als ik zou kiezen tussen Witsel en Fellaini zou ik voor Witsel gaan. Want hij lijkt het meeste op Pogba qua speelstijl en daarom denk ik ook dat hij probleemloos Paul kan opvangen. Fellaini moet bij United blijven en zich daar volgend seizoen definitief bevestigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren