Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus gemankeerd tegen Chelsea na slecht blessurenieuws

Laatste update:

Juventus moet het voorlopig stellen zonder zijn vaste spitsenkoppel Paulo Dybala en Álvaro Morata. Dybala verliet zondag tegen Sampdoria (3-2 winst) al twintig minuten in tranen het veld met een dijbeenblessure en ook Morata blijkt geblesseerd geraakt aan zijn hamstring in die wedstrijd. Beide spelers worden pas na de interlandbreak terugverwacht.

Omdat ook aanwinst Kaio Jorge nog altijd geblesseerd is, zijn de smaken voorin bij Juventus de komende week dun voor Massimiliano Allegri. Morata werd tegen Sampdoria in de 82e minuut naar de kant gehaald en vervangen door Moise Kean. In de twintigste minuut kwam Dejan Kulusevski al binnen de lijnen als vervanger van de geblesseerde Dybala.

Dybala en Morata zullen in ieder geval de komende twee wedstrijden van Juventus moeten missen. Woensdag speelt la Vecchia Signora in eigen huis in de Champions League tegen Chelsea, nadat het eerste duel in de groepsfase overtuigend gewonnen werd van Malmö FF (0-3). Op zaterdag volgt voor Juventus de stadsderby in de Serie A bij Torino.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb echt zin in ziyech vs de ligt,hopelijk spelen ze beide..

Zo jammer. Je ziet dat sinds Ronaldo weg is Dybala meer vrijheid heeft en beter begint te voetballen. Jammer dat die dan precies nu die in vorm raakt uitvalt met een blessure. Ook van Morata is het zonde want vaak is die in top wedstrijden juist op ze best

27 september 2021 om 22:51

Dybala heeft in het seizoen 20/21 ook al meer dan 20 duels gemist. Je mag ook wel wat meer verwachten van een speler die inmiddels al 27 (!) is maar eigenlijk nog niks heeft klaargespeeld. De aanwezigheid van Ronaldo is daarvoor geen excuus. In 17/18 was Dybala echt lekker bezig, maar daarna is het toch vaak 'meh'. Desondanks wel een gemis hoor, daar niet van.

27 september 2021 om 23:10

Was nog MVP (officieel uitgeroepen) van de serie A in het seizoen 18/19 dus 'meh' slaat nergens op. Sindsdien jammer genoeg indd niet meer fit geweest, maar komt wel goed. Met afstand de beste speler van de serie A.

28 september 2021 om 01:21

Barella vind ik zeker niet minder.

Dybala is zo blessure gevoelig dat kan je nooit een seizoen op hem rekenen, je kunt wel om Dybala heen een team bouwen maar wat schiet je ermee op als hij jaren lang al in de lappenmand ligt, niets. Bouw een team rondom Chiesa, die is meestal wel fit, maar hij wordt op het middenveld gezet als speler die moet gaan bikkelen, kan in mijn ogen niet.

27 september 2021 om 20:07

In mijn optiek kan juve nog steeds het best 4-3-3 spelen met chiesa-kean-dybala. Alleen moeten er dan wel nieuwe middenvelders komen naast Loatelli

27 september 2021 om 20:48

Klopt dat is idd gewoon een heerlijke aanval. Kean is ook echt een goede speler alleen moet die wel goeie ballen krijgen. Locatelli is iig al een hele goede aanwinst geweest, Ik ben ook benieuwd als Arthur terug is hoe dat gaat zijn samen met Locatelli.

27 september 2021 om 22:53

Eigenlijk is dat helemaal niet waar. Dybala heeft vorig seizoen de helft gemist, maar bijvoorbeeld in 19/20 heeft hij twee duels gemist vanwege blessures. In 18/19 5 duels en in 17/18 circa 6.

Probleem is gewoon dat Dybala niet zo bijzonder is als men denkt. Op het seizoen 17/18 na is het gewoon niet bijzonder. Je ziet het niet aan hem, maar hij is inmiddels al 27.

27 september 2021 om 23:11

Leugen. Uitgeroepen tot MVP van de serie A in het jaar 18/19. Heeft 1 slecht seizoen gehad en vorig jaar geblesseerd maar hij is terug. Let maar op.

28 september 2021 om 01:33

Alsof 27 jaar oud is. Heel Juventus gaat door een slechtere periode, Een Dybala in goede doen is gewoon een topspeler, Dan zeg je dat die niet zo bijzonder is als men denkt maar niemand noemt hem de beste van de wereld?

28 september 2021 om 13:31

Chiesa is gewoon een bikkelaar dus hoezo zou je die niet laten bikkelen. Bij Fiorentina draafde hij juist constant elke match die flank af, moet geweldig samen spelen zijn voor een RB. Bikkelen is juist de kracht van Chiesa.

Gelukkig zijn ze maar 2 wedstrijden out. Voor deze week wel rampzalig maar we move on.

Deze wedstrijd is alleen interessant als Ziyech en De Ligt meedoen en ja ik ben een Ajax supporter anders kunnen deze 2 teams mij niet erg veel schelen eerlijk gezegd.

27 september 2021 om 20:00

Heb ik ook,het zijn beide ploegen waar ik vrij weinig mee heb,alleen door de ligt en ziyech nog interessant om te volgen..

27 september 2021 om 20:24

Snap ik wel. Champions League winnaars zijn niet interessant.

27 september 2021 om 20:37

Volgens mij heeft Leeds United ook een keer de CL gewonnen moet ik nu elke pot van Leeds kijken ? Hetzelfde heb ik met Chelsea kijk er puur naar voor Ziyech en bij Juventus voor De Ligt doen die niet mee heb ik er totaal geen interesse in.

27 september 2021 om 22:33

Nee chelsea is totaal niet boeiend om naar te kijken. Makkelijkste cl weg naar de finale ooit en parkeren tegen elke tegenstander die gelijkwaardig is de bus

27 september 2021 om 22:37

Bovenliggende partij tegen atletico, de Spaanse kampioen, real uit en thuis weggespeeld en city in de finale en jij hebt het over de bus parkeren...

27 september 2021 om 22:43

Ja heel knap man. Het slechste real madrid en atleti van de afgelopen 10 jaar wegspelen.

27 september 2021 om 22:55

Atletico wordt voor het eerst sinds forever weer eens kampioen en jij komt met het slechtste Atletico van de laatste 10 jaar... En dat Real dat door Ajax werd weggetikt was zeker klasses beter dan het Real van afgelopen jaar met Zidane... Hoe serieus wil je nou dat we dit nemen?

27 september 2021 om 22:57

Och och och krijg je dit gezeik natuurlijk weer. Ach ja de teller staat inmiddels op 2 CL's wat gewoon betekend dat Chelsea bij de top 10 grootste clubs aller tijden behoord.

27 september 2021 om 23:42

Het is messi toch niet gelukt vorig jaar..

27 september 2021 om 20:33

Gelukkig zijn de meeste hier voetballiefhebbers en kunnen zij ook genieten van; tja; bijna geheel Chelsea, behalve hun backs vind ik niet zo interessant, en natuurlijk bij Juve wat minder maar nog steeds zijn spelers als Chiellini,Chiesa en Locatelli buiten categorie… ik snap echt niet waarom mensen alleen wedstrijden kunnen kijken voor alleen Nederlanders of alleen spelers van je club, in dit geval Ajax, dan ben je geen voetbalfan in mijn ogen. Lijk me zo saai om alleen maar te kijken voor 1 spelers of alleen hun eigen club. Ken er helaas genoeg. Mensen die zeggen dat ze voetbal volgen, maar alleen hun eigen club en als je dan namen als Hakimi,Reus,Fernandes, ja zelfs namen van dit kaliber, laat vallen krijg je alleen een glazig blik terug of kennen ze hun alleen van naam… Net zoals veel mensen nu F1 kijken puur en alleen voor Max en de rest boeit ze niet… zo zonde.

27 september 2021 om 20:38

Ja dat snap ik ook nooit. Sommige mensen hebben schijnbaar een enorme binding met Nederland en alles wat met Nederland te maken heeft. Heb ik totaal niet. Kan veel meer genieten van de PL dan van de Eredivisie.

27 september 2021 om 20:39

Heeft er mee te maken dat het jongens zijn die je kent en wat mee hebt en wat hebben betekend voor in dit geval mijn lievelingsclub Ajax en als ik echt wil genieten van voetbal kan ik op dat tijdstip ook naar Bayern München kijken want die spelen veel leuker voetbal dan Chelsea of Juventus want laten we eerlijk wezen voor het voetbal kijk je op 't moment geen Chelsea of Juve.

27 september 2021 om 22:39

Waarom ga je hier discussiëren over teams die je niet interesseren dan?

dit gaat Chelsea met speels gemak winnen denk ik

Gezien de vorm van Juventus moet dit niet al te lastig worden voor Chelsea. Lekker Werner op de bank, Lukaku in de punt en daaromheen jongens zoals Havertz, Mount en Pulisic/ziyech. Gezien de solide defensie van Chelsea lijkt me deze match eveneens geen probleem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren