Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus meldt schouderblessure De Ligt; CL-kraker op de tocht

Laatste update:

Matthijs de Ligt heeft een schouderblessure overgehouden aan de uitwedstrijd van Juventus tegen Atalanta (1-3) van zaterdag, zo meldt de koploper in de Serie A een dag later via de officiële kanalen. De centrumverdediger, die de training van zondag moest laten schieten, wordt behandeld door de medische staf van Juventus. Het lijkt onwaarschijnlijk dat De Ligt op tijd fit is voor het Champions League-duel met Atlético Madrid van dinsdag.

De schouder van De Ligt schoot uit de kom bij het blokken van de bal in het uitduel met Atalanta. Het gewricht werd snel daarna weer in de kom gebracht door de dokters van Juventus, waarna de kwetsuur zondagochtend opnieuw werd bekeken. De Italiaanse kampioen wil dat De Ligt eerst volledig fit raakt, waardoor de clash met Atlético te vroeg lijkt te komen voor de Oranje-international.

De schouderkwetsuur komt op een bijzonder ongelukkig moment voor De Ligt, want de voormalige Ajacied behoorde de laatste weken steevast tot de uitblinkers van Juventus. "De Juventus-aanhang heeft vast genoten van de optredens van De Ligt en Mattia De Sciglio. Beiden zijn ze de laatste tijd onterecht bekritiseerd. De Sciglio is gewoon een heel solide en betrouwbare speler, terwijl De Ligt een kampioen is", zo schreef Tuttosport na de zege van Juventus op Atalanta. Corriere dello Sport was ook lovend over de Nederlander. "De Ligt speelde zijn beste wedstrijd sinds zijn komst naar Italië."

Cristiano Ronaldo werd tegen Atalanta gespaard door trainer Maurizo Sarri. De aanvaller verscheen zondag echter wel gewoon op het trainingsveld en Sarri verwacht dan ook dat Ronaldo klaar is voor de thuiswedstrijd tegen Atlético van dinsdagavond. Juventus begint met tien punten als koploper in groep D aan de ontmoeting met de Spanjaarden en is al verzekerd van een plaats in de achtste finale van het miljardenbal. Atlético, dat volgt op drie punten, kan de volgende ronde bijna niet meer ontgaan.

Gaat Juventus het gemis van Matthijs de Ligt opvangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Demiral is een waardige of zelfs betere vervanger. Verdiend zijn kans.

24 november 2019 om 15:17

Er is een reden dat De Ligt speelt in plaats van Demiral. Beter dus sowieso niet.

24 november 2019 om 15:28

Zeker niet alleen z'n prijskaartje. Het zegt toch ook wat dat Rugani de voorkeur krijgt boven Demiral.

24 november 2019 om 15:33

Hij heeft vaker het nieuws gehaald door zijn blunders dan door zijn kwaliteiten.

24 november 2019 om 16:47

Allemaal leuk en aardig dat hij vaker het nieuws heeft gehaald met blunders, maar Sarri ziet gewoon meer in De Ligt dan in Demiral. Zelfs in Rugani. Dat zegt gewoon wat over de rang die Demiral heeft voor de CV positie. En je ziet nu dat het vertrouwen van Sarri in De Ligt zich uitbetaald. Beslissende goal in de derby tegen Torino gemaakt en laatste paar wedstrijden gewoon prima spelen.

24 november 2019 om 15:19

Betere vervanger? Het wordt met de dag gekker hier, De Ligt is nog altijd het grootste verdedigende talent ter wereld. Als je dat niet ziet dan is er helaas sprake van afgunst.

24 november 2019 om 15:23

De ligt doet meer aan handbal en is wekenlang een onrustig factor geweest in het hart van de verdediging

24 november 2019 om 15:24

Wat een raar argument is dat. Het is niet omdat er iemand meer potentieel heeft dan een andere speler dat hij automatisch ook beter is op dit moment als die speler. Dus hoezo sprake van afgunst?

24 november 2019 om 15:41

Afgunst ? wat heb ik eraan als ik het de Ligt niet gun en bv demiral wel ? ik snap niet waarom afgunst. Demiral heeft het in de Serie a goed gedaan en een transfer verdiend.tijdens zijn interlands prima staande gehouden tegen bv Frankrijk. Terwijl de ligt vaak blunderde bleef hij maar geen kans krijgen.

24 november 2019 om 15:47

1. Probeer normale zinnen te maken.
2. Dit is gewoon pure afgunst, ik neem aan dat je turks bent aan het logo van je, maar DeLigt heeft ook goed gespeeld vorig jaar en ook in Nederland.

24 november 2019 om 15:53

En de meerderheid hier zijn Nederlanders, kunnen we hen dan ook niet serieus nemen over Matthijs? Rare logica. Misschien heeft hij wel gewoon gezien dat Matthijs 80% van de wedstrijden tot nu toe (inclusief pre-season) eerder slecht dan goed heeft gespeelt, en is hij gewoon niet overtuigd. Dat mag toch best?!? Ik vind het logischer dan wat jullie nu doen, na 1 betere wedstrijd meteen “de beste verdedigend talent ter wereld” dubben zoals jour NEDERLANDSE vriend hier boven. Wanneer meneertje de Ligt even een penalty veroorzaakt kijken we gewoon even de andere kant op :D.

24 november 2019 om 16:06

":D" Als je wat wedstrijden van Juventus kijkt zul je erachter komen dan De Ligt juist een stabiele factor is geworden over de afgelopen paar weken. Haalt weer een niveau waar Demiral alleen maar van kan dromen. Sassuolo tegenover halve finale Champions League en de dubbel, duidelijk wie de betere is. Demiral zal via de krochten van de Serie A in de vergetelheid raken terwijl De Ligt kanshebber gaat worden voor de gouden bal. Fijn weekend nog !

24 november 2019 om 16:20

Als je ziet dat hij/zij Turks is, en dan zo reageert op een bericht van een Turkse speler. Kan je gewoon verwachten dat hij alles behalve neutraal is.

24 november 2019 om 16:43

Ja hoor lekker volwassen, in de vergetelheid raken? Tegenover een gouden bal. Achja dromen is gratis. “Een paar weken” daar bedoel je dus 2 wedstrijden mee, leuk dat jij als gekleurde Nederlander, die niet serieus te nemen is over Nederlandse talenten, al meteen over de brug bent, maar ik heb Juventus wel gevolgd, en ook de reacties van fe Juventus fans op Twitter. Een search op “de Ligt” zijn naam gaf mij niet bepaald de tweets van een toekomstige gouden bal kanshebber, om het maar zacht te zeggen . Sowieso is juventus al een super dominante team in de serie A, wanneer je het daar dan ook nog eens voor elkaar krijgt om er slecht uit te zien, belooft het niet veel voor je. Logisch dat je een paar leukere wedstrijden speelt, maar 1 zwaluw brengt geen zomer. Ik hoef dan ook geen Nederlander met lak aan objectiviteit te horen over de Ligt.

24 november 2019 om 17:09

Waarom zet je mij weg als Nederlander alsof je dat zelf niet bent? Ik neem aan dat jij net als mij ook gewoon een Nederlands paspoort hebt, dus laat dat gewoon lekker achterwege.

24 november 2019 om 17:15

@consy ik ga niet zeggen dat Demiral moet spelen maar Chiellini en Bonucci hebben nog veel meer halve finales van de CL gespeeld dus als we zo gaan beredeneren moet straks De Ligt ook weer terug op de bank als Chiellini weer fit is

24 november 2019 om 18:12

1 dat probeer ik maar heb oude versie van interner. 2 waarom snapt iedereen wat ik bedoel met mijn zinnen. Maar jij snapt het niet ? Ben je misschien zelf niet helemaal nuchter ?

24 november 2019 om 19:10

Consy, misschien is het beter om niet zo'n zielige reactie te plaatsen over een speler die je amper hebt zien spelen. De Ligt is inderdaad de grootste verdedigende talent, maar dat betekent niet dat Demiral geen groot talent is. Leuk trouwens die glazen bol van jou, maar houd die onzin voor jezelf aub.

24 november 2019 om 15:22

Clown, Demiral is een subtop verdediger. Leuk dat hij weinig tegengoals krijgt in een verdedigend Turkije, maar hij is (nog) geen topper.

24 november 2019 om 15:24

Demiral is lang niet niveau De Ligt. Ik snap niet waar dit fabeltje vandaan komt. Een paar goede voorbereidingsmatchen bij Juve en kwalificatie matchen bij Turkije? De Ligt heeft al veel meer laten zien vorig jaar bij Ajax en langzaam maar zeker ook bij Juve.

24 november 2019 om 16:00

Dit seizoen heeft de ligt bijna niets laten zien, vandaar ook dat je niet verder komt dan “langzaam maar zeker” lol. Ja langzaam, maar inmiddels wel 80M kosten. Mbappe was ook jong (jonger zelfs) toen hij zo’n monster prijskaartje had, hij staat er wel gewoon elke keer. De ligt is gewoon sterk overrated en Demiral heeft nog niet genoeg speelminuten gekregen om voor jou zo’n vergelijking te kunnen maken. Het kan best zijn dan Demiral beter is, hoe weet je dat het niet zo is? Niet iedereen ontwikkelt zich evenredig, sommige talenten komen pas na een bepaalde leeftijd tevoorschijn. Anderen laten juist veel zien wanneer ze jonger zijn en verdwijnen later in het niets. In een vroeg stadia kunt je niet weten welke beter is, dus mensen die hun hand in het vuur doen voor de Ligt, die amper wat heeft laten zien dit seizoen, zijn wat mij betreft ook gekleurde clowns die geloven in fabeltjes.

24 november 2019 om 16:14

Beter😂? Rugani heeft zelfs de voorkeur boven hem. Dus nee Demiral gaat niet spelen.

24 november 2019 om 16:16

Geen disrespect maar om te zien dat je van Turkse komaf bent laat gelijk jouw bril zien. Overigens bankt Merih Demiral volgens mij gewoon omdat hij het niet laat zien op de trainingen. Want jij staat daar wel bij toch?

24 november 2019 om 18:57

Heeft al kansen gehad. Niet gepakt helaas.

Zuur. Net nu hij weer wat beter in vorm kwam.

Zou mooi zijn als Merih na lange tijd de kans zou krijgen om te spelen in een CL-duel, maar waarschijnlijk zal Sarri de voorkeur weer aan Rugani geven.

Jammer dat die er niet bij zal zijn, Groeit met de wedstrijd en elke topwestrijd levert natuurlijk nog meer ervaring op. Had liever gehad dat bijv Ronaldo er niet bij was, Puur omdat de laatste tijd de aanval iets frisser lijkt zonder hem

Aderlating dit. Voor zo'n belangrijke wedstrijd de Ligt moeten missen. Demiral en Rugani zijn niet van hetzelfde niveau. Al zou ik wel voor Demiral gaan in dit geval.

24 november 2019 om 15:47

Zuur dit. Net wanneer hij zijn vorm heeft gevonden. Maar goed, Rugani zal wel weer gaan spelen. Kleine kans dat Demiral speelt. Beter ook, die jongen moet daar weg. Sarri heeft gewoon geen vertrouwen in een jong talent in de verdediging.

24 november 2019 om 18:16

Daar lijkt het op inderdaad. Al vind ik dat Demiral beter is dan Rugani. Daar heb ik geen vertrouwen meer in. Demiral heeft het toch wel laten zien in de voorbereiding.

Jammer dit, begint beter te spelen. Speelde gister volgens velen ijzersterk ( heb de wedstrijd zelf niet gezien). Ik denk dat Rugani naast bonucci zal staan

24 november 2019 om 20:11

Verwacht ik ook. Maar hoop toch op Demiral. Heb nog steeds veel vertrouwen in die jongen.

Tijd voor andere talent(Demiral) dan hoop ik.. eerste voorkeur zwz Chi-Bon

Rugani is te lief, ik heb liever een Chiellini-achtige CV a la Demiral naast Bonucci. Hopelijk keert Matthijs ook snel terug en valt z’n blessure mee.

Speelt ie eindelijk een goede wedstrijd raakt ie geblesseerd. Jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren